2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
beni de. evet bir problemi yok tamam testler güzel geldi ama aklımda hala bir acaba var. hepsi mi beni buldu hepsi mi tesadüf demeden edemiyorum. doğsun istemiyorum kalsın içeride. gerçi şimdi suyumda yok. biraz oynamasa korkuyorum dürtüyorum çocuğu kalk diye aman ya keşke fermuarı olsa açıp baksak araada

Kesin unutacaksin. İkinciyi bile yapabilirsin.
Bu amca hanımı 9 ay istifra etmis, berbat bi hamilelik geçirmiş, sonunda bebek gelmeyince 2 gun hastanede suni sanci yemis, yine acilma olmayınca sezeryan. Ama ikinciyi yapmis
2. Yapmam için hafıza kaybı yasamalym ( 2 sene sonra ikizleri oldu kafayı sıyırdı )

3

Kızlar bu pijama takımını sipariş vermiştim geldi dün mükemmel ötesi kumaşı var bayıldımmmm xl aldım salaş seviyorum çok güzel oldu almak isteyenler olursa mutlaka alsınlar grisini aldım ben birazdan fotosunu çekerim çarşıda gezdim 300 400den aşağı yok ve çok çirkinlerdi yaa hiç bana göre değidi bu sade ve şık

Cuma günü tartı günüm biraz korkuyorum aslnda hemsirenin dedgi 10 kiloyu almam umarım ama hala 2 öğün yiyorum ( ara öğün yedigm meyvelr öğün yerine geçer )
6 kilo o da bebek diye kendimi avutuyrm

Yaş ilerledikçe sanırım insanın sabri da azaliyr canım masallah senin durumun gibi olablsek

3 kurusluk aklımız vardi onu da yedik
2. Yapmam için hafıza kaybı yasamalym ( 2 sene sonra ikizleri oldu kafayı sıyırdı )
Hala görüşüyor olursak ben bekliyorum. Çünkü sen aile seviyorsun.
Ben insan sevmiyorum yalnizligima çok duskunum.

Valla iş yerinde bos bi oda buldum ağlıyorum sinirde ağrıdan...
Rahatlamaya çalışıyorum ağlayarak çünkü stresimi arttırıyor
Canım ya niye öyle oldun ki acaba yani sana teselli verecek yanında olucak talış bir aile bireyi yok mu.. Çok mu rahatsızsın ya inşallah bunları da atlatıcaksın ne kadar güçlü olduğunun farkına varıcaksın

3 kurusluk aklımız vardi onu da yedik

Hala görüşüyor olursak ben bekliyorum. Çünkü sen aile seviyorsun.
Ben insan sevmiyorum yalnizligima çok duskunum.
30 yaşıma kadar sadece kendim için yaşadım inek öğrenci modunda ben de sosyal hizmet insaniym ama özel hayatımda aşırı seçici ve yalnzlgma da aşırı dusknm sen gibi aile olmak guzel ama her cocuk için 1 parçaya ayrilyrsn bu bile dusunduyr

Çok sevindim adına canım ya şifa olsun bebişe yarasın her yediğin

İnşallah sağlıkla kucağına alıcaksın bebişini korkular sadece huzursuzluk veriyor.. Dua ile inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…