Temmuz annelerinde birinde öyle olmuş. Bi uyanmış suyu gelmiş yatakta. Bi bakmış öncesinde uyurken nişanı da gelmiş Açılması da olmuş. Uyanınca sancıyı farketmiş gece. Olabilir yani
Ablam saat beste hastaneye gıttı. Benı kaldırdı dedı suyum geldı korkma ben kızı sakınlestırcem yerde o benı sakınlestırdı dus aldı cantasını aldı enıstem geldı cıktılar ben dıger ogluna bakmıstm evde.
Fön çektirirken öldü dersiniz arkamdan bu ne sıcak ya buharlastim resmen bide sizinde insanlar gelip sormadan etmeden karnınızı okşuyor mu artık sinir bozucu oldu ya gelen giden elliyor karnımı
Aynen ya elliyor. Bir okşama gerçekleşiyor.
Genelde tanıdığım ve samimi olduğum insanlar yaptığı İçin çok rahatsız olmadım ama az gördüğüm ya da ilk defa gördüğüm birisi yapsa ifrit olurum.
Bebek Odası Kapı Süsleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Odası Kapı Süsleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
m.n11.com
İstersen 5 tl kupon.varmis hesabımda alabilirsin sen de de vardir belki kullanabilirsin Iikuayko
Bebek Odası Kapı Süsleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bebek Odası Kapı Süsleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Istanbul buluşması yapılıyor bende istanbuldayım ama bana çok uzak Üsküdar. ForumIstanbul olsaydı gelebilirdim buluşursanız buraya fotoğraf yükleyin lütfen. O yolu göze alıp evden çıkacaklara helal olsun diyorum. Ben toplu taşımaya asla binemiyorum artık cesaret edemiyorum. Annem bana yakın oturuyo ama ona bile yürürken kırk kez oflayıp pufluyorum. Valla ben mi çok erken ağırlaştım böyle bilmiyorum
Kapı süsü ve takı yastığı banada gereksiz pahalı geldiği için bizde kendimiz yaptık daha tam bitmedi eksikleri var ama fikir olsun canım sende kendin yapmayı düşünebilirsin belki Iikuayko
Canım zor değil aslında kalıbını çıkardıktan sonrası kolay yapabilirsin bence sekersizfistikezmesi
Kapı süsü ve takı yastığı banada gereksiz pahalı geldiği için bizde kendimiz yaptık daha tam bitmedi eksikleri var ama fikir olsun canım sende kendin yapmayı düşünebilirsin belki Iikuayko
Canım zor değil aslında kalıbını çıkardıktan sonrası kolay yapabilirsin bence sekersizfistikezmesi
Kızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğuk ondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle
Istanbul buluşması yapılıyor bende istanbuldayım ama bana çok uzak Üsküdar. ForumIstanbul olsaydı gelebilirdim buluşursanız buraya fotoğraf yükleyin lütfen. O yolu göze alıp evden çıkacaklara helal olsun diyorum. Ben toplu taşımaya asla binemiyorum artık cesaret edemiyorum. Annem bana yakın oturuyo ama ona bile yürürken kırk kez oflayıp pufluyorum. Valla ben mi çok erken ağırlaştım böyle bilmiyorum
Ben de ne zamandir binmedim toplu tasimaya ama sadecw agirlasmaktan da degil, senwlerdir kendi aracim olmasina alistiyimdan biraz da. Ve beklemek, yolun uzun sürmesi, bunlara katlanamiyorum. Arabaya mecburum diye evden cikmadan önce bin kere trafik durumu kontrol ediyorum.
Kızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğuk ondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle
Çok teşekkür ederim canım ♥ tamamen benim el emeğim değil aslında dikiş kısmını vs görümcemler yaptı az da olsa benimde katkım var :) bu kapı süsünü yapan sayfaya sorduğumda 300tl gibi bir fiyat duydum yuh demiştim.
Iikuayko
ahh birde dikiş elinden geliyor ve yapmıyorsun öyle miii Mutlu'cuk kapı süssüz mü kalsın :)
Kızlar bizim Zekai Tahir Burak Kadın Doğum Hastanesi’nde suda doğum varmış. Mesai saatleri içinde doğurursam bedavaya suda doğum yapabilirmişim belki. Depresyondan çıktım, tşk.