2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy hele son haftalar geçmek bilmez benim kız 41. Haftayı da doldurunca tırlatıcaktım artık yeterki çıkartın şunu ne yapıyorsanız yapın modundaydım resmen yaa

haftaya ana okuluna başlıyoruz dermişim

Hala hastanedeyiz. 3 hafta min daha buradayız ama büyüyoruz. Herşey yolunda şükür.

Ben daha kötü olurum sanıyordum ama iyiyim. Allah sabrını veriyor.
Hamdolsun Allah bağışlasın canım benim yaa en kısa zamanda evinize de geçersiniz inşallah

Ayy hele son haftalar geçmek bilmez benim kız 41. Haftayı da doldurunca tırlatıcaktım artık yeterki çıkartın şunu ne yapıyorsanız yapın modundaydım resmen yaa
41 mi e maşallah rahatı yerindeymiş cimcimenin ay lütfen o kadar uzun sürmesin ya Ağustos başında olsun işte

haftaya ana okuluna başlıyoruz dermişim

Hala hastanedeyiz. 3 hafta min daha buradayız ama büyüyoruz. Herşey yolunda şükür.

Ben daha kötü olurum sanıyordum ama iyiyim. Allah sabrını veriyor.
Bakimlari kolay iste hastanede, pozitif dusunmek icin guzel bir bahane. Buyuyorlardir yavas yavas.
Sen iyi ol, onlar elbet olurlar

Masaj masaj kocacığına söyle o yapsın son haftalarda .. Ama eskiler bile yapmış hatırlıyorum annem evde doğum yaptı ebe teyzemden zeytinyağı istedi kolay çıksın bebek diye eski usül iyidir
O masajı başka yerleriyle yapmaya çalışabilir o yüzden ona hiç ses etmiyorum kankeyta takıldığımız için sonuç çok farklı yerlere gider

Kızlar bizim Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde suda doğum varmış. Mesai saatleri içinde doğurursam bedavaya suda doğum yapabilirmişim belki. Depresyondan çıktım, tşk.
Kiz nasillll super yap.iste ohhh

Bakimlari kolay iste hastanede, pozitif dusunmek icin guzel bir bahane. Buyuyorlardir yavas yavas.
Sen iyi ol, onlar elbet olurlar

Hastanedeki personel muhteşem zaten. Allah hepsindem razı olsun. Kendi annem olsa böyle bakamazdı.

Ben yiyip içip süt sağıyorum. Kucağıma filan alıyorum. Arada bez değiştiriyorum. Geri kalan tüm işlerle hemşireler ilgileniyor. Hiç bişey yapmak istemesem bile sorun olmuyor. Büyük şans şükür.

Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın, kolay doğum ve doğum sonrası süreç nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…