2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok şükür gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim..

Ayy kız seni zorlamaya başladı artık sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah minnoş..

Çok sevindim canım.Rabbim hepimize evlatlarımızı Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤

ay bugun bi can sikintisi bi aglama hissi canim cok sıkkın ya sizi okiyorum hosuma gitti iyi gezmeler size
b3nde hastane cantami.hazirladim bide dogumdan sonra bu eve (lojmana)gelmeyecem ankarada yim 10 15 gun ona gore ese kendime buyuk kiza kucuk kiza ayri bavul yapaacm ay
derin dondurucu dolu o biraz bosal sin pogaca kurabiye faln yapavm insalalh

Küçük sıpa ya illa çıkacak bekleyemiyor :) Allah dayanma gücü versin

Oh masallah en onemlisi herbiseyi saglikli efemizin ❤ ne guzel boylu poslu olacakmis ayool. Amin canimm

Aynen keske oyle olsa pzt doktora gidince diycem zaten bide odaya almadan evvel nst istiyo benden 30. Haftadan beri orda da cikar belki

O his arada geliyo :/ biseylerle oyalanmak lazim tabii cok yormamak sartiyla ❤

Amin cnm çok şükür benm bebeğinde kafası hep önde çıkıyor kafası büyük olcak dedi doktr bi sağlık sorunu yok demi dedim yok dedi olsa söylerdi ztn en ufak şeyi söyleyen bi doktr cnku bende üstüne düşmedim bna sezeryan demedi ama bidahaki kontrlm de konusucam artk doğum seklini

Çekmeceye kapağı attın mı gerisi kolay sende atka gel marmaraya..çok uzak sayilmayiz
K.cekmece ölümüne ters vesaitim bilem yok Benm burdan metro ordan marmaray yapmam lazim.. wc belasi basimda arabasiz adim atamiyorum ben artik disari kalbim sizinle❤
I ikuayko biz senle kavusamayiz anacim

Ayyy vok sevindim.Allah ansukur bak korktugun gbi olmadi

Ve doktor dediki olcumler her zaman.her.makinede farklidir sakin kafaniza takmayin 2 hafta degistirir 300 gram.sapar dedi gercekle yemeginize dikkat edin.dedi protein ceviz yeşillik yogurt bol.su dedi
S Serpico19 karin çevresi sordum bir hafta geri olctu bu doktor uc sonrasi riskli yemek ye bol dedi stres cok.etkiliyor dedi sakin ol bol.yemek kuzum
Gecmıs olsun kuzum bak morel bozma bende bozmuycam artık hepımızın az cok sorunu var bende yemek yeyıp dua edıyorum bısey olmaz olsaydı sımdıye kadar olurdu zaten.

Allah in izniyle insallah saglikla gelsin kasilgan minnos zor durdurduk valla cikcam die ugrasiyo minik

Ben de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorum

Gönlünü ferah tut canım ya arada geliyor o his kov onu duygusallığa vakit yok bak bir sürü iş var.. Şehir değiştireceksin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin inşallah

Ayy kız seni zorlamaya başladı artık sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah minnoş..
amin cnm.
Küçük sıpa ya illa çıkacak bekleyemiyor :) Allah dayanma gücü versin
sorma cnm. zorlaya zorlaya bi hal olduk
Allah in izniyle insallah saglikla gelsin kasilgan minnos zor durdurduk valla cikcam die ugrasiyo minik
amin cnm.

Ben de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorum
canim yasadigin biraz fazla gibi. dr.a gorunsen mi bi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…