2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim ben sirkeli su ve karbonatla sildim ama ayni şekilde zamanla geçecek sanrm
Inşallah canım cok pismanim dolabi erken yaptirmadigima
Ayy hakikaten hic aklima gelmedi hurç akil akıldan üstündür
Ben mobilyaciya yaptırdım ondan kokuyor galiba boya kokusu gibi değişik bir koku eşim eşyaları koyunca 1 2 saat içinde sinmiş kiyafetlere

Allah sabir versin canim insallah dogumdan sonrasi keyifli gecer senin icin ❤ kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya calis mutlu hissetmeye ihtiyacin var moral depolaman lazim

Allah sabir versin canim insallah dogumdan sonrasi keyifli gecer senin icin ❤ kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya calis mutlu hissetmeye ihtiyacin var moral depolaman lazim
Valla iş yerinde bos bi oda buldum ağlıyorum sinirde ağrıdan...
Rahatlamaya çalışıyorum ağlayarak çünkü stresimi arttırıyor

Günaydın ağustos böcekleri ve annişleri
33. Haftadan herkese öpücükler
Umarım herkes iyidir, doğuran başka kimse olmadı değil mi?
Dün çalışabilir aldım. Hayırlısıyla atlatırız inşAllah.
Son haftalar gerçekten çok zor geçiyor, havaların sıcak olmasının da çok etkisi var.
Dün hastanede kalacağım odaları gösterdiler. Odaya 1 lt lohusa şerbeti ve 10 adet kurabiye geliyormuş. İçinde kapı süsü, bebek zıbın takımı , bebek bezi olan bir kutu veriyorlarmış. Masayı çok süslemeyi düşünmüyorum ama üstüne ikram ve hediyelikleri koyacağım için düzgün bir örtü tül falan ayarlamam lazım.
@maydanozsuyu canm sen de mi huzursuz bacak sendromu vardı? Güzel şeylere odaklanmaya çalış. Bak şurda en fazla 4-5 haftamız kaldı hepimizin. Bende çok zorlanıyorum her yerim ağrıyor, terliyorum, sıcak basıyor, herkese sinir oluyorum...
Benim 2. Çocuğum muhtemelen bir daha hamileliği yaşamam o yüzden hep o tarafını düşünmeye çalışıyorum. Son günlerim içimde bir insan yavrusu taşıyorum, özelim, güzelim, mutluyum falan diyorum.

Son düzenleme:
Benimde yakındır herhalde kırmalar dökmeler ödemden mi kalsiyum eksikliğimi bilemedim
Canim bende hem ödem var hem de kalsiyum eksikliği ilaç kullanıyorum yeme içmeye de dikkat ediyorum ama değerler düşük çıkıyor Dr um son kontrolde hiç yogurt süt peynir yumurta yemedin mı hamilelik boyunca dedi halbuki her gün düzenli şekilde yiyorum

aa ama anlattığın kadar büyük bir karnın yokmuş ki top gibi bişey maşallah karnın yusyuvarlak
yok vallahi cok buyuk. fotoda kucuk cikmistir o haha, bildigin kocaman bi karpuzu karnima yerlestirmisler sanki! artik insanlarin bakislarindan, yorumlarindan vs bikmis durumdayim. bikac hafta once hic umursamiyodum guluyordum ama artik biri (hepte ofiste oluyo bu) 'nekadar buyuk karnin var!' dediginde 'sordugun icin tesekkur ederim iyiyim ben sen nasilsin?' diye trip atiyorum, herkese ama herkese. siktilar artik cidden. neyse bugunu saymiyorum, son 2 calisma gunum kaldi...

Kız 15 dk kek diyosun.. biz burda genelde çat kapı gelen misafire kek Çırpıveriyoruz hazır kek koyamam zaten hiç de sevmem evde yaptığın gibi olmuyor hiç.
valla bazi hazir kekler evdekilere tas cikariyo canim haha. cat kapi misafire misafir geldikten sonra falan kek mek cirpamam valla. evde ne varsa o:) o yuzden severim catkapiyi, hazirliga gerek yok bisi yok oh mis! bana catkapi cok az insan geldiginden hep sabahin korunden itibaren hazirlik yapmam gerekiyo, e yoruyo oda dogal olarak.

Masallah sana erkek annesiiii yanmıyor musun o taytla, fenalık geliyor bana
kiz o gun hava cok serindi, dur yaa tight giyeyim bacaklarim usumesin dedim. koltuga uzandiktan yarim saat sonra kasinti tuttu alev aldim resmen uzerimden cikardim attim ahaha..esimin bakislarini gorme ahaha..

agridan agliyosan cok ciddi boyutlarda agrin..e kuzum rapor alip evde dinlenmeye gecsen, mumkun mu? boyle de gecmez ki gunler?

Evde de ağrıyacak yani değişen bir sey yok...
Dinlenmek yatmak uzanmak her şeyi denedim geçmiyor...
Yoksa giderdin eve rapor bile almama gerek yok...
Ara ara hafifliyor bi nefes aliyorum yani..

