Valla 2 gun hastanedeyken hastanem veriyor bezini..sonra 5-6 gün kendi paketimi kullansam 2 ye rahat geçilir..gerci 1 ile 2 numaralar arasında çok az fark var..bebeyi sıkmadığı sürece kullanırsın 1 i, gerisini bağışlarsın sevap
Maşallah canım çok fitsin
peridrol84 den sonra koymuyor bana. 1.80lik hamilelerimiz de varmış sağ olsunlar. Bendeniz hem kel hem fodul olmayi kol payi kaciran bir pigmeyim.
tutkuu85 nasildi o? Canim kendim mi diyodun sen sabah canim ben canim güdük bacaciklarim
İşte gormek istedigimiz gobekler bunlar
Az da kilolu olaydin seni sevecektim emmeeee şansına küs
haziran ve temmuz annelerinde yok 4 parmağını soktu, yok elini soktu falan diye okuyunca, doktora direkt çatı muayenesini nasıl yapıyorsunuz diye sordumbenim icin parmak sayısı önemli
Ben de şöyle bir şey ekleyeyim o zaman, eğer normal doğum olursa doğumun gidişatında o muayeneye ek olarak çocuğun kafasını da ellemeye çalışıyorlar. Bizimki çok yukarıdaydı yatış yaptığımda bile aşağı inmemişti, ebe muayenede dur daha kafasını elleyemedim diyorduElini mi sokmuş?Yok kafasini soksaymis o ne öyle bea! Bu cati muaynesi degil doğum başlatıcı mudehale olur!
Vallaha bilmiyordum.
O gune kafamda plani soyle yaptim; yine kociskomla girer tansiyon kilo falan bakariz muayne zamani rica ederim çıkar. Doktora da derim cok bisi anlatma ben unutuyorum kocam gelince anlat
Bitince alırız içeri kadın anlatir recorder ve dekoter kocam dinler bana sonra anlatir
Nefret ettim o "bunlar senin iyi gunlerin" lafindan. Bir de uyuyabildigin kadar uyu uyuyamayacaksin.
İnşallah bu hislerimi unutmam da ilerde hamilelere böyle sacmalamam.
Bak nereye gidiyorsun yine??
Kiz bana bak ruki misin madir misin hani sen kiloluydun kandirdin beni hayallerimle oynadinOooo sortlar cekilmis masallahhayırlı haberlerle gelin
Valla 2 gun hastanedeyken hastanem veriyor bezini..sonra 5-6 gün kendi paketimi kullansam 2 ye rahat geçilir..gerci 1 ile 2 numaralar arasında çok az fark var..bebeyi sıkmadığı sürece kullanırsın 1 i, gerisini bağışlarsın sevap
Maşallah canım çok fitsinyattığın ayak bileklerinden belli, sıfır şişlik benim bilekler davul gibi oluyordu, şimdi evdeyim ya mis oldular
oh masallah. yesinler o tombis yanagi.Selamlar bizimde bugün kontrolümüz vardı kucuk adam 2480 olmuş. Elleri kollarıyla yüzünü öyle bir kapatmış ki sadece tombik bir yanağı görünüyorkafa aşağıda doktorumuz 1 ağustos 'ta sezeryanla alabiliriz dedi. Eğer o tarihten önce kendi sancisiyla gelmek isterse normal dogumu denemek istiyorum ama kismet diyelim. Toplamda 17 kg almışım artik ciddi diyet yapmalisin daha fazla kilo almak yok dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz bakalim
bilgisayar mühendisiyim. yazılımcıyım.Ciddi misin? 2.,3...bebelere kullanırsın artıkbende sadece bu sleepy bebek setinden çıkan 1 tane 40 lı 1 numara var..gerisi 2 numara aldım 3 tane..stok yapmadım
Sen buna göbek mi diyorsunkaç aylıktın sen bakiym? maşallah
Benim hastanede tv koltuğu gibi büyük koltuklarda, oturur pozisyon, ayaklar havada yapılıyor..tamamen sırt üstü yatmak kasar tabi bu halimizde..en azından yatak başını biraz kaldırmalarını iste bi dahakine
snowmotion fermuar fikrine bayıldım, keşke olsaymış bi de ne mühendisisin merak ettim
@Freshh maşallah paşaya ❤
@maydanozsuyu bu gebeliğim başından sonuna stres dolu, gergin bekleyişli, korku filmi gibi geçtievde bi de 7,5 yaşında gözünün içine bakan bir oğlan, korkuları ona belli etmemeye çalışmak, ani göz dolmalarını çaktırmadan uzaklaşmak... sevmedim yani bu hamileliğimi ama en azından biteceğini biliyoruz..1 ay sonra çok farklı dertlerimiz olacak şükür bu halimize kızların dediği gibi kafanı dağıtacak birşeyler bul, dizi çok iyi fikir umarım daha iyisindir sabahtan beri ❤
Sen olmasan burda kendimi çok yanlız hissedeceğim 160 lık boyumlaperidrol84 den sonra koymuyor bana. 1.80lik hamilelerimiz de varmış sağ olsunlar. Bendeniz hem kel hem fodul olmayi kol payi kaciran bir pigmeyim.
