2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yerim onu masallah
Oh masallah.

Kızlar bebişlerinizin kilosunu dert etmeyin benim abim 2kilo doğmuş erken doğumda değil baya baya vaktinde doğmasına rağmen. Annem anlatır hep hiç beslenmemiş abime hamileyken limonun üstüne tuzu döker döker yerdim der abim hem çok zayıf hemde limon ve tuzdan buruş buruş doğmuş ilk çocuk olunca tecrübesizlikte bir yandan kucağında tutmaya korkarmış abimi pamuklara sarar öyle kucağıma alırdım der. He buarada toksoplazmadan dolayıda %100 sakat olacak demişler. Bakın %100 diyorum. Yaşamaz ölür vs de cabası. Velhasıl demem o ki abim bugün 36 yaşında ve neredeyse 130 kilo :) fazla kilo problemi dışında da maşallah taş gibi.
Lütfen moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Evet çok zor biliyorum insanın ister istemez morali bozuluyor dünyası başına yıkılıyor annelikte böyle bişey zaten sürekli evham hali :) ama unutmayın bu ölçümler vs kesin sonuçlar değil. Ne kadar zorlansakta hamilelik hali bir mucize içimizde bir can büyütüyoruz bu güzel ve özel anları kendinize zehir etmeyin lütfen
Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Cnm gerci konustuk ama ben sorun oldugunu hic dusunmuyorum. Olsaydi bu haftya kadr illak sinyal verirdi. İcini ferah tut lutfen.

Oğluma hamileyken dr kafasının hep önde gittiğini söylerdi eşime donup baktı ve normal ama babasına çekmiş dedio gün bugündür kocamla hep dalga geçerim koca kafalı seni diye..Ama hiç de öyle değiller...ıkuayko yakından gördü oğlumu söylesene kizzz koca kafali mi oğlum dr un söylediği gibi

bpd degeri 36 hafta hc degeri 33 hafta 4 hafta olan deger yatay digeri dikey olcummus 4 hafta deyince insan sok.oluyor 2 falan duyduk ta

Canın doktorun zaten endişelenmemiş. Kafa büyüklüğü en fazla normal doğuramazsın. Sezeryanlan olur çok büyük olursa ki normal doğuranlarda var.Bebekte sıkıntı olsa o kadar rahat davranmazlar. Maşalllah kilosu yerinde. Bizimse göbek için 9 gün ileride dedi . Göbek ileride giden ben hiç duymadım daha.Ama sıkıntılı söylemedi. Her doktor farklı ölçüyor. Zaten yarın gidecekmişsin. Bekliyoruz güzel haberlerini hiç üzme kendini.

Yaaaa bizimki de bugün göbek çevresi 9 gün ileride dedi. Neden oluyor ki bu ben de anlamadım. Şimdi yazdığını okudum da göbek de bu kadar farkediyor mu bilemedim

Efelihayat canim masallah kilosu falan yerinde bebisin uzme kendini olcumler yaniltici olabiliyor ayrica da doktorun kotu bisey dememis icini ferah tut yarin da iyi seyler duyacaksin zaten ❤
insallah canim
Kizlar biz doktordan geldik 49 cm olmusuz 2800 kg mis nst bagladi.normal cikti 22 temmuza gun verdi dogum icinn
oyyy masallah masallah anne babayla orantilarsan.normal masallah
moral bozmamayi deniyorum diger olcume.baktim 1ay önce 3 haftaymis iyiyim daha iyiyim bakalim yarin ne.olcak
bir gun seni bulucam.taniscam.haberin olsun yavrum ciddiyim ankara küçük
insallah kuzum.bakalim.yarin.ne.cikicak simdi.daha iyiyim
Dr normal demiş kuzuu neden canin sıkıldı ki...
analik.hormonlar
ahahaha babasini gömdü ya esime de dedi.kafasi baba gibi diye
insallah canim sonuclar yorum iyi olur gobek karin.genisligi.guzel.korkma gelisimi.onde demek sen de kafana takma

