Eki Görüntüle 2285407
Soldaki patiksiz eldivensiz alt citcitli badi, kendinden takım
Sagdaki kendinden el kapamali patikli, icine de bezi tutsun diye citcitli mi giydiricez?
Eki Görüntüle 2285409
Soldaki takim oldu
Sagdaki iki citcitli ama biri kisa biri uzun. 2 kat mi giyinecek bu veletler?
Ay gidem de iki tablo simetrisi falan duzeltem kendime gelem. Karmaşa hic bana gore degil.
gayet olmus cok inceleme yahuu! Hepsi cok tatli
Eki Görüntüle 2285550
Dün avm'de insanlarin saskinlik ve korkuyla baktiklari gobisim
Yalniz smdi farkettim totomda gobegmle kapisiyomus ya la
masallah
kuzum seninki benimkinden de buyuk! sevinesim geldi
annem dun gordugunde beni ‘ay otur suraya bakamiyorum sana dogurdun dogurucan!’ dedi. ardindanda ‘bana cekmissin yaa tuh’ dedi
Bu arada buguuun dogumdan sonra hastanede 3 gun kaldiktan sonra eve 5 gun boyunca (3er saat) gelecek olan ebe organizasyonundan biri geldi. Evi kontrol etti, bebisin esyalarini kontrol etti. Eksik gedik varmi diye bakti, yokmus eksigim. Muslin bezlerinden en az on tane olsun dedi haberiniz olsun
havlu en az iki tane olacakmis, siselerini hazir et dedi. mamayi almana gerek yok sonra alirsin dedi. Yenidogan bebek bezi cok alma dedi, iki paket (25 adetli) yeter dedi. Iki numara al koy dedi. sigortanin gonderdigi pakette ped cok az, ped al ama alti naylonlu olmasin sicaklarda kotu yapar seni dedi.
bebisin aşısını sordu ay bebek 5 gunlukken asi mi olcakmis yaziiik
cocuk doktorumu filani falani sordu. beni kimin kontrol edecegini sordu, simdiki doktorunla randevularini yap simdiden dedi. acil durumlarda doktorunu arayabilir miyiz diye sordu.
ben organize islere devam ediyim bari
sevdim, benimle cok ilgiliydi. kitapcik birakti, bebegin ilerlemesi doldurulacak ebe tarafindan o kitaba. yazmayan sey yok
ayni anda temizlikci ablamda bendeydi, sagolsun camlarim dolaplarim kapilarim filan mis oluyo mis