2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağol cnm . Evet oda çok sık emziriyo dışarı güneşe de çıkariyo gelişimi kilosu iyi maşallah toparlar inşallah

Erkek değil mi işte bütün annelerin gönlünü almaya çalışıyor ama yemezler

Bence gerek yok. Neticede yeni doğum yapmış birinin evine geliyorlar, onların size izzeti ikramda bulunması gerek, sizin değil..

Canım neler yedın serum fılan mı oldun. Benımde yuksek kılo almasına ıhtıyacm var bebıs zayıf
Cumartesi 1litrelik bi serum verdiler o kdr sonra ödemim çok diye serum vermediler ama burda sabah 5 te kahvaltı 12 de öğlen 6 da akşam yemeği hep düzenli yedim birde fazla hareket edemiyorum hastane ortamı malum ekstra birşey yapılmadı doktor diyor sen kendine iyi bakmamışsın ikiz hamilesi olduğunu unutuyorsun sanırım çok hareketiyimdir normalde burda yata yata Bnde çok kilo almışım ama bebeklerde almış bir haftada 4 kilo almışım demekki yemekle ilgisi varmış bebegin gelisiminin diye düşünmeye başladım :)

Ben de yapmak istiyorum ama elim kolum bagli. Biri gelecekti guya, memleketine gidecegi tutmus. Zaten lazim olunca kimseyi bulamazsin

Bence sen 4kg almadin cnm. Odemin cok oldu senin.

I ikuayko reis mejajini aldim

Canım allah kolaylık versin. Zor oluyor. Senin ve diğer uyuyamayan arkadaşlar için kendimde fark ettiğim bir şeyi yazıyım dedim. Şöyle ki akşam çok az ve erken yemek yersem çok rahat uyuduğumu fark ediyorum. Eğer geç ya da normal porsiyon yersem gece midem yanmasa bile sıcak basıyor darlanma geliyor ve uyuyamıyorum. Belki bir gece denerseniz sizde de işe yarayabilir.

Bende cok haraketlı hamılelık gecırdım ondan da olabılır bır serum takıldı bana da cok halsızdım bır haftadır hastaydm belkı yarın bıtane daha serum olurum pazartesı bakayım bebıs kılo almıs mı ınsallah almıstır. Masallah bebıslerede guzel bır kılo ıle dogar ınsallah.

Ben bim e gittim site yonetimine gittim cok yoruldm bugn daha kemik ilik kaynaticm yemek yapicam kapaniss...

Eki Görüntüle 2285550
Dün avm'de insanlarin saskinlik ve korkuyla baktiklari gobisim
Yalniz smdi farkettim totomda gobegmle kapisiyomus ya la
maşallah. Yaşasın hamile gibi hamileler bana böyle gelin işte . Akşamdan kuru fasulyeyi fazla kaçırmış bira göbekliler gibi geziyorsunuz bazılarınız yaw

maşallah. Yaşasın hamile gibi hamileler bana böyle gelin işte . Akşamdan kuru fasulyeyi fazla kaçırmış bira göbekliler gibi geziyorsunuz bazılarınız yaw
Oooo sosyal.mesaj vay yavrummm bira gobekliler kahkaha attım

Bence sen 4kg almadin cnm. Odemin cok oldu senin.
Olabilir cnm çünkü şuan eşimin terliklerini giyiyorum nerdeyse olmayacak 4 numara birden buyur mu ayak tombik bi kus oldum angry birds oyunundaki gibi senin sancilar ne durumda butun mesajları okuyamiyorum net gidip geliyor takip edemedim o yüzden

Inş cnm ins sağlıkla kilo alır senin bebiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…