Seversen dizi veya seri kitaplardan okusan?eşim destek oluyor sağ olsun...
dikkatimi dağıtmaya çalışıyor vs...
kendi ailem zaten baya uzaktalar..1200 km uzakta...
Seversen dizi veya seri kitaplardan okusan?
Gecen dandik bir dizi izledim, adamlar tek sezon cekmis sadece. Üstüne kitabini buldum 3lu, 400er sayfa falan. Bi hafta idare etti.
Netflix ilgini cekerse üye olabilirsin.
Hatta blue tv uyeligi olan varsa talibim, bi dizi izleyip cikicam
Çernobil ağır ve acılı bir hikaye.aslında bu çernobil dizisi var ona başlamak geçti içimden..
belki işe yarayabilir..
normalde hep avrupa yakası izlerim ama sıktı artık...
kitapta konsantre olup daha Ayşe önerin 'hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı Kitabı' nı okuyamadım 7 aydır... oysa kitap çok akıcı ve eğlenceli... bakalım 2 hafta sonra izne ayrılıcam o ara diyorum plates falan yaparım rahatlarım...
Çernobil ağır ve acılı bir hikaye.
Bebekle ilgili kitaplara gelince; dus jelinin bile arkasini okuyan benim hic ilgimi cekmediler. Okumadim verdim gelenleri.
Siren diye oyunculugun berbat olduğu bir dizi izliyorum meseladizi önerisi alayım o zaman
çünkü acıklı hiç bir şey görmek duymak dinlemek istemiyorum..
pozitif olsun
sabır canım, kimse kolay şeyler yaşamıyor. herkes çok çok zor şeyler yaşamasa da zorlanıyor illa ki. bu bir süreç. hormonlarımız da daha duygusal daha hassas yapıyor bizi. gerçekten az kaldı. son aydayız bak.hamileliği zor geçen var mı?
bitmedi bi hamilelik ciddi ciddi ağlıyorum artık...
ilk 10 hafta düşük riskiyle geçti kanamalı...
o bitti 7. aya kadar şiddetli mide bulantısı, tansiyon ve şeker düşmeleri yaşadımm..
son 5 haftadır da bacak ağrısı yapıştı yakama bırakmıyor...
gece bacak ağrısından uyuyamayıp sinirden ağlıyorum...
dün gece uyuyamadım yine ki zaten 4 gündür sinir harbi yaşıyorum geceleri...
biri az kaldı dayan deyince resmen ağlıyorum az kalmadı yeter artık diye....
sizlerin nasıl gidiyor hamileliği?
sabah uyandığımdan beri maşallah pek bir hareketli. doktora girince ne yaptı dersin? tabi ki uyudu minnoş. göremedik yüzünü yine. şöyle bir soldan sağa dönerken yandan göründü o kadar.surata bakkkk bes karis
efecik insallah poz verir annesine
amin sen de tatlim herkes beklesin.minnoslarini tutsunikicicek-birbocek kalacaklar.minnoslar
ilginç ama bayılıyorum o yeni mobilya kokusuna. bir de benzin. hastasıyımInşallah canım cok pismanim dolabi erken yaptirmadigima
Ayy hakikaten hic aklima gelmedi hurç akil akıldan üstündür
Ben mobilyaciya yaptırdım ondan kokuyor galiba boya kokusu gibi değişik bir koku eşim eşyaları koyunca 1 2 saat içinde sinmiş kiyafetlere
denize girdiğimde annem panik yapıyor, denizin ortasında doğuracağım diyeAdam korkmuştur arabasında doğurursan diye
fermuar fikri iyiymişbeni de. evet bir problemi yok tamam testler güzel geldi ama aklımda hala bir acaba var. hepsi mi beni buldu hepsi mi tesadüf demeden edemiyorum. doğsun istemiyorum kalsın içeride. gerçi şimdi suyumda yok. biraz oynamasa korkuyorum dürtüyorum çocuğu kalk diyeaman ya keşke fermuarı olsa açıp baksak araada
Bizde mobilyaciya dolap yaptrdik evde takıldı bende de o koku vardı senin yazını görünce sildikten sonra yerlestirmedim dün silindi hala yerlestirmedim cnmInşallah canım cok pismanim dolabi erken yaptirmadigima
Ayy hakikaten hic aklima gelmedi hurç akil akıldan üstündür
Ben mobilyaciya yaptırdım ondan kokuyor galiba boya kokusu gibi değişik bir koku eşim eşyaları koyunca 1 2 saat içinde sinmiş kiyafetlere
Inş teyzesi 3 4 saatte bir nst bağlanıyor kalp atımı sancılar iyi çıkıyor şükür yarın kontrol var bakalım bnm nazlı kızım büyüyebilmiş mi yarın belli olacakNazlım napiyoo annesi bak ben dedim 37. Hafta gelckler
aslında bu çernobil dizisi var ona başlamak geçti içimden..
belki işe yarayabilir..
normalde hep avrupa yakası izlerim ama sıktı artık...
kitapta konsantre olup daha Ayşe önerin 'hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı Kitabı' nı okuyamadım 7 aydır... oysa kitap çok akıcı ve eğlenceli... bakalım 2 hafta sonra izne ayrılıcam o ara diyorum plates falan yaparım rahatlarım...
