2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben lcw den almistim hamile pijama takimi beli lastikli cok rahat kalibi biraz büyük ama tavsiye ederim. hastane cantama koydum.
Bende bunun puantıyelı olanını aldım gercekten cok guzel kuması fılan hem hamılelık sonunda da rahtlıkla gıyebılırım. Danntellı almıycam. Kırmızı detayları var kırmızı kusak yapcam kafama nostajik olsun

Ahhhh yazık, allah kurtarsın ben de matematik mühendisiyim, geçen sene kendimi emekli ettim, pc görmek istemiyorum artık oğlanı da hiç sektöre bulaştırmadan kaportacı yapıcaz inşallah
valla benimki mesleğini seçti sanırım çöp kamyonu sürcek. gece saat 12 eşim yattığı oda havalansın diye pencereyi açtı. saat 9.30 dan beri yatıyordu. çöp kamyonunun sesini duydu uyandı. nasıl bağırıyor anne dıt dıt anne dıt dıt. kalktı ve balkondan babasıyla çöp kamyonunu izlediler sonra tekrar yattı. dıt dıt 'ta hani kamyon geri giderken dıt dıt yapıyor ya o

Bunu bana 40 yıllık doktorum söyledi 2 ay gezin sonra sanki eve hapis olcm. Balayında dikktmi çekmişti daha 40i cikmams bebekler ararabsnda geziyrdu. Tamam ben evhamlı anneym ama abartmmk lazım
Tabiki canım gayette gezilebilir bebişle de. İnsanlar abartmaya ve negatif konuşmaya bayılıyorlar. En güzeli kulağımızı tıkamak :)

Eşimin özel derslerinden hafta sonu kaçamakları bile 1 güne zorla sigdryz canım sinema tiyatro 40 yılda bir.
17 gün balayı yapmıştık sadece bir o var yani o da olmasa hiç gezdirmedi dicem

masallah masallah
evet kız aynen canım kendim canım ben.
Efelihayat ay geçen aklıma geldi bi ara sayfanın en lerini seçelim diyeher telden varız çünküm
vallahi toplama.kampi her tell her meslek her kafa yapısı
Kiz bana bak ruki misin madir misin hani sen kiloluydun kandirdin beni hayallerimle oynadin zapzayif kadinsin daha neden kilodan bahsediyon
11 kg aldim.laaa cidden

Eşimin özel derslerinden hafta sonu kaçamakları bile 1 güne zorla sigdryz canım sinema tiyatro 40 yılda bir.
17 gün balayı yapmıştık sadece bir o var yani o da olmasa hiç gezdirmedi dicem

Öyle demeyin ya gezmeler yok mu artık Bebişi görmeden bişey diyemeyeceğim sanırım. Şimdilik bakmak isteyene bırakır sosyalleşirim gibi geliyor (kimselere bırakamadı)

Aynen ben M beden sipariş etmiştim.ertesi gün aradılar boy kilo kalan haftayı öğrenince size m büyük gelir S yolluyoruz dediler endişe içinde tamam dedim ama gerçekten m büyük gelecekmis
Bak zoom yapp I ikuayko bakin hedef bu bayan s diyor ayyyyy daraldım masallah hatunuma.masallah

Doğum yaklaşınca da mide bulantısı olur bazı hamileler de şekil a ben= ilk gebelikte

Tabiki canım gayette gezilebilir bebişle de. İnsanlar abartmaya ve negatif konuşmaya bayılıyorlar. En güzeli kulağımızı tıkamak :)
Cevremde az ve öz insan isteme sebebim ama doktora çok şaşırdım söyleyince öyle. Bir de bizim martı sesleri için yüzme kulak tipasini kullanyrm hep yanimda tasiyym

selamlar agustos anneleri!

yeni eleman ile hala aynı masa aynı pc buraya bakmam imkansız gibi, benimle okuyor her seyi. dolayısıyla yazamıyorum, okuyamıyorum. minik fırsatlarda iste yapabildigim kadar.

pazartesi rapor alacagım hastaneden. 32. hafta raporu. benim takibimi yapan dr tatile cıkmıs, artık detaylı bir sekilde dogumuma girecek uzman dr ile konusmak; ''kesin ben girecegim senin doguma'' demesine ihtiyac duyuyorum ve fakat tıp fakultesi, devlet kurumu, prosedurler. her muayenede sanki asırı acelemiz varmıs gibi hızlı hızlı konusmak ne bileyim...fakat durumumda baska hicbir hasteneye guvenemem de! oyle iste. klasik bilge sendromları.

yolunda her sey ama, bebegim inanılmaz hareketli, bazen gobek deligimden eli cıkacak sanıyorum o derece. masallah diyeyim tabi.son uc haftamız a dostlar! 35. hafta yatıs planlandı bakalım, hayırlısı artık...

geceleri uyuyamıyorum. evde hicbir koltuga sıgmıyorum. koltuklar alcak, sandalye rahatsız geliyor. surekli sola yatmaktan kaburgalarım acıyor. yatamıyorum da. bir yandan da sıcak. artık araba kullanamıyorum, yani cok zorda kalmadıkca..

kızım bu ctesi aksamı babası ve oglumla kas'a gidiyor. masterclasss var. ben yalnız olacagım yani kvalidem ve kuzenimle. biraz duygusalım bu yuzden. onlar donuyor ayın 17 sinde bir sonraki hafta sanırım yatısım olur.

iyi ki calısıyorum bu arada evde olsam bu kadar stresi yonetemezdim sanırım. son ana kadar saglıgım elverdiğince akıl saglım icin ozellikle calısmayı istiyorum!

I ikuayko asayis berkemal
udg06
sumak85

simdi okuyabildigim kadar okuyacagım insallah.
hepinizi ozledim, cok cok sevgiler. her ne kadar yuzyuze tanısmamıs olsak da insan aileden biri gibi hissediyor.

cok sevgiler.

aynen canim Allahim izniyle bebkle gezmek daha kolay ve zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…