2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunların bencil olmayan modellerinden yok mu acaba ya? R Rzg14 kv’siyle seninkisi yarışır

Şakası bir yana, aynı apartmandasınız sanırım. Çok zor. Kendi eviniz mi, neden aynı apt?

Evet canım kendi evimiz. Evlendikten sonra kendi birikimlerimizi koyarak aldık. Neden aynı apartmana gelince, çocuğa bakarız dediler. Aynı apartmanda olursa zorlanmaz KV diye düşündük . O zaman bu kadar pskopat olduğunu bilmiyordum. Eşim de annesinin yaptıklarına inanamıyor. O kadar mülayim bir kadındı ki. Zaten eşine dostuna anlatsam kimse inanmaz. Geçen eşimin sevdiği bir teyzesine gittik yaptıklarını anlattı eşim, Kardeşi bile şok oldu. Şimdi ben bu psikolojideki birine nasıl çocuk bırakayım. Anneme de o kadar uzak ki oturduğumuz yer. Zaten gözleri görmüyor bakamaz organ nakli yaptırdık reddetti. Valla kafamda deli sorular. Ben de bunalımdayım galiba arkadaş. Endişe kaygı gırla. Eşim de ben de bin pişman olduk Evi aldığımıza.

Teşekkür ederim canım amin evet eşim asker tayinimiz çıktı mehil iznindeydi bitti, lojman bekliyoruz o yüzden evimiz de yok ben memlekette o orduevinde takılcaz bir süre bakalım

Bende hamilelik adina belirti yok nerdeyse. Ultrasonda bebek gormesem inanmiycam. Iki hamilelik arasi sik diye mi yoksa bebek ters diye mi boyle acaba? Bazen endiseleniyorum bir sey mi oldu kizima diye. Ilk hamileligimde ilk ayalr bulantidan agladim. Sonra adet sancisi gibi ageilarim oluyodu ara ara. Son zamanlar mesane baskisindan tuvaletten cikamadim bazen ayaga bile kalkmak istemiyordum tuvaletim gelicek diye. Off bir yandan cok bunaldim. Artik dogsun da kizimi goreyim istiyorum. Bir yandan da dogum yaklastikca nasil olacak korkusu geliyor. Daha hastanem belli degil. Bu hafta konusmaya gidicem. Ozeldeki fiyatlar biraz fazla geldi. Devlet hastanesine de bir bakicam.Bir de dertlesecek kimsem yok. Cevremdekilerin cocugu yok. Hamilelik ve cocuk konusuyla bogmak istemiyorum insanlari. Istanbul bulusmasi beylikduzu civarinda da yapin ya

Ay yuh yaa resmen küçük çocuklar dikkat çekmeye çalışır ya aynı o hesap sinir krizi geçirmeye yer aramış resmen
Ben de eşime aynısını söyledim sonrasında. Dedim tedavi görmesi lazım onun. Kabullenmesi Yok ve kontrolsüz davranışı var. Çocuk gibi dikkat çekmeye çalıştı dedim. Eşim de farkında. Zaten başımızda bir sürü stres var. Anlayışlı olup bize anne gibi destek olması gerekirken yaptığına bak. Eşime dedim ben böyle anne olmayacağım. Bu annelik değil. O da üzülüyor o üzülüyor diye de üzülüyorum offff hormonlar.

Keşke 2 sokak öte olsaydı da aynı apartman olmasaydı. Almışsınız artık, huzurla oturmanızı dilerim. Kayınvalidenin başka bir sorunu filan mı var acaba, önceden hiç böyle değildi kendi oğlu inanamıyor diyorsun. Bir sıkıntısı var muhtemelen , eşin karşısına alıp konuşsa ya belki dökülür

Arkadaşım hediye olarak bu sayfaya yaptırmış. Fiyatta indirim yapmışlar bakmak isterseniz. Fiyatı bilmiyorum hediye olduğu için

Susleriniz cok guzel kiuzlar :)

Kızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğuk ondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle
Acilen kavunu kes cnm.

Teşekkür ederim canım amin evet eşim asker tayinimiz çıktı mehil iznindeydi bitti, lojman bekliyoruz o yüzden evimiz de yok ben memlekette o orduevinde takılcaz bir süre bakalım
İnsallah lojman hemen sonuçlanır da bebişiniz direkt evinize gelir

Hastane sünneti... bu göbekle düğün olmassss...
Ama zaten düğüne karsıyız kocişle...

Ay hadsiz kendini bilmez

Benım kv ıstese ısımız olsa bıle 1000 km yola goturur cok anacı Allahtan kv benle ugrasmıyor gezsın tozsun yesın ıcsın ıyı. Esım cok anacı anasına lafta soyletmez. Bız uzaktayız bıraz daha olsak fena olmaz

Kızlar adetim 1 gün gecikti sabah test yaptım böyle cıktı silik çizgi gördüm sanki sizcede var mı hamilelik olabilirmi

Eklentiler

• 20190706_230818.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 20190706_230711.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190706_230634.webp
    13 KB · Görüntüleme: 59
Ya işte annesini düşündü. Gidip gelmesi zor olmasın diye. Çocuğu da üşütmeyiz diye istedi. Ben de kabul ettim iyi niyet ile. Ben hamile kaldıktan sonda değişiklik başladı. Aslında kaç kere indi konuştu. Bayramda zaten küstük 10 gün inmedik. KP her gün aradı sordu. KV neden gelmiyorsunuz diye bile bir kere sormadı eşime. Sonra eşim indi konuşmaya ailesiyle. Sordu bir sıkıntı mı var diye. Hiç bişey yok demişler. O stresle benim ayağımda bi yara bere çıktı, ben heyecanla haber beklerken bi baktım eşimle beraber o gece ayağıma bakmaya geldiler yukarı haydaaa dedim noluyor. gitmelerinden sonra sordum hayırdır noldu dedim. Bişey yokmuş. Bende bir sıkıntı varsa konuşalım bizimle ilgili dedim ama hiç bişey anlatmadı dedi.Dedim acaba beni mi kıskanıyor, çünkü anlamlandıramıyorum saçma davranışlarını. Eşim öyle birşey olduğunu sanmıyorum dedi. Ben hala şüpheliyim

insallah yoktur cnm.
gun dogmadan neler dogar cnm. Sen sıkma canini.
Allah kavustursun...
Kızlar adetim 1 gün gecikti sabah test yaptım böyle cıktı silik çizgi gördüm sanki cız de de var mı hamilelik olabilirmi
Test bozuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…