Bu gerçeği benden duymanizi istemezdim ama iseyip bir de onu geri aliyorlarmis. Baya devir daim pompasi gibilerHahahahah içime iseyen velet kahkaha attim
Valla 28.haftadan sonra bende yirttik, burdan sonra yasatirlar durumu hakim oldugundan. Sen 33tesin, attık bitti sayılır.fiziksel bir zorluğum yok. ilk bebeğimde vardı. ikisinde de kusmadım ama ilk bebeğimde 7 ay kasığım ağırdı. artık son ay ağlıyordum neredeyse ve son zamanlarda baş dönmem ve bayılma hissim vardı. bunda ağrım sızım kusmam yok ama bu gebeliğim öbüründen zor geçiyor. 9. haftaya kadar kesen çok küçük orantısız muhtemelen düşer dediler. 12 haftaya kadar kese küçük kalbi durabilir dediler. 12. haftada ters a dalgası var kalp problemi olabilir dediler. 13. haftada ikili riskli gelince cvs'ye yönlendirdirdiler. 3 hafta sonuç bekledik bir şey çıkmadı tabi bu arada 16 haftalık olduk. ama kalp problemi riski devam ediyor. 18 haftada fetal eko çekildi. bir şey çıkmadı ve rahat nefesimi 20. haftada doktor herşey iyi dedikten sonra aldım. uzun sürmedi. 28. haftada suyum az. keşke kasık ağrım olsaydı da bebeğim sağlığından emin olsaydım. doğuma az kaldı ama kalbimin içinde bir yerler korkuyla dolu.
A ucuzmus. O zaman olur. Nst kalp benaldılar doğru. tekrar barkod kesiyorlar.emin olmamakla beraber sanırım 15 lira ödedim.
Umudum dogunca uslu olacaklari yönünde. Umut fakirim ekmegi
Aynen canım dün gece sabaha kadar 3 4 kere bağladılar çıkmadı nst sonuçların güzel dedi doktor. Buda en son çekilenAma hic sancin yok. Sahane
Her hamilelik farklı canım..oğlumda 9 ay çıkardım sürekli ne gecesi ne gündüzü belliydi..hele ki son iki ay mide yanması da eslik etti buna allahım dedim sonu yok bunun..ama bak bu hamileligim de hiç yaşamadım onları ilk haftalarda sadece ara ara öğürtu geldi o kadar..Bunda da ödem fazla..Yaa o kadar güzel yazıp ozetlemissn kiben bayramdan beri k.muyrm artık şükürler olsun yanma ağız acimasi var ama gözümde bitti
Buarada sayılı günler çabuk geçer diyordu annem ben aglarken şimdi bakıyorum da şaka gibi geçmiş sona yaklasmsz
Rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah çok çok amin
Olmaz mı hiç 2 doğum var..2 kişi yi de zorla tutuyorlarBebişini ağustosta bekleyip erken doğum yapan var mı ☺
Mini bebek bezi ne oluyorhttps://m.epttavm.com/item/44443044_sleepy-merhaba-bebek-seti
Sok.fiyat arkadaslar bilginize
Ekstra para alıyorlar dedi kızlar, onu sorucam hastaneye.
Herkes soruyor herkes laf atıyor umuma açtık gobekleri
Küçükken iyiydi, kilo saniyorlardi bende
Bu gerçeği benden duymanizi istemezdim ama iseyip bir de onu geri aliyorlarmis. Baya devir daim pompasi gibiler
Valla 28.haftadan sonra bende yirttik, burdan sonra yasatirlar durumu hakim oldugundan. Sen 33tesin, attık bitti sayılır.
Ben ikili vs yaptirmadim, detaylida kalbinde parlama vardı, uzman detayli testler önerdi kendi doktorum olur öyle "normal" dedi. Gel de bana sor bakalım normal mi geldi.
Bir sey çıkarsa onunla da dogumdan sonra ilgilenecegiz. Su anda ikimizin de elinden bir sey gelmez.
A ucuzmus. O zaman olur. Nst kalp ben
Umudum dogunca uslu olacaklari yönünde. Umut fakirim ekmegi
Aaa korkuyor musun yoksaDogurmamak cok cekici geliyor. Dursun durabildigi kadar.
Çok uygunmuş aslında. Olsaydı ben de alırdım
Dogumla ilgili degil de bilinmezlikle ilgili. Böyle kalabilir yani, seneye dogurabilirimAaa korkuyor musun yoksaben istiyorum artık ya gelsinler buyutelim sevelim
bencede kalsın içeride doydu doymadı yok gazı çişi kakası koliği yok. dursun ordaDogurmamak cok cekici geliyor. Dursun durabildigi kadar.
Aynen canım dün gece sabaha kadar 3 4 kere bağladılar çıkmadı nst sonuçların güzel dedi doktor. Buda en son çekilenEki Görüntüle 2285081
Ben nst ucreti vermiyrm cnm. Paket aldim diye.Minik popolara özel minyatür bez
Işte o içerdeki korkuyu bende yaşıyorum.. bütün sonuçlar temiz gelmesine rağmen insan bi acaba diyor..bu bebe nasıl doğacak nasıl agrım.olacak diye değil endişelerim.saglikli olmaşı yönünde oğlumu öyle bırakıp ameliyata girme endişesifiziksel bir zorluğum yok. ilk bebeğimde vardı. ikisinde de kusmadım ama ilk bebeğimde 7 ay kasığım ağırdı. artık son ay ağlıyordum neredeyse ve son zamanlarda baş dönmem ve bayılma hissim vardı. bunda ağrım sızım kusmam yok ama bu gebeliğim öbüründen zor geçiyor. 9. haftaya kadar kesen çok küçük orantısız muhtemelen düşer dediler. 12 haftaya kadar kese küçük kalbi durabilir dediler. 12. haftada ters a dalgası var kalp problemi olabilir dediler. 13. haftada ikili riskli gelince cvs'ye yönlendirdirdiler. 3 hafta sonuç bekledik bir şey çıkmadı tabi bu arada 16 haftalık olduk. ama kalp problemi riski devam ediyor. 18 haftada fetal eko çekildi. bir şey çıkmadı ve rahat nefesimi 20. haftada doktor herşey iyi dedikten sonra aldım. uzun sürmedi. 28. haftada suyum az. keşke kasık ağrım olsaydı da bebeğim sağlığından emin olsaydım. doğuma az kaldı ama kalbimin içinde bir yerler korkuyla dolu.
İnan bazen bende çok değişik düşüncelere giriyorum dün ciğer geliştirici iğne vuruldum ama yok böyle bi acı ya çocuk gibi 10 dk falan ağladım çok yaktı sonra oturdum ben nası doğuracam diye ona ağladım eşim teselli etti sağ olsun ama değişik duygular yaşıyorum bazen bi an önce doğsun bana arkadaş yoldaş olsun diyorum bazende böyle korkuyorum işte dediğin gibi giren girdi bi şekilde çıkacak arkadaşımDogumla ilgili degil de bilinmezlikle ilgili. Böyle kalabilir yani, seneye dogurabilirim
Sabah 9da çıktık canım gelir gelmez uyumuşum hastane yoruyo insanıMinis minis bir iki onemsiz cikmis cnm. Bu da cok guzel masallh. Taburcu edecek bugun dimi?
Ben nst ucreti vermiyrm cnm. Paket aldim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?