2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
sekersizfistikezmesi canim sen gidiyin demi zekai tahire tek kisilii oda varmi haberin varmi
ben ilk dogumda tuttum cok rahatti sonradan kalkti faln diye duydum da

Kuzum tek kişilik odalar hala var, hatta bir arkadaşım beş ay önce doğum yapıp kaldı da ama neye göre nasıl veriyorlar prosedürü bilmiyorum.

masallah masallah deniz beye
masallah kuzum.cok sevindim
cok güzelsiniz bayan masallah

Ve kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor

Anlamadim simdi, kafasi haftasindan büyük diye mi agladin bir sorun var?

canım inan psikolojimiz o kadar kötü ki, zaten hassas dönem üstüne üstlük birde bu tür şeyler daha çok üzüyor bizi. bak doktor normal demiş yada yanılmıştır. inşlh diğer doktorda daha iyi sonuçları duyarsın. nolur üzme kendini diyeceğim de bende kilodan dolayı kaç gündür moralim yerlerde

Bir ara şu klavyeni düzeltsen mi acaba noktalı noktalı yazdıklarından bir şey anlamıyorum vallahi. Kafası 4 hafta ileri mi diyorsun? E doktor durur demiş moralini bozacak bir şey yok ki kuzum, ağlama, folik asit bebeleri bunlar biraz fazla gelişiyorlar işte. Anormallik olsa doktor kendi telaşlanır ve sana söylerdi. Her şey yolundadır

Canım uzuntunu cok ıyı anlıyorum ama kendı doktoruna guven yapısal olarak buyuk olabılır karın cevresı bızım 3 hafta gerı bende tam hasta ıdım bıtkın sekılde doktora gıttım bırde gerılık artmıs ıyıce mahvoldum sonra kımle konussam herkes pozıtıf dusun baska bırsey elınden gelmez dedı bende oyle yapıyorum belkıde sorun yoktur canım sadece utrastında oyle cıkar. Doktorun sana be derse o baska doktora gıtme kafanı karıstırır ıyıce kendını takıp eden bastan berı hangı doktorsa ona guven. Ben baska doktora gıttım ıyıce bızı kotu yaptı yok gelısım durmus yok buyuk hastaneye gıdı. Kendı doktorumda gordu gerılıgı ama ben dogumunuzu yaparm bazı doktorlar rısk almak ıstemıyor dıyor. Sende doktoruna guven kılosu fılan guzel masallah sorun yoktur ınsallah

Canım normal demiş, neden ağladın oğluşu üzdün
Başka doktora da göster için rahat edecekse eğer

bakalim yarin ne çıkıcak bir kafa olcum degeri 4 hafta ilerde ozetle doktorum.relax ama ben olamadim
insallah tatlim ama insan tedirgin oluyor bakalim.yarin ne dicekler
Canım normal demiş, neden ağladın oğluşu üzdün
Başka doktora da göster için rahat edecekse eğer
Gidicem aldim randevu umarim o normal söyler

Kuzum maşallah kilosu gayet güzel herşeyin normal olmasına sevindim çok şükür Amaa bizim grubun en pozitif enerjisi en yüksek annelerinden birinin bu kadar negatif konuşması hiç hoşuma gitmedi. İlerleyen haftalarda durur demiş lütfen ağlayıp üzülüp Efeciğimizi üzme Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın oğluşunu kucağına. Kendi doktoruna güven. Herşey yolunda gidecek bak gör

G gujan haklsın inan uzulmemek elde.olmuyor umarim.yarin baska.Doktor.iyi soyler baska alet hastahane
bende aynı umutla haftaya başka hastaneden randevu aldım o zamana kadar bebeğe faydalı şeyler yiyip içeceğim bende bir umut inşlh iyi şeyler duyarım diyorum

bakalim yarin ne çıkıcak bir kafa olcum degeri 4 hafta ilerde ozetle doktorum.relax ama ben olamadim
insallah tatlim ama insan tedirgin oluyor bakalim.yarin ne dicekler

Gidicem aldim randevu umarim o normal söyler
Bak kendin diyorsun doktor relax. Demek ki anormal bir durum yok kuzum. Yiyip bitirme kendini. Şu hormonlarımıza bi hakim olalım bişi yapalım ya son aya girince hepimizi bi evham sardı

Mesela düşünsene şu an bizi bile ölçüme soksalar kafamız 25 yaş, bacağımız 50 yaş filan çıkar benim bacaklar en az 50 yaş çıkar kesin, selülitlerim oluştu bi sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…