- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
bu sıcakta fön muFön çektirirken öldü dersiniz arkamdanbu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Düğün var düğün bende fönün ortasında napiyom ya ben diye hayati sorguladim ama gec kalmistimbu sıcakta fön mubu ne cesaret yigidimm
Canım aynı durumdayız inan. Bir yandan düşünerek kendimi üzüyorum, bir yandan bebis gelmeden herşey hallolacak diyorum. Eksikler tavan, hazırlık desen yok. Öyle olunca çantada hazır değil. Bugünden çıktım izne ama yatmam gerek ev batıyor kirli alışverişe çıkamıyorum. Bebisinde kilosu üzüyor bir yandan. Ama hallederiz inslh diye avutuyorum kendimiHellö hanımlar,
Bugün bende de o ivrenç depresyonik (?) hissiyat mevcut. Üstelik giyindim çıktım, arkadaşlarla yeşillikler içinde mükemmel bir kahvaltı yaptım, üzerine hızımı alamayıp buzlu kahvemi içtim. Dostum benim sorunum ne?
Ben galiba artık hamilelik kısmı bitsin isteyenlerdenim. Şu vücudum eski zinde haline dönsün, vallahi motive olacağım. Dolaba bakıp kara kara ne giyeceğim diye düşünmekten gına geldi. Son aylar zaten hadi dişimi sıkayım diye kıyafet namına bir şey almadım, her geçen gün bir kıyafetim daha eleniyor. Her gün acıklı gözlerle dolaba bakıp iş yerinde ne giysem diye düşünüyorum. İşten de aşırı bunaldım, iznim sonraya sarksın diye dişimi sıkıyorum. Ama herkes batıyor artık, başta sürekli oturmak zorunda olduğum sandalyem olmak üzere... Odada boğazını temizleyen adam batıyor, ay klima çarpar diye klimayı açtırmayan kadın batıyor. Eşim de askerde ki kendisi özlediğinde genelde bunu trip atarak, en kızılmayacak şeylere kızarak gösteren biri sağ olsun. Bir yandan hazırlıklarım duruyor. Ne hediyeliğim var ne kapı süsüm ne hastane çantam. Bu ay biraz yeni doğan yakımıydı beşiğiydi temel malzemeleriydi falan derken bir de lohusa pijaması ve geceliği aldım ve iflas ettim. Kalan her şey için maaşı bekliyorum kara kara. Oyyyy tabi hormonlardan her şeyi abartıyorum da farkındayım. Neyse Allah gerçek dert vermesin diyorum kendime.
Minnoşum doğunca rahatlayacağımı hissediyorum. “Duuur bebek doğunca görürsün” diyenler burda mı?-> şu kadın felaket tellallarıyla ilgili duygularımı çok güzel ifade etmiş.
Bu arada @Rookiemother güzel haberlere çookk sevindim, gözün aydın
Haklısın tabiki canımGelip naz yapip uyuyacagina, hic gelmemesini tercih ederim canim.
SEn Ve depresyon yakistiramadm.yavrumcik bu.moddan
Yazıyı çok beğendim. İşte ben de onu diyorum ışık var ışık. Ama her zorluğa değecek bir ışık. Allah kolaylık versin az daha sık dişini canım. Eşin de çok stresli şimdi allah kavuştursun sağlıkla. İşler de yapılır aman başlayınca bitiveriyor zaten.
