sekersizfistikezmesi canim sen gidiyin demi zekai tahire tek kisilii oda varmi haberin varmi
ben ilk dogumda tuttum cok rahatti sonradan kalkti faln diye duydum da
tmm canim sagol cok iyi oluyir tek ksii olunca inslalah yine tutabikirzKuzum tek kişilik odalar hala var, hatta bir arkadaşım beş ay önce doğum yapıp kaldı da ama neye göre nasıl veriyorlar prosedürü bilmiyorum.
masallah masallahHelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşumbaş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
masallah kuzum.cok sevindimSabah okumaya başlamıştım.
Sonra iş güç, doktor randevusu derken şimdi ancak bakabildim.
35 sayfa yazılmış
Hiç yetişemiyorum ben sayfaya
Bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporunu da aldımz
2 kg 60 gr olmuşuz.
Kafa ölçüsü ileriydi, artık sadece 1 hafta ileriymiş; çok sevindim.
Bir de bebek dik duruyordu, başı aşağıya dönmüş.
İki güzel haber aldık bugüüünnn
cok güzelsiniz bayanMaşallah canım, çok sevindim ❤ aferin prenseslere üzmediler annelerini
Vuuuu maşallahgörüyorum ve arttırıyorum +13kg
Eki Görüntüle 2285653
Ama çok tatlısın senyanaklara bak yaa, maşallah sana ❤ dışarısı çok sıcak teyzem, sakın acele etme
Arada oluyo bnada kasilman warmiKızlar benim yarim saattir adet sancısi gibi sancım var karnim ve belim cok agriyor doktora gitsemmi?Eşime soylesem cok panik yapar aramadim o yuzden. korkulacak bir durummu bilemedim?
tmm canim sagol cok iyi oluyir tek ksii olunca inslalah yine tutabikirz
Anlamadim simdi, kafasi haftasindan büyük diye mi agladin bir sorun var?Ve kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Alesta sen misinMaşallah kilosu cok guzel Allah yardimciniz olsun tatlım hersey gonlunce olsun
canım inan psikolojimiz o kadar kötü ki, zaten hassas dönem üstüne üstlük birde bu tür şeyler daha çok üzüyor bizi. bak doktor normal demiş yada yanılmıştır. inşlh diğer doktorda daha iyi sonuçları duyarsın. nolur üzme kendini diyeceğim de bende kilodan dolayı kaç gündür moralim yerlerdeVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
bpd degeri 36 hafta hc degeri 33 hafta 4 hafta olan deger yatay digeri dikey olcummus 4 hafta deyince insan sok.oluyor 2 falan duyduk taAnlamadim simdi, kafasi haftasindan büyük diye mi agladin bir sorun var?
Evet tatlimAlesta sen misin
Bir ara şu klavyeni düzeltsen mi acaba noktalı noktalı yazdıklarından bir şey anlamıyorum vallahi. Kafası 4 hafta ileri mi diyorsun? E doktor durur demiş moralini bozacak bir şey yok ki kuzum, ağlama, folik asit bebeleri bunlar biraz fazla gelişiyorlar işte. Anormallik olsa doktor kendi telaşlanır ve sana söylerdi. Her şey yolundadırVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Canım uzuntunu cok ıyı anlıyorum ama kendı doktoruna guven yapısal olarak buyuk olabılır karın cevresı bızım 3 hafta gerı bende tam hasta ıdım bıtkın sekılde doktora gıttım bırde gerılık artmıs ıyıce mahvoldum sonra kımle konussam herkes pozıtıf dusun baska bırsey elınden gelmez dedı bende oyle yapıyorum belkıde sorun yoktur canım sadece utrastında oyle cıkar. Doktorun sana be derse o baska doktora gıtme kafanı karıstırır ıyıce kendını takıp eden bastan berı hangı doktorsa ona guven. Ben baska doktora gıttım ıyıce bızı kotu yaptı yok gelısım durmus yok buyuk hastaneye gıdı. Kendı doktorumda gordu gerılıgı ama ben dogumunuzu yaparm bazı doktorlar rısk almak ıstemıyor dıyor. Sende doktoruna guven kılosu fılan guzel masallah sorun yoktur ınsallahVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Canım normal demiş, neden ağladın oğluşu üzdünVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
bakalim yarin ne çıkıcak bir kafa olcum degeri 4 hafta ilerde ozetle doktorum.relax ama ben olamadimBir ara şu klavyeni düzeltsen mi acaba noktalı noktalı yazdıklarından bir şey anlamıyorum vallahi. Kafası 4 hafta ileri mi diyorsun? E doktor durur demiş moralini bozacak bir şey yok ki kuzum, ağlama, folik asit bebeleri bunlar biraz fazla gelişiyorlar işte. Anormallik olsa doktor kendi telaşlanır ve sana söylerdi. Her şey yolundadır
insallah tatlim ama insan tedirgin oluyor bakalim.yarin ne diceklerCanım uzuntunu cok ıyı anlıyorum ama kendı doktoruna guven yapısal olarak buyuk olabılır karın cevresı bızım 3 hafta gerı bende tam hasta ıdım bıtkın sekılde doktora gıttım bırde gerılık artmıs ıyıce mahvoldum sonra kımle konussam herkes pozıtıf dusun baska bırsey elınden gelmez dedı bende oyle yapıyorum belkıde sorun yoktur canım sadece utrastında oyle cıkar. Doktorun sana be derse o baska doktora gıtme kafanı karıstırır ıyıce kendını takıp eden bastan berı hangı doktorsa ona guven. Ben baska doktora gıttım ıyıce bızı kotu yaptı yok gelısım durmus yok buyuk hastaneye gıdı. Kendı doktorumda gordu gerılıgı ama ben dogumunuzu yaparm bazı doktorlar rısk almak ıstemıyor dıyor. Sende doktoruna guven kılosu fılan guzel masallah sorun yoktur ınsallah
Gidicem aldim randevu umarim o normal söylerCanım normal demiş, neden ağladın oğluşu üzdün
Başka doktora da göster için rahat edecekse eğer
Kuzum maşallah kilosu gayet güzel herşeyin normal olmasına sevindim çok şükürVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Bak kendin diyorsun doktor relax. Demek ki anormal bir durum yok kuzum. Yiyip bitirme kendini. Şu hormonlarımıza bi hakim olalım bişi yapalım ya son aya girince hepimizi bi evham sardıbakalim yarin ne çıkıcak bir kafa olcum degeri 4 hafta ilerde ozetle doktorum.relax ama ben olamadim
insallah tatlim ama insan tedirgin oluyor bakalim.yarin ne dicekler
Gidicem aldim randevu umarim o normal söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?