2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kv tarafından hiç beklentiye giripte üzme kendini anladım ki gelin demek elden daha kiymetsiz kv gözünde Bnde tek kızım çok isterdim bi bacım olsun diye de malesef Kaç gündür hastane de yatıyorum 1 defa aradılar nasıl bebekler diye daha da arayan soran yok bnmde yaşadığım şehirde hickimsem yok ailemde başka şehirde bi kel oğlan bi ayvaz burdayiz :) değil yardıma gelelim fln da tmm başka sehirdeler ama yardıma ihtiyacin var mı hastanede yanında kalacak kimse yok napican diye bile sormadılar aramış annene de gelsin yanına diyorlar sanki annem onlar demese gelmeyecek te sağolsun annem ertesi gün hemen geldi bir günde bi tanıdık idare etti ztn

Bayıldımmm şahane olmuşş. Hadi bakalım ben de beceririm inşallah.

Kızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğuk ondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle

Ben de öyleydim Bence hem kavundan, hem de doktorum bana normal dedi, günde 10 kere çıkmıyorsan sıkıntı yok dedi

varmiymis iyi youtube de ha birw suda doguma bakiyorum
turkiyede tam.manasiyle suda dogum olmiyo zaten

Yaa varmış ama işte denk gelmesi gerekiyormuş, günde bir kişiye yapıyorlarmış sanırım ve mesai saatleri içinde.

Ne var ne yok kızlar? Efelihayat boşu boşuna üzmüşsün kendini değil mi? Sorun yok

Sabahtan beri dışarıda işimiz bitmedi, akşam eve kendimi zor attım. Gün boyu ara ara adet sancısı gibi agrım ve mide bulantım oldu. Enerjim düştü uyumuş kalmışım. Biraz internetten araştırdık da bu haftalarda bu ağrılar çok normalmiş.

Yorgunluktan ötürü asabiyim, her şey gözüme batıyor şu an. İki tane Japon balığı aldım, sürekli onları izliyorum , yüzmüyorlar hep dipteki taşa inip bekliyorlar çok sinirleniyorum

Rahat bırak balıkları onlarda alısmaya calısır.

Hastane kapı süsü takmıyor mu, yoksa sen mi özellikle kendin yaptırmak istedin?

Hastane kapı süsü takmıyor mu, yoksa sen mi özellikle kendin yaptırmak istedin?
Kapiyi susluyoruz dedi odalarin katlarindaki bi kiz yarim agizla ama artik neyse. Cok matah bisi olacagini sanmıyorum.

Ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum zaten, evde odasinda duvara asacağım.

En son "happy" yazan bi sticker alcam AliExpress ten bitcek gitcek. Al sana Mutlu.

Fonda da because i'm happy calarim

Çok evlerden ırak bir cinsmiş. Allah sabır versin Eş desteği ne kadar önemli değil mi neyse ki onun aklı başındaymış.

Ay benim kv geçen gün diyo ki “geceleri ben burda kalır bebeğe bakarım, annen gündüzleri gelip gider”. Hemen dedim ki “yooo annem de burada kalcak birkaç ay”. Kalır tabi kalır annen sonuçta ben yorulmasın diye söyledim diyo. Ne planlıyor kafasında bilemiyorum

KV dedikodusu varsa alırım bi dal.
Bugün sabah eşim evdeydi ve kp kahvaltıya davet etti. Hadi sivrilik yapmayalım dedik indik. Ben zaten olumlu davranmaya çalışıyorum. KV bugün bebek Mevlüt’üne gidecekmiş. Bizim de işlerimiz vardı sonra da gebelik eğitimi vardı ona gidecektim. 2 vesait kullanarak gidecekti dedim ki (eşime sormadım) biz 12de çıkacağız 2. Vesaite bineceğin yere bırakabiliriz anne istersen. KP bak ne kadar şanslısın iyi olur dedi (hep iyi niyet ve merhamet duygum). Yukarı çıktık kapı çaldı. Ben teyzenlerle gideceğim beni teyzenlere götür diyor eşime. O taraf bize çok ters ve trafiğin yoğun olduğu bir nokta. Sanki biz bırakmak zorundaymışız gibi üstümüze kaldı mı? O gittikten sonra eşim sinirlendi. Biz de kavga ettik. Bi de bana kızdı sen niye söyledin ki bizim çıkacağımızı dedi Kesin Kardeşi akıl verdi buna diye düşündüm. İndim aşağıya güzel güzel anne bak ben iyilik olsun diye böyle söyledim. Bizim de işlerimiz var yetişmemiz lazım. Eşim de sinirlendi tartışıyoruz sabahtan beri dedim. Ay söylemediğini bırakmadı. Aldı sinirle eşyalarını açtı kapıyı, ayakkabılarını çıkarttı dolaptan apartman koridorunda terbiyesiz, hayvan ben giderim bilmem neee diye eşim İçin söyleniyor ben onun daire içindeyim ama kapıyı üstüme kapatacak resmen beni kovmaktan beter etti. Ben de sinirlendim gözlerim doldu senin bu yaptığın bana ayıp ama anne dedim asansöre bindim bize çıkıyorum arkamdan geldi. Bizim dairenin önünde başladı bağırmaya. Eşim içeri aldı. Bi de içerde sinir krizi geçirmesin mi bugün doğurmadıysam zaten bi daha doğurmam ben. Ben koltuğa oturdum izledim resmen şok oldum. Eşim başında pervane. Ulan hamile olan benim. Üzülmemesi gereken benim. Yaşadığımıza bak. Bugün ki yaşadığından anladığım yağmurlu havada su vermeyeceksin Kv’ye Sonra gelin kaynana neden anlaşamıyor.

