Allah razı olsun canım. Valla amin Allah tez zamanda aklını fikrini versin inşallahArwien çok üzüldüm canım ya annene Allah şifa versin inşallah Kayınvalidene de Allah akıl fikir versin tez zamanda. Öyle bir insana çocuk da emanet edilmez kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış resmen
Evet verdim valla uzatmadı allahtan lafı yiyince kesildi sesiHayırlı olsun canım, tam zamanını bulmuşsunuz vallahi telaş yani:)) Sünnet derken düğün mü yoksa sadece hastanede sünnet mi?
Allah kavuştursun canım. Eşin asker mi? Ne zaman gelecek ki tekrar? İnsallah dogumun eşin yanındayken başlar diyelimbebişler aşağı iniyor ve ağırlaştılar, çatı agrıları normal cnm
Ağzına sağlık çok iyi demişsin. O seni düşündüğü için böyle bir düşünceye kapılmıştır, kötü niyetli bir şey söylememiş ama sen yine de ağzının payını vermişsin olsun
Kavun karpuz kiraz bu uclu cok fena bence yemeKızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğukondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle
Allahim ya. Allah akil fikir versin. Psikiyatr sart.Allah razı olsun canım. Valla amin Allah tez zamanda aklını fikrini versin inşallahÇocuk konusunu napacağız bilmiyorum. Bi de eve dönerken KP aradı annen fenalaştı acile götürelim diye. Eşim bi panik, şimdi bişey olursa biz sebep olacağız diye. Ben girmedim dairesine. Eşim gitti. Acillik bir durum yokmuş. Konuşmuş. Sen normal değilsin tedavi görmen lazım demiş ona. KP de anlamlandıramamış. Eşim anlatmış bana yaptığını. Sinirlenince naptığının farkında değil demiş.
Testin bozukKızlar adetim 1 gün gecikti sabah test yaptım böyle cıktı silik çizgi gördüm sanki sizcede var mı hamilelik olabilirmi
Teşekürler yenilicem iki gün sonraTestin bozuk
İnşallah değildir o zaman canım, ödemlerin, krampların da bir an önce gider inşallah, Allah yardımcın olsunPazartesi kontrolumuz var canım ciddi bir durummuş ama stres yapmak da istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum simdilik
Amin canım, teşekkür ederiminsallah yoktur cnm.
gun dogmadan neler dogar cnm. Sen sıkma canini.
Allah kavustursun...
Test bozuk gibi.
Bir sıkıntısı var cok net... ona ennn yakın kimse o konuşmalı, eşi , oğlu, artık her kimse. Bu şekilde aynı binada bir dargın bir barışık olmaz, bir de bebek de var artık. Heyecanlanması lazım torun geliyor diye hevesle. Neyse belki doğunca kafası dağılırYa işte annesini düşündü. Gidip gelmesi zor olmasın diye. Çocuğu da üşütmeyiz diye istedi. Ben de kabul ettim iyi niyet ile. Ben hamile kaldıktan sonda değişiklik başladı. Aslında kaç kere indi konuştu. Bayramda zaten küstük 10 gün inmedik. KP her gün aradı sordu. KV neden gelmiyorsunuz diye bile bir kere sormadı eşime. Sonra eşim indi konuşmaya ailesiyle. Sordu bir sıkıntı mı var diye. Hiç bişey yok demişler. O stresle benim ayağımda bi yara bere çıktı, ben heyecanla haber beklerken bi baktım eşimle beraber o gece ayağıma bakmaya geldiler yukarıhaydaaa dedim noluyor. gitmelerinden sonra sordum hayırdır noldu dedim. Bişey yokmuş. Bende bir sıkıntı varsa konuşalım bizimle ilgili dedim ama hiç bişey anlatmadı dedi.Dedim acaba beni mi kıskanıyor, çünkü anlamlandıramıyorum saçma davranışlarını. Eşim öyle birşey olduğunu sanmıyorum dedi. Ben hala şüpheliyim
OhaKV dedikodusu varsa alırım bi dal.
