- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
yawrum sen hangi ilaci kullaniyodun bende nidilat diye bir ilac kullaniyom da doktor haftaya son dedi aynisi mi acaba..yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.
ictigim ilaci 35 haftada kesecekmis. genelde 3 gun icinde doguruyrlarmis. o yuzden benim tamamen akişa gore sekillenecek.
nidilat cnm.yawrum sen hangi ilaci kullaniyodun bende nidilat diye bir ilac kullaniyom da doktor haftaya son dedi aynisi mi acaba..
İhtiyacımız olan şey de tam olarak bu. Pozitif şeyler duymak. Çevrede yeterince negatif insan var. Hamilelikle ilgili azıcık söylensem aaa bunlar çok iyi günlerin sen doğsun da o zaman gör vs. Sen siz burası çok iyi geliyor ♥
kiyamam size. ben de yasaya yasaya ogrendjm cnm. iki bebek kaybettim. oglumu dogurdum. ondan sonra bir suru korkuyla bas etmeye calistim. battim ciktim ama ben kazandim... e simdi neden sizlere pozitif kisimlari gostermeyeyim ki kimse yasamasin isterim kotu seyleri
ah, dogru cnm. hakkında hayırlısı olsun. önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek. 2 hafta önce, 2 hafta sonra farketmez. sağlıkla gelsin yağmur bebek..yok yavrum. 5 agustos gorunuyordu ama bende isler karisti maglum.
ictigim ilaci 35 haftada kesecekmis. genelde 3 gun icinde doguruyrlarmis. o yuzden benim tamamen akişa gore sekillenecek.
kuzum, yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden sizinle kalıyordu. o yemek yapmıyor mu?masallh beybitoyaa benim bebe biraz minnak bisey olcak 2400 dedi doctor. sicaklardan iyice bosladim yeme içme olayini çalışırken hazir yemek geliyordu tika basa yiyordum evde olunca yemek işi de aksadı. bu arada haftaya benim de cati muayenem var napacük bilmiyomm.. hafiften yusuf yusuf oluyorum...
evet canim dogru hatirliyorsun kaynanamin burda evi vardi ama bizde kaliyodu gecen hafta tum esyalarini memleketteki evine götürdü burda kalmadigi eve kira oduyordu çünkü, findiktan sonra gelecek eylüle dogru anca gelir artik... o varken yemek yapiyordu cayimi ayagima getiriyordu...ah, dogru cnm. hakkında hayırlısı olsun. önemli olan bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek. 2 hafta önce, 2 hafta sonra farketmez. sağlıkla gelsin yağmur bebek..
kuzum, yanlış hatırlamıyorsam kayınvaliden sizinle kalıyordu. o yemek yapmıyor mu?
Maşallah sizeGobek showwww
o ilac bende etkili oldu nst de hic sancim cikmadi doktor da 1 hafta sonra birakacagiz dedi ins birakir birakmaz dogurmam bendenidilat cnm.
ama ilaca ragmen benim sancilar hic durmadi. o yuzden ilaci kesince dogum cok yakinmis.
Yaa ne tatlı bir gobusGobek showwww
Maşallah sağlıkla gelsin bebiş.. Az kaldı inşallah2850 gr olmuşuznst'de 20 dakika kaldım. sohbet muhabbet, eşim de yanımdaydı keyifli geçti . aylardır sırt üstü yatmıyordum çok iyi oldu valla keşke biraz daha kalsaydım genel olarak sakin ancak bir ara 75-80'e çıktı sancılar. bana ufak tefek adet sancıları gibi geliyor onlar. doktor ara ara sancılarım olduğunu bildiği için şaşırmadı, beklediğim gibi sorun yok dedi. haftaya tekrar gideceğim. çatı muayenesi için haftaya ya da ondan sonraki hafta yaparız dedi. biraz detaya girdik, iki parmağı ile bakıyormuş. şu parmak olayı beni aşırı rahatsız ediyor. sevmiyorum kardeşim yabancı bir cisim, yabancı bir el bu arada bazılarınız sormuş, ben nst için ayrı ücret ödedim (35 tl) . her hastaneninki değişiyordur.
