- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
Inşallah canım cok pismanim dolabi erken yaptirmadigimaCanim ben sirkeli su ve karbonatla sildim ama ayni şekilde zamanla geçecek sanrm
Ayy hakikaten hic aklima gelmedi hurç akil akıldan üstündürÇatkapı gelen misafir en sevmediğimmmm
Masallah sana erkek annesiiiiyanmıyor musun o taytla, fenalık geliyor bana
En iyisi küçük hurçlara koy kuzum, koku gidince çıkarırsın
Şu surata şu asabiyete baaaakkk şapşal seniiii❤❤
Ay bi de o temizlik derdi var ya o kadar özenle temizliyorsun 3 saat sonra her yer leş gibi. Boşver kayınvaliden konuşmuyormuş bu konuları zaten, habersiz gelen giden olmaZ herkesi tek seferde çıkaracağım dersen mantıklı olabilir. kendi annen de içimde kalmasın kızım diyip isterse onunla karar verirsiniz
Ben mobilyaciya yaptırdım ondan kokuyor galiba boya kokusu gibi değişik bir koku eşim eşyaları koyunca 1 2 saat içinde sinmiş kiyafetlereHadi yabiz Çilek'ten aldık. Hiç koku yoktu. Adamlar kurdu. Annem sildi. Zaten hurçlarda ütülenmiş bekliyordu giysiler direk yerleştirdik. Ben badana kokusu için bekledim çıksın diye ceyran yaptırarak odayı. 4 günde çıkmıştı. İstersen sen de kapı pencere açmışsın zaten ama evi çeyran yaptırt. Nasıl bir koku bilemedim ki.
Allah sabir versin canim insallah dogumdan sonrasi keyifli gecer senin icin ❤ kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya calis mutlu hissetmeye ihtiyacin var moral depolaman lazimhamileliği zor geçen var mı?
bitmedi bi hamilelik ciddi ciddi ağlıyorum artık...
ilk 10 hafta düşük riskiyle geçti kanamalı...
o bitti 7. aya kadar şiddetli mide bulantısı, tansiyon ve şeker düşmeleri yaşadımm..
son 5 haftadır da bacak ağrısı yapıştı yakama bırakmıyor...
gece bacak ağrısından uyuyamayıp sinirden ağlıyorum...
dün gece uyuyamadım yine ki zaten 4 gündür sinir harbi yaşıyorum geceleri...
biri az kaldı dayan deyince resmen ağlıyorum az kalmadı yeter artık diye....
sizlerin nasıl gidiyor hamileliği?
Valla iş yerinde bos bi oda buldum ağlıyorum sinirde ağrıdan...Allah sabir versin canim insallah dogumdan sonrasi keyifli gecer senin icin ❤ kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya calis mutlu hissetmeye ihtiyacin var moral depolaman lazim
Canim bende hem ödem var hem de kalsiyum eksikliği ilaç kullanıyorum yeme içmeye de dikkat ediyorum ama değerler düşük çıkıyor Dr um son kontrolde hiç yogurt süt peynir yumurta yemedin mı hamilelik boyunca dedi halbuki her gün düzenli şekilde yiyorumBenimde yakındır herhalde kırmalar dökmeler ödemden mi kalsiyum eksikliğimi bilemedim
yok vallahi cok buyuk. fotoda kucuk cikmistir o haha, bildigin kocaman bi karpuzu karnima yerlestirmisler sanki! artik insanlarin bakislarindan, yorumlarindan vs bikmis durumdayim. bikac hafta once hic umursamiyodum guluyordum ama artik biri (hepte ofiste oluyo bu) 'nekadar buyuk karnin var!' dediginde 'sordugun icin tesekkur ederim iyiyim ben sen nasilsin?' diye trip atiyorum, herkese ama herkese. siktilar artik cidden. neyse bugunu saymiyorum, son 2 calisma gunum kaldi...aa ama anlattığın kadar büyük bir karnın yokmuş ki top gibi bişeymaşallah karnın yusyuvarlak
valla bazi hazir kekler evdekilere tas cikariyo canim haha. cat kapi misafire misafir geldikten sonra falan kek mek cirpamam valla. evde ne varsa o:) o yuzden severim catkapiyi, hazirliga gerek yok bisi yok oh mis! bana catkapi cok az insan geldiginden hep sabahin korunden itibaren hazirlik yapmam gerekiyo, e yoruyo oda dogal olarak.Kız 15 dk kek diyosun.. biz burda genelde çat kapı gelen misafire kek Çırpıveriyoruz hazır kek koyamam zaten hiç de sevmem evde yaptığın gibi olmuyor hiç.
kiz o gun hava cok serindi, dur yaa tight giyeyim bacaklarim usumesin dedim. koltuga uzandiktan yarim saat sonra kasinti tuttu alev aldim resmen uzerimden cikardim attim ahaha..esimin bakislarini gorme ahaha..Masallah sana erkek annesiiiiyanmıyor musun o taytla, fenalık geliyor bana
agridan agliyosan cok ciddi boyutlarda agrin..e kuzum rapor alip evde dinlenmeye gecsen, mumkun mu? boyle de gecmez ki gunler?Valla iş yerinde bos bi oda buldum ağlıyorum sinirde ağrıdan...
