Temmuz annelerine söylemeyin ama aslında ben sizi tutuyorum. Hepsi gidip Haziran'da doğurdu Temmuz annesiyiz diye yazıp çiziyorlar. Esas Temmuzda doğum yapan sizsiniz ben sizi daha çok tutuyorum. Var mı içinizde dün/4 Temmuz) doğum yapan ? Bu arada 22 Ağustos'ta doğum yapacaklara da bir sürpriz var....
Sana da yasak. Bol yatma dizi film ve kitap yaziyorum recetene.
Kesinlikle +1
Dimi ya
Vermem, sana kanaat kullanicam
Sana da 100 sayfa kitap okuma yaziyorum.
Eee nerde bu temizlik yapcam fisi taktim diyenler? Bak hic ustlerine aliniyorlar mi?!?!
Bu arada camlardan disarsi gorunuyor ama temiz olmuyorlar standartlarima göre. Hadi zekam düştü, kelimeleri unutuyorum, temizlik performansim da mi dustu?
Olur canım boyutunu ona göre diktirirsin. Bende yaptıracaktım beşik için vazgeçtim, 4-5ay sonra montessori alacağım için bekletiyorum. Ona göre yaptıracağım
Canım anneler nasılsınız ❤
Bende hastane için süs yada hediye hiç bi şey yapmıyorum. Yapanlar eminim çok hevesle ve zekle yapıyodur saygım sonsuz. Ben tüketim çılgınlığı olarak görüyorum. Gerçekten insanlara harcatmak için sürekli bi şeyler çıkarıyorlar. Ben sevgililer gününü de kutlamam. :)) bebek için sadece temel ve en gerekli şeyleri almaya çalışıyorum boşuna bi ton kıyafet falan almıyorum yani kendimi frenliyorum. Mesela ablamın bebeğinin küçülmüşlerini aldım onları kullanıcam. Tabiki beğendiğim heves ettiklerimi alıyorum ama abartmamaya çalışıyorum. ❤
Gece uykuları bende de bitti. Patates oldum hakikaten. Biran önce sabah olsun isyiyorum. Bu ara yazlığa gitmek istiyorum ama 2 hafta sonra bakalım inşallah doktor izin verir.❤
Mide yangınları ve renine şurup ilişkim tam gaz devam ediyor...
Odayı sildim süpürdüm, çok şükür sonunda valizi açabildim. Kapaktaki fermuarlı göze havlukağıt, ıslak mendil, depend, alt açma örtüsü, bakım çantası (ben ve bebek için) koydum. Beyaz hurç bana ait pijamalar taçlar iç çamaşırları vs, mavi hurç oğlumun kıyafetleri müslinler vs. Son olarak havlu, kaymaz terlik, saç maşası ve makyaj malzemelerimi ekleyeceğim sizede fikir olsun kızlar. Böylelikle neyin nerde olduğu belli olur yoksa ben valiz içindekileri çok dağıtır ve karıştırırım. Sizde yaptıysanız paylaşım lütfen akıl akıldan üstündür eksiğimi görürüm
Hellooooo Teyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşum baş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
2 kg 44 cm olmuşum baş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
Odayı sildim süpürdüm, çok şükür sonunda valizi açabildim. Kapaktaki fermuarlı göze havlukağıt, ıslak mendil, depend, alt açma örtüsü, bakım çantası (ben ve bebek için) koydum. Beyaz hurç bana ait pijamalar taçlar iç çamaşırları vs, mavi hurç oğlumun kıyafetleri müslinler vs. Son olarak havlu, kaymaz terlik, saç maşası ve makyaj malzemelerimi ekleyeceğim sizede fikir olsun kızlar. Böylelikle neyin nerde olduğu belli olur yoksa ben valiz içindekileri çok dağıtır ve karıştırırım. Sizde yaptıysanız paylaşım lütfen akıl akıldan üstündür eksiğimi görürüm
Yaaa yerim seniii ne tatlisin sen bal yanak erken gelip anneyi sakin uzme tamammi burna bak yaaa cok seker geldiginde cok mutku olucaz biz de seni opuyoruz
Sabah okumaya başlamıştım.
Sonra iş güç, doktor randevusu derken şimdi ancak bakabildim.
35 sayfa yazılmış
Hiç yetişemiyorum ben sayfaya
Bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporunu da aldımz
2 kg 60 gr olmuşuz.
Kafa ölçüsü ileriydi, artık sadece 1 hafta ileriymiş; çok sevindim.
Bir de bebek dik duruyordu, başı aşağıya dönmüş.
İki güzel haber aldık bugüüünnn
Kızlar çok mutluyum bebislerimin biri 2200 biride 2400 olmuş bir haftada 400 er gr almışlar ortalama ama kasılmalar devam o yüzden 35 dolana dek hastanedeyim 35 dolunca ilacı kesecek sonrası Allah kerim :)
+7,5 olmuşum bir haftada yarım kilo almışım inş bebişim almıştır o kiloyu Gerçi 2saatte bir kuş gibi acıkıyorum ağzım boş durmuyor. Pazartesiye randevu alacağım bende. Görüş günü olanlar son durumları yazsın mutlaka. Bende bebişin odayı temizliyeyim bari Eki Görüntüle 2285596