2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şükür gözün aydın cnm çok sevindim

Bugun acayip uykum var inatla uyumuyorum banyo wc temizledim evin yarisini sildim ama cok zorladi karnimn alti aciyo acktim ama bisey yiyesm yok abur cubur gecistirdim gozumden uyku akiyorr daha banyo yapicamm yemek yapicam
yerinde olsam once yatar uyurum
Kiz buluşun diyorsun da buluşma sonrası birimiz hastaneye gidersek bide sancı gelipte
ya gidip gidip cimbizla sanciyi cekiyorsunuz he. Bulusun guzel oluyor kismini kimse okumuyir
Ah sakalimiz yok ki...
Neyse icin rahatladi sukur cnm.

Gözün aydın canim

Çamaşırlara başla da başla...başla da başla diye beynimi yediniz durdunuzzz..0.3-3.6-6.9 aylar yikandi noldu dünden bugüne 6 makina yıkadım bitti..son posta makina da..akşama kadar onlar da kurudu mu yarın ütüle yerleştir.. Bu kadar yanibeyin yemeye değdi mihatta onları yerleştirdikten sonra 12 ay olanları da yıkayacağım ve hurca koyup oyle kaldiricam hepsini yerlestirmeye yerim yok cunku..kisin bide onlari kurutmak zor olur pamuklu olduğundan geç kuruyorlar..temiz temiz hurcta kalsinlar

Hamilelikte dikkat etmemis insanim ben dogumdan sonra ohooo
Bende gelmeyi cok isterdim yaaa ama başşaksehirden uskudar imkansizz bu halde benm icin
Dogumdan sonra gelirim diycem de gelmem, iki kere yalniz gittim birinde 35km gidis 50km dönüş yaptim şehir içi 15km yol az sayilmaz

Bugün iyi cnm sancı yok ilaçlar ise yaradı sen ne alemdesin ?
İyi ol cnm.
Benimkiler artiyoir gittikce. Popomdan giriyor bicak gibi ordan belime. Ordan karinimi kasip hop alt karna ve kasiklara. Sabahtan beri kac etti saymadim. Duzenliler ama.

Bu da sanciyi merak edenlere 12345...kere ornek olsun ... Her kasilmadfa korkmasinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…