tutkuu85 nasildi o? Canim kendim mi diyodun sen sabah canim ben canim güdük bacaciklarim
Yanlız ayak bileklerine incecik..
tuh yine sevdiremedim kendimi..
aldigim kilo gobege donusuyor. en son +7idi. bakalim bugun tartar mi.
kontrol cnm. suan nstdeyimBak nereye gidiyorsun yine??doktor yat demedi mi
aha aynı benim göbeğim. ciddi bir sivrilik var bende
anam bari o yonden rahat olayim dimi amaSen olmasan burda kendimi çok yanlız hissedeceğim 160 lık boyumla
Yanlız ayak bileklerine inceciködemesiz gebe seni
Hee tamm o zamankontrol cnm. suan nstdeyim
Aynen ben M beden sipariş etmiştim.ertesi gün aradılar boy kilo kalan haftayı öğrenince size m büyük gelir S yolluyoruz dediler endişe içinde tamam dedim ama gerçekten m büyük gelecekmisBunu ben de aldım . Geçen hafta teslim ettiler. Yıkadım ütüledim. Ayrıca beden için de telefonda arayıp kilo boy ve hafta sormaları çok hoşuma gitti benim de. Ben de tavsiye ederim. Yazmayı unutmuşum
Ol sen hakettin rahatlığıanam bari o yonden rahat olayim dimi ama
Valla ben oglumda büyümix alırken yatak da içinde dahil di..şimdi yine onu kullanicamHepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum kızlar. Benim sorum kraft park yatak alacağız. Ama içine nasıl bir yatak almalıyız onu bilemedik. Yataklar hep ince gibi geliyor bana. Alt kademeye geçince başka bir yatak daha almak istemiyorum. Siz neler aldınız hangi markanın ve nereden aldınız?
oğlum 28 günlükken gezmeye gitmiştim. hemde avm ye alışveriş yapıp bir kahve içmiştim.Bunu bana 40 yıllık doktorum söyledi 2 ay gezin sonra sanki eve hapis olcm. Balayında dikktmi çekmişti daha 40i cikmams bebekler ararabsnda geziyrdu. Tamam ben evhamlı anneym ama abartmmk lazım
Bende de 1 no molfix 240 li 2 no da 220 li var..sayi olarak çok değil..daha önce de dedim ortalama 3 kilo doğsa ayda birer kilo alsalar o bezler az bile gelirMolfox 1no 200 tane mi ne var bende. O bezler kullanilacak banane!
23 nisanda aldim, daha gram halindeydi Mutlu
Bu arada garajda babalar bebek bezi parasindan sikayet ediyor, dün hesapladim, günde 10 tane bez kullansam ve tanesini genelde 0.55ten alsam oldurecek rakamlar çıkmıyor. Kimse sigara parasına ne bilim abur cubur parasina bakmiyor, bez batiyor.
Ahhhh yazık, allah kurtarsınbilgisayar mühendisiyim. yazılımcıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?