Kızlar selam. 32+5im bebiş 2220 gram olmuş. Ben tedaviyle hamile kalabilmiştim daha önceden de düşüklerim vardı. O yüzden 37de sezeryanla doğuracam allah nasip ederse. Corasprini kestim bu hafta iğneye başladım. Doğuma kadar iğne. Kasılmalarım çok arttı çok ağırlaştım. Nstye de gircem az sonra
Görüş günü olanlar inşallah çok tatlış haberlerle dönerlerrr Alıntı yapamıyorum bu telefondan fazla
O kuzucuklar ne öyle yaa çok tatlıymış cidden bayıldım
afroditi
terlikler çok şık canım hangisi esnek acaba bende baktım bunlara ama ayak numaramı tam ölçemiyorum artık
Bide bunlar bant geçişli ya sıkmasın ayağı
Temmuz annelerine söylemeyin ama aslında ben sizi tutuyorum. Hepsi gidip Haziran'da doğurdu Temmuz annesiyiz diye yazıp çiziyorlar. Esas Temmuzda doğum yapan sizsiniz ben sizi daha çok tutuyorum. Var mı içinizde dün/4 Temmuz) doğum yapan ? Bu arada 22 Ağustos'ta doğum yapacaklara da bir sürpriz var....
Yok yok gider merak etme bebiş telaşesi ile gidiyo ne varsa süt olsun diye boş yiyeceklere dadanmayalım yeter tecrübe konuşuyor benim öncekiler de büyüdü bu da öyle ama doğumdan sonra egzersizle halloluyo keyfine bak
Temmuz annelerine söylemeyin ama aslında ben sizi tutuyorum. Hepsi gidip Haziran'da doğurdu Temmuz annesiyiz diye yazıp çiziyorlar. Esas Temmuzda doğum yapan sizsiniz ben sizi daha çok tutuyorum. Var mı içinizde dün/4 Temmuz) doğum yapan ? Bu arada 22 Ağustos'ta doğum yapacaklara da bir sürpriz var....
Benim de nadir enerji geliyor arada bişiler yapıyorum sonrası böyle o yana bu yana yatmaca dediğin gibi ev topla yemek çocuklar yoruluyorum hemen ya.. Dışarı bile çıkamıyorum
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
Yok ben de zaten o genel temizligi kendim yapamam zaten karnim el vermiyo artik kasiyo kendini biranda aralara derelere de giremiyorum... 7. Aya kadar rahat rahat yapabilir bi kisi de 7. Aydan sonra hem tehlikeli hem de vucut izin vermiyo
Maşallah canım benim de gobus büyük insanlar acıyarak bakıyor nasıl kapatacagimi şaşırdım yürürken filan tek bir bank var mesela oturan herkes Allah kurtarsın diyor ama kimse yer vermiyor
Benim de nadir enerji geliyor arada bişiler yapıyorum sonrası böyle o yana bu yana yatmaca dediğin gibi ev topla yemek çocuklar yoruluyorum hemen ya.. Dışarı bile çıkamıyorum