Doğrudan karnımı elliyorlar. Ben ondan rahatsız olmuyorum da bir yere girince herkes benden önce karnıma bakıyor ya o benim hoşuna gitmiyor. Ama gayrı ihtiyari bakıyorlar biliyorum yine de rahatsızım.Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdanbu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Sen.ciddi misin.cok pozitif birisin burdan bakınca düşünme karamsar hayatinin.en.guzel.donemiBen de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorum
zekai tahirde canim ilk de orda yapmistimNerde yapcaksin canim
Aynı benÖyle aksiiii nalett suratim var kiii kimse yaklasamyorren son abisim sevmişti
Hiç olmadı gelmiş benimki ay aramız çok uzak diyip gelmiyor bilededikodu timeeeee..
2 haftadir kv burnunu bile gostermedi. hastayim diye. o dr senin bu dr benim ameliyat olacagim diye dolandi durdu. neyse ameliyatlik birseyi yokmus ilacla tedavi edilecek bir sorunmus. bugun ille de tutturdu bize geldiler..yemek yapmis getirmis. guya esime sana yardim edelim diye geldiler. sonuc...
kadin karsimdaki koltukta uyuyor
Gözün aydın canım çok şükür için ferahlamıştırKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Daha uzak bir nokta olmazdıSalı günü Üsküdar da bulusucaz iste. Gobek show yapalım mi tatlı kız? Mini mini birler gibi bir cafeyi ele geçiririz hormonlarimizla
Bi Tuzla bi Küçükyalı oluncaDaha uzak bir nokta olmazdıbeylikdüzünden imkansız
Hiç olmadı gelmiş benimki ay aramız çok uzak diyip gelmiyor bilearamızda 20dk 1haftadır aramıyordu ben hiç aramam zaten. Beni neden aramıyorsun diyor aranıp sorulacak olan sen misin ben miyim dedim triplere giriyor
Doğrudan karnımı elliyorlar. Ben ondan rahatsız olmuyorum da bir yere girince herkes benden önce karnıma bakıyor ya o benim hoşuna gitmiyor. Ama gayrı ihtiyari bakıyorlar biliyorum yine de rahatsızım.
@rockiemother canım gözün aydın çok şükür habere çok sevindim.
Mysonismysun tatlım depresyon ile ilgili bir ilaç vs alıyor musun?
Yok canim vermiyolarDoğrudan karnımı elliyorlar. Ben ondan rahatsız olmuyorum da bir yere girince herkes benden önce karnıma bakıyor ya o benim hoşuna gitmiyor. Ama gayrı ihtiyari bakıyorlar biliyorum yine de rahatsızım.
@rockiemother canım gözün aydın çok şükür habere çok sevindim.
Mysonismysun tatlım depresyon ile ilgili bir ilaç vs alıyor musun?
Haklisin canim ama hormonlardan oluyo anladigim kadariyla birden yogunlasti ozellikle geceleri oluyo ama bazen sabahta oluyoSen.ciddi misin.cok pozitif birisin burdan bakınca düşünme karamsar hayatinin.en.guzel.donemi
O zaman sen zaten alışkınsındır rahatsız olmazsın benim ilk dikkat çekişimBen zaten sarışın biri olarak çevrede yeterince dikkat çekiyordum, şimdi bir de hamile olunca daha da dikkat çekiyorum. Yolda yürürken bakmayana rastlamıyorum..
O zaman sen zaten alışkınsındır rahatsız olmazsın benim ilk dikkat çekişim. Şaka bir yana göbüş orantısız bir şekilde büyük ya zihinsel olarak baktırıyor insanlara onu fark ettim. Hani olmaması gereken bir yerde olmaması gereken bir şey görünce odaklanıyor ya o şekilde.
Bu arada oralarda havalar nasıl burası gibi sıcak mı? Bunaltıcı mı?
SEn Ve depresyon yakistiramadm.yavrumHellö hanımlar,
Bugün bende de o ivrenç depresyonik (?) hissiyat mevcut. Üstelik giyindim çıktım, arkadaşlarla yeşillikler içinde mükemmel bir kahvaltı yaptım, üzerine hızımı alamayıp buzlu kahvemi içtim. Dostum benim sorunum ne?
