yerim onu masallahHelloooooTeyzoşlar merhaba ben Deniz
2 kg 44 cm olmuşumbaş aşağı durup annemin midesini tepikleyip, sol kasığını ellerimle gıdıklıyorum. Yolu bulsam çıkıcam ama ışık henüz gözükmedi Tüm arkadaşlarıma benden selamlar
Oh masallah.Sabah okumaya başlamıştım.
Sonra iş güç, doktor randevusu derken şimdi ancak bakabildim.
35 sayfa yazılmış
Hiç yetişemiyorum ben sayfaya
Bugün kontrolümüz vardı, çalışabilir raporunu da aldımz
2 kg 60 gr olmuşuz.
Kafa ölçüsü ileriydi, artık sadece 1 hafta ileriymiş; çok sevindim.
Bir de bebek dik duruyordu, başı aşağıya dönmüş.
İki güzel haber aldık bugüüünnn
Cnm gerci konustuk ama ben sorun oldugunu hic dusunmuyorum. Olsaydi bu haftya kadr illak sinyal verirdi. İcini ferah tut lutfen.Ve kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
Oh masallah :)Kizlar biz doktordan geldik 49 cm olmusuz 2800 kg mis nst bagladi.normal cikti 22 temmuza gun verdi dogum icinn
bpd degeri 36 hafta hc degeri 33 hafta 4 hafta olan deger yatay digeri dikey olcummus 4 hafta deyince insan sok.oluyor 2 falan duyduk ta
Yaaaa bizimki de bugün göbek çevresi 9 gün ileride dedi. Neden oluyor ki bu ben de anlamadım. Şimdi yazdığını okudum da göbek de bu kadar farkediyor mu bilemedimCanım uzuntunu cok ıyı anlıyorum ama kendı doktoruna guven yapısal olarak buyuk olabılır karın cevresı bızım 3 hafta gerı bende tam hasta ıdım bıtkın sekılde doktora gıttım bırde gerılık artmıs ıyıce mahvoldum sonra kımle konussam herkes pozıtıf dusun baska bırsey elınden gelmez dedı bende oyle yapıyorum belkıde sorun yoktur canım sadece utrastında oyle cıkar. Doktorun sana be derse o baska doktora gıtme kafanı karıstırır ıyıce kendını takıp eden bastan berı hangı doktorsa ona guven. Ben baska doktora gıttım ıyıce bızı kotu yaptı yok gelısım durmus yok buyuk hastaneye gıdı. Kendı doktorumda gordu gerılıgı ama ben dogumunuzu yaparm bazı doktorlar rısk almak ıstemıyor dıyor. Sende doktoruna guven kılosu fılan guzel masallah sorun yoktur ınsallah
İlk çocuk tatlımAy cok güzel bi duygu demi ya ikincimi senin ne güzel
insallah canimEfelihayat canim masallah kilosu falan yerinde bebisin uzme kendini olcumler yaniltici olabiliyor ayrica da doktorun kotu bisey dememis icini ferah tut yarin da iyi seyler duyacaksin zaten ❤
oyyy masallah masallah anne babayla orantilarsan.normal masallahKizlar biz doktordan geldik 49 cm olmusuz 2800 kg mis nst bagladi.normal cikti 22 temmuza gun verdi dogum icinn
moral bozmamayi deniyorum diger olcume.baktim 1ay önce 3 haftaymis iyiyim daha iyiyim bakalim yarin ne.olcakMesajın sonunda dönüp tekrar ismine baktım valla..bu sen olamazsınneden üzdün şimdi hem kendini hem Efe yi anlamadım..o ölçümler hiç bir zaman tutmuyor, onu geçtim dr sorun yok derken sen neye takıldın? 2 hafta öncesine kadar ölçümlerde hep 1 ay önde diyordu dr, 1 kere bile aklıma gelmedi neden ilerde diye düşünmek şimdi 2 hafta ilerde diyor, ben de abisi gibi koca kafa olacak demekki diyorum toparla kendini, 2.doktora gidip kafa karıştırmaya da gerek yok aslinda ama için rahat edecekse git tabii
bir gun seni bulucam.taniscam.haberin olsun yavrum ciddiyim ankara küçükEfelihayat aaşşkolsun çen ağladın mı? Doktorun da çok şükür normal demiş, ayrıca o ölçümler kesin bile değil. Benim dr demişti, şimdi başka doktor aynı ultrasonda baksa farklı değerler görür, bunlar kesin olmayan ölçüler diye. Ayrıca ilerde olsa bile bu kötü bir şey mi, ben ömrüm boyunca yaşıtlarımdan ileri oldum
G gujan kilo konusunda da sakın canını sıkma. Hem bu ölçümler net değil, hem de insanlar gibi bebekler de farklı yapılarda. Kimi ne yersen ye zayıf doğar ve fit bir yaşam süren şanslı azınlıktan olur. Benim gibileri 5 kilo doğuyor da noluyor sorarım sanaÖmür boyu diyet.