Bugün sabah eşim evdeydi ve kp kahvaltıya davet etti. Hadi sivrilik yapmayalım dedik indik. Ben zaten olumlu davranmaya çalışıyorum. KV bugün bebek Mevlüt’üne gidecekmiş. Bizim de işlerimiz vardı sonra da gebelik eğitimi vardı ona gidecektim. 2 vesait kullanarak gidecekti dedim ki (eşime sormadım) biz 12de çıkacağız 2. Vesaite bineceğin yere bırakabiliriz anne istersen. KP bak ne kadar şanslısın iyi olur dedi (hep iyi niyet ve merhamet duygum). Yukarı çıktık kapı çaldı. Ben teyzenlerle gideceğim beni teyzenlere götür diyor eşime. O taraf bize çok ters ve trafiğin yoğun olduğu bir nokta. Sanki biz bırakmak zorundaymışız gibi üstümüze kaldı mı? O gittikten sonra eşim sinirlendi. Biz de kavga ettik. Bi de bana kızdı sen niye söyledin ki bizim çıkacağımızı dediKesin Kardeşi akıl verdi buna diye düşündüm. İndim aşağıya güzel güzel anne bak ben iyilik olsun diye böyle söyledim. Bizim de işlerimiz var yetişmemiz lazım. Eşim de sinirlendi tartışıyoruz sabahtan beri dedim. Ay söylemediğini bırakmadı. Aldı sinirle eşyalarını açtı kapıyı, ayakkabılarını çıkarttı dolaptan apartman koridorunda terbiyesiz, hayvan ben giderim bilmem neee diye eşim İçin söyleniyor ben onun daire içindeyim ama kapıyı üstüme kapatacak resmen beni kovmaktan beter etti. Ben de sinirlendim gözlerim doldu senin bu yaptığın bana ayıp ama anne dedim asansöre bindim bize çıkıyorum arkamdan geldi. Bizim dairenin önünde başladı bağırmaya. Eşim içeri aldı. Bi de içerde sinir krizi geçirmesin mi bugün doğurmadıysam zaten bi daha doğurmam ben. Ben koltuğa oturdum izledim resmen şok oldum. Eşim başında pervane. Ulan hamile olan benim. Üzülmemesi gereken benim. Yaşadığımıza bak. Bugün ki yaşadığından anladığım yağmurlu havada su vermeyeceksin Kv’ye Sonra gelin kaynana neden anlaşamıyor.
Ruzgar' inki kiskanc ve drama Queen, bu kadin baska bir durum. Baya terbiyesiz yani
Erkekler soylemeden once ne soylemek uzere olduklarini dusunemiyor bazen.Bizde benim kocayla tartıştık bugün, annem niye beni yalnız bırakmışmış da gezmeye gitmişmiş. Bir açtım ağzımı 8 aydır annem bakıyo zaten bana kadın ne istiyorsam yaptı getirdi koydu önüme kv eltinin kızına bakıyo haftasonu evine geliyor kadın. Bana bi faydası yok. Sen benim anneme laf etceğine kendi annene bi bak o zaman gelsin o dursun annem yoksa şuan yanımda dedim bende. E işte ben seni düşünüyorum ya evde kimse yokken sana bişey olsa diyo. Napayım olursa olur benim annemin torunu değil tek kusura bakma dedim bende hem sağlığımı düşünüyosan beni şuan strese sokmaktan başka bişey yapmıyosun sus dedim. Sonra geliyo sarılıyo gıcık şey sinirlerimi zıplattı
B Bluemom44Bende hamilelik adina belirti yok nerdeyse. Ultrasonda bebek gormesem inanmiycam. Iki hamilelik arasi sik diye mi yoksa bebek ters diye mi boyle acaba? Bazen endiseleniyorum bir sey mi oldu kizima diye. Ilk hamileligimde ilk ayalr bulantidan agladim. Sonra adet sancisi gibi ageilarim oluyodu ara ara. Son zamanlar mesane baskisindan tuvaletten cikamadim bazen ayaga bile kalkmak istemiyordum tuvaletim gelicek diye. Off bir yandan cok bunaldim. Artik dogsun da kizimi goreyim istiyorum. Bir yandan da dogum yaklastikca nasil olacak korkusu geliyor. Daha hastanem belli degil. Bu hafta konusmaya gidicem. Ozeldeki fiyatlar biraz fazla geldi. Devlet hastanesine de bir bakicam.Bir de dertlesecek kimsem yok. Cevremdekilerin cocugu yok. Hamilelik ve cocuk konusuyla bogmak istemiyorum insanlari. Istanbul bulusmasi beylikduzu civarinda da yapin ya
Kisa kisa cevaplar, cok mu sıkıştırıyor sancilar acin mi var?Susleriniz cok guzel kiuzlar :)
Acilen kavunu kes cnm.