Evde de ağrıyacak yani değişen bir sey yok...
Dinlenmek yatmak uzanmak her şeyi denedim geçmiyor...
Yoksa giderdin eve rapor bile almama gerek yok...
Ara ara hafifliyor bi nefes aliyorum yani..
bilemedim kuzum, masaj denedin mi? gitme imkanin varmi bilmiyorum tabiki, ama hamileligimde thai masaji beni gercekten kurtardi. asagi yukari ayda 1 kez gitmem bile okadar fayda etti ki (bazen uc haftaya indiriyorum, bazen 5 hafta gitmiyorum). masajdan iki gun sonra tam islemeye basliyor actiklari dugumler ve en az 2 hafta rahat ediyosun. ne bacak ne kalca ne bel, hepsi yumusacik sayelerinde.

haricinde esime asagi yukari her aksam iki omuz arasina masaj yaptiriyorum sirtima (karnim ve goguslerim agirlastigindan rahatsiz oluyo orasi).

kendine dikkat et, kendini simart.

Ben Ağrida yaşıyorum..
Doktor yok ki masör olsun...
Eşim sag olsun yapıyor...

Arkadaşlar hepinize selamlar
Dün avm kapanmasina 1 saat kala gidince listemi tamamlymdm
Zaten listeye tekrar göz atınca eklemelr de yaptım. Bu arada yeni doğan için beyaz düz zibinlar goruyordm int. E bebekte buldum ondan da epey aldım ilk günler badiler altından giydirirm yada sıcak olursa sadece onla kalır diye dusundm.
Bu arada şükürler olsun son ayda olsa ben artık kendimi gündüz iyi hissdyrm bulantim bayramdan beri yok sadece ağzımda acı bir tat var ve gece uyku az ama şükürler olsun bugünüme. ( dün 2 simit yedim )

içerde yeri olmayıp dışarı büyüyenler olarak çok tatlıyız bence elaide tutkuu85
Herkes her an doğurabilecek muamelesi yapıyor olsun çok tatlıyız
Aynen canım , göbeğim hep büyük olduğu için benim hamilelik herkese çok uzun geldi ne zaman doğuracaksın hep hamilesin diyorlar. Yapacak bişey yok. Böyle de güzeliz. En güzel biziz, Canım kendim..(kendi ellerini öptü)
Gebelikte Son 6 haftam,

Burda düşük riski olan kanamasi olan kızlar oldu. Hastaneye yatanlar oldu. PiaLeon hala istifra ediyordu mesela. Kadın ikinci cocuktan vazgececek bu yüzden.

Herkesin vucudu baska tepki veriyor. Ben analigin cok kutsal cennetin de ayaklarımızın altında olduguna falan inanmiyorum. Kadınları uremeye ikna etmek icin kurulmus tuzaklar bunlar. Mide bulantisinin sebebi vucuttaki yabanci maddeyi atmaya calismasi, parazit gibi ele geciriliyoruz ve bazi vucutlar buna karşı çıkıyor.

Mide bulantisi bir ara hic gecmeyecek sandim. Ama cikarsam daha mi iyiydi cok dedim. Binadaki erkek tarafi akrabalar hep gececek 3 ayda dedi 4 ay oldu devam, kesin kandiriyorlar bile dedim. Sonunda gecti. Bir ara geri geldi

Degistiremeyecegim gerceklerle savasmak icin şöyle bir yolum var; cok kaderci olmasam da savasmak yenmemi saglamayacak, düşünmek cozume ulaştırmayacaksa kabul ediyorum. Hamileliği kabul ettim. Vucudumun ve ruhumun, psikolojimin agzina etme ihtimalini kabul ettim. Günü sayılı, elbet bitecek, kendi kararimla hamile kaldim, yani bunu ben sectim sonuclariyla da yuzlesecegim. Elbette acidan aglayan birine bunlar cok utopik gelecektir. Ancak dusuncenin gucune inanıyorum. Tevekkül de diyebiliriz, kabul etmek.

Ve sonunda ödülü var falan diye de düşünmüyorum yeni bir macera baslayacak sonunda. Cocuk dogmayi kendi secmedi, korunmasiz seviserek onu da biz sectik.

Evet zor, ters dönmüş bocek gibi yattigin yerde kalmak, pacani duzeltiyim diye egildiginde kasiklarina giren sanciyla yere yigilmak, kamyon yanastiriyor gibi geri geri gidip oturmak, karin kaslarini kullanamamak (2gr kas var orda zaten bana en cok batan kısmı o), yemek yiyememek ve en onemlisi bundan sonra benden baskasindan sorumlu olacagimi, bunu hayatim boyunca hissedecegimi bilmek.
Ama hep diyorum giren girdi dönüşü yok. Yasayacagiz ve bitecek. Hastalar gibi sonu belli olmayan bir süreç değil, bitecek.

Kendini motive etmeye çalış
34. Haftamizi dolduruyoruz bugün günaydın teyzelerim
Kadin hayatimin hamileligini yasiyor resmen, tek batimda iki kız büyüttü kocaman yaptı onları.

Heyt bea kızlar geliyor.

Ağustos başı izne cikacak doktor, temmuz sonu gel yapalım dedi.
Saka maka doguruyoruz bea!

Sirt ustu yatiyoruz, karnimiza bisi bagliyorlar?
Yok as ermedim
yok sırt üstü mecbur değil yan yatabilirsin karnına iki tane lastikle iki probe bağlıyorlar biri bebişin kalp ritmini biri de senin kasılmanı ölçüyor. eline de bir düğme veriyorlar bebek hareket ederse bas diyorlar. eğer bebişin uykusu varsa olmadı çukulata falan ye diyorlar bence en zevkli bölümü çukulatalı bölüm. neyse sen çikoyu yerken bebek uyanırsa ne ala. yoksa öle duvara bakıyon işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…