Rahatlamaya çalışıyorum ağlayarak çünkü stresimi arttırıyor
agridan agliyosan cok ciddi boyutlarda agrin..e kuzum rapor alip evde dinlenmeye gecsen, mumkun mu? boyle de gecmez ki gunler?
bilemedim kuzum, masaj denedin mi? gitme imkanin varmi bilmiyorum tabiki, ama hamileligimde thai masaji beni gercekten kurtardi. asagi yukari ayda 1 kez gitmem bile okadar fayda etti ki (bazen uc haftaya indiriyorum, bazen 5 hafta gitmiyorum). masajdan iki gun sonra tam islemeye basliyor actiklari dugumler ve en az 2 hafta rahat ediyosun. ne bacak ne kalca ne bel, hepsi yumusacik sayelerinde.Evde de ağrıyacak yani değişen bir sey yok...
Dinlenmek yatmak uzanmak her şeyi denedim geçmiyor...
Yoksa giderdin eve rapor bile almama gerek yok...
Ara ara hafifliyor bi nefes aliyorum yani..
Ben Ağrida yaşıyorum..bilemedim kuzum, masaj denedin mi? gitme imkanin varmi bilmiyorum tabiki, ama hamileligimde thai masaji beni gercekten kurtardi. asagi yukari ayda 1 kez gitmem bile okadar fayda etti ki (bazen uc haftaya indiriyorum, bazen 5 hafta gitmiyorum). masajdan iki gun sonra tam islemeye basliyor actiklari dugumler ve en az 2 hafta rahat ediyosun. ne bacak ne kalca ne bel, hepsi yumusacik sayelerinde.
haricinde esime asagi yukari her aksam iki omuz arasina masaj yaptiriyorum sirtima (karnim ve goguslerim agirlastigindan rahatsiz oluyo orasi).
kendine dikkat et, kendini simart.
Nazlım napiyoo annesi bak ben dedim 37. Hafta gelcklerBugün de doğurmadım doktorumun tabiriyle :) yarın kontrol var duruma gore karar verecek cnm
Canım dün aldığımız bezler iptal edilmiş sitede, sende de böyle bir durum oldu muBen.sipariş verdim.kapida odeme de fark.yok.kapida ödeyecegim.kızlar
Aynen canım , göbeğim hep büyük olduğu için benim hamilelik herkese çok uzun geldi
Ben baktım satışı yok şu an, stok bitmiş diye düşündüm. Ne kadardı fiyatı??Canım dün aldığımız bezler iptal edilmiş sitede, sende de böyle bir durum oldu mu
Burda düşük riski olan kanamasi olan kızlar oldu. Hastaneye yatanlar oldu.hamileliği zor geçen var mı?
bitmedi bi hamilelik ciddi ciddi ağlıyorum artık...
ilk 10 hafta düşük riskiyle geçti kanamalı...
o bitti 7. aya kadar şiddetli mide bulantısı, tansiyon ve şeker düşmeleri yaşadımm..
son 5 haftadır da bacak ağrısı yapıştı yakama bırakmıyor...
gece bacak ağrısından uyuyamayıp sinirden ağlıyorum...
dün gece uyuyamadım yine ki zaten 4 gündür sinir harbi yaşıyorum geceleri...
biri az kaldı dayan deyince resmen ağlıyorum az kalmadı yeter artık diye....
sizlerin nasıl gidiyor hamileliği?
Kadin hayatimin hamileligini yasiyor resmen, tek batimda iki kız34. Haftamizi dolduruyoruz bugün günaydın teyzelerim
yok sırt üstü mecbur değil yan yatabilirsin karnına iki tane lastikle iki probe bağlıyorlar biri bebişin kalp ritmini biri de senin kasılmanı ölçüyor. eline de bir düğme veriyorlar bebek hareket ederse bas diyorlar. eğer bebişin uykusu varsa olmadı çukulata falan ye diyorlarAğustos başı izne cikacak doktor, temmuz sonu gel yapalım dedi.
Saka maka doguruyoruz bea!
Sirt ustu yatiyoruz, karnimiza bisi bagliyorlar?
Yok as ermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?