2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
eşim destek oluyor sağ olsun...
dikkatimi dağıtmaya çalışıyor vs...
kendi ailem zaten baya uzaktalar..1200 km uzakta...
Seversen dizi veya seri kitaplardan okusan?
Gecen dandik bir dizi izledim, adamlar tek sezon cekmis sadece. Üstüne kitabini buldum 3lu, 400er sayfa falan. Bi hafta idare etti.
Netflix ilgini cekerse üye olabilirsin.
Hatta blue tv uyeligi olan varsa talibim, bi dizi izleyip cikicam

aslında bu çernobil dizisi var ona başlamak geçti içimden..
belki işe yarayabilir..
normalde hep avrupa yakası izlerim ama sıktı artık...
kitapta konsantre olup daha Ayşe önerin 'hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı Kitabı' nı okuyamadım 7 aydır... oysa kitap çok akıcı ve eğlenceli... bakalım 2 hafta sonra izne ayrılıcam o ara diyorum plates falan yaparım rahatlarım...

Çernobil ağır ve acılı bir hikaye.
Bebekle ilgili kitaplara gelince; dus jelinin bile arkasini okuyan benim hic ilgimi cekmediler. Okumadim verdim gelenleri.

Çernobil ağır ve acılı bir hikaye.
Bebekle ilgili kitaplara gelince; dus jelinin bile arkasini okuyan benim hic ilgimi cekmediler. Okumadim verdim gelenleri.

dizi önerisi alayım o zaman
çünkü acıklı hiç bir şey görmek duymak dinlemek istemiyorum..
pozitif olsun

dizi önerisi alayım o zaman
çünkü acıklı hiç bir şey görmek duymak dinlemek istemiyorum..
pozitif olsun
Siren diye oyunculugun berbat olduğu bir dizi izliyorum mesela
Bilimkurgu ve fantastik bakabilirsin, onlarda acı olmaz genelde.
2 broke girls mu ne vardi, son derece eglenceliydi. Big bang teori (ama nasil agzini yuzunu kirarak İngilizce yazmaya cabalamaktaydi). Kısa bölümler, eglenceli hikayeler.

sabır canım, kimse kolay şeyler yaşamıyor. herkes çok çok zor şeyler yaşamasa da zorlanıyor illa ki. bu bir süreç. hormonlarımız da daha duygusal daha hassas yapıyor bizi. gerçekten az kaldı. son aydayız bak.
surata bakkkk bes karis
efecik insallah poz verir annesine

amin sen de tatlim herkes beklesin.minnoslarini tutsun ikicicek-birbocek kalacaklar.minnoslar
sabah uyandığımdan beri maşallah pek bir hareketli. doktora girince ne yaptı dersin? tabi ki uyudu minnoş. göremedik yüzünü yine. şöyle bir soldan sağa dönerken yandan göründü o kadar.
ilginç ama bayılıyorum o yeni mobilya kokusuna. bir de benzin. hastasıyım
Adam korkmuştur arabasında doğurursan diye
denize girdiğimde annem panik yapıyor, denizin ortasında doğuracağım diye

fermuar fikri iyiymiş

Bizde mobilyaciya dolap yaptrdik evde takıldı bende de o koku vardı senin yazını görünce sildikten sonra yerlestirmedim dün silindi hala yerlestirmedim cnm

Çernobil'i izledim ben. başarılı bir yapım ama sizin içinde bulunduğunuz ruh hali düşünülünce kaotik yapısı ile iyice psikolojinizi bozabilir. Onun yerine daha aydınlık, neşeli, pozitif enerji verecek şeyler izlemek daha iyi olur bence. Birkaç liste buldum belki yardımcı olur :)

Tek seferde kurtulucm ins şanslıyım :) ama doğduktan sonra tekrar bivdegerlendirme yapalım

2 broke girls yıllar önce başlamıştım yabancı dizi furyasına katıldığım da yormayan dümdüz giden gülümseten tatlış bir dizi
Friends, how i met your Mother, big bang theory efsaneleri var bir de tabii seç beğen al canım kafan dağılır ara da açar açar izlerim canım sıkkın olduğunda
maydanozsuyu

Efelihayat yeşilliimmm kız çok minnoş bir göbüş çok tatlısın maşallah

Size birşey anlatıcam dün tanıdık bi abiyle rast geldim napıyosun ne ediyosun derken adam bir düşünceli birşey sorucak belli ama kıvranıyor
Noldu abı falan derken ya senin bu ikinci çocuk mu diğeri oldumu dedi ben yok 1 ay kaldı işte doğmasına dedim bana çok uzun geldi ya falan yaptı
Evleneli 10 ay olmuş be nasıl 2 tane fırtlatayım adam bide babamın yanında çalışıyor hani bize uzak bi insan değil düğünümüze geldi etti

2850 gr olmuşuz nst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.

Allahın izniyle sağlıkla kucaklayacagiz yaramazları cnm içini ferah tut bn inanıyorum bu gruptaki hickimse problem yaşamayacak sağlıkla gelecek minik meleklerimiz

Ver is it gobek?
A parmakla mi bakiyorlarmis? Aydinlandim su anda

Sonra beşikte de kullancksn kraft yataş milky öneririm yaylı ve 2 tarafı da farklı yaşlarda kullanılıyor canım 19 cm kalinlgi. Burda arkdslar önermişti epey arastrdm aldım.
Ben beşik kullanmayacagım canım. Hep park yatakta yatacak o yüzden alt kademeye geçincede kullanacağım bir şey olsun diyorum buna da bakayım madem. Sağolasın

Ay çok şanslısın, nst benim en büyük kabusum. Bugün kontrolüm vardı, 2. nst tecrübem, istifra etmeye ramak kala çaktırmadan soluma döndüm. Dakikaları saydım. Soğuk terler döktüm. Sonrasında ölçtüler, tansiyonum 7'ye 5 çıktı.

Ay heyt nst.

Ayrıca açılın yine zayıf hamile gördüm. Efelihayat sen çok zalım bir kızsın.

Maşalllah annesi. benim oğlanda kontrol öncesi çılgın gibi kazı çalışması yapıyor,,doktor bakınca yüzünü kapatıyor. aynen her hastane farklı nst 30 TL bizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…