2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güle güle kullanın çok hoşlar

Kalsiyum verdi evet belki ondandır diye kağıdın neresinde yazıyor canım hiç bilmiyorum. Aslında ben hep doktorun dediği şeyleri tüketiyorum ama yaramıyor demek ki

dun minis yegenimi gordum 1 yasindaki, karnim hic inmedi benim dur su ufakligi iyice sevip koklayim kucagimda gezdiriim dedim kendi kendime, belki inise gecer diye saka maka gercekten inmeye basladi! ayakta dururken karnimda disa firlayan gobek deligimi gorebiliyodum dik dururken, artik goremiyorum

kalca kemiklerim sizliyo ufak ufak, gece de agridi.

bugun yine bikac saat gezdim durdum. inmeye devam eder insallah saglikli bi sekilde. son ay inmis olmaliymis gobek, agustos sonunda falan gelmeye kalkar malkar bekleyemem ben

gogus kremleri, hurma yemelere falan haftaya basliim diyorum. agustos basinda gelsin minigim saglik sihhatle

geceleri sikintilar fena yapiyor beni. yontemi kesfettim sanirim..duşa girip cikinca rahatliyo vucudum.

İnşallah herşey yolundadır dualarımız seninle canım inanıyorum içini ferahlatacak sonuçlar alacaksın inşallah.. Rabbim korusun minnoşlarımızı

Gözün aydın canım sağlıkla inşallah

Size de maşallah bacaklar da incecik nere gitmiş o kilo ki bi göbüşe gitmiş sadece

uzuldum canim ya ben zayif sanmistim bebegini inş verdiği ilac fayda eder de haftasina döner bebisin

Kiz guldurdun beni babamiz 1.93 boyu benimde 1.79 normal gibi geldi bana :))
1.79 kadin mi olur Allah'ini seversen ya kadinin bana attigi boy farkina bakar misiniz. Sen crf rally bile kullanabilirsin.
Ben kendi cocugumun kafasi büyük mu ayird edemiyorum daha

Kızlar işyerinde arkadaşım almış elbiseyi haftaya pazar bir mini çekim yapçaz nasipse yeşillik bir alanda bakalım nasıl olcak,

Eklentiler

• IMG_20190705_211216_388.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 46
    10,3 KB · Görüntüleme: 52
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…