Gerçekten bir de farkında olmadan bebelerimizin boylarını kilolarını kıyaslıyoruz, hiç yoktan moralimizi bozuyoruz.Yannnış yapıyoruz annelerim.
insallah kuzum.bakalim.yarin.ne.cikicakLütfen hem kendini hem bebeğini üzme zaten anormal bir durum olsa doktor söylerdi öyle hiç te söylemeyeyim üzülmesinler diye düşünmezdi ölçüm hatası bile olabilir boşu boşuna kendine eziyet etme başka bir doktora daha görün tabi ki farklı bir göz iyidir
analik.hormonlarDr normal demiş kuzuu neden canin sıkıldı ki...
ahahaha babasini gömdü ya esime de dedi.kafasi baba gibi diyeOğluma hamileyken dr kafasının hep önde gittiğini söylerdi eşime donup baktı ve normal ama babasına çekmiş dedio gün bugündür kocamla hep dalga geçerim koca kafalı seni diye..Ama hiç de öyle değiller...ıkuayko yakından gördü oğlumu söylesene kizzz koca kafali mi oğlum dr un söylediği gibi
insallah canim sonuclar yorum iyi olur gobek karin.genisligi.guzel.korkma gelisimi.onde demek sen de kafana takmaCanın doktorun zaten endişelenmemiş. Kafa büyüklüğü en fazla normal doğuramazsın. Sezeryanlan olur çok büyük olursa ki normal doğuranlarda var.Bebekte sıkıntı olsa o kadar rahat davranmazlar. Maşalllah kilosu yerinde. Bizimse göbek için 9 gün ileride dedi . Göbek ileride giden ben hiç duymadım daha.Ama sıkıntılı söylemedi. Her doktor farklı ölçüyor. Zaten yarın gidecekmişsin. Bekliyoruz güzel haberlerini hiç üzme kendini.
Canım ıkı haftaya kadar gerılık ve ılerı olması sorun degıl ama aradakı sure artarsa zayıf dogma ıhtımalı oluyor 2.5 kılo olmazsa zorunlu sezaryan oluyor ya da gelısımı durabılır erken mudahale gerekebılır. Ilerı olması kılolu bebısınız olur kılosu bıraz fazla olur onda da zorunlu sezaryan olabılır ama bı haftalarda olusmussa fark pek acılmaz 25. Hafta başladı bızım ara gıderek acıldı. Sızın artık az kaldıgı ıcın cok kılo almaz yanı 4 kıloya yakın dogurursun tam haftasını doldurursa.Yaaaa bizimki de bugün göbek çevresi 9 gün ileride dedi. Neden oluyor ki bu ben de anlamadım. Şimdi yazdığını okudum da göbek de bu kadar farkediyor mu bilemedim
bir gun seni bulucam.taniscam.haberin olsun yavrum ciddiyim ankara küçük
yuvarlak koyu gri (antrazit) peluş halı dusunuyordum boyu genisligi en fazla 80 cm filan.Çok güzel o alt açma şeysi. Halı olarak ta gri üstüne yıldızlı halılar hoşuma gidiyor, beğeniyorsan onlara bakabilirsin. Oturma odasına kurduğun yatağın yüksekliği ayarlanıyor mu? Güle güle kullanın
aynen oyle dusundum canim, cok sagol! bu lambayi aldim az once artik, ciksin aradan diye.hayırrrr, o güzelim parkeleri halıyla kapatmak yok, küçük bir post halı!!! ya da ennn küçük boy halı.
güle güle saglıcakla kullanın hepsi çok hoş
üstte foto attim o koyu gri den alicam sanirim..renkler harika.bayildimmmmmmm[IMG alt="Freshh"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/918/918853.jpg?1561625396[/IMG]
sagol kuzumm cok daha guzellerini kullan
Freshh katiliyorum.minik.bir yolluk taaarzi atsan yeter odaya
sen delisin yaa, ne perdesi! birak kalsin niye ugrasiyosun yahuu. sandalyeye cikmayi gozume kestiremiyorum dusersem valla annem bitaraftan esim bitaraftan beni mahvederler; kaldi ki kocaaaa perde!
tabikide olurYaaa ben de bunlardan istiyorum, park yatağın içine değil de montessorinin içine. Olur mu acaba montessoriye ya? Çok hoşuma gidiyor bunlar.