Kocam oldu olası karşı. Ablasi veya kardesi olsa ona yapilmayinca kendini kotu hisseder der hep ki bu konu daha cocuk yapacağız karari yokken konusulurdu.Ben de karşıyım, erkek çocuğunun organı kesilince oynayan tek milletiz vallahi. (Dedi ve 2026’da sünnet düğünü yaptı)
Cocuk olunca kurtulacak evlilik mi bu ayolBir sıkıntısı var cok net... ona ennn yakın kimse o konuşmalı, eşi , oğlu, artık her kimse. Bu şekilde aynı binada bir dargın bir barışık olmaz, bir de bebek de var artık. Heyecanlanması lazım torun geliyor diye hevesle. Neyse belki doğunca kafası dağılır
Ay kadına ta buradan sinir oldum ben ya benim kv de sıkıştı mı fenalaşır aynı model galiba. Allah korusun ya ben böyle bir kv olmak istemiyorumAllah razı olsun canım. Valla amin Allah tez zamanda aklını fikrini versin inşallahÇocuk konusunu napacağız bilmiyorum. Bi de eve dönerken KP aradı annen fenalaştı acile götürelim diye. Eşim bi panik, şimdi bişey olursa biz sebep olacağız diye. Ben girmedim dairesine. Eşim gitti. Acillik bir durum yokmuş. Konuşmuş. Sen normal değilsin tedavi görmen lazım demiş ona. KP de anlamlandıramamış. Eşim anlatmış bana yaptığını. Sinirlenince naptığının farkında değil demiş.
Ay hatırladımm eski sevgili muhabbetiniOyy herkes dertlii. Valla bu gece bende dertliyim. Kp memleketten geldi yarın düğün var diye. Bu gece bizde kalacak ve ben hiç istemiyorumEşim ameliyattayken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyordu o gün bugündür feci soğudum ve görmek bile rahatsız ediyor. Hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ben. Babasını kaybetmiş biri olarak çok isterdim şöyle babacan bir kp im olsun bana Baba olsun.. Bir tek bu da değil bu kötü duyguları hissetmeme sebep olacak çok şeyi var beni rahatsız eden.. off ne bilim ya evlilik keşke iki kişi arasında olsa bütün sülaleylee olmasaaa
Ah keşkeee.. en çok istediğim şey sanırım ama bizim topluma pek uymuyorOyy herkes dertlii. Valla bu gece bende dertliyim. Kp memleketten geldi yarın düğün var diye. Bu gece bizde kalacak ve ben hiç istemiyorumEşim ameliyattayken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyordu o gün bugündür feci soğudum ve görmek bile rahatsız ediyor. Hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ben. Babasını kaybetmiş biri olarak çok isterdim şöyle babacan bir kp im olsun bana Baba olsun.. Bir tek bu da değil bu kötü duyguları hissetmeme sebep olacak çok şeyi var beni rahatsız eden.. off ne bilim ya evlilik keşke iki kişi arasında olsa bütün sülaleylee olmasaaa
Başak olmakla boğa olmak böyle bişey herhaldeÇok sıkıldım. Az daha sikilirsam utu yapicam o kadar sıkıldım yani.
Oha
Kendi cocuguna aoartman icinde terbiyesiz hayvan diye bagiran bir kadinda ne kalite olacak da sağlıklı iletisim kuracaksiniz?
Temennim en kısa zamanda bebek icin baska bir bakim yolu bulup evi satip tasinmaniz.
Annen icin çok üzüldüm. Ona kasettirme şimdi kadın zaten bir sey yapamiyorum diye dardadir.
Ruzgar' inki kiskanc ve drama Queen, bu kadin baska bir durum. Baya terbiyesiz yani
Erkekler soylemeden once ne soylemek uzere olduklarini dusunemiyor bazen.
Kisa kisa cevaplar, cok mu sıkıştırıyor sancilar acin mi var?
Kocam oldu olası karşı. Ablasi veya kardesi olsa ona yapilmayinca kendini kotu hisseder der hep ki bu konu daha cocuk yapacağız karari yokken konusulurdu.
Cocuk olunca kurtulacak evlilik mi bu ayol
Daha kötüsü olmasın da. Cocuga bakacak diye guvenmezdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?