2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen katılıyorum canım sağlıklı ve mutlu anneler mutlu bebekler demektir.
dünyada nekadar hamilelik yaşandıysa okadar farklı deneyimler yaşanmıştır bence. aynı beden ama farklı hamilelik süreci yaşadım ben. benim ailem uzakta annem gelicek ama fazla kalamıcak ve ben sürekli kendimi motive ediyorum evet yapabilirsin 2 çocukla sen güçlüsün annesin diye kendimi motive ediyorum. ama uyku gerçekten çok önemli. zaten bebek ıh dese anne uyanıyor banyoda bebek ağlamasa bile onun sesini duyarsın sana öyle gelir kafanı kapıdan uzatır ağlıyormu diye sorarsın annelik işte

Günaydın kızlar,

Senin dediğin gibi ben de ev mevlüdü yapmıştım insanlar sıkış sıkış oldu. Evi temizliyorsun onlar gelmeden, gidince yine temizliyorsun. Uğraştığına değmiyor kalabalıkla. Bir de kontrol edilmeyen çocuklar canından bezdiriyor ve herkes birşey istediği için sen koşuşturmaktan hiç birşey anlamıyorsun.Dışarısı en iyisi.

Maddi anlamda kayınvalidem 33. hafta olacağım yarın bir çorap bile almadı ki sanmıyorum mevlüd yapacağım deyince destek olsun. Aldığımız şeyleri görmeye bile çıkmıyor. Hiç merakı yok bebişe karşı anlamlandıramıyoruz. O yüzden mevlüt için tek kelime bile edemez. Ben anneme anne içimde kalmasın yapalım dersem tabi ki her türlü destek çıkarlar. Ama gerek var mı diye de düşünmüyor değilim. (Mevlüd yaptı) Annem zorlamaz diye düşünüyorum (zorladı)

hazir bi paket kek kuzum. catkapi misafir en rahati valla, evde ne varsa o!
Çatkapı gelen misafir en sevmediğimmmm
Masallah sana erkek annesiiii yanmıyor musun o taytla, fenalık geliyor bana
Ama benim 2 ayim yokki 1 buçuk ay sonra bebis gelcek o güne kadar kıyafetler ortalıkta olacak yani
En iyisi küçük hurçlara koy kuzum, koku gidince çıkarırsın
Günaydın ❤
Eki Görüntüle 2284985
Ben wcdeyken kapida bekliyo oğlusum yakinda kardeşiyle ikisi beklicek böyle
Şu surata şu asabiyete baaaakkk şapşal seniiii
Ay bi de o temizlik derdi var ya o kadar özenle temizliyorsun 3 saat sonra her yer leş gibi. Boşver kayınvaliden konuşmuyormuş bu konuları zaten, habersiz gelen giden olmaZ herkesi tek seferde çıkaracağım dersen mantıklı olabilir. kendi annen de içimde kalmasın kızım diyip isterse onunla karar verirsiniz

hamileliği zor geçen var mı?
bitmedi bi hamilelik ciddi ciddi ağlıyorum artık...
ilk 10 hafta düşük riskiyle geçti kanamalı...
o bitti 7. aya kadar şiddetli mide bulantısı, tansiyon ve şeker düşmeleri yaşadımm..
son 5 haftadır da bacak ağrısı yapıştı yakama bırakmıyor...
gece bacak ağrısından uyuyamayıp sinirden ağlıyorum...
dün gece uyuyamadım yine ki zaten 4 gündür sinir harbi yaşıyorum geceleri...
biri az kaldı dayan deyince resmen ağlıyorum az kalmadı yeter artık diye....

sizlerin nasıl gidiyor hamileliği?

Hadi ya biz Çilek'ten aldık. Hiç koku yoktu. Adamlar kurdu. Annem sildi. Zaten hurçlarda ütülenmiş bekliyordu giysiler direk yerleştirdik. Ben badana kokusu için bekledim çıksın diye ceyran yaptırarak odayı. 4 günde çıkmıştı. İstersen sen de kapı pencere açmışsın zaten ama evi çeyran yaptırt. Nasıl bir koku bilemedim ki.

Ister istemez son günler daha zorlayıcı geçiyor üstüne birde sıcak eklenince tuzu biberi oluyor..ama az kaldı şükür az daha sabir kizlar

Ister istemez son günler daha zorlayıcı geçiyor üstüne birde sıcak eklenince tuzu biberi oluyor..ama az kaldı şükür az daha sabir kizlar
39. 40. veya 41. haftaya kadar bekleyecek diye korkuyorum resmen...
Tahammül sınırım o kadar düştü ki biri öte otur dese paramparça edesim geliyor sinirden...
Lohusayken ne yapıcam acaba....

39. 40. veya 41. haftaya kadar bekleyecek diye korkuyorum resmen...
Tahammül sınırım o kadar düştü ki biri öte otur dese paramparça edesim geliyor sinirden...
Lohusayken ne yapıcam acaba....
İlk 16hafta kanamalar ve idrar enfeksiyonu ile gecti. Surekli igne ilac. 5sefer antibiyotik kullandim ki birinde 5gun hastanede yattim. 16haftadan sonra dr serbest hareket etmeme izin verdi ki 5yasinda bir oglum var ve bakan kimsem yoktu. Zaten kan pihtilasmam var maglum onun ignesi ilaci. İlaci piyasaya surmezler zar zor yalvar yakar bulursun. 30.cu haftada asil suprizi yasadim. Kizim dogmaya calisti. 14gun yine hastanede kaldim. İgnesi ilaci stresi kaynanasi... Simdi 33+5im ama hala wc disi kalkmam yasak. İlaca ragmen de tam 26gundur dogum sancisi cekiyorum...
Ama bugunume sukur. Tummmmm bunlara ragmen yine gebe kalirim yine dogururum.

Simdi kisa ozet bunlari yazdim. Kendini kotu hissetme lutfen. Hepimiz ayri ayri zorluk cekiyoruz. Bazen dayanamiyoruz. Hepimizin hormon seviyeside farkli. O seviye farkida hislerimizin farklilasmamasina sebep oluyor. Gecici bir surec oldugunu dusunmeye calisip herseyde pozitif bir yon aramaya calis lutfen. Birseyin senaryosu, olmus halinden her zaman daha kotudur.

Bugün de doğurmadım doktorumun tabiriyle :) yarın kontrol var duruma gore karar verecek cnm
Yok yok. Biz anlastik duracak o guzeller.
Ben hastanedeyken hepinize cok dua ettim zamaninda saglikla dogursunlar diye. Bekleyecek o kizlar annesi :)

Günaydın ❤
Eki Görüntüle 2284985
Ben wcdeyken kapida bekliyo oğlusum yakinda kardeşiyle ikisi beklicek böyle
surata bakkkk bes karis
Görüş günü, gidelim bakalımmm.
efecik insallah poz verir annesine
Gunaydin herkese. Kontrolu olanlar guzel haberle donsun..

ikicicek-birbocek ses ver :)
amin sen de tatlim herkes beklesin.minnoslarini tutsun ikicicek-birbocek kalacaklar.minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…