2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.
ictigim ilaci 35 haftada kesecekmis. genelde 3 gun icinde doguruyrlarmis. o yuzden benim tamamen akişa gore sekillenecek.
yawrum sen hangi ilaci kullaniyodun bende nidilat diye bir ilac kullaniyom da doktor haftaya son dedi aynisi mi acaba..

İhtiyacımız olan şey de tam olarak bu. Pozitif şeyler duymak. Çevrede yeterince negatif insan var. Hamilelikle ilgili azıcık söylensem aaa bunlar çok iyi günlerin sen doğsun da o zaman gör vs. Sen siz burası çok iyi geliyor ♥

yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.
ictigim ilaci 35 haftada kesecekmis. genelde 3 gun icinde doguruyrlarmis. o yuzden benim tamamen akişa gore sekillenecek.
ah, dogru cnm. hakkında hayırlısı olsun. önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek. 2 hafta önce, 2 hafta sonra farketmez. sağlıkla gelsin yağmur bebek..
kuzum, yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden sizinle kalıyordu. o yemek yapmıyor mu?

evet canim dogru hatirliyorsun kaynanamin burda evi vardi ama bizde kaliyodu gecen hafta tum esyalarini memleketteki evine götürdü burda kalmadigi eve kira oduyordu çünkü, findiktan sonra gelecek eylüle dogru anca gelir artik... o varken yemek yapiyordu cayimi ayagima getiriyordu...

Maşallah sağlıkla gelsin bebiş.. Az kaldı inşallah

Bizde bebek mağazasından aldık ama imalat olduğu için koku var cila mı boya mı bilemiyorum ama kaç gündür havalandırmama rağmen koku geçmedi

haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordum benim icin parmak sayısı önemli
Elini mi sokmuş? Yok kafasini soksaymis o ne öyle bea! Bu cati muaynesi degil doğum başlatıcı mudehale olur!
aa gerçekten bilmiyor muydun yoksa trollüyor musun bizi?
Vallaha bilmiyordum.
O gune kafamda plani soyle yaptim; yine kociskomla girer tansiyon kilo falan bakariz muayne zamani rica ederim çıkar. Doktora da derim cok bisi anlatma ben unutuyorum kocam gelince anlat
Bitince alırız içeri kadın anlatir recorder ve dekoter kocam dinler bana sonra anlatir
Nefret ettim o "bunlar senin iyi gunlerin" lafindan. Bir de uyuyabildigin kadar uyu uyuyamayacaksin.

İnşallah bu hislerimi unutmam da ilerde hamilelere böyle sacmalamam.

haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordum benim icin parmak sayısı önemli
O parmaklardan kaçış yok 2 3 4 farketmez giriyo yani gözünüzü kapayın derin nefes alın relax.. Gir çık bitti

aaaa tabiki gorecegim de. guzel yuzunu, minik ellerini ayaklarini, yandan yandan gulusunu ... hepsini gorecegim de
o ilac bende etkili oldu nst de hic sancim cikmadi doktor da 1 hafta sonra birakacagiz dedi ins birakir birakmaz dogurmam bende
insallah cnm. ben de etki etmedi. ustune baska ilacta eklediler. ona ragmen 2dk arayla 100du sanci. 2 haftayi buldu iste sancilarin biraz asagi inmesi. her nst de sanci var benim. rahim kasilmayi birakmiyor.
senin benim kadar kotu noktaya gelmemisti cnm. 2 hafta beklesin seninki

Son düzenleme:
anladım canım. o zaman iş başa düşüyor. pratik yemekler ennn güzeli. ben 1-2 kg kıyma alıp anneme veriyorum, bana köfte yapıyor ben de buzluga atıyorum mesela. cıkarıp ızgara yapıyorum bazı akşamlar, yanına pilav-makarna. bazen eşim sadece domatesli makarna istiyor, hatta her gün yapsam bıkmaz onun dışında çipura alıp (temizletip) fırına atıyorum patates ile birlikte, tamaaamennn zahmetsiz...
yaz günleri sıcaktan insanın canı hem yemek yapmak, hem de sıcak yemek istemiyor. en kolay yapabileceğim şeyleri yapıyorum. yapamayacağım günler annem ya da kayınvalidem gelip yapıyor 2-3 çeşit. haftanın 1 günü de dışarıda yiyoruz.

Söyledim bugün kontrolüm vardı ellerim ayaklarımda ağrı var diye magnezyum verdi inşallah işe yarar bence kalsiyum değil ben süt içmiyorum ama gergin yoğurt peynir tüketiyorum

tabi kızım mühendisim ben insan vucudu daha moduler olmalıymış. böyle kara kutu bakımı ve tamiri çok zor

Allahın izniyle sağlıkla kucaklayacagiz yaramazları cnm içini ferah tut bn inanıyorum bu gruptaki hickimse problem yaşamayacak sağlıkla gelecek minik meleklerimiz
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız sıpalarımızı bende ferah tutmaya uğraşıyorum ama aklıma takılmıyorda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…