İnsallah tatlim.umarim.yarin guzel.haberler veririmKuzum maşallah kilosu gayet güzel herşeyin normal olmasına sevindim çok şükürAmaa bizim grubun en pozitif enerjisi en yüksek annelerinden birinin bu kadar negatif konuşması hiç hoşuma gitmedi. İlerleyen haftalarda durur demiş lütfen ağlayıp üzülüp Efeciğimizi üzme Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksın oğluşunu kucağına. Kendi doktoruna güven. Herşey yolunda gidecek bak gör
Ay cok güzel bi duygu demi ya ikincimi senin ne güzelBiz de her gittiğimizde bir ümit bekliyoruz ama hep yan profil verip yüzünü kapatıyordu. İlk defa yakaladık. Görünce gözlerim dolduİtiraf ediyorum ağladım. Doktor kime benziyor dedi. Eşim direk annesine dedi. Ben de bana benzetmiştim zaten
Ohhh şükür kendime benzetebildiminşallah değişmez
Benmde varda yandan hep benimkide ultrasona girmeden kıpır kıpır girince kafasını egiyo kaslarını çatıyor hiç sevmiyorBende her ay pozu var. Hic anasina babasina cekmemis, fotoğraf cektirmeyi seviyor.
Lütfen sorar mısın? Bir de fotolari kaydetmedim, tekrar atabilir misin?
insallah guzel.sonuclar alirsin tatlim.rabbim.korktuklarimizla.sınamasınbende aynı umutla haftaya başka hastaneden randevu aldım o zamana kadar bebeğe faydalı şeyler yiyip içeceğim bende bir umut inşlh iyi şeyler duyarım diyorum
Allah seni napmasin.kahkaha attim.Bak kendin diyorsun doktor relax. Demek ki anormal bir durum yok kuzum. Yiyip bitirme kendini. Şu hormonlarımıza bi hakim olalım bişi yapalım ya son aya girince hepimizi bi evham sardı
Mesela düşünsene şu an bizi bile ölçüme soksalar kafamız 25 yaş, bacağımız 50 yaş filan çıkarbenim bacaklar en az 50 yaş çıkar kesin, selülitlerim oluştu bi sürü
Vereceksiinnn bak görİnsallah tatlim.umarim.yarin guzel.haberler veririm
Masallahh ❤HelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşumbaş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
Evet! hareket ettiginde ve kasildiginda ozellkle asagiya kafasiyla ittiriyo gibi hissediyorum cok aciyor sizliyor kemigimaşağıya doğru baskıyı çok hissediyor musunuz?
Sana da kanaat notu kullaniyorum
Kimimiz geri diye uzuluyor kimimiz ileribpd degeri 36 hafta hc degeri 33 hafta 4 hafta olan deger yatay digeri dikey olcummus 4 hafta deyince insan sok.oluyor 2 falan duyduk ta
Evet tatlim
Bacaklarim ve popom arkadan 70 yaş teyzeler gibi olduBak kendin diyorsun doktor relax. Demek ki anormal bir durum yok kuzum. Yiyip bitirme kendini. Şu hormonlarımıza bi hakim olalım bişi yapalım ya son aya girince hepimizi bi evham sardı
Mesela düşünsene şu an bizi bile ölçüme soksalar kafamız 25 yaş, bacağımız 50 yaş filan çıkarbenim bacaklar en az 50 yaş çıkar kesin, selülitlerim oluştu bi sürü
Ne ballı kadınım hep profil görüyorum ama bana da mustehak çünkü merak etmiyorumBenim kız bi değişik yatıyor. Kafası yukarda bacakları rahmimin tam üstünde. Az ittirse alttan çıkacak sanki:) enteresan olan şey yüzü benim sırtıma bakıyor. Daha doğru dürüst göremedik yüzünü poposunu gösterio sürekli
hBelkı kılo almasına yardımcı bırseyler vermıstır doktor haftamız az kaldı ne kadar kılo alırsa bızım ıcın ıyı
canim senin bebek cok mu kucuk kac hafta geride merak ettim. cunku bende dünden beri bunu dusunuyorum minicik kaldi yawrum beslenemiyor mu acaba doktorda plesantan yaşlanmış dedi moralimi bozdu napcam bilmiyorummbende aynı umutla haftaya başka hastaneden randevu aldım o zamana kadar bebeğe faydalı şeyler yiyip içeceğim bende bir umut inşlh iyi şeyler duyarım diyorum
Mesajın sonunda dönüp tekrar ismine baktım valla..bu sen olamazsınVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Vay bea boya bak! Karsina alip oturtsan koca inaan diye laf dinlerKizlar biz doktordan geldik 49 cm olmusuz 2800 kg mis nst bagladi.normal cikti 22 temmuza gun verdi dogum icinn
Aynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibimEfelihayat aaşşkolsun çen ağladın mı? Doktorun da çok şükür normal demiş, ayrıca o ölçümler kesin bile değil. Benim dr demişti, şimdi başka doktor aynı ultrasonda baksa farklı değerler görür, bunlar kesin olmayan ölçüler diye. Ayrıca ilerde olsa bile bu kötü bir şey mi, ben ömrüm boyunca yaşıtlarımdan ileri oldum
G gujan kilo konusunda da sakın canını sıkma. Hem bu ölçümler net değil, hem de insanlar gibi bebekler de farklı yapılarda. Kimi ne yersen ye zayıf doğar ve fit bir yaşam süren şanslı azınlıktan olur. Benim gibileri 5 kilo doğuyor da noluyor sorarım sanaÖmür boyu diyet.
Gerçekten bir de farkında olmadan bebelerimizin boylarını kilolarını kıyaslıyoruz, hiç yoktan moralimizi bozuyoruz.Yannnış yapıyoruz annelerim.
Kiz guldurdun beniVay bea boya bak! Karsina alip oturtsan koca inaan diye laf dinler ❤
Lütfen hem kendini hem bebeğini üzme zaten anormal bir durum olsa doktor söylerdi öyle hiç te söylemeyeyim üzülmesinler diye düşünmezdi ölçüm hatası bile olabilir boşu boşuna kendine eziyet etme başka bir doktora daha görün tabi ki farklı bir göz iyidirVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Dr normal demiş kuzuu neden canin sıkıldı ki...Ve kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Aynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?