Inşallah canım cok pismanim dolabi erken yaptirmadigima
Ayy hakikaten hic aklima gelmedi hurç akil akıldan üstündür
Ben mobilyaciya yaptırdım ondan kokuyor galiba boya kokusu gibi değişik bir koku eşim eşyaları koyunca 1 2 saat içinde sinmiş kiyafetlere
Elini mi sokmuş?haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordumbenim icin parmak sayısı önemli
Vallaha bilmiyordum.aa gerçekten bilmiyor muydun yoksa trollüyor musun bizi?
Nefret ettim o "bunlar senin iyi gunlerin" lafindan. Bir de uyuyabildigin kadar uyu uyuyamayacaksin.İhtiyacımız olan şey de tam olarak bu. Pozitif şeyler duymak. Çevrede yeterince negatif insan var. Hamilelikle ilgili azıcık söylensem aaa bunlar çok iyi günlerin sen doğsun da o zaman gör vs. Sen siz burası çok iyi geliyor ♥
O parmaklardan kaçış yok 2 3 4 farketmez giriyo yanihaziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordumbenim icin parmak sayısı önemli
aaaa tabiki gorecegim de. guzel yuzunu, minik ellerini ayaklarini, yandan yandan gulusunu ... hepsini gorecegim deİhtiyacımız olan şey de tam olarak bu. Pozitif şeyler duymak. Çevrede yeterince negatif insan var. Hamilelikle ilgili azıcık söylensem aaa bunlar çok iyi günlerin sen doğsun da o zaman gör vs. Sen siz burası çok iyi geliyor ♥
insallah cnm. ben de etki etmedi. ustune baska ilacta eklediler. ona ragmen 2dk arayla 100du sanci. 2 haftayi buldu iste sancilarin biraz asagi inmesi. her nst de sanci var benim. rahim kasilmayi birakmiyor.o ilac bende etkili oldu nst de hic sancim cikmadi doktor da 1 hafta sonra birakacagiz dedi ins birakir birakmaz dogurmam bende
O neymiş ki.. Neyse önemli değil inşallahbana doktorum plesantan yaslanmaya baslamis dedi...yeni yeni icatlar cikmadan dogursam da kurtulsam bari bebegin suyu falan iyi oldugu icin cok da tinlamadiii.. relax takiliyozz yanii
anladım canım. o zaman iş başa düşüyor. pratik yemekler ennn güzeli. ben 1-2 kg kıyma alıp anneme veriyorum, bana köfte yapıyor ben de buzluga atıyorum mesela. cıkarıp ızgara yapıyorum bazı akşamlar, yanına pilav-makarna. bazen eşim sadece domatesli makarna istiyor, hatta her gün yapsam bıkmazevet canim dogru hatirliyorsun kaynanamin burda evi vardi ama bizde kaliyodu gecen hafta tum esyalarini memleketteki evine götürdü burda kalmadigi eve kira oduyordu çünkü, findiktan sonra gelecek eylüle dogru anca gelir artik... o varken yemek yapiyordu cayimi ayagima getiriyordu...
Canim bende hem ödem var hem de kalsiyum eksikliği ilaç kullanıyorum yeme içmeye de dikkat ediyorum ama değerler düşük çıkıyor Dr um son kontrolde hiç yogurt süt peynir yumurta yemedin mı hamilelik boyunca dedi halbuki her gün düzenli şekilde yiyorum
tabi kızım mühendisim bensabır canım, kimse kolay şeyler yaşamıyor. herkes çok çok zor şeyler yaşamasa da zorlanıyor illa ki. bu bir süreç. hormonlarımız da daha duygusal daha hassas yapıyor bizi. gerçekten az kaldı. son aydayız bak.
sabah uyandığımdan beri maşallah pek bir hareketli. doktora girince ne yaptı dersin? tabi ki uyudu minnoş. göremedik yüzünü yine. şöyle bir soldan sağa dönerken yandan göründü o kadar.
ilginç ama bayılıyorum o yeni mobilya kokusuna. bir de benzin. hastasıyım
denize girdiğimde annem panik yapıyor, denizin ortasında doğuracağım diye
fermuar fikri iyiymiş
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız sıpalarımızıAllahın izniyle sağlıkla kucaklayacagiz yaramazları cnm içini ferah tut bn inanıyorum bu gruptaki hickimse problem yaşamayacak sağlıkla gelecek minik meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?