2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşım hediye olarak bu sayfaya yaptırmış. Fiyatta indirim yapmışlar bakmak isterseniz. Fiyatı bilmiyorum hediye olduğu için
cok guzelll adi guzel pasanin
Yaaaaa çok sevindim
Çok güzel rahatlatmış seni. İyi oldu gittiğin canım
evet canim.sukurler olsun rahatladim sukur darisi hepimizin basina

Temmuz annelerinde birinde öyle olmuş. Bi uyanmış suyu gelmiş yatakta. Bi bakmış öncesinde uyurken nişanı da gelmiş Açılması da olmuş. Uyanınca sancıyı farketmiş gece. Olabilir yani
Ablam saat beste hastaneye gıttı. Benı kaldırdı dedı suyum geldı korkma ben kızı sakınlestırcem yerde o benı sakınlestırdı dus aldı cantasını aldı enıstem geldı cıktılar ben dıger ogluna bakmıstm evde.

Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdan bu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Aynen ya elliyor. Bir okşama gerçekleşiyor.
Genelde tanıdığım ve samimi olduğum insanlar yaptığı İçin çok rahatsız olmadım ama az gördüğüm ya da ilk defa gördüğüm birisi yapsa ifrit olurum.

Kiz nasillll super yap.iste ohhh

Aynen, mesai saatleri içinde doğurma duası entır

Valla çok iyi yaa beleş şeyleri severim

Bu işin peşindeyim, hepimizin yerine suda doğuracağım

sen bana sorsaydin ben sana derdim kuzum. senelerdir var orda suda dogum.

Ay bilsem sorardım kuzum ya.

Kapi susu isinde cikmaza girdim. N11 de begendigimiz yastık süs 130 lira olmus. Tek kapi susu 80 kusur. Verdiremiyorum o parayı, icime sinmiyor.

Ya bana da gereksiz pahalı geliyor. Becerebilirsem keçeden şu tarz bir şeyler yapmaya çalıcağımm.

Var bende de kupon. Bu degildi baktığımız

Ayıcıklı Kapı Süsü Takı Yastığı İsme Özel 50,00 TL yerine 47,50 TL

Istanbul buluşması yapılıyor bende istanbuldayım ama bana çok uzak Üsküdar. ForumIstanbul olsaydı gelebilirdim buluşursanız buraya fotoğraf yükleyin lütfen. O yolu göze alıp evden çıkacaklara helal olsun diyorum. Ben toplu taşımaya asla binemiyorum artık cesaret edemiyorum. Annem bana yakın oturuyo ama ona bile yürürken kırk kez oflayıp pufluyorum. Valla ben mi çok erken ağırlaştım böyle bilmiyorum

Kapı süsü ve takı yastığı banada gereksiz pahalı geldiği için bizde kendimiz yaptık daha tam bitmedi eksikleri var ama fikir olsun canım sende kendin yapmayı düşünebilirsin belki I ikuayko
Canım zor değil aslında kalıbını çıkardıktan sonrası kolay yapabilirsin bence sekersizfistikezmesi

Eklentiler

• 853C9BA5-BEC7-426D-817C-188A524AB979.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 66
Cok guzel ya guzel gunlerde kullanın bende nısanda herseyım el emegıydı halım olsa oglumada yaparm.

Ben de ne zamandir binmedim toplu tasimaya ama sadecw agirlasmaktan da degil, senwlerdir kendi aracim olmasina alistiyimdan biraz da. Ve beklemek, yolun uzun sürmesi, bunlara katlanamiyorum. Arabaya mecburum diye evden cikmadan önce bin kere trafik durumu kontrol ediyorum.
Her türlü dikişi yapabilirim de terzi kendi sokugunu dikemez işte, hiç yapasim yok. Heyecanim, ozenmem yok nedense.

Bayildimmmmmm aras beyin suslerine super ellerine saglik
K kudra07 cok sukur yusuf yusuf modu

Cok guzel ya guzel gunlerde kullanın bende nısanda herseyım el emegıydı halım olsa oglumada yaparm.
Çok teşekkür ederim canım ♥ tamamen benim el emeğim değil aslında dikiş kısmını vs görümcemler yaptı az da olsa benimde katkım var :) bu kapı süsünü yapan sayfaya sorduğumda 300tl gibi bir fiyat duydum yuh demiştim.

I ikuayko ahh birde dikiş elinden geliyor ve yapmıyorsun öyle miii Mutlu'cuk kapı süssüz mü kalsın :)

Kızlar bizim Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde suda doğum varmış. Mesai saatleri içinde doğurursam bedavaya suda doğum yapabilirmişim belki. Depresyondan çıktım, tşk.
varmiymis iyi youtube de ha birw suda doguma bakiyorum
turkiyede tam.manasiyle suda dogum olmiyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…