2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tek seferde kurtulucm ins şanslıyım :) ama doğduktan sonra tekrar bivdegerlendirme yapalım
iste gormek istedigimiz hareketler bunlar ..
bana kalsa 5 tane doguracaktim ama kismet olmadi. yas 36 oldu. e maddiyatta 5 cocugu kaldirmaz. yoksa ben daha dogururum

o kitabı aldım ben. gerçekten akıcı ve güzel. baştan sona değil ama hangi bilgiye ihtiyaç duyarsam o sayfayı açıp okuyorum arada. bu arada doğru demişler, o dizi sana ağır gelebilir bu psikolojiyle. daha eğlenceli şeyler izleyebilirsin. pek dizi kültürüm olmadığı için öneride bulunamıyorum, yabancı komediler çok çok daha iyi buradaki arkadaşlar fikir verir mutlaka, ben gülmeye ihtiyaç duyduğum zaman cem yılmaz gösterilerini açıyorum.
mükemmmel ve fitsin maşallah!!!

Ver is it gobek?

A parmakla mi bakiyorlarmis? Aydinlandim su anda
haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordum benim icin parmak sayısı önemli

gozun aydin. masallah guzel buyumus minis...
cati muaynesine elin soktu vs diyenlere aldanma anacim. 2 parmakla bakiyorlar. biraz rahatsiz edici ama olsun.bana bu kez yapilmayacak nasilsa sezeryan diye.

ben anlamadım neden nst'de kötü oldun ki, öyle dümdüz yatıyoruz

ben anlamadım neden nst'de kötü oldun ki, öyle dümdüz yatıyoruz
Benim de düz yatınca tansiyonum düşüyor ve bulantım oluyor... hatta 8 aydır ne sola ne duz yatamadım bulantıdan... sag tarafim ağrıyor artık geceleri...uyusuyor.

gozun aydin. masallah guzel buyumus minis...
cati muaynesine elin soktu vs diyenlere aldanma anacim. 2 parmakla bakiyorlar. biraz rahatsiz edici ama olsun.bana bu kez yapilmayacak nasilsa sezeryan diye.
10 saniyelik bir şeymiş. bakalım bizim doğum şeklimiz ne olacak, çok merak ediyorum. sen sezaryen gününü almıştın değil mi?

Bilmiyorum ki ben 2'dir mahfoluyorum, artık mideme mi baskı yapıyor ne yapıyorsa, sırt üstü asla yatamıyorum. Ay bir tek ben mi böyle oluyorum?
Benim de düz yatınca tansiyonum düşüyor ve bulantım oluyor... hatta 8 aydır ne sola ne duz yatamadım bulantıdan... sag tarafim ağrıyor artık geceleri...uyusuyor.
yatağın sırtı biraz kalkıktı. yarı oturur gibi yattım. o yüzden çok rahattım ben, bir de öyle deneyin olmadı kızlar

Yahu tam isyan edicem bıktım bu hamilelikten tükendim artık dayanamıyorum bu çocuğu nasıl doğurucam korkuyorum bla bla blaa.. Bir yazın çıkıyor karşıma saçmalama kızım diyorum şu hatuna baksana yaşadıkların onun yaşadığının 10da 1i etmez ne kadar pozitif ve güçlü diyorum.
Bu kadar güzel anlatılamazdı ♥ Umut oluyorsun bizlere, özellikle de benim gibi çaylak annelere :)

10 saniyelik bir şeymiş. bakalım bizim doğum şeklimiz ne olacak, çok merak ediyorum. sen sezaryen gününü almıştın değil mi?
yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.
ictigim ilaci 35 haftada kesecekmis. genelde 3 gun icinde doguruyrlarmis. o yuzden benim tamamen akişa gore sekillenecek.

kiyamam size. ben de yasaya yasaya ogrendjm cnm. iki bebek kaybettim. oglumu dogurdum. ondan sonra bir suru korkuyla bas etmeye calistim. battim ciktim ama ben kazandim ... e simdi neden sizlere pozitif kisimlari gostermeyeyim ki kimse yasamasin isterim kotu seyleri

Cok guzelmis rengi modeli gule gule giy ❤ bende bugun doktordan sonra pijama bakicam olmadi son care netten alirim bende bedenimden emin olamiyorum
ben lcw den almistim hamile pijama takimi beli lastikli cok rahat kalibi biraz büyük ama tavsiye ederim. hastane cantama koydum.

Eklentiler

• Screenshot_20190704-150101_LC Waikiki.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 42
masallh beybitoyaa benim bebe biraz minnak bisey olcak 2400 dedi doctor. sicaklardan iyice bosladim yeme içme olayini çalışırken hazir yemek geliyordu tika basa yiyordum evde olunca yemek işi de aksadı. bu arada haftaya benim de cati muayenem var napacük bilmiyomm.. hafiften yusuf yusuf oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…