2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdan bu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Doğrudan karnımı elliyorlar. Ben ondan rahatsız olmuyorum da bir yere girince herkes benden önce karnıma bakıyor ya o benim hoşuna gitmiyor. Ama gayrı ihtiyari bakıyorlar biliyorum yine de rahatsızım.
@rockiemother canım gözün aydın çok şükür habere çok sevindim.
Mysonismysun tatlım depresyon ile ilgili bir ilaç vs alıyor musun?

Ben de dun oyleydim intihar hissi geliyo hatta bazen bana hamilelik depresyonunu cok iyi yasadim 25. Haftadan sonra cok fena oluyo burayi okuyunca biraz kendime geliyorum
Sen.ciddi misin.cok pozitif birisin burdan bakınca düşünme karamsar hayatinin.en.guzel.donemi

Hiç olmadı gelmiş benimki ay aramız çok uzak diyip gelmiyor bile aramızda 20dk 1haftadır aramıyordu ben hiç aramam zaten. Beni neden aramıyorsun diyor aranıp sorulacak olan sen misin ben miyim dedim triplere giriyor

Gözün aydın canım çok şükür için ferahlamıştır

Gelip naz yapip uyuyacagina, hic gelmemesini tercih ederim canim.
Hiç olmadı gelmiş benimki ay aramız çok uzak diyip gelmiyor bile aramızda 20dk 1haftadır aramıyordu ben hiç aramam zaten. Beni neden aramıyorsun diyor aranıp sorulacak olan sen misin ben miyim dedim triplere giriyor

Ben zaten sarışın biri olarak çevrede yeterince dikkat çekiyordum, şimdi bir de hamile olunca daha da dikkat çekiyorum. Yolda yürürken bakmayana rastlamıyorum..

Yok canim vermiyolar

Ben zaten sarışın biri olarak çevrede yeterince dikkat çekiyordum, şimdi bir de hamile olunca daha da dikkat çekiyorum. Yolda yürürken bakmayana rastlamıyorum..
O zaman sen zaten alışkınsındır rahatsız olmazsın benim ilk dikkat çekişim . Şaka bir yana göbüş orantısız bir şekilde büyük ya zihinsel olarak baktırıyor insanlara onu fark ettim. Hani olmaması gereken bir yerde olmaması gereken bir şey görünce odaklanıyor ya o şekilde.
Bu arada oralarda havalar nasıl burası gibi sıcak mı? Bunaltıcı mı?

Hormonlar çok etkiliyor gerçekten. BaZı günler saçma sapan bir neden bulup üzülüyorum. Ankara grubu kızlar biliyor işte walking dead izleyip tatil isterim diye ağlamışlığım var. Ancak bahsettiğin düşünce biraz riskli. Kafandan onu çıkar. Anne olacaksın ve İnan daha önce hiç yaşamadığın güzellikte duygular yaşayacaksın büyüdükçe. Yeter ki sağlık olsun her sorun aşılır her zorluk üzüntü geçer. Bunu düşün hep.

Kızlar ne güzel toplanıyorsunuz araba olmadan ben göze alamıyorum dışarı çıkmayı çıksamda serin bir yer olcak ve gezince bir yer değil oturmam gerek böyle doğum nasıl olcak bilmiyorum doktorlar yürüyün diyor rahat doğum için ama benim hep yatasım var izmirde olan kimler var bizde mi toplansak

Evet, yoklarmış gibi yaşıyorum artık.. Arada yaşlı amcalar, teyzeler durdurup 'ganbatte ne!' diyorlar. Bol şanslar, ha gayret gibi bir anlamı var. Ben de teşekkür ediyorum

Burda şimdi tsuyu denen yağmur sezonu. 1 aydır sürekli yağmurlu ve nemli. Bazı günler nemden dışarı çıkamadığım oldu. Ama geçen yıla göre daha serin olması açısından yağmurların bu şekilde 2/3 hafta daha devam etmesini umuyorum. Temmuz sonuna kadar devam etse ne güzel olur. Ne yazık ki Tokyo'nun en kötü mevsimi yaz. İlkbahar ve sonbahar nekadar güzelse yaz da öylesine kötü, nemli ve sıcak.

Hellö hanımlar,

Bugün bende de o ivrenç depresyonik (?) hissiyat mevcut. Üstelik giyindim çıktım, arkadaşlarla yeşillikler içinde mükemmel bir kahvaltı yaptım, üzerine hızımı alamayıp buzlu kahvemi içtim. Dostum benim sorunum ne?

Ben galiba artık hamilelik kısmı bitsin isteyenlerdenim. Şu vücudum eski zinde haline dönsün, vallahi motive olacağım. Dolaba bakıp kara kara ne giyeceğim diye düşünmekten gına geldi. Son aylar zaten hadi dişimi sıkayım diye kıyafet namına bir şey almadım, her geçen gün bir kıyafetim daha eleniyor. Her gün acıklı gözlerle dolaba bakıp iş yerinde ne giysem diye düşünüyorum. İşten de aşırı bunaldım, iznim sonraya sarksın diye dişimi sıkıyorum. Ama herkes batıyor artık, başta sürekli oturmak zorunda olduğum sandalyem olmak üzere... Odada boğazını temizleyen adam batıyor, ay klima çarpar diye klimayı açtırmayan kadın batıyor. Eşim de askerde ki kendisi özlediğinde genelde bunu trip atarak, en kızılmayacak şeylere kızarak gösteren biri sağ olsun. Bir yandan hazırlıklarım duruyor. Ne hediyeliğim var ne kapı süsüm ne hastane çantam. Bu ay biraz yeni doğan yakımıydı beşiğiydi temel malzemeleriydi falan derken bir de lohusa pijaması ve geceliği aldım ve iflas ettim. Kalan her şey için maaşı bekliyorum kara kara. Oyyyy tabi hormonlardan her şeyi abartıyorum da farkındayım. Neyse Allah gerçek dert vermesin diyorum kendime.

Minnoşum doğunca rahatlayacağımı hissediyorum. “Duuur bebek doğunca görürsün” diyenler burda mı? -> şu kadın felaket tellallarıyla ilgili duygularımı çok güzel ifade etmiş.

Bu arada @Rookiemother güzel haberlere çookk sevindim, gözün aydın

SEn Ve depresyon yakistiramadm.yavrum cik bu.moddan

Yazıyı çok beğendim. İşte ben de onu diyorum ışık var ışık. Ama her zorluğa değecek bir ışık. Allah kolaylık versin az daha sık dişini canım. Eşin de çok stresli şimdi allah kavuştursun sağlıkla. İşler de yapılır aman başlayınca bitiveriyor zaten.

kiyamam..
Karnima kim denk gelse izinsiz elliyor.

Oglumdayken kv im depresyona girmisti benim yerime .
Bugun de nazlanmaya kalkisti sallamadim vallahi. Zaten devamli kuvvetli sanci giriyor cikiyo. Bi de onunla ugrasamam.
Baktın o naz yapmaya başladı sen daha çok naz yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…