2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hahahahah içime iseyen velet kahkaha attim
Bu gerçeği benden duymanizi istemezdim ama iseyip bir de onu geri aliyorlarmis. Baya devir daim pompasi gibiler
Valla 28.haftadan sonra bende yirttik, burdan sonra yasatirlar durumu hakim oldugundan. Sen 33tesin, attık bitti sayılır.
Ben ikili vs yaptirmadim, detaylida kalbinde parlama vardı, uzman detayli testler önerdi kendi doktorum olur öyle "normal" dedi. Gel de bana sor bakalım normal mi geldi.
Bir sey çıkarsa onunla da dogumdan sonra ilgilenecegiz. Su anda ikimizin de elinden bir sey gelmez.
aldılar doğru. tekrar barkod kesiyorlar. emin olmamakla beraber sanırım 15 lira ödedim.
A ucuzmus. O zaman olur. Nst kalp ben
Umudum dogunca uslu olacaklari yönünde. Umut fakirim ekmegi

Günaydın, Sabah sabah kahveler içilmiş herkes ayılmış maşallah
Freshh iyi haberleri bekliyoruz
Göbek meselesi olmuş, ben bu erkek analarının göbeklerinr hayranım ama ya benim yanlar falan hep dolu, bide arkada büyüyor benim tüm Vücüt orantılı yani öle karpuz yutmuş falan değilim
İzinede çıktım ya şimdi herkes göbeğime bakıp e az kalmış iyiki çıkmışın diyor, e daha en az 1 buçuk ay tutacağım nasipse içimde diyorum gözleri açılıyor insanların
@AlessiaLeon ye bakalım 2 simidi kilo almadın tabi tadını çıkar hakettin sen
Biz tam buğday devam

Her hamilelik farklı canım..oğlumda 9 ay çıkardım sürekli ne gecesi ne gündüzü belliydi..hele ki son iki ay mide yanması da eslik etti buna allahım dedim sonu yok bunun..ama bak bu hamileligim de hiç yaşamadım onları ilk haftalarda sadece ara ara öğürtu geldi o kadar..Bunda da ödem fazla..

Ekstra para alıyorlar dedi kızlar, onu sorucam hastaneye.

Herkes soruyor herkes laf atıyor umuma açtık gobekleri
Küçükken iyiydi, kilo saniyorlardi bende

Umarım canım
Yanlış hastırlamıyosam bizim hastanede nst için 45 tl alıyo diye biliyorum çok fazla gerçekten

tutkuu85 29.90 di tatlim
B Bluemom44 harbiden iptal yazmiyor siparis görünmüyor ne.olmus adamlar batmistir yani
Çok uygunmuş aslında. Olsaydı ben de alırdım. Çok severim indirimli şeyleri
Mesela Boyner’den 80 TL ucuza aldığım blackspade pijamanın stokları yok diye paramı iade etmelerine rağmen, alabilmek için 15 gündür verdiğim savaş

Işte o içerdeki korkuyu bende yaşıyorum.. bütün sonuçlar temiz gelmesine rağmen insan bi acaba diyor..bu bebe nasıl doğacak nasıl agrım.olacak diye değil endişelerim.saglikli olmaşı yönünde oğlumu öyle bırakıp ameliyata girme endişesi
Beni bunlar düşündürüyor

Dogumla ilgili degil de bilinmezlikle ilgili. Böyle kalabilir yani, seneye dogurabilirim
İnan bazen bende çok değişik düşüncelere giriyorum dün ciğer geliştirici iğne vuruldum ama yok böyle bi acı ya çocuk gibi 10 dk falan ağladım çok yaktı sonra oturdum ben nası doğuracam diye ona ağladım eşim teselli etti sağ olsun ama değişik duygular yaşıyorum bazen bi an önce doğsun bana arkadaş yoldaş olsun diyorum bazende böyle korkuyorum işte dediğin gibi giren girdi bi şekilde çıkacak arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…