2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bizim Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde suda doğum varmış. Mesai saatleri içinde doğurursam bedavaya suda doğum yapabilirmişim belki. Depresyondan çıktım, tşk.
Valla çok iyi yaa beleş şeyleri severim

Hangi. Ulkedesin.canim.sen kacasim.geldi oraya

Evde canim sıkıldı dişarisi da asiri yagmurlu azcik Kv dedikodusu yapayım . Kendileri farklı şehirde yaşıyor bizden benim ailem de farklı bir şehirde yani bulunduğumuz yerde esim ve ben den başka kimsemiz yok. Kv geçen gün bana diyor ki sakın ayın 4 ünde doğurma biz o gün komşunun düğününe gidecez. Valla dedim sana gün veremicem normal dogum bu ne zaman gelirse o zaman. Eşime de diyor ki sen bikac gün buraya gel benim bir mahkemem var ( eski iş yeri ile ilgili bir tazminat davası) bana destek ol. Oldu ben burda karnı burnunda yalnız kalayım annemler gelecek onlar geldiğin de esim evde olmasın (misafire karşı bence ayip) senin yanında olsun. Eşim de diğer oğlun yanında ya anne o sana destek olsun dedi. Ne kadar düşüncesiz bir kadın Allahtan mesafeliyim yoksa beni iyice deli edecek.

Güzel haberlerini aldıkça seviniyorum. Ne güzel.maşallah size Yakında evinize de kavuşacaksınız gerisi allah Kerim büyüyüp gidecekler inşallah. Bak biz daha doğurcaz da oooohhhoooo. Çok işimiz var çokkk.

Kızlar bizim Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde suda doğum varmış. Mesai saatleri içinde doğurursam bedavaya suda doğum yapabilirmişim belki. Depresyondan çıktım, tşk.
sen bana sorsaydin ben sana derdim kuzum. senelerdir var orda suda dogum.

ya ben artik bunlarin hayal dunyalarini cozemiyorum .
degisikler.

Ben mayolarımı denedim canım. Oldular ama karnımı çok sıktı. Çocuk rahat edemedi. Normal bi göbeğim olmadığı İçin hemen değiştirmek gerek. O yüzden hamile mayosu alma ihtiyacı duydum bende.

keske elimde sihirli bir degnek olsa tum hamislere yardim edebilsem, yardima en cok ihtiyacin oldugu zamanlardasin cunku, yakinlarinda yardim alabilecegin kimsen yok mu canim, en azindan ev işini duzene koyacak abla kardes gibi
Tek kız olmamın eksikliğini bu aralar daha çok anladım. Ailemde burada değil kuzenlerle yok bir halam var ona güveniyorum son çare aslında birazda kayınvalide tarafından eksik yapılacak var mı diye sorarlar mi diye de bekliyorum. Ama sanırım bu boş bir bekleyiş ama kendimi ilerisi için dolduruyorum eşime annenlerden tek biri bile sormadı ilgilenmedi diye cemkirmeme az kaldı

Temmuz annelerinde birinde öyle olmuş. Bi uyanmış suyu gelmiş yatakta. Bi bakmış öncesinde uyurken nişanı da gelmiş Açılması da olmuş. Uyanınca sancıyı farketmiş gece. Olabilir yani

Randevu aldım canım perşembe gününü bekliyorum

İstersen 5 tl kupon.varmis hesabımda alabilirsin sen de de vardir belki kullanabilirsin I ikuayko

Kapi susu isinde cikmaza girdim. N11 de begendigimiz yastık süs 130 lira olmus. Tek kapi susu 80 kusur. Verdiremiyorum o parayı, icime sinmiyor.
Arkadaşım hediye olarak bu sayfaya yaptırmış. Fiyatta indirim yapmışlar bakmak isterseniz. Fiyatı bilmiyorum hediye olduğu için

Eklentiler

• 7E8B932A-C526-4BD6-8D4E-E1F42E370571.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 52E1C91C-AD8D-43A7-8B4C-EC50B6476B6C.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 46
Yaaaaa çok sevindim
Çok güzel rahatlatmış seni. İyi oldu gittiğin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…