Çok şükür gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Ayy kız seni zorlamaya başladı artık sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah minnoş..İyi ol cnm.
Benimkiler artiyoir gittikce. Popomdan giriyor bicak gibi ordan belime. Ordan karinimi kasip hop alt karna ve kasiklara. Sabahtan beri kac etti saymadim. Duzenliler ama.
Bu da sanciyi merak edenlere 12345...kere ornek olsun... Her kasilmadfa korkmasinlar.
KıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Küçük sıpa ya illa çıkacak bekleyemiyor :) Allah dayanma gücü versinİyi ol cnm.
Benimkiler artiyoir gittikce. Popomdan giriyor bicak gibi ordan belime. Ordan karinimi kasip hop alt karna ve kasiklara. Sabahtan beri kac etti saymadim. Duzenliler ama.
Bu da sanciyi merak edenlere 12345...kere ornek olsun... Her kasilmadfa korkmasinlar.
Oh masallah en onemlisi herbiseyi saglikli efemizin ❤ ne guzel boylu poslu olacakmis ayool. Amin canimmKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Vallahi eger kendimi iyi hissedersem anva gelebilirim zaten yoksa bu halde marmaraylarda biraz zorYa zaten neden uskudar anlamadım ki ben daha şişmansınız diye mineden ortak bi nokta değil
Aynen keske oyle olsaHiçbirimizin uykusunun Doğum kasılmasını duymayacak kadar ağır olabileceğini düşünemiyorum canım. Ayy keşke öyle bir şey olsa. Bir gece yatmışım mesela aaa uykuda doğmuş sabah bakmışım yatakta hop çıkıverdi. İşin şakası tabiki
Yine de kasılmaların sık ise doktora bilgi ver bence kasılma düzeyine baksın canım. Geçmiş olsun❤
O his arada geliyo :/ biseylerle oyalanmak lazim tabii cok yormamak sartiyla ❤ay bugun bi can sikintisi bi aglama hissi canim cok sıkkın ya sizi okiyorum hosuma gitti iyi gezmeler size
b3nde hastane cantami.hazirladim bide dogumdan sonra bu eve (lojmana)gelmeyecem ankarada yim 10 15 gun ona gore ese kendime buyuk kiza kucuk kiza ayri bavul yapaacm ay
derin dondurucu dolu o biraz bosal sin pogaca kurabiye faln yapavm insalalh
Yok canim o yerde suan ikamet etmiyorumKızz biz yakın oturuyorduk galiba beraber çıkar gideriz
Amin cnm çok şükür benm bebeğinde kafası hep önde çıkıyor kafası büyük olcak dedi doktr bi sağlık sorunu yok demi dedim yok dedi olsa söylerdi ztn en ufak şeyi söyleyen bi doktr cnku bende üstüne düşmedim bna sezeryan demedi ama bidahaki kontrlm de konusucam artk doğum sekliniKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Ayyy vok sevindim.Allah ansukur bak korktugun gbi olmadiKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Ve doktor dediki olcumler her zaman.her.makinede farklidir sakin kafaniza takmayin 2 hafta degistirir 300 gram.sapar dedi gercekle yemeginize dikkat edin.dedi protein ceviz yeşillik yogurt bol.su dedi
Gecmıs olsun kuzum bak morel bozma bende bozmuycam artık hepımızın az cok sorunu var bende yemek yeyıp dua edıyorum bısey olmaz olsaydı sımdıye kadar olurdu zaten.
Allah in izniyle insallah saglikla gelsin kasilgan minnos zor durdurduk valla cikcam die ugrasiyo minikİyi ol cnm.
Ben de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorumay bugun bi can sikintisi bi aglama hissi canim cok sıkkın ya sizi okiyorum hosuma gitti iyi gezmeler size
b3nde hastane cantami.hazirladim bide dogumdan sonra bu eve (lojmana)gelmeyecem ankarada yim 10 15 gun ona gore ese kendime buyuk kiza kucuk kiza ayri bavul yapaacm ay
Gönlünü ferah tut canım ya arada geliyor o his kov onuay bugun bi can sikintisi bi aglama hissi canim cok sıkkın ya sizi okiyorum hosuma gitti iyi gezmeler size
amin cnm.Ayy kız seni zorlamaya başladı artık sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah minnoş..
sorma cnm. zorlaya zorlaya bi hal oldukKüçük sıpa ya illa çıkacak bekleyemiyor :) Allah dayanma gücü versin
amin cnm.Allah in izniyle insallah saglikla gelsin kasilgan minnos zor durdurduk valla cikcam die ugrasiyo minik
canim yasadigin biraz fazla gibi. dr.a gorunsen mi bi...Ben de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?