2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok ben de zaten o genel temizligi kendim yapamam zaten karnim el vermiyo artik kasiyo kendini biranda aralara derelere de giremiyorum... 7. Aya kadar rahat rahat yapabilir bi kisi de 7. Aydan sonra hem tehlikeli hem de vucut izin vermiyo
Aynen eğilirken bi saat dusunuyorm:)

Merhaba kızlar,
kaç gündür giremedim nasılsınız? hepinizin bebişi kendinde dimi çıkmaya zorlayan çıkan olmadı dimi :)
benimki çok baskı yapıyor ayağa kalkınca yürürken baya zorlanıyorum. zaten doktor dinlenmen gerek demişti, ama işleri devredemediğim için geldim. bugünde son iş günüm inşlh.

gayet olmus cok inceleme yahuu! Hepsi cok tatli

Eki Görüntüle 2285550
Dün avm'de insanlarin saskinlik ve korkuyla baktiklari gobisim
Yalniz smdi farkettim totomda gobegmle kapisiyomus ya la
masallah kuzum seninki benimkinden de buyuk! sevinesim geldi annem dun gordugunde beni ‘ay otur suraya bakamiyorum sana dogurdun dogurucan!’ dedi. ardindanda ‘bana cekmissin yaa tuh’ dedi

Bu arada buguuun dogumdan sonra hastanede 3 gun kaldiktan sonra eve 5 gun boyunca (3er saat) gelecek olan ebe organizasyonundan biri geldi. Evi kontrol etti, bebisin esyalarini kontrol etti. Eksik gedik varmi diye bakti, yokmus eksigim. Muslin bezlerinden en az on tane olsun dedi haberiniz olsun
havlu en az iki tane olacakmis, siselerini hazir et dedi. mamayi almana gerek yok sonra alirsin dedi. Yenidogan bebek bezi cok alma dedi, iki paket (25 adetli) yeter dedi. Iki numara al koy dedi. sigortanin gonderdigi pakette ped cok az, ped al ama alti naylonlu olmasin sicaklarda kotu yapar seni dedi.
bebisin aşısını sordu ay bebek 5 gunlukken asi mi olcakmis yaziiik cocuk doktorumu filani falani sordu. beni kimin kontrol edecegini sordu, simdiki doktorunla randevularini yap simdiden dedi. acil durumlarda doktorunu arayabilir miyiz diye sordu.
ben organize islere devam ediyim bari
sevdim, benimle cok ilgiliydi. kitapcik birakti, bebegin ilerlemesi doldurulacak ebe tarafindan o kitaba. yazmayan sey yok

ayni anda temizlikci ablamda bendeydi, sagolsun camlarim dolaplarim kapilarim filan mis oluyo mis

Benim kızım da aynı.. en başından beri hep aşağıdaydı.. Ben de bir iki dönecek herhalde dedim ama yerini korudu..

Ayyy sanırım bi kaç haftaya doğurmaya başlayacağız

Ya hani 40 haftaydı ya senin durum ayrı tabi sağlıkla al kucağına inşallah

Eki Görüntüle 2285562

Benden duymus olmayin da hep böyle şeyler yaziyor onlara
hmmm bak bak bak. ozelligi neymis temmuzun diyecektim ki bizede boncuk dagitilmis

renginizi belli edin canim sizde, bizim ufakliklarin tutacagi takimi o renklere gore belirleyebiliriz belkiii

Ps; babalar duymasin, hersey pro’luk icin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…