2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
dedikodu timeeeee ..

2 haftadir kv burnunu bile gostermedi. hastayim diye. o dr senin bu dr benim ameliyat olacagim diye dolandi durdu. neyse ameliyatlik birseyi yokmus ilacla tedavi edilecek bir sorunmus. bugun ille de tutturdu bize geldiler..yemek yapmis getirmis. guya esime sana yardim edelim diye geldiler. sonuc...
kadin karsimdaki koltukta uyuyor

Zorladı etti çıkmadı bişey desene gene döndü sana.. Kendi naz yapacak bişey bulamadı..

38. haftadan sonra dogmasinda sakinca yok bebisin, dogum baslangici hizlansin diye standart liste olan bu liste dogrumu:
- squat
- sevisme
- bisuru ananas
- bisuru hurma
- bolca yuruyus

baska yapmamiz gereken sey var mi?
Doğum başlangıcıni hızlandırmak diye bir şey dusunmeyn biri icin iyi olan birine iyi gelmeyblr dedi.kimi 24 saat sanci cekeblr kimi 2 saat sadece bol.egzersiz ve masajla bu süreci sakin ve mahrem yer olacak şekilde geçirmeye bakın dedi. Doğum anina yakın hastanede sanci cekerken mümkünse anneniz yannzda olmasın dedi onun kaygisi sizi daha uzer. O anda eşinizle yalniz sakin olmaya çalışın dedi.

Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdan bu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Öyle aksiiii nalett suratim var kiii kimse yaklasamyorr en son abisim sevmişti

Kadin drama queenlikte annemden ileri valla ama lohusalikta benzer seyler bekliyorum kendisinden
Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdan bu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
En sevmedigim şey. Zaten insanlarin dokunmasini sevmem, kişisel alanim baskalarina gore daha genistir. Bir kisi yapıyor ama ona bir sey demiyorum, rahatsiz etmiyor. Bir kere erkek arkadasimiz yapti yaninda oturuyordum, kocam hemen uyardi ilke sevmez oyle seyler dalmasin sana diye gecen gun de bol bol isim onerenlere birazdan benim cocumun ismini neden baskasi seciyor diycek goreceksiniz dedi

Cok sevimli bi insanım ya

Gönlünü ferah tut canım ya arada geliyor o his kov onu duygusallığa vakit yok bak bir sürü iş var.. Şehir değiştireceksin anladığım kadarıyla Allah kolaylık versin inşallah
simdi is sebebiyle kirikkaledeyim canim
dogum cok acil olmazsa ankarada olacak insallh
10 15 gun ankarada kalacam insallh

Seni.görsem minciklardim. gobisi sevip delirtirdim

kiyamam..
Karnima kim denk gelse izinsiz elliyor.

Oglumdayken kv im depresyona girmisti benim yerime .
Bugun de nazlanmaya kalkisti sallamadim vallahi. Zaten devamli kuvvetli sanci giriyor cikiyo. Bi de onunla ugrasamam.

Arkadaşlar birde aklıma kalan şu oldu doğuma yakın bir güç geliyor annelere ve o güçle evde cam silmeden tut her işi yapmaya kalkiyorlar Allah o gücü doğumda güçlenmek adına vermiş ama bu şekilde yapılırsa doğuma yorgun gidiliyor bunu yapmayın öncesinde hazırlık yapın ve yardim istyn kendinizi hele ki son zamanlarda asla aşırı yormayın.o güç gelince kendinize ve cocugunza zaman ayırın yoga yapın dua edin dedi ki son yarım saat yoga dersi oldu haftada 1 o hocanın kursuna gtcem nasipse öyle iyi geldi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…