2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İyi degil canim. Dun giit. Sancilar nst de duzenliler. İlaci 3 e dusurdu. 35ten sonra kullanamazsin ilaci dedi. Pazartesi yine gidecegim.

Canim sagolasin inanir misin aksam saat 6 da sadece 3 tane kofte yedim incecik oda yani sirf bu olaydan dolayi 8 gbi meyve yemistim belki ondandir diycem ama bilemiyorum artik nedenini se cozemiyorum insallah biter

+7,5 olmuşum bir haftada yarım kilo almışım inş bebişim almıştır o kiloyu Gerçi 2saatte bir kuş gibi acıkıyorum ağzım boş durmuyor. Pazartesiye randevu alacağım bende. Görüş günü olanlar son durumları yazsın mutlaka. Bende bebişin odayı temizliyeyim bari

I ikuayko haftaya perşembeye temizlik icin yardımcı aldım. şimdi ben temizleyim desem olmaz, param boşa gider haftaya. ütüleri perdeleri annem halletmişti. eşim de yemek yapma balık yiyelim diyo. mailler de tamam. ben ne yapsam? kahve yapayım, kitap okuyayım, o da bir iş

Ben de yapmak istiyorum ama elim kolum bagli. Biri gelecekti guya, memleketine gidecegi tutmus. Zaten lazim olunca kimseyi bulamazsin
Sana da yasak. Bol yatma dizi film ve kitap yaziyorum recetene.
Bence sen 4kg almadin cnm. Odemin cok oldu senin.
Kesinlikle +1
maşallah. Yaşasın hamile gibi hamileler bana böyle gelin işte . Akşamdan kuru fasulyeyi fazla kaçırmış bira göbekliler gibi geziyorsunuz bazılarınız yaw
Dimi ya
I ikuayko ben sabahtan yemeğimi yapıp arkadaşa gideceğim,yarın çanta işini halletsem olur mu.
Kötü puan vermezsin dimi
Vermem, sana kanaat kullanicam
Sana da 100 sayfa kitap okuma yaziyorum.

Eee nerde bu temizlik yapcam fisi taktim diyenler? Bak hic ustlerine aliniyorlar mi?!?!

Bu arada camlardan disarsi gorunuyor ama temiz olmuyorlar standartlarima göre. Hadi zekam düştü, kelimeleri unutuyorum, temizlik performansim da mi dustu?

O utuyu ben yapmiycam ya kesin kesin

Bence gerek yok. Neticede yeni doğum yapmış birinin evine geliyorlar, onların size izzeti ikramda bulunması gerek, sizin değil..

Ya yemin ediyorum tam olarak böyle düşünüyorum. Ben doğurmuşum, benim şaftım kaymış ama ikramlar bende, hediyeler bende. Eeee ne anladım?

Gazeteyle sil bence, beze göre cok daha temiz duruyor

Basladim basladim +1 supurme bitti silmeye gececem

İyi degil canim. Dun giit. Sancilar nst de duzenliler. İlaci 3 e dusurdu. 35ten sonra kullanamazsin ilaci dedi. Pazartesi yine gidecegim.
35 i bi doldursalar yeterli ztn cnm ins o zmna dek bekler hayırlısı olsun bn de şuan 6 tane alıyorum ama 35 dolunca bnmde kesecek ilacı hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik iyi sabrettin tuttun minigi gene

Kiz cam mam silme Allah ini seversen bari onu yapma yaaa diger seyleri yap iku yuzdun yuzdun kuyruguna geldin su cam isini lugatindan kaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…