2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
Canım neler yedın serum fılan mı oldun. Benımde yuksek kılo almasına ıhtıyacm var bebıs zayıf

afroditi annem bu kuzucuk sabunlardan yaptırmış hastanede ve evde dağıtmak için. hatta sabun kalıbı yetmemiş geri kalanları kokulutaş olarak yaptırmış.

kızçeler için de var pembiş pembiş

Eklentiler

• BB40AA91-8E5F-4B54-88B5-AFAC61CA1D44.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 58
  • DE9E702D-7AE6-45DB-B93D-D3B7DCE8DFF9.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 47
Eki Görüntüle 2285550
Dün avm'de insanlarin saskinlik ve korkuyla baktiklari gobisim
Yalniz smdi farkettim totomda gobegmle kapisiyomus ya la
Maşallah size totolar bende de aynı durumda benimki diyo zaten hadi anladım karnında bebek var diye büyüyo arkası niye büyüyo ben onu anlamadımben de anlamadım neyse bebişle büyüdüyse bebişle de iner totiş ler amaaan

Ayyy cok sirin efecigin sabunlari

Ben cok umitsizim bu konuda oncesinde de 95cmdi zaten lisedeki dozer ayse mudur yardimcimiz vardi ona benzemesem bari ya

Kazen yaaa evet bunu ben de gördüm. Ayrımcılık yapıyor. Temmuz da doğmuş sanırım :)Dün doğum günüydü. bir de benden duymuş olmayın ama pro üyelik dağıtıyor
Kazen bey isyan cikarip agustos annelerini kapatiriz yaniii diger anneleri tutmuyorsaniz mademmm napalim biz de gideriz buralardan

Slm kızlar
Hayırlı cumalar
Ben iyice ağırlastm sankı ya
Kolumu kaldırmaya mecalim yok resmen
Mutfak dolaplarımın silinmesi lazım,öylece bekliyorm
İcimmden bi ses bu kız erken gelcek diyo hayır olsun
Evet supurge bana bakiyo fise takili bi sekilde ben de ona bakiyorum insallah on konumuna getirmeyi basaricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…