2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu sıcakta fön mu bu ne cesaret yigidimm
Düğün var düğün bende fönün ortasında napiyom ya ben diye hayati sorguladim ama gec kalmistim simdi suslendim puslendim düğüne gidip oynayanlarin çantalarina göz kulak olcam artik düğünlerde baska birsey yapamıyorum

Canım aynı durumdayız inan. Bir yandan düşünerek kendimi üzüyorum, bir yandan bebis gelmeden herşey hallolacak diyorum. Eksikler tavan, hazırlık desen yok. Öyle olunca çantada hazır değil. Bugünden çıktım izne ama yatmam gerek ev batıyor kirli alışverişe çıkamıyorum. Bebisinde kilosu üzüyor bir yandan. Ama hallederiz inslh diye avutuyorum kendimi

SEn Ve depresyon yakistiramadm.yavrum cik bu.moddan

Elimden geleni yapıciim, koca bir tabak makarnayla başlıyorum.

İnşallah kuzucumm. Aynen hep o ışığı düşünüyorum. Onun ışığını yisinler.

Ah kıyamam ya İnşallah Allah tüm işlerimizi kolaylaştırsın böyle tereyağından kıl çeker gibi halloluversin. Kilo konusunda zaten bir sonraki kontrolde rahatlayacaksın inşallah görürsünn.

allah sabir selamet versin, hic sevmem düğünleri simdi bir sürü akraba vardir sorgu sual bitmez..
su son zamanlarda kimseye gorunmeden dogurasim var, disari bile cikmak istemiyorum herkes karnima bakiyor, tepeden tirnaga inceliyolar..terlik aldigim amca bile cinsiyet soruyor ☹ ozel hayatim gozler önünde gibii rahatsiz edici..

keske elimde sihirli bir degnek olsa tum hamislere yardim edebilsem, yardima en cok ihtiyacin oldugu zamanlardasin cunku, yakinlarinda yardim alabilecegin kimsen yok mu canim, en azindan ev işini duzene koyacak abla kardes gibi

Efelihayat canım kendini üzdüğüne değmedi bak çok şükür herşeyi normal can sıkmak yok

Valla anladığım kadarıyla artık bu haftalarda doğsun da bizde rahatlayalım kafasında genelde herkes..
Bende artık eski halimi özledim kıyafetlerimi, rahat hareket etmeyi yüzüstü yatmayı daha bi çook şey..
nasihat dinlemekten öğk geldi artık bol bol yürü mesela..
Ne gündüz ne gece yürüyemiyorum napim normalde de yürümeyi sevmeyen biriydim şimdi hiç sevmiyorum bu sebepten de sezaryen olacaksam olurum yapcak bişey yok
Nasıl sinirlendim ya sizde olmasanız insan kendi kendine düşünmekten tırlatır valla

Yokkkk korkmayin. Ama zaman daraliyr. Bulusun baya iyi geliyr insana.
Dr persembe ilac dozunu dusurmustu.. Artiyor o yuzden sancilar. Pazartesi kesebilirim dedi. Keserse dogar bu kiz
Bencede baya iyi gelecek bu buluşma birbirini anlayan insanlar bir arada
Valla iyi tuttun bu kadar zaman artık doğsa da tehlikeli zamanlar geçti çok şükür

Oohh bee çok şükür bak gördün mü biz sana dediiik ama dimiii çok sevindim kuzum çok şükür bin şükür

keske elimde sihirli bir degnek olsa tum hamislere yardim edebilsem, yardima en cok ihtiyacin oldugu zamanlardasin cunku, yakinlarinda yardim alabilecegin kimsen yok mu canim, en azindan ev işini duzene koyacak abla kardes gibi
insanin ailesine yakin olmasi ne buyuk nimet ilk.kizim dogduktan sonra sehir degistirdim
dogma buyime ankaraliyim 4 yildir kirikkaledeyim allahtan yakinim ama ayni sehir gibi olmuyo ne yazikki hic kimsem yok cevremde

Bence piste çık şöyle iki dön o kadar fön çektirdin bu sıcakta. Hakkındır arkadaş

Üzülme canım bak göreceksin boşa üzülmüşüm keşke kendimi üzmeseydim diyeceksin. İstersen ikinci bir görüş al. Doktorlar bu konularda farklı çözümler de bulabiliyor. Allah korusun bebişini sağlıkla gelsin. Sen sağlam duracaksın ki bebiş iyi olacak

Göbeğimin ellenmesinden ziyade tip tip göbeğime bakılması rahatsız ediyor birde evet kötü bişey yapıyorum ama birkaç kere dışarda sigara içtiğimde bi teyze şuna bak şuna hamile birde sigara içiyor diye söylene söylene yanımdan geçti ağzına ağzına vurasım gelmişti sanane yahu kan benim damar benim bebek benim sananeee

Herkes depresyona gırmıs. Bende cok pozıtıf bırıydım ama yavas yavas cokuyorum galıba. Hergun ıkı cam sılıyorum evın ısı fılan oyle plan yaptm camasır yıkamaya baslamadm haftaıvı artk yıkar utulerım. Eksık olarak kucuk parcalar kaldı bez pısık kremı terlık hasta bezı fılan almam gerek galıba eczaneden alırım artk pazartesı halletcem. Evıde doguma kadar kendımı yormadan az az temızlıycem kımseye ıs yaptırmayı sevmıyorum sankı kulfet oluyormusum gıbı gelıyor. O yuzden az az planlı ılerlıycem. Bugun banyo balkon yıkadım cok yormadan yemek fılan sorun olmadı. Az az devam doguma kadar pozıtıf oluyoruz kendımızı uzmuyoruz. Ben kapı susu fılan yapmıycam. 40 mevludun de yapar mıyım bılmıyorum cok tüketim meraklısı olduk gıbı gelıyor kendım bıseyler yapabılırsem yaparm yoksa yapmam.

Biz dogurana kadar cocuklar okula baslayacak, öyle bir fark attın ki bize
Nasil gidiyor bebeklerle hayat? Eve çıktınız mi artik hala hastanede devam mi? Ve sen nasılsın, eşin nasıl?

haftaya ana okuluna başlıyoruz dermişim

Hala hastanedeyiz. 3 hafta min daha buradayız ama büyüyoruz. Herşey yolunda şükür.

Ben daha kötü olurum sanıyordum ama iyiyim. Allah sabrını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…