iste gormek istedigimiz hareketler bunlarTek seferde kurtulucm ins şanslıyım :) ama doğduktan sonra tekrar bivdegerlendirme yapalım
o kitabı aldım ben. gerçekten akıcı ve güzel. baştan sona değil ama hangi bilgiye ihtiyaç duyarsam o sayfayı açıp okuyorum arada. bu arada doğru demişler, o dizi sana ağır gelebilir bu psikolojiyle. daha eğlenceli şeyler izleyebilirsin. pek dizi kültürüm olmadığı için öneride bulunamıyorum, yabancı komediler çok çok daha iyi buradaki arkadaşlar fikir verir mutlaka, ben gülmeye ihtiyaç duyduğum zaman cem yılmaz gösterilerini açıyorum.aslında bu çernobil dizisi var ona başlamak geçti içimden..
belki işe yarayabilir..
normalde hep avrupa yakası izlerim ama sıktı artık...
kitapta konsantre olup daha Ayşe önerin 'hamilelik, doğum ve Bebek Bakımı Kitabı' nı okuyamadım 7 aydır... oysa kitap çok akıcı ve eğlenceli... bakalım 2 hafta sonra izne ayrılıcam o ara diyorum plates falan yaparım rahatlarım...
mükemmmel ve fitsin maşallah!!!Gobek showwww
haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordumVer is it gobek?
A parmakla mi bakiyorlarmis? Aydinlandim su anda
gozun aydin. masallah guzel buyumus minis...2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
ben anlamadım neden nst'de kötü oldun ki, öyle dümdüz yatıyoruzAy çok şanslısın, nst benim en büyük kabusum. Bugün kontrolüm vardı, 2. nst tecrübem, istifra etmeye ramak kala çaktırmadan soluma döndüm. Dakikaları saydım. Soğuk terler döktüm. Sonrasında ölçtüler, tansiyonum 7'ye 5 çıktı.
Ay heyt nst.
Ayrıca açılın yine zayıf hamile gördüm.Efelihayat sen çok zalım bir kızsın.
ben anlamadım neden nst'de kötü oldun ki, öyle dümdüz yatıyoruz
Benim de düz yatınca tansiyonum düşüyor ve bulantım oluyor... hatta 8 aydır ne sola ne duz yatamadım bulantıdan... sag tarafim ağrıyor artık geceleri...uyusuyor.ben anlamadım neden nst'de kötü oldun ki, öyle dümdüz yatıyoruz
Ben de öyleyim. Sirt üstü yatınca midem ağzıma geliyor... asla yatamiyorum.Bilmiyorum ki ben 2'dir mahfoluyorum, artık mideme mi baskı yapıyor ne yapıyorsa, sırt üstü asla yatamıyorum. Ay bir tek ben mi böyle oluyorum?
10 saniyelik bir şeymiş. bakalım bizim doğum şeklimiz ne olacak, çok merak ediyorum. sen sezaryen gününü almıştın değil mi?gozun aydin. masallah guzel buyumus minis...
cati muaynesine elin soktu vs diyenlere aldanma anacim. 2 parmakla bakiyorlar. biraz rahatsiz edici ama olsun.bana bu kez yapilmayacak nasilsa sezeryan diye.
Ben de öyleyim. Sirt üstü yatınca midem ağzıma geliyor... asla yatamiyorum.
Bilmiyorum ki ben 2'dir mahfoluyorum, artık mideme mi baskı yapıyor ne yapıyorsa, sırt üstü asla yatamıyorum. Ay bir tek ben mi böyle oluyorum?
yatağın sırtı biraz kalkıktı. yarı oturur gibi yattım. o yüzden çok rahattım ben, bir de öyle deneyin olmadı kızlarBenim de düz yatınca tansiyonum düşüyor ve bulantım oluyor... hatta 8 aydır ne sola ne duz yatamadım bulantıdan... sag tarafim ağrıyor artık geceleri...uyusuyor.
Yahu tam isyan edicem bıktım bu hamilelikten tükendim artık dayanamıyorum bu çocuğu nasıl doğurucam korkuyorum bla bla blaa.. Bir yazın çıkıyor karşıma saçmalama kızım diyorum şu hatuna baksana yaşadıkların onun yaşadığının 10da 1i etmez ne kadar pozitif ve güçlü diyorum.İlk 16hafta kanamalar ve idrar enfeksiyonu ile gecti. Surekli igne ilac. 5sefer antibiyotik kullandim ki birinde 5gun hastanede yattim. 16haftadan sonra dr serbest hareket etmeme izin verdi ki 5yasinda bir oglum var ve bakan kimsem yoktu. Zaten kan pihtilasmam var maglum onun ignesi ilaci. İlaci piyasaya surmezler zar zor yalvar yakar bulursun. 30.cu haftada asil suprizi yasadim. Kizim dogmaya calisti. 14gun yine hastanede kaldim. İgnesi ilaci stresi kaynanasi... Simdi 33+5im ama hala wc disi kalkmam yasak. İlaca ragmen de tam 26gundur dogum sancisi cekiyorum...
Ama bugunume sukur. Tummmmm bunlara ragmen yine gebe kalirim yine dogururum.
Simdi kisa ozet bunlari yazdim. Kendini kotu hissetme lutfen. Hepimiz ayri ayri zorluk cekiyoruz. Bazen dayanamiyoruz. Hepimizin hormon seviyeside farkli. O seviye farkida hislerimizin farklilasmamasina sebep oluyor. Gecici bir surec oldugunu dusunmeye calisip herseyde pozitif bir yon aramaya calis lutfen. Birseyin senaryosu, olmus halinden her zaman daha kotudur.
yatağın sırtı biraz kalkıktı. yarı oturur gibi yattım. o yüzden çok rahattım ben, bir de öyle deneyin olmadı kızlar
yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.10 saniyelik bir şeymiş. bakalım bizim doğum şeklimiz ne olacak, çok merak ediyorum. sen sezaryen gününü almıştın değil mi?
Yahu tam isyan edicem bıktım bu hamilelikten tükendim artık dayanamıyorum bu çocuğu nasıl doğurucam korkuyorum bla bla blaa.. Bir yazın çıkıyor karşıma saçmalama kızım diyorum şu hatuna baksana yaşadıkların onun yaşadığının 10da 1i etmez ne kadar pozitif ve güçlü diyorum.
Bu kadar güzel anlatılamazdı ♥ Umut oluyorsun bizlere, özellikle de benim gibi çaylak annelere :)
aa gerçekten bilmiyor muydun yoksa trollüyor musun bizi?Ver is it gobek?
A parmakla mi bakiyorlarmis? Aydinlandim su anda
ben lcw den almistim hamile pijama takimi beli lastikli cok rahat kalibi biraz büyük ama tavsiye ederim. hastane cantama koydum.Cok guzelmis rengi modeli gule gule giy ❤ bende bugun doktordan sonra pijama bakicam olmadi son care netten alirim bende bedenimden emin olamiyorum
masallh beybitoyaa benim bebe biraz minnak bisey olcak 2400 dedi doctor. sicaklardan iyice bosladim yeme içme olayini çalışırken hazir yemek geliyordu tika basa yiyordum evde olunca yemek işi de aksadı. bu arada haftaya benim de cati muayenem var napacük bilmiyomm.. hafiften yusuf yusuf oluyorum...2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?