Çok daha güzel ve farklı olacağından emin olabilirsin n11 de var bayağı bir model, uygun da fiyatlı. Uğraşamam dersen seçersin bir tane ya. ben de yaptırmadım, hastane süslemesi güzeldi.

Kızlar maşallah ne kadar çok kaynatıyorsunuz bir aydır geriden gelip yetişmeye çalışıyorum, ne mümkün...
Okullar tatil oldu da rahatladım. Annem geliyor yarın. Kızımın yatağını hazırlayacağız. Bu arada bu hafta oğlum sünnet olacak. Telaş üstü telaş :)

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım, kocacım gelmişti o yüzden pek girmedim foruma. Şimdi yeni görev yerine gitti umarım o yanımda yokken doğum başlamaz annemler var ama eşimi yanımda istiyorumm biraz okudum herkes ağırlaşmış bunalımlar başlamış valla sabahtan beri ben de bunalımdaydım akşama doğru psikolojim düzeldi kendiliğinden bacak aramdaki kaslar acayip ağrıyor yırtılacak gibi sanki bugün üzerine oturamadım bile tavan yaptı resmen. Magnezyum düzenli kullanıyorum kan değerlerim de normal kalsiyum vs. koca kafalı kızım baskı yapıyor galiba

Bunların bencil olmayan modellerinden yok mu acaba ya? R Rzg14 kv’siyle seninkisi yarışır

Şakası bir yana, aynı apartmandasınız sanırım. Çok zor. Kendi eviniz mi, neden aynı apt?

Bizde benim kocayla tartıştık bugün, annem niye beni yalnız bırakmışmış da gezmeye gitmişmiş. Bir açtım ağzımı 8 aydır annem bakıyo zaten bana kadın ne istiyorsam yaptı getirdi koydu önüme kv eltinin kızına bakıyo haftasonu evine geliyor kadın. Bana bi faydası yok. Sen benim anneme laf etceğine kendi annene bi bak o zaman gelsin o dursun annem yoksa şuan yanımda dedim bende. E işte ben seni düşünüyorum ya evde kimse yokken sana bişey olsa diyo. Napayım olursa olur benim annemin torunu değil tek kusura bakma dedim bende hem sağlığımı düşünüyosan beni şuan strese sokmaktan başka bişey yapmıyosun sus dedim. Sonra geliyo sarılıyo gıcık şey sinirlerimi zıplattı

Kızlar merhaba yazamıyorum kaç zamandır bu sıralar çok zor geciyor elimde ve ayağımdaki kramp ve odemler inanılmaz arttı artık ellerim sürekli uyuşuk üstelik çok dikkat etmeme rağmen tatlı meyve hamur işi yemiyorum tuz yok bir haftada iki kilo almışım sağlık ocağına gittik gebelik preeklampsisinden şüpheleniyor stres yapmamaya çalışıyorum bizde durumlar böyle

Ay yuh yaa resmen küçük çocuklar dikkat çekmeye çalışır ya aynı o hesap sinir krizi geçirmeye yer aramış resmen

İnşallah değildir canım bu preeklampsi ciddi bir durum bildiğim kadarıyla kadın doğum doktoruna gitmedin mi?

Hayırlı olsun canım, tam zamanını bulmuşsunuz vallahi telaş yani:)) Sünnet derken düğün mü yoksa sadece hastanede sünnet mi?
Allah kavuştursun canım. Eşin asker mi? Ne zaman gelecek ki tekrar? İnsallah dogumun eşin yanındayken başlar diyelim bebişler aşağı iniyor ve ağırlaştılar, çatı agrıları normal cnm
Ağzına sağlık çok iyi demişsin. O seni düşündüğü için böyle bir düşünceye kapılmıştır, kötü niyetli bir şey söylememiş ama sen yine de ağzının payını vermişsin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…