Ben galiba artık hamilelik kısmı bitsin isteyenlerdenim. Şu vücudum eski zinde haline dönsün, vallahi motive olacağım. Dolaba bakıp kara kara ne giyeceğim diye düşünmekten gına geldi. Son aylar zaten hadi dişimi sıkayım diye kıyafet namına bir şey almadım, her geçen gün bir kıyafetim daha eleniyor. Her gün acıklı gözlerle dolaba bakıp iş yerinde ne giysem diye düşünüyorum. İşten de aşırı bunaldım, iznim sonraya sarksın diye dişimi sıkıyorum. Ama herkes batıyor artık, başta sürekli oturmak zorunda olduğum sandalyem olmak üzere... Odada boğazını temizleyen adam batıyor, ay klima çarpar diye klimayı açtırmayan kadın batıyor. Eşim de askerde ki kendisi özlediğinde genelde bunu trip atarak, en kızılmayacak şeylere kızarak gösteren biri sağ olsun. Bir yandan hazırlıklarım duruyor. Ne hediyeliğim var ne kapı süsüm ne hastane çantam. Bu ay biraz yeni doğan yakımıydı beşiğiydi temel malzemeleriydi falan derken bir de lohusa pijaması ve geceliği aldım ve iflas ettim. Kalan her şey için maaşı bekliyorum kara kara. Oyyyy tabi hormonlardan her şeyi abartıyorum da farkındayım. Neyse Allah gerçek dert vermesin diyorum kendime.
Minnoşum doğunca rahatlayacağımı hissediyorum. “Duuur bebek doğunca görürsün” diyenler burda mı?-> şu kadın felaket tellallarıyla ilgili duygularımı çok güzel ifade etmiş.
Bu arada @Rookiemother güzel haberlere çookk sevindim, gözün aydın
Yazıyı çok beğendim. İşte ben de onu diyorum ışık var ışık. Ama her zorluğa değecek bir ışık. Allah kolaylık versin az daha sık dişini canım. Eşin de çok stresli şimdi allah kavuştursun sağlıkla. İşler de yapılır aman başlayınca bitiveriyor zaten.Hellö hanımlar,
Bugün bende de o ivrenç depresyonik (?) hissiyat mevcut. Üstelik giyindim çıktım, arkadaşlarla yeşillikler içinde mükemmel bir kahvaltı yaptım, üzerine hızımı alamayıp buzlu kahvemi içtim. Dostum benim sorunum ne?
Ben galiba artık hamilelik kısmı bitsin isteyenlerdenim. Şu vücudum eski zinde haline dönsün, vallahi motive olacağım. Dolaba bakıp kara kara ne giyeceğim diye düşünmekten gına geldi. Son aylar zaten hadi dişimi sıkayım diye kıyafet namına bir şey almadım, her geçen gün bir kıyafetim daha eleniyor. Her gün acıklı gözlerle dolaba bakıp iş yerinde ne giysem diye düşünüyorum. İşten de aşırı bunaldım, iznim sonraya sarksın diye dişimi sıkıyorum. Ama herkes batıyor artık, başta sürekli oturmak zorunda olduğum sandalyem olmak üzere... Odada boğazını temizleyen adam batıyor, ay klima çarpar diye klimayı açtırmayan kadın batıyor. Eşim de askerde ki kendisi özlediğinde genelde bunu trip atarak, en kızılmayacak şeylere kızarak gösteren biri sağ olsun. Bir yandan hazırlıklarım duruyor. Ne hediyeliğim var ne kapı süsüm ne hastane çantam. Bu ay biraz yeni doğan yakımıydı beşiğiydi temel malzemeleriydi falan derken bir de lohusa pijaması ve geceliği aldım ve iflas ettim. Kalan her şey için maaşı bekliyorum kara kara. Oyyyy tabi hormonlardan her şeyi abartıyorum da farkındayım. Neyse Allah gerçek dert vermesin diyorum kendime.
Minnoşum doğunca rahatlayacağımı hissediyorum. “Duuur bebek doğunca görürsün” diyenler burda mı?-> şu kadın felaket tellallarıyla ilgili duygularımı çok güzel ifade etmiş.
Bu arada @Rookiemother güzel haberlere çookk sevindim, gözün aydın
Baktın o naz yapmaya başladı sen daha çok naz yapkiyamam..
Karnima kim denk gelse izinsiz elliyor.
Oglumdayken kv im depresyona girmisti benim yerime .
Bugun de nazlanmaya kalkisti sallamadim vallahi. Zaten devamli kuvvetli sanci giriyor cikiyo. Bi de onunla ugrasamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?