2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
K kudra07 gercekten mi? Ben 2-3 yapmam ki, eyvahlar olsun.
Neyse olmadı onları da bağışlarım. 1 pakette sanirim 60li minois mi ne migros un bezinden almıştım. Stok yapmadım sözde.
Valla 2 gun hastanedeyken hastanem veriyor bezini..sonra 5-6 gün kendi paketimi kullansam 2 ye rahat geçilir..gerci 1 ile 2 numaralar arasında çok az fark var..bebeyi sıkmadığı sürece kullanırsın 1 i, gerisini bağışlarsın sevap

ve Efelihayat i kiskandi. hemen 33+5 fotosu ekledi ..
Maşallah canım çok fitsin yattığın ayak bileklerinden belli, sıfır şişlik benim bilekler davul gibi oluyordu, şimdi evdeyim ya mis oldular

Selamlar bizimde bugün kontrolümüz vardı kucuk adam 2480 olmuş. Elleri kollarıyla yüzünü öyle bir kapatmış ki sadece tombik bir yanağı görünüyor kafa aşağıda doktorumuz 1 ağustos 'ta sezeryanla alabiliriz dedi. Eğer o tarihten önce kendi sancisiyla gelmek isterse normal dogumu denemek istiyorum ama kismet diyelim. Toplamda 17 kg almışım artik ciddi diyet yapmalisin daha fazla kilo almak yok dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz bakalim

evet kız aynen canım kendim canım ben.
Efelihayat ay geçen aklıma geldi bi ara sayfanın en lerini seçelim diyeher telden varız çünküm

haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordum benim icin parmak sayısı önemli
Ben de şöyle bir şey ekleyeyim o zaman, eğer normal doğum olursa doğumun gidişatında o muayeneye ek olarak çocuğun kafasını da ellemeye çalışıyorlar. Bizimki çok yukarıdaydı yatış yaptığımda bile aşağı inmemişti, ebe muayenede dur daha kafasını elleyemedim diyordu

.. evet cnm hic odem olmadim.

oh masallah. yesinler o tombis yanagi.

bilgisayar mühendisiyim. yazılımcıyım.

Sen olmasan burda kendimi çok yanlız hissedeceğim 160 lık boyumla
..
tuh yine sevdiremedim kendimi ..
aldigim kilo gobege donusuyor. en son +7idi. bakalim bugun tartar mi.
Yanlız ayak bileklerine inceciködemesiz gebe seni

Bunu ben de aldım . Geçen hafta teslim ettiler. Yıkadım ütüledim. Ayrıca beden için de telefonda arayıp kilo boy ve hafta sormaları çok hoşuma gitti benim de. Ben de tavsiye ederim. Yazmayı unutmuşum
Aynen ben M beden sipariş etmiştim.ertesi gün aradılar boy kilo kalan haftayı öğrenince size m büyük gelir S yolluyoruz dediler endişe içinde tamam dedim ama gerçekten m büyük gelecekmis

Valla ben oglumda büyümix alırken yatak da içinde dahil di..şimdi yine onu kullanicam

Bunu bana 40 yıllık doktorum söyledi 2 ay gezin sonra sanki eve hapis olcm. Balayında dikktmi çekmişti daha 40i cikmams bebekler ararabsnda geziyrdu. Tamam ben evhamlı anneym ama abartmmk lazım
oğlum 28 günlükken gezmeye gitmiştim. hemde avm ye alışveriş yapıp bir kahve içmiştim. ama şunu dediğimi hatırlıyorum keşke daha çok sinemaya gitseydim. çünkü bebeğimi bırakamıyorum oğlumu hala bugün bırakmıyorum kimseye. zaten çalışıyorum az görüyorum oğlumu işten sonrada onu bırakıp sinemaya vs gitmiyorum. işte gece başlayan film bulcanda bakcak birini bulcan vs vs zor oluyor.

Bende de 1 no molfix 240 li 2 no da 220 li var..sayi olarak çok değil..daha önce de dedim ortalama 3 kilo doğsa ayda birer kilo alsalar o bezler az bile gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…