Tek seferde kurtulucm ins şanslıyım :) ama doğduktan sonra tekrar bivdegerlendirme yapalımBurda düşük riski olan kanamasi olan kızlar oldu. Hastaneye yatanlar oldu. @AlessiaLeon hala istifra ediyordu mesela. Kadın ikinci cocuktan vazgececek bu yüzden.
Herkesin vucudu baska tepki veriyor. Ben analigin cok kutsal cennetin de ayaklarımızın altında olduguna falan inanmiyorum. Kadınları uremeye ikna etmek icin kurulmus tuzaklar bunlar. Mide bulantisinin sebebi vucuttaki yabanci maddeyi atmaya calismasi, parazit gibi ele geciriliyoruz ve bazi vucutlar buna karşı çıkıyor.
Mide bulantisi bir ara hic gecmeyecek sandim. Ama cikarsam daha mi iyiydi cok dedim. Binadaki erkek tarafi akrabalar hep gececek 3 ayda dedi 4 ay oldu devam, kesin kandiriyorlar bile dedim. Sonunda gecti. Bir ara geri geldi
Degistiremeyecegim gerceklerle savasmak icin şöyle bir yolum var; cok kaderci olmasam da savasmak yenmemi saglamayacak, düşünmek cozume ulaştırmayacaksa kabul ediyorum. Hamileliği kabul ettim. Vucudumun ve ruhumun, psikolojimin agzina etme ihtimalini kabul ettim. Günü sayılı, elbet bitecek, kendi kararimla hamile kaldim, yani bunu ben sectim sonuclariyla da yuzlesecegim. Elbette acidan aglayan birine bunlar cok utopik gelecektir. Ancak dusuncenin gucune inanıyorum. Tevekkül de diyebiliriz, kabul etmek.
Ve sonunda ödülü var falan diye de düşünmüyorumyeni bir macera baslayacak sonunda. Cocuk dogmayi kendi secmedi, korunmasiz seviserek onu da biz sectik.
Evet zor, ters dönmüş bocek gibi yattigin yerde kalmak, pacani duzeltiyim diye egildiginde kasiklarina giren sanciyla yere yigilmak, kamyon yanastiriyor gibi geri geri gidip oturmak, karin kaslarini kullanamamak (2gr kas var orda zaten bana en cok batan kısmı o), yemek yiyememek ve en onemlisi bundan sonra benden baskasindan sorumlu olacagimi, bunu hayatim boyunca hissedecegimi bilmek.
Ama hep diyorum giren girdidönüşü yok. Yasayacagiz ve bitecek. Hastalar gibi sonu belli olmayan bir süreç değil, bitecek.
Kendini motive etmeye çalış
Kadin hayatimin hamileligini yasiyor resmen, tek batimda iki kız ❤ büyüttü kocaman yaptı onları.
Heyt bea kızlar geliyor.
Allahın izniyle sağlıkla kucaklayacagiz yaramazları cnm içini ferah tut bn inanıyorum bu gruptaki hickimse problem yaşamayacak sağlıkla gelecek minik meleklerimizfiziksel bir zorluğum yok. ilk bebeğimde vardı. ikisinde de kusmadım ama ilk bebeğimde 7 ay kasığım ağırdı. artık son ay ağlıyordum neredeyse ve son zamanlarda baş dönmem ve bayılma hissim vardı. bunda ağrım sızım kusmam yok ama bu gebeliğim öbüründen zor geçiyor. 9. haftaya kadar kesen çok küçük orantısız muhtemelen düşer dediler. 12 haftaya kadar kese küçük kalbi durabilir dediler. 12. haftada ters a dalgası var kalp problemi olabilir dediler. 13. haftada ikili riskli gelince cvs'ye yönlendirdirdiler. 3 hafta sonuç bekledik bir şey çıkmadı tabi bu arada 16 haftalık olduk. ama kalp problemi riski devam ediyor. 18 haftada fetal eko çekildi. bir şey çıkmadı ve rahat nefesimi 20. haftada doktor herşey iyi dedikten sonra aldım. uzun sürmedi. 28. haftada suyum az. keşke kasık ağrım olsaydı da bebeğim sağlığından emin olsaydım. doğuma az kaldı ama kalbimin içinde bir yerler korkuyla dolu.
Ver is it gobek?Gobek showwww
A parmakla mi bakiyorlarmis? Aydinlandim su anda2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
Hanimiş göbekkkk hanimiş göbeeeekGobek showwww
Ben beşik kullanmayacagım canım. Hep park yatakta yatacak o yüzden alt kademeye geçincede kullanacağım bir şey olsun diyorum buna da bakayım madem. SağolasınSonra beşikte de kullancksn kraft yataş milky öneririm yaylı ve 2 tarafı da farklı yaşlarda kullanılıyor canım 19 cm kalinlgi. Burda arkdslar önermişti epey arastrdm aldım.
2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
Maşalllah annesi.2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?