2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hayırlısı olsun tatlım. kilosu güzel. sağlıcakla gelsinler.
beyaz ve yanındaki parlak olan. ama senin ayagın hangisinde rahat ediyorsa içine hangisi siniyorsa o
Allaam cok tatlilar ben bunlari dagitmaya kiyamam yaa
koliyi açınca ben de aynısını düşündüm. resmen dağıtmak istemiyorum, hepsi bende kalsın

Görüş günü olanlar inşallah çok tatlış haberlerle dönerlerrr Alıntı yapamıyorum bu telefondan fazla

O kuzucuklar ne öyle yaa çok tatlıymış cidden bayıldım

afroditi terlikler çok şık canım hangisi esnek acaba bende baktım bunlara ama ayak numaramı tam ölçemiyorum artık
Bide bunlar bant geçişli ya sıkmasın ayağı

Temmuz annelerine söylemeyin ama aslında ben sizi tutuyorum. Hepsi gidip Haziran'da doğurdu Temmuz annesiyiz diye yazıp çiziyorlar. Esas Temmuzda doğum yapan sizsiniz ben sizi daha çok tutuyorum. Var mı içinizde dün/4 Temmuz) doğum yapan ? Bu arada 22 Ağustos'ta doğum yapacaklara da bir sürpriz var....

Ben cok umitsizim bu konuda oncesinde de 95cmdi zaten lisedeki dozer ayse mudur yardimcimiz vardi ona benzemesem bari ya
Yok yok gider merak etme bebiş telaşesi ile gidiyo ne varsa süt olsun diye boş yiyeceklere dadanmayalım yeter tecrübe konuşuyor benim öncekiler de büyüdü bu da öyle ama doğumdan sonra egzersizle halloluyo keyfine bak

Herkese mavi boncuk amaaa

Evet supurge bana bakiyo fise takili bi sekilde ben de ona bakiyorum insallah on konumuna getirmeyi basaricam
Valla miskin bisey oldum hepten.
Tek yaptığım yemek ve ortalık toplama
Kadın alcm doğuma yakın,dip girsin diye.
Ben giremicem belli oldu

Bu şey değil mi ya ben bilmem eşim bilir de ki sunucunun her yarışmacıya ben sizi tutuyorum demesi

Ben giremicem belli oldu
Benim de nadir enerji geliyor arada bişiler yapıyorum sonrası böyle o yana bu yana yatmaca dediğin gibi ev topla yemek çocuklar yoruluyorum hemen ya.. Dışarı bile çıkamıyorum

Çok şıkmış :) çok güzel durur.
ama bi ayaklarıma baktım bir ürüne baktım
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
Süperrr..41 kere maşallah valla ben tek bebeği kesin o kiloya getirememisimdir

Ben giremicem belli oldu
Yok ben de zaten o genel temizligi kendim yapamam zaten karnim el vermiyo artik kasiyo kendini biranda aralara derelere de giremiyorum... 7. Aya kadar rahat rahat yapabilir bi kisi de 7. Aydan sonra hem tehlikeli hem de vucut izin vermiyo

Eki Görüntüle 2285550
Dün avm'de insanlarin saskinlik ve korkuyla baktiklari gobisim
Yalniz smdi farkettim totomda gobegmle kapisiyomus ya la
Maşallah canım benim de gobus büyük insanlar acıyarak bakıyor nasıl kapatacagimi şaşırdım yürürken filan tek bir bank var mesela oturan herkes Allah kurtarsın diyor ama kimse yer vermiyor

Benim de nadir enerji geliyor arada bişiler yapıyorum sonrası böyle o yana bu yana yatmaca dediğin gibi ev topla yemek çocuklar yoruluyorum hemen ya.. Dışarı bile çıkamıyorum
O kadar da vitamın vs alıyrz,
Hadi siz de çocuk varmis,ben de o da yok pesinden koştuğum:)
Bana noluyosa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…