2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
planladığın gibi olacak zaten başka bir durum yok ki :) ha bir de, o laflardan gerçekten bıktık dimi ya. neler neler anlatıyorlar, sanki sormuşuz gibi. bugun karşılaştığım bir kadının 2.gebeliğiymiş. sana herkes farklı şeyler anlatıp korkutuyorlardır dimi dedi. evet dedim. "korkma, genel olarak ilk 3 ay uykusuzluk oluyor, bebeğin hayata, senin de bebekli hayata alışma sürecin. 3 aydan sonra her şey yoluna giriyor ve hayat daha keyifli oluyor, düzen oturtmak için insanlara hayır demek gerekiyor yani düzen oturtmak senin elinde" dedi. şimdiye dek duyduğum en pozitif yorumdu.
O parmaklardan kaçış yok 2 3 4 farketmez giriyo yani gözünüzü kapayın derin nefes alın relax.. Gir çık bitti
evlenmeden önce kendimi yakın hissettiğim insanlara ilk gece nasıl, korkunc mu geciyor diye sorardım. senin verdiğin bu yanıtı verirlerdi. şu an kendimi o zamana dönmüş gibi hissettim

Nefret ettim o "bunlar senin iyi gunlerin" lafindan. Bir de uyuyabildigin kadar uyu uyuyamayacaksin.

İnşallah bu hislerimi unutmam da ilerde hamilelere böyle sacmalamam.
Sorma canım bende yıldım bunları duymaktan. Birde gezebildiğin kadar gez bebek olunca gezemeyeceksinciler var. Hey allahım sanki bu sıcakta bu koca göbekle ve devamlı gelen çişle gezebilmek kolaymış gibi. Çocuk yapmamışızda müebbet yemişiz gibi davranıyorlar.

Nefret ettim o "bunlar senin iyi gunlerin" lafindan. Bir de uyuyabildigin kadar uyu uyuyamayacaksin.

Ya o cümleden ben de nefret ettim cidden. Her ayın kendine göre bir zorluğu var sonuçta. Ruh emiciler ile diyalog şöyle gelişiyor.
-Hamilelik nasıl gidiyor?
-Büyüyoruz çok şükür iyi.
-Zorlanıyor musun?
-Evet uyurken zor oluyor bi de sıcaklar etkiliyor, ağırlaştık artık
-Bunlar iyi günlerin, daha da kötü olacaksın sonlara doğru. Oooo daha Temmuz var Ağustos var.

Ben sorana iyiyim ya sanki bir kac soda icsem gececek diyorum
Hic sorundan vs bahsetmiyorum aman konu uzuyor. Dogum nasil olacak diyorlar Allah bilir diyoeum hop konu kapaniyor, tabi Allah bilir diyorlar bisi diyemiyorlar.

Böyle böyle gececek ne kadar az detay verirsen o kadar az karsilik geliyor

Yakin hissettiklerime de aman düşük kiloda hamile kalin, bak hareket cok kısıtlanıyor diye söyleniyorum. Daha dogurmadan tavsiye işine girdim

Molfox 1no 200 tane mi ne var bende. O bezler kullanilacak banane!
23 nisanda aldim, daha gram halindeydi Mutlu
Ciddi misin? 2.,3...bebelere kullanırsın artık bende sadece bu sleepy bebek setinden çıkan 1 tane 40 lı 1 numara var..gerisi 2 numara aldım 3 tane..stok yapmadım

Sen buna göbek mi diyorsun kaç aylıktın sen bakiym? maşallah

Bilmiyorum ki ben 2'dir mahfoluyorum, artık mideme mi baskı yapıyor ne yapıyorsa, sırt üstü asla yatamıyorum. Ay bir tek ben mi böyle oluyorum?
Benim hastanede tv koltuğu gibi büyük koltuklarda, oturur pozisyon, ayaklar havada yapılıyor..tamamen sırt üstü yatmak kasar tabi bu halimizde..en azından yatak başını biraz kaldırmalarını iste bi dahakine

snowmotion fermuar fikrine bayıldım, keşke olsaymış bi de ne mühendisisin merak ettim

Freshh maşallah paşaya ❤

maydanozsuyu bu gebeliğim başından sonuna stres dolu, gergin bekleyişli, korku filmi gibi geçti evde bi de 7,5 yaşında gözünün içine bakan bir oğlan, korkuları ona belli etmemeye çalışmak, ani göz dolmalarını çaktırmadan uzaklaşmak... sevmedim yani bu hamileliğimi ama en azından biteceğini biliyoruz..1 ay sonra çok farklı dertlerimiz olacak şükür bu halimize kızların dediği gibi kafanı dağıtacak birşeyler bul, dizi çok iyi fikir umarım daha iyisindir sabahtan beri ❤

Doktordan ciktik bebis sekerden etkilenmemis herseyi normal dedi doktor ben de 2 kg almisim sadece son 1 aydir. 44cm 2kg olmus Asya kuşumuz ama tabi yuzunu sirtima dönmüş ve ellerini yumruk yapip yuzunu kapatmis sagolsun yine goremedik kendisini
Agrilarimdan bahsettim beni nst ye postaladi doktor bi iki sanci cikti ama braxton hicks bunlar korkma kendini kisitlama gez toz dedi doguma hazirlik kasilmalarin baslamis ama korkma dogsa da sorun yok zaten bu haftadan sonra dedi.

Masallah prensese

Daha iyi olmak için çabalıyorum...
İnışlı çıkışlı işte...
Teşekkür ederim desteğiniz için....

ohhh super haberler.

Bunu bana 40 yıllık doktorum söyledi 2 ay gezin sonra sanki eve hapis olcm. Balayında dikktmi çekmişti daha 40i cikmams bebekler ararabsnda geziyrdu. Tamam ben evhamlı anneym ama abartmmk lazım

Tansiyonunu ölçüyor musun hiç? Sıcaklardan etkileniyoruz bence

Birebir aynı sözler 15 gün olacak dr kontrolü dışında evden çıkmadım, bunaldım diyorum..cevap yine aynı, bosver yat, bunlar iyi günlerin ya ben zaten ilk defa anne olmuyorum, biliyorum ne yaşayacağımı

Maşallah canım dr unu da sevdim, pozitif dr en sevdiğim benimki de 1 hafta daha tut yeter modunda

Yemin ediyorum forum forum değil toplama kampi ne ararsan varız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…