Canım aynı durumdayız inan. Bir yandan düşünerek kendimi üzüyorum, bir yandan bebis gelmeden herşey hallolacak diyorum. Eksikler tavan, hazırlık desen yok. Öyle olunca çantada hazır değil. Bugünden çıktım izne ama yatmam gerek ev batıyor kirli alışverişe çıkamıyorum. Bebisinde kilosu üzüyor bir yandan. Ama hallederiz inslh diye avutuyorum kendimi
allah sabir selamet versin, hic sevmem düğünleri simdi bir sürü akraba vardir sorgu sual bitmez..Düğün var düğün bende fönün ortasında napiyom ya ben diye hayati sorguladim ama gec kalmistimsimdi suslendim puslendim düğüne gidip oynayanlarin çantalarina göz kulak olcam artik düğünlerde baska birsey yapamıyorum
keske elimde sihirli bir degnek olsa tum hamislere yardim edebilsem, yardima en cok ihtiyacin oldugu zamanlardasin cunku, yakinlarinda yardim alabilecegin kimsen yok mu canim, en azindan ev işini duzene koyacak abla kardes gibiCanım aynı durumdayız inan. Bir yandan düşünerek kendimi üzüyorum, bir yandan bebis gelmeden herşey hallolacak diyorum. Eksikler tavan, hazırlık desen yok. Öyle olunca çantada hazır değil. Bugünden çıktım izne ama yatmam gerek ev batıyor kirli alışverişe çıkamıyorum. Bebisinde kilosu üzüyor bir yandan. Ama hallederiz inslh diye avutuyorum kendimi
Bencede baya iyi gelecek bu buluşma birbirini anlayan insanlar bir aradaYokkkk korkmayin. Ama zaman daraliyr. Bulusun baya iyi geliyr insana.
Dr persembe ilac dozunu dusurmustu.. Artiyor o yuzden sancilar. Pazartesi kesebilirim dedi. Keserse dogar bu kiz
Oohh bee çok şükür bak gördün mü biz sana dediiik ama dimiiiKıZlar cok şükür Allaha bu doktorda ayni şeyleri dese de olcumler uc iki arasi degisti iri kemikli.uzun.boylu ama.zayif bir oğlun olcak cik dışarı dedisorun yok beyni normal degerleri normal kemik yapisi iri ilerde sadece kafana takma git tadini cikar sezeryan yuksek.ihtimal dedi cok şükür Allaha herkesin çocuğuna sifa versin Allah o korkuyu kimseye vermesin
Trende patır patır doğururuz artıkAnkaraya gelin hizli trenle bak.super fikir
Peki bu tuzla anası kiiiimmmYok canim o yerde suan ikamet etmiyorummekan degisti
insanin ailesine yakin olmasi ne buyuk nimet ilk.kizim dogduktan sonra sehir degistirdimkeske elimde sihirli bir degnek olsa tum hamislere yardim edebilsem, yardima en cok ihtiyacin oldugu zamanlardasin cunku, yakinlarinda yardim alabilecegin kimsen yok mu canim, en azindan ev işini duzene koyacak abla kardes gibi
Bence piste çık şöyle iki dön o kadar fön çektirdin bu sıcakta. Hakkındır arkadaşDüğün var düğün bende fönün ortasında napiyom ya ben diye hayati sorguladim ama gec kalmistimsimdi suslendim puslendim düğüne gidip oynayanlarin çantalarina göz kulak olcam artik düğünlerde baska birsey yapamıyorum
Üzülme canım bak göreceksin boşa üzülmüşüm keşke kendimi üzmeseydim diyeceksin. İstersen ikinci bir görüş al. Doktorlar bu konularda farklı çözümler de bulabiliyor. Allah korusun bebişini sağlıkla gelsin. Sen sağlam duracaksın ki bebiş iyi olacakCanım aynı durumdayız inan. Bir yandan düşünerek kendimi üzüyorum, bir yandan bebis gelmeden herşey hallolacak diyorum. Eksikler tavan, hazırlık desen yok. Öyle olunca çantada hazır değil. Bugünden çıktım izne ama yatmam gerek ev batıyor kirli alışverişe çıkamıyorum. Bebisinde kilosu üzüyor bir yandan. Ama hallederiz inslh diye avutuyorum kendimi
Biz dogurana kadar cocuklar okula baslayacak, öyle bir fark attın ki bize
Nasil gidiyor bebeklerle hayat? Eve çıktınız mi artik hala hastanede devam mi? Ve sen nasılsın, eşin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?