2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah maşallah sizedee ❤❤❤..benim daha var nerdeyse 2 hafta goruse..

Yaptirsak mi? Kac paradir acaba

Ahahah money, money, money; must be funny.

Olur canım boyutunu ona göre diktirirsin. Bende yaptıracaktım beşik için vazgeçtim, 4-5ay sonra montessori alacağım için bekletiyorum. Ona göre yaptıracağım

Ay bence de çok mantıklı. O zaman dansss!

Ya ben de böyle düşünüyorum, nişan düğün zamanı da bu konularda elimden geleni yaptım ama sistem resmen bana müsaade etmiyor... (Sistem: Annem ve kayınvalidem)

21 ve 22 vereyim canim

Aldım gitti. :)

Maşallah ya ne kadr tatlı bide poz vermiş benimkini hiç böyle yakalayamadık

Maşallah canım nazar değmesin ❤ Etlenmişler artık ya ne tatlı
Daha ışıklı yok sana çünkü çok erken. Az daha büyü önünde yepisyeni dunyalar açılacak ❤
ya sen çok güzelsin ama ya maşallah
Yaaa yerim seniii ne tatlisin sen bal yanak erken gelip anneyi sakin uzme tamammi burna bak yaaa cok seker geldiginde cok mutku olucaz biz de seni opuyoruz
Allahimmm.gel beni ye digor bunlar..miskin miskin nasıl da tatlı uyuyor oyle
Ama çok tatlısın sen yanaklara bak yaa, maşallah sana ❤ dışarısı çok sıcak teyzem, sakın acele etme

Çok teşekkürler teyzoşlar

Biz de her gittiğimizde bir ümit bekliyoruz ama hep yan profil verip yüzünü kapatıyordu. İlk defa yakaladık. Görünce gözlerim doldu İtiraf ediyorum ağladım. Doktor kime benziyor dedi. Eşim direk annesine dedi. Ben de bana benzetmiştim zaten
Ohhh şükür kendime benzetebildim inşallah değişmez

Yaptirsak mi? Kac paradir acaba
Valla annem yaptırdı sorarım isterseniz
En doğrusunu yapıyorsun tamamen boş harcama zaten bana kalsa cocuk da yapmazdım o da masraf da eşimi kıramadım artık
Maşallah sana minnoş sağlıcakla gel.

Kesinlikle katılıyorum. Ben de ilk kızımı bir yakınımın çocuğundan gelen eşyalarla büyüttüm diyebilirim. İnanılmaz tasarruf ettirdi bana.
Hastane odası süslemesi konusunda sıfır heves, çok gereksiz geliyor, sadece biraz da mecburiyetten kapı süsü alacağım, ama onun yüzünden aşırı strese girdim. Beğendiklerim gereksiz pahalı, ucuz olanları hiç sevemedim. Hastaneye, eve, mevlude gelenlere de tek tip hediye vereceğim normalde o da gereksiz bence ama artık gelenler bekliyor, çöp olacak değil ama kullanılacak bir şey alacağım, cam mumlar var onlardan alacağım.
Hevesi olan yapsın, alsın tabi.
Benim için de mesela doğum fotoğrafçısı mutlaka olsun istiyorum onu da eminim çok gereksiz görenler olacaktır. Böyle şeyler biraz da heves aslında.

Bende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.
Valla annem yaptırdı sorarım isterseniz

En doğrusunu yapıyorsun tamamen boş harcama zaten bana kalsa cocuk da yapmazdım o da masraf da eşimi kıramadım artık

Maşallah sana minnoş sağlıcakla gel.
Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?

evet genelde bunu öneriyorlar. Teşekkür ederim.

Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Canım önce doktorunu ara ama şiddetli bel ağrısını dikkate almak gerekiyor sanırım. Heyecan yapma ama gitmekte fayda var.

Kızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
Bence de gitmelisin doktora. Dün okuduğum yazılarda bel ağrısı ve kasık ağrısı sık periyodlarda ve uzun süreliyse doktorunuzla iletişime geçin diyordu. Doğum sancısı belden belden geliyormuş. Tecrübeliler daha iyi bilir tabi. Riskli bir durum olmasın gitmekte fayda var.

Çok panikler diyorsan sen bence atla taksiye git kuzum. Bi görün ciddi bir şey varsa eşini ararsın yoksa gelirsin. Bel agrısı normal degil
Bende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.

Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?
Atıyorum sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…