2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnsallah tatlim.umarim.yarin guzel.haberler veririm

Ay cok güzel bi duygu demi ya ikincimi senin ne güzel

Bende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.

Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?
Benmde varda yandan hep benimkide ultrasona girmeden kıpır kıpır girince kafasını egiyo kaslarını çatıyor hiç sevmiyor

bende aynı umutla haftaya başka hastaneden randevu aldım o zamana kadar bebeğe faydalı şeyler yiyip içeceğim bende bir umut inşlh iyi şeyler duyarım diyorum
insallah guzel.sonuclar alirsin tatlim.rabbim.korktuklarimizla.sınamasın
Allah seni napmasin.kahkaha attim. deli ya hahahaha

I ikuayko dün gece uyuyamadığımdan mütevellit bugünü yatarak geçirdim sınıfta mı kalmış oluyorum ha bi ara makinaya bulaşıkları dizdim sadece o da bir iştir sanırsam
Sana da kanaat notu kullaniyorum
bpd degeri 36 hafta hc degeri 33 hafta 4 hafta olan deger yatay digeri dikey olcummus 4 hafta deyince insan sok.oluyor 2 falan duyduk ta

Evet tatlim
Kimimiz geri diye uzuluyor kimimiz ileri
Ben hala bir sorun goremedim ki olcumlere falan inanmiyorum artık. Pozisyon vs cok etkiliyor.
Yipratma kendini yok yere
Bacaklarim ve popom arkadan 70 yaş teyzeler gibi oldu
Ne ballı kadınım hep profil görüyorum ama bana da mustehak çünkü merak etmiyorum doktor kipirdadi foto yakalayamadim deyince amaaaan nasilsa dogunca gorucez demis insanim

Belkı kılo almasına yardımcı bırseyler vermıstır doktor haftamız az kaldı ne kadar kılo alırsa bızım ıcın ıyı
h
bende aynı umutla haftaya başka hastaneden randevu aldım o zamana kadar bebeğe faydalı şeyler yiyip içeceğim bende bir umut inşlh iyi şeyler duyarım diyorum
canim senin bebek cok mu kucuk kac hafta geride merak ettim. cunku bende dünden beri bunu dusunuyorum minicik kaldi yawrum beslenemiyor mu acaba doktorda plesantan yaşlanmış dedi moralimi bozdu napcam bilmiyorumm

Mesajın sonunda dönüp tekrar ismine baktım valla..bu sen olamazsın neden üzdün şimdi hem kendini hem Efe yi anlamadım..o ölçümler hiç bir zaman tutmuyor, onu geçtim dr sorun yok derken sen neye takıldın? 2 hafta öncesine kadar ölçümlerde hep 1 ay önde diyordu dr, 1 kere bile aklıma gelmedi neden ilerde diye düşünmek şimdi 2 hafta ilerde diyor, ben de abisi gibi koca kafa olacak demekki diyorum toparla kendini, 2.doktora gidip kafa karıştırmaya da gerek yok aslinda ama için rahat edecekse git tabii

Efelihayat aaşşkolsun çen ağladın mı? Doktorun da çok şükür normal demiş, ayrıca o ölçümler kesin bile değil. Benim dr demişti, şimdi başka doktor aynı ultrasonda baksa farklı değerler görür, bunlar kesin olmayan ölçüler diye. Ayrıca ilerde olsa bile bu kötü bir şey mi, ben ömrüm boyunca yaşıtlarımdan ileri oldum

G gujan kilo konusunda da sakın canını sıkma. Hem bu ölçümler net değil, hem de insanlar gibi bebekler de farklı yapılarda. Kimi ne yersen ye zayıf doğar ve fit bir yaşam süren şanslı azınlıktan olur. Benim gibileri 5 kilo doğuyor da noluyor sorarım sana Ömür boyu diyet.

Gerçekten bir de farkında olmadan bebelerimizin boylarını kilolarını kıyaslıyoruz, hiç yoktan moralimizi bozuyoruz. Yannnış yapıyoruz annelerim.

Aynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibim

Lütfen hem kendini hem bebeğini üzme zaten anormal bir durum olsa doktor söylerdi öyle hiç te söylemeyeyim üzülmesinler diye düşünmezdi ölçüm hatası bile olabilir boşu boşuna kendine eziyet etme başka bir doktora daha görün tabi ki farklı bir göz iyidir

Dr normal demiş kuzuu neden canin sıkıldı ki...

Aynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibim

Ahahahah onun boyunu yeriimm. Kız halaya çeker tezinden yola çıkarsak benim kızıma çıkma teklif edebilir kıps kıps

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…