ben 10dan okumaya devam edecm canim istedigin zamn haber etKaçıncı cuzdeyiz bitirince yazarım alırım bı tane daha
Çok güzel o alt açma şeysi. Halı olarak ta gri üstüne yıldızlı halılar hoşuma gidiyor, beğeniyorsan onlara bakabilirsin. Oturma odasına kurduğun yatağın yüksekliği ayarlanıyor mu? Güle güle kullanınZ zhrazynep canim bitiremedim cuzumu basladim ama
I ikuayko ne guzel gaza getiriyooon hahah! gece bi ton utu yaptim. bugun ise sabah erkenden banyoyu temizledim ama bitiremedim. abla geldi temizlige hala bitiremedi. dolaplar, kapilar, camlar ve yerler mis oldu.
perdelerim hala yikanmadi aklim onlarda valla..annem gelirim beraber yikariz dedi ama ne geldigi var ne gittigiGerci tatilden yeni dondu. esime soylesemde bi cesaret etsek..
bebek odasi lambamizi alicam birazdan..hali da alsam mi cok kararsiz kaldim.
dün is cikisi bebek alt degistirme seyini aldim.
cok rengarenk seyler vardi ama elim onlara biturlu gitmedi..
Eki Görüntüle 2285611
veee boxumuzu kurduk oturma odamiza, icine minder de aldimdiger tatafi kadife, cok severim! icine de süs niyetine ve basini korumasi icin örgülü uzun yastik siparis verdim.
Eki Görüntüle 2285612
icine siparis verdigim yastigimda bu;
Eki Görüntüle 2285616
banyo setimizi de alirsak tamamiiiz ♥ gun sayiyoruz be kizlar bitirdik mi ne aylari ♥
hayırrrr, o güzelim parkeleri halıyla kapatmak yok, küçük bir post halı!!! ya da ennn küçük boy halı.Z zhrazynep canim bitiremedim cuzumu basladim ama
I ikuayko ne guzel gaza getiriyooon hahah! gece bi ton utu yaptim. bugun ise sabah erkenden banyoyu temizledim ama bitiremedim. abla geldi temizlige hala bitiremedi. dolaplar, kapilar, camlar ve yerler mis oldu.
perdelerim hala yikanmadi aklim onlarda valla..annem gelirim beraber yikariz dedi ama ne geldigi var ne gittigiGerci tatilden yeni dondu. esime soylesemde bi cesaret etsek..
Eki Görüntüle 2285611
veee boxumuzu kurduk oturma odamiza, icine minder de aldimdiger tatafi kadife, cok severim! icine de süs niyetine ve basini korumasi icin örgülü uzun yastik siparis verdim.
Eki Görüntüle 2285612
Eki Görüntüle 2285616
banyo setimizi de alirsak tamamiiiz ♥ gun sayiyoruz be kizlar bitirdik mi ne aylari ♥
guke guke kullanim canimZ zhrazynep canim bitiremedim cuzumu basladim ama
Eki Görüntüle 2285611
Eki Görüntüle 2285612
Eki Görüntüle 2285616
banyo setimizi de alirsak tamamiiizgun sayiyoruz be kizlar bitirdik mi ne aylari
6dan 4 inmistik. Simdi 3.35 i bi doldursalar yeterli ztn cnm ins o zmna dek bekler hayırlısı olsun bn de şuan 6 tane alıyorum ama 35 dolunca bnmde kesecek ilacı hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik iyi sabrettin tuttun minigi gene
sok sok kolay gelsin ladyim
renkler harika.bayildimmmmmmmZ zhrazynep canim bitiremedim cuzumu basladim ama
Eki Görüntüle 2285611
Eki Görüntüle 2285612
Eki Görüntüle 2285616
Kolay gelsin canm
dayanamadım evi süpürdüm.. mutlu musun?Sana da yasak. Bol yatma dizi film ve kitap yaziyorum recetene.
Kesinlikle +1
Dimi ya
Vermem, sana kanaat kullanicam
Sana da 100 sayfa kitap okuma yaziyorum.
Eee nerde bu temizlik yapcam fisi taktim diyenler? Bak hic ustlerine aliniyorlar mi?!?!
Bu arada camlardan disarsi gorunuyor ama temiz olmuyorlar standartlarima göre. Hadi zekam düştü, kelimeleri unutuyorum, temizlik performansim da mi dustu?
O utuyu ben yapmiycam ya kesin kesin
20. cuz canim insallah
Silmekten cok tozunu almak gibi oluyor zatenKiz cam mam silme Allah ini seversen bari onu yapma yaaa diger seyleri yap iku yuzdun yuzdun kuyruguna geldin su cam isini lugatindan kaldir
Evetdayanamadım evi süpürdüm.. mutlu musun?
Ama kuzular cok güzel degil mi? ❤
perde asmak ne demek, seni kınıyorum... otur dinlen!Silmekten cok tozunu almak gibi oluyor zatenresmen yalap şap iş yapıyorum
Evetbizimkini de supursen. Perdeyi cikarirken etrafta kedi tüyü uçuşuyor. Bu nasıl bir ev bu nasıl bi hayat yarabbim!
elaide perde işine sakın yalnız girme. Dengeyi kaçırmaya cok musaitiz. Ciktim ikisini astim, digerlerini asacagim taraf daha kolay ama tek basina yapmak mantikli değil.
ben d3vam edecem canim.isterseniz veriim cuz sizlerde doguma kadr ne kadr biterse inslalah
Eki Görüntüle 2285616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?