- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
- 248
Maşallah maşallah sizedee ❤❤❤Sabah okumaya başlamıştım.
Sonra iş güç, doktor randevusu derken şimdi ancak bakabildim.
35 sayfa yazılmış
Hiç yetişemiyorum ben sayfaya
Bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporunu da aldımz
2 kg 60 gr olmuşuz.
Kafa ölçüsü ileriydi, artık sadece 1 hafta ileriymiş; çok sevindim.
Bir de bebek dik duruyordu, başı aşağıya dönmüş.
İki güzel haber aldık bugüüünnn
Yaptirsak mi? Kac paradir acaba
Olur canım boyutunu ona göre diktirirsin. Bende yaptıracaktım beşik için vazgeçtim, 4-5ay sonra montessori alacağım için bekletiyorum. Ona göre yaptıracağım
Canım anneler nasılsınız ❤
Bende hastane için süs yada hediye hiç bi şey yapmıyorum. Yapanlar eminim çok hevesle ve zekle yapıyodur saygım sonsuz. Ben tüketim çılgınlığı olarak görüyorum. Gerçekten insanlara harcatmak için sürekli bi şeyler çıkarıyorlar. Ben sevgililer gününü de kutlamam. :)) bebek için sadece temel ve en gerekli şeyleri almaya çalışıyorum boşuna bi ton kıyafet falan almıyorum yani kendimi frenliyorum. Mesela ablamın bebeğinin küçülmüşlerini aldım onları kullanıcam. Tabiki beğendiğim heves ettiklerimi alıyorum ama abartmamaya çalışıyorum. ❤
Gece uykuları bende de bitti. Patates oldum hakikaten. Biran önce sabah olsun isyiyorum. Bu ara yazlığa gitmek istiyorum ama 2 hafta sonra bakalım inşallah doktor izin verir.❤
Mide yangınları ve renine şurup ilişkim tam gaz devam ediyor...
Hepiniz dualarımdasınız ❤❤❤
21 ve 22 vereyim canim
Ben aşağı değilde sağ kasigimda hissediyorum sanki ayağını oraya diremis gibi aciyor 2 gündür hep ordaaşağıya doğru baskıyı çok hissediyor musunuz?
Maşallah ya ne kadr tatlı bide poz vermiş benimkini hiç böyle yakalayamadıkHelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşumbaş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
Maşallah canım nazar değmesin❤ Etlenmişler artık ya ne tatlı
Daha ışıklı yok sana çünkü çok erken. Az daha büyü önünde yepisyeni dunyalar açılacak ❤
ya sen çok güzelsin ama yamaşallah
Yaaa yerim seniiine tatlisin sen bal yanak erken gelip anneyi sakin uzme tamammi burna bak yaaa cok seker geldiginde cok mutku olucaz biz de seni opuyoruz
Allahimmm.gel beni ye digor bunlar..miskin miskin nasıl da tatlı uyuyor oyle❤
Ama çok tatlısın senyanaklara bak yaa, maşallah sana ❤ dışarısı çok sıcak teyzem, sakın acele etme
Biz de her gittiğimizde bir ümit bekliyoruz ama hep yan profil verip yüzünü kapatıyordu. İlk defa yakaladık. Görünce gözlerim dolduMaşallah ya ne kadr tatlı bide poz vermiş benimkini hiç böyle yakalayamadık
Valla annem yaptırdı sorarım istersenizYaptirsak mi? Kac paradir acaba
En doğrusunu yapıyorsun tamamen boş harcama zatenCanım anneler nasılsınız ❤
Bende hastane için süs yada hediye hiç bi şey yapmıyorum. Yapanlar eminim çok hevesle ve zekle yapıyodur saygım sonsuz. Ben tüketim çılgınlığı olarak görüyorum. Gerçekten insanlara harcatmak için sürekli bi şeyler çıkarıyorlar. Ben sevgililer gününü de kutlamam. :)) bebek için sadece temel ve en gerekli şeyleri almaya çalışıyorum boşuna bi ton kıyafet falan almıyorum yani kendimi frenliyorum. Mesela ablamın bebeğinin küçülmüşlerini aldım onları kullanıcam. Tabiki beğendiğim heves ettiklerimi alıyorum ama abartmamaya çalışıyorum. ❤
Gece uykuları bende de bitti. Patates oldum hakikaten. Biran önce sabah olsun isyiyorum. Bu ara yazlığa gitmek istiyorum ama 2 hafta sonra bakalım inşallah doktor izin verir.❤
Maşallah sana minnoşHelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşumbaş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
aynen canim ben ilk cocuk pek anlamamistim tabi saglik ocagindaki doktr demisti sık sık emzir d
Bende hic baski yok. Galiba hala donmedi ters duruyor diye dusunuyorumaşağıya doğru baskıyı çok hissediyor musunuz?
Oyy maşallah ya çok tatlı yaHelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
Kesinlikle katılıyorum. Ben de ilk kızımı bir yakınımın çocuğundan gelen eşyalarla büyüttüm diyebilirim. İnanılmaz tasarruf ettirdi bana.Canım anneler nasılsınız ❤
Bende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.Maşallah ya ne kadr tatlı bide poz vermiş benimkini hiç böyle yakalayamadık
Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?Valla annem yaptırdı sorarım isterseniz
En doğrusunu yapıyorsun tamamen boş harcama zatenbana kalsa cocuk da yapmazdım o da masraf da eşimi kıramadım artık
Maşallah sana minnoşsağlıcakla gel.
evet genelde bunu öneriyorlar. Teşekkür ederim.hangi hastahane yavrum devlet
park.yatak al bence sepet besik 4 ay 6 ay kullanılıyormus sonra dönünce hareket edince kullanamiyorsun odasina kaçıncı ayda götüreceğine bagli gerçi.park yatak uzun vadeli hem.portatif tatil annen vb yerlere.gidebiliyor 4 yasa kadar kullanabiliyorsn
Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Yarım saat uzun sure bence yakınsa bır gıt ıhmale gelmez.Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Canım önce doktorunu ara ama şiddetli bel ağrısını dikkate almak gerekiyor sanırım. Heyecan yapma ama gitmekte fayda var.Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Bence de gitmelisin doktora. Dün okuduğum yazılarda bel ağrısı ve kasık ağrısı sık periyodlarda ve uzun süreliyse doktorunuzla iletişime geçin diyordu. Doğum sancısı belden belden geliyormuş. Tecrübeliler daha iyi bilir tabi. Riskli bir durum olmasın gitmekte fayda var.Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
O adet sancısı bele vurunca kasılma oluyormuş bence gitmelisinKızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Çok panikler diyorsan sen bence atla taksiye git kuzum. Bi görün ciddi bir şey varsa eşini ararsın yoksa gelirsin. Bel agrısı normal degilKızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Atıyorum sana kuzumBende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.
Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?