haydaaa noluyo kuzum. ne gerek var bukadar gerilmeye? doktor bana da dedi basi biraz buyuk diye, kocamin ki gibi baksaniza dedim gulerek. hicte kotu dusunme. lutfenVe kizlar gelelim bize kilomuz 2150 boy soylemedi nst normal.rahim agzi.normal basasagi konumda gelisim.konusuna gelelim kafa uzunluğu birisi 33 birisi 36 hafta yani 4 hafta ileri canım sıkıldı agladim yapisal sorun.ikisi ayni.esit olsaydi sorundu ilerleyen.haftalar durur dese de ben ikna olmadim cuma.kendi.dokturum da.kontrol ve icime.sinmedigi icin yarin.baska.hastahane baska.doktordan randevu aldim.dualarinizi.bekliyorum.cidden moralim.0 normal.dese de sagliklo.o.yapisal.iri.dogacak.desede insan.deliriyor
yahu sende kendini kuculttukce cebimize soktun hee! annem simdiden cocuguna cooook süt icir boyu uzun olsun demeye basladiAynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibim
Canım benim kızın da kafa ölçüsü 2 hafta ileride normal dogum olmaz en fazla bir sorun olmaz dedi doktorinsallah canim
oyyy masallah masallah anne babayla orantilarsan.normal masallah
moral bozmamayi deniyorum diger olcume.baktim 1ay önce 3 haftaymis iyiyim daha iyiyim bakalim yarin ne.olcak
bir gun seni bulucam.taniscam.haberin olsun yavrum ciddiyim ankara küçük
insallah kuzum.bakalim.yarin.ne.cikicaksimdi.daha iyiyim
analik.hormonlar
ahahaha babasini gömdü ya esime de dedi.kafasi baba gibi diye
insallah canim sonuclar yorum iyi olur gobek karin.genisligi.guzel.korkma gelisimi.onde demek sen de kafana takma
varsa sekliniz cuma 14.00 e beklerizAhahaha ya keşkeBugün de kontrolün varmış bilsem işten çıkar gelirdim kıh kıh kıh
o hali olur bakyuvarlak koyu gri (antrazit) peluş halı dusunuyordum boyu genisligi en fazla 80 cm filan.
evet adina box diyoruz burada, kucukken boyle kullanicaz, buyuyup ayaklanabildigi vakit en asagiya indiriyoruz:)) yemek temizlik vs ugrastigimda ona goz kulak olamadigim vakit icinde naparsa yapsin:)) alistiricam bi sekilde bi sure icinde durmaya.
aynen oyle dusundum canim, cok sagol! bu lambayi aldim az once artik, ciksin aradan diye.
Bunlari gormustum, koyu gri olani alayim diyorum (yoruldum bugun gezmekten gidemedim o magazayada):
Eki Görüntüle 2285715 Eki Görüntüle 2285716
üstte foto attim o koyu gri den alicam sanirim..
sen delisin yaa, ne perdesi! birak kalsin niye ugrasiyosun yahuu. sandalyeye cikmayi gozume kestiremiyorum dusersem valla annem bitaraftan esim bitaraftan beni mahvederler; kaldi ki kocaaaa perde!
tabikide olur
haydaaa noluyo kuzum. ne gerek var bukadar gerilmeye? doktor bana da dedi basi biraz buyuk diye, kocamin ki gibi baksaniza dedim gulerek. hicte kotu dusunme. lutfen
yahu sende kendini kuculttukce cebimize soktun hee! annem simdiden cocuguna cooook süt icir boyu uzun olsun demeye basladiben 162, bizim gelinler upuzun, kardeslerimle esim ayni ama. cocugum onlarinkinden kisa olmasin diye booolca sut iciricem ve kucucukken yuzme dersine goturucem
İnsallah canim.valla artik Allaha emanet napalim Allah saglik versin gerisi bosCanım benim kızın da kafa ölçüsü 2 hafta ileride normal dogum olmaz en fazla bir sorun olmaz dedi doktor
Maşallah büyümüş bile ztn doğum tarihini bile vermiş ne güzelKizlar biz doktordan geldik 49 cm olmusuz 2800 kg mis nst bagladi.normal cikti 22 temmuza gun verdi dogum icinn
Maşallah size ya+7,5 olmuşum bir haftada yarım kilo almışım inş bebişim almıştır o kiloyuGerçi 2saatte bir kuş gibi acıkıyorum ağzım boş durmuyor. Pazartesiye randevu alacağım bende. Görüş günü olanlar son durumları yazsın mutlaka. Bende bebişin odayı temizliyeyim bari
Eki Görüntüle 2285596
Kalsıyum mu verdı canım sana bana vermedı. Dedı verdıgım ılaclar senı desteklıyor bebısın gelısımını etkılemıyor dedı magnezyum kan balık ılacı fılan. Kagıdında yazar aslında kac gun gerılık benım karın cevresı uc hafta genel olarak ıkı hafta gerılık var. Ama burda bırı yıyeyer 400 gr aldırmıs bebıse bende ıyıyorum artk tok olsamdasinemist57 canım bana şu kadar hafta geride demedi. Sadece haftasına göre kilosu geride. Gelişim geriliği var dedi. Kalsiyum vermişti onu sormak için aradım zararı olur mu diye. Gelişim geriliği var diye verdim dedi. Gelişim geriliği ister istemez üzüyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?