2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecen taksici amca da "doguma kac gun kaldi yenge" diyr bana

Yaa o kadar güzel yazıp ozetlemissn ki ben bayramdan beri k.muyrm artık şükürler olsun yanma ağız acimasi var ama gözümde bitti
Buarada sayılı günler çabuk geçer diyordu annem ben aglarken şimdi bakıyorum da şaka gibi geçmiş sona yaklasmsz
Rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah çok çok amin

Ekstra para alıyorlar dedi kızlar, onu sorucam hastaneye.
Gecen taksici amca da "doguma kac gun kaldi yenge" diyr bana
Herkes soruyor herkes laf atıyor umuma açtık gobekleri
Küçükken iyiydi, kilo saniyorlardi bende

Kesin unutacaksin. İkinciyi bile yapabilirsin.
Bu amca hanımı 9 ay istifra etmis, berbat bi hamilelik geçirmiş, sonunda bebek gelmeyince 2 gun hastanede suni sanci yemis, yine acilma olmayınca sezeryan. Ama ikinciyi yapmis

39. 40. veya 41. haftaya kadar bekleyecek diye korkuyorum resmen...
Tahammül sınırım o kadar düştü ki biri öte otur dese paramparça edesim geliyor sinirden...
Lohusayken ne yapıcam acaba....
Bence lohusa lik lohusa lik diye kafaniza yerlestirmeyin ki o dönem gelince etkilenmeyin..lohusa lik da neymiş vız gelir hız gider bize

Bence lohusa lik lohusa lik diye kafaniza yerlestirmeyin ki o dönem gelince etkilenmeyin..lohusa lik da neymiş vız gelir hız gider bize
Lohusa kimmis ya, icime iseyen bir velet buyutuyorum, çıkınca üstüme kusmus nedir ki yani
İnek olmayaydik iyiydi, o fikre hala alisamadim. Gerci ben hareket edince de alien bu diye soyleniyordum alıştım

Kesin unutacaksin. İkinciyi bile yapabilirsin.
Bu amca hanımı 9 ay istifra etmis, berbat bi hamilelik geçirmiş, sonunda bebek gelmeyince 2 gun hastanede suni sanci yemis, yine acilma olmayınca sezeryan. Ama ikinciyi yapmis
Sezeryanim çok iyi ve rahat olmasına rağmen ilk ayağa kalkış da çok zorlandım.. benimle ilgilenen hemşireye sen git senle kalkamam eşimi çağır bana dedim onun desteğiyle kalktimhala dün gibi aklımda kalkma anı..ama bak gene ürüyorum

Günler yaklaştıkça zaman geçmiyor gibi geliyor artık. Yatağına, kıyafetlerine bakıp bakıp ne zaman doğacak diyorum.
Doğum yapan arkadaşlarda sağlıkla büyütün bebeklerinizi

fiziksel bir zorluğum yok. ilk bebeğimde vardı. ikisinde de kusmadım ama ilk bebeğimde 7 ay kasığım ağırdı. artık son ay ağlıyordum neredeyse ve son zamanlarda baş dönmem ve bayılma hissim vardı. bunda ağrım sızım kusmam yok ama bu gebeliğim öbüründen zor geçiyor. 9. haftaya kadar kesen çok küçük orantısız muhtemelen düşer dediler. 12 haftaya kadar kese küçük kalbi durabilir dediler. 12. haftada ters a dalgası var kalp problemi olabilir dediler. 13. haftada ikili riskli gelince cvs'ye yönlendirdirdiler. 3 hafta sonuç bekledik bir şey çıkmadı tabi bu arada 16 haftalık olduk. ama kalp problemi riski devam ediyor. 18 haftada fetal eko çekildi. bir şey çıkmadı ve rahat nefesimi 20. haftada doktor herşey iyi dedikten sonra aldım. uzun sürmedi. 28. haftada suyum az. keşke kasık ağrım olsaydı da bebeğim sağlığından emin olsaydım. doğuma az kaldı ama kalbimin içinde bir yerler korkuyla dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…