Yaaaa bizimki de bugün göbek çevresi 9 gün ileride dedi. Neden oluyor ki bu ben de anlamadım. Şimdi yazdığını okudum da göbek de bu kadar farkediyor mu bilemedim
Canım ıkı haftaya kadar gerılık ve ılerı olması sorun degıl ama aradakı sure artarsa zayıf dogma ıhtımalı oluyor 2.5 kılo olmazsa zorunlu sezaryan oluyor ya da gelısımı durabılır erken mudahale gerekebılır. Ilerı olması kılolu bebısınız olur kılosu bıraz fazla olur onda da zorunlu sezaryan olabılır ama bı haftalarda olusmussa fark pek acılmaz 25. Hafta başladı bızım ara gıderek acıldı. Sızın artık az kaldıgı ıcın cok kılo almaz yanı 4 kıloya yakın dogurursun tam haftasını doldurursa.

yuvarlak koyu gri (antrazit) peluş halı dusunuyordum boyu genisligi en fazla 80 cm filan.
evet adina box diyoruz burada, kucukken boyle kullanicaz, buyuyup ayaklanabildigi vakit en asagiya indiriyoruz:)) yemek temizlik vs ugrastigimda ona goz kulak olamadigim vakit icinde naparsa yapsin:)) alistiricam bi sekilde bi sure icinde durmaya.

hayırrrr, o güzelim parkeleri halıyla kapatmak yok, küçük bir post halı!!! ya da ennn küçük boy halı.
güle güle saglıcakla kullanın hepsi çok hoş
aynen oyle dusundum canim, cok sagol! bu lambayi aldim az once artik, ciksin aradan diye.
Bunlari gormustum, koyu gri olani alayim diyorum (yoruldum bugun gezmekten gidemedim o magazayada ):

renkler harika.bayildimmmmmmm [IMG alt="Freshh"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/918/918853.jpg?1561625396[/IMG]
sagol kuzumm cok daha guzellerini kullan

Freshh katiliyorum.minik.bir yolluk taaarzi atsan yeter odaya
üstte foto attim o koyu gri den alicam sanirim..

elaide elaide perde işine sakın yalnız girme. Dengeyi kaçırmaya cok musaitiz. Ciktim ikisini astim, digerlerini asacagim taraf daha kolay ama tek basina yapmak mantikli değil.
sen delisin yaa, ne perdesi! birak kalsin niye ugrasiyosun yahuu. sandalyeye cikmayi gozume kestiremiyorum dusersem valla annem bitaraftan esim bitaraftan beni mahvederler; kaldi ki kocaaaa perde!

Yaaa ben de bunlardan istiyorum, park yatağın içine değil de montessorinin içine. Olur mu acaba montessoriye ya? Çok hoşuma gidiyor bunlar.
tabikide olur

haydaaa noluyo kuzum. ne gerek var bukadar gerilmeye? doktor bana da dedi basi biraz buyuk diye, kocamin ki gibi baksaniza dedim gulerek. hicte kotu dusunme. lutfen

Aynen. Bakiniz benim cocum hep kısa. 1.58 anneden ne cikacakti? Buyuyunce babasini 3-5cm gecsin yeter bana. Çıkma teklif edecek kız bulamiycak garibim
yahu sende kendini kuculttukce cebimize soktun hee! annem simdiden cocuguna cooook süt icir boyu uzun olsun demeye basladi ben 162, bizim gelinler upuzun, kardeslerimle esim ayni ama. cocugum onlarinkinden kisa olmasin diye booolca sut iciricem ve kucucukken yuzme dersine goturucem

Canım benim kızın da kafa ölçüsü 2 hafta ileride normal dogum olmaz en fazla bir sorun olmaz dedi doktor

Ahahaha ya keşke Bugün de kontrolün varmış bilsem işten çıkar gelirdim kıh kıh kıh
varsa sekliniz cuma 14.00 e bekleriz
o hali olur bak takmiyorum ya Allahım korusun insallah sorunsuz gelicek dünyaya
Canım benim kızın da kafa ölçüsü 2 hafta ileride normal dogum olmaz en fazla bir sorun olmaz dedi doktor
İnsallah canim.valla artik Allaha emanet napalim Allah saglik versin gerisi bos

Maşallah size ya

Kalsıyum mu verdı canım sana bana vermedı. Dedı verdıgım ılaclar senı desteklıyor bebısın gelısımını etkılemıyor dedı magnezyum kan balık ılacı fılan. Kagıdında yazar aslında kac gun gerılık benım karın cevresı uc hafta genel olarak ıkı hafta gerılık var. Ama burda bırı yıyeyer 400 gr aldırmıs bebıse bende ıyıyorum artk tok olsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…