İlk defa sicagi bu kadar derinden hissediyorum. Camlari ustten açıp yasayan ben nem almada degil direkt sogutmada klima açtım.
Gelecek cok karanlik, ıslak ve nemli farkinda miyiz?
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
afroditi
annem bu kuzucuk sabunlardan yaptırmış hastanede ve evde dağıtmak için. hatta sabun kalıbı yetmemiş geri kalanları kokulutaş olarak yaptırmış.
Maşallah size totolar bende de aynı durumda benimki diyo zaten hadi anladım karnında bebek var diye büyüyo arkası niye büyüyo ben onu anlamadımben de anlamadım neyse bebişle büyüdüyse bebişle de iner totiş ler amaaan
afroditi
annem bu kuzucuk sabunlardan yaptırmış hastanede ve evde dağıtmak için. hatta sabun kalıbı yetmemiş geri kalanları kokulutaş olarak yaptırmış.
afroditi
Kazen
yaaa evet bunu ben de gördüm. Ayrımcılık yapıyor. Temmuz da doğmuş sanırım :)Dün doğum günüydü. bir de benden duymuş olmayın ama pro üyelik dağıtıyor
Maşallah size totolar bende de aynı durumda benimki diyo zaten hadi anladım karnında bebek var diye büyüyo arkası niye büyüyo ben onu anlamadımben de anlamadım neyse bebişle büyüdüyse bebişle de iner totiş ler amaaan
Kazen
yaaa evet bunu ben de gördüm. Ayrımcılık yapıyor. Temmuz da doğmuş sanırım :)Dün doğum günüydü. bir de benden duymuş olmayın ama pro üyelik dağıtıyor
Slm kızlar
Hayırlı cumalar
Ben iyice ağırlastm sankı ya
Kolumu kaldırmaya mecalim yok resmen
Mutfak dolaplarımın silinmesi lazım,öylece bekliyorm
İcimmden bi ses bu kız erken gelcek diyo hayır olsun
Slm kızlar
Hayırlı cumalar
Ben iyice ağırlastm sankı ya
Kolumu kaldırmaya mecalim yok resmen
Mutfak dolaplarımın silinmesi lazım,öylece bekliyorm
İcimmden bi ses bu kız erken gelcek diyo hayır olsun