Elimde mothercare ana kucağı,reflü yastığı ve süt saklama poşetleri var samsunda yaşayan ve ihtiyacı olan ya da ihtiyacı olan birini tanıyana bunları vermek istiyorum arkadaşlar
Eki Görüntüle 2285094
kızlar bende bunu aldım az önce teslim ettiler gayet güzel haberiniz ola..arkadaşlardan birisi düşünüyordu bunu..tam set normale gore uygun bu tarz setler genelde 400.500
Bunu ben de aldım . Geçen hafta teslim ettiler. Yıkadım ütüledim. Ayrıca beden için de telefonda arayıp kilo boy ve hafta sormaları çok hoşuma gitti benim de. Ben de tavsiye ederim. Yazmayı unutmuşum
inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. iyi düşünüyorum ama aklımın bir yerinden de malesef çıkmıyor. daha kafamı toplayıp doğru düzgün alışveriş bile yapmadım.
Hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum kızlar. Benim sorum kraft park yatak alacağız. Ama içine nasıl bir yatak almalıyız onu bilemedik. Yataklar hep ince gibi geliyor bana. Alt kademeye geçince başka bir yatak daha almak istemiyorum. Siz neler aldınız hangi markanın ve nereden aldınız?
Canım bebek ilk doğduğunda yenidoğan alın ama 1paket alın, cabuk büyüdüğü için 2numara almanız lazım diyorlar. Bu kolinin içinde hem yenidoğan hem 2numara hemde ek olarak ıslak menfil ve alt açma pedi vardı. Normal fiyatı 55-60tl arası her halükarda ıslak mendil ve pedler bedavaya geliyor. Ancak bir satıcı fiyatı 30tl yapmıştı bizde atladık tabi hemen üstüne stoklarda problem olunca iptal etmişler siparişlerimizi
Hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum kızlar. Benim sorum kraft park yatak alacağız. Ama içine nasıl bir yatak almalıyız onu bilemedik. Yataklar hep ince gibi geliyor bana. Alt kademeye geçince başka bir yatak daha almak istemiyorum. Siz neler aldınız hangi markanın ve nereden aldınız?
Ben kraft-yataş visco yatak aldım canım yorumlar gayet güzel burdan 3kişi daha aldı bu yataktan. Ama en az 4sene kullanayım diyorsan kalın döşek gibi olan yataklardan almalısın tabi fiyatları ona göre yüksek oluyor
Canım bebek ilk doğduğunda yenidoğan alın ama 1paket alın, cabuk büyüdüğü için 2numara almanız lazım diyorlar. Bu kolinin içinde hem yenidoğan hem 2numara hemde ek olarak ıslak menfil ve alt açma pedi vardı. Normal fiyatı 55-60tl arası her halükarda ıslak mendil ve pedler bedavaya geliyor. Ancak bir satıcı fiyatı 30tl yapmıştı bizde atladık tabi hemen üstüne stoklarda problem olunca iptal etmişler siparişlerimizi
Molfox 1no 200 tane mi ne var bende. O bezler kullanilacak banane!
23 nisanda aldim, daha gram halindeydi Mutlu
Bu arada garajda babalar bebek bezi parasindan sikayet ediyor, dün hesapladim, günde 10 tane bez kullansam ve tanesini genelde 0.55ten alsam oldurecek rakamlar çıkmıyor. Kimse sigara parasına ne bilim abur cubur parasina bakmiyor, bez batiyor.
Molfox 1no 200 tane mi ne var bende. O bezler kullanilacak banane!
23 nisanda aldim, daha gram halindeydi Mutlu
Bu arada garajda babalar bebek bezi parasindan sikayet ediyor, dün hesapladim, günde 10 tane bez kullansam ve tanesini genelde 0.55ten alsam oldurecek rakamlar çıkmıyor. Kimse sigara parasına ne bilim abur cubur parasina bakmiyor, bez batiyor.
Bende senin gibi hesapladım canım aylık 180-200tl gibi bişey yapıyor. Zaten almadığımız şey kalmadı doğduktan sonra almak için bişey bırakmadık nerdeyse. Sadece bez masrafı olacak. Dediğin gibi bende günlük 10taneden hesapladım
Ben kraft-yataş visco yatak aldım canım yorumlar gayet güzel burdan 3kişi daha aldı bu yataktan. Ama en az 4sene kullanayım diyorsan kalın döşek gibi olan yataklardan almalısın tabi fiyatları ona göre yüksek oluyor
Canım ya niye öyle oldun ki acaba yani sana teselli verecek yanında olucak talış bir aile bireyi yok mu.. Çok mu rahatsızsın ya inşallah bunları da atlatıcaksın ne kadar güçlü olduğunun farkına varıcaksın
yaz sicahinda hamileleik cidden daha zirmus bide yas etkiliyor heralde kizimda 25tim haziranda dogmustu ve calisiyordum bu kadar zorlanmamistim simdi yerimden kalkmak istemiyorum
tatil.iicn acil dogum cantasi haziralmistim cok sukur gerek kalmadi
simdi daha ayrintili hazirliyorum insallah
Sonra beşikte de kullancksn kraft yataş milky öneririm yaylı ve 2 tarafı da farklı yaşlarda kullanılıyor canım 19 cm kalinlgi. Burda arkdslar önermişti epey arastrdm aldım.
CCan6BBluemom44
tamam o zaman sagolun kizlar. bugn disarda bulamazsam L beden olur bana bu hesaba gore burdan alirim.
Ama siz ne kadan boylusunuz yaa masallahh