2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah razı olsun canım. Valla amin Allah tez zamanda aklını fikrini versin inşallah Çocuk konusunu napacağız bilmiyorum. Bi de eve dönerken KP aradı annen fenalaştı acile götürelim diye. Eşim bi panik, şimdi bişey olursa biz sebep olacağız diye. Ben girmedim dairesine. Eşim gitti. Acillik bir durum yokmuş. Konuşmuş. Sen normal değilsin tedavi görmen lazım demiş ona. KP de anlamlandıramamış. Eşim anlatmış bana yaptığını. Sinirlenince naptığının farkında değil demiş.

Evet verdim valla uzatmadı allahtan lafı yiyince kesildi sesi

Kızlar ya nerdeyse 1 haftadir sürekli ishalim afedersiniz, yediklerimden midir bilemiyorum bu aralar favori meyvem kavun. Cok tüketiyorum soğuk soğuk ondan mıdır, aynı durumda olan var mı benle
Kavun karpuz kiraz bu uclu cok fena bence yeme

Allahim ya. Allah akil fikir versin. Psikiyatr sart.

Bir sıkıntısı var cok net... ona ennn yakın kimse o konuşmalı, eşi , oğlu, artık her kimse. Bu şekilde aynı binada bir dargın bir barışık olmaz, bir de bebek de var artık. Heyecanlanması lazım torun geliyor diye hevesle. Neyse belki doğunca kafası dağılır

Oha
Kendi cocuguna aoartman icinde terbiyesiz hayvan diye bagiran bir kadinda ne kalite olacak da sağlıklı iletisim kuracaksiniz?
Temennim en kısa zamanda bebek icin baska bir bakim yolu bulup evi satip tasinmaniz.
Annen icin çok üzüldüm. Ona kasettirme şimdi kadın zaten bir sey yapamiyorum diye dardadir.
Bunların bencil olmayan modellerinden yok mu acaba ya? R Rzg14 kv’siyle seninkisi yarışır

Şakası bir yana, aynı apartmandasınız sanırım. Çok zor. Kendi eviniz mi, neden aynı apt?
Ruzgar' inki kiskanc ve drama Queen, bu kadin baska bir durum. Baya terbiyesiz yani
Erkekler soylemeden once ne soylemek uzere olduklarini dusunemiyor bazen.
B Bluemom44 afroditi peridrol84 Zeytinliii o taraf, siz bi mini bulusma organize edin :)
Susleriniz cok guzel kiuzlar :)

Acilen kavunu kes cnm.
Kisa kisa cevaplar, cok mu sıkıştırıyor sancilar acin mi var?
Ben de karşıyım, erkek çocuğunun organı kesilince oynayan tek milletiz vallahi. (Dedi ve 2026’da sünnet düğünü yaptı)
Kocam oldu olası karşı. Ablasi veya kardesi olsa ona yapilmayinca kendini kotu hisseder der hep ki bu konu daha cocuk yapacağız karari yokken konusulurdu.
Cocuk olunca kurtulacak evlilik mi bu ayol
Daha kötüsü olmasın da. Cocuga bakacak diye guvenmezdim ben.

Bencede kv kıskanclık oluyor kım ne derse desın. Evlenene kadar tamm ıyıler sonra degısıyorlar. Benım kv sus pustu sımdı nereye gıtsek kp ve ya esıme benıde oraya goturceksınız bende ondan yıcem bana da ondan alın muhabbetlerı basladı Allahtan lojmanda kalıyoruz da ev pek ıyı degıl ona yenı ev aldık. Eve gelır detarjan gorur bende bundan alayım der hemen. Ben farkındaym yarısa dahıl oluyorum

Bu arada ben bugün hastane odasını ve doğumhaneyi görmeye gittim eşimle. Hemşire ile de görüştük. Kendin İçin 2 gecelik getir minimum dedi. İlk gün sancı çekerken alttan kontrol yapıyoruz kanama oluyor falan batmasın normal süssüz bir gecelik getir dedi. Doğum sonrasında da ilk gün normal gecelik giyersn 2. Gün süslüsünü giyersin dedi. Pijama normal Doğumda da ilk 6 saat izin vermiyoruz dedi. Depent ped al büyüklerinden senin İçin iyi olur dedi. Bebeğe 3 takım , 12 tane falan bez, bi kaç tane çorap koy dedi. Elleri çok ayakları çok üşürmüş. Ellerine de eldiven üstüne çorap giydiriyorlarmış. Kalın battaniye getirme, penyeler yeter, klima açamıyoruz zaten dedi. Süt sağma makinası biz veriyoruz, sütün gelmesi için de herşeyi yapıyoruz dedi. Pike takımı istersen getir ama ilk gün sadece üstünü serdiriyoruz yazık kanama olunca batıyor, biz istediğiniz kadar veriyoruz zaten dedi. Bu Arada hastanede iki gün kalma hakkı varmış. Doktor ne zaman taburcu ederse o zaman çıkılıyormuş. Bence 2 gün kalsan daha iyi biz bebekle ilgileniyoruz rahat edersin dedi. Bi de bu iç zıbın olayını sordum. Çıtçıtlı badi daha iyi olur göbeğe zararı yok dedi ben şok daha güzel tutuyor belini öbürleri kayıyor dedi.

Oyy herkes dertlii. Valla bu gece bende dertliyim. Kp memleketten geldi yarın düğün var diye. Bu gece bizde kalacak ve ben hiç istemiyorum Eşim ameliyattayken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyordu o gün bugündür feci soğudum ve görmek bile rahatsız ediyor. Hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ben. Babasını kaybetmiş biri olarak çok isterdim şöyle babacan bir kp im olsun bana Baba olsun.. Bir tek bu da değil bu kötü duyguları hissetmeme sebep olacak çok şeyi var beni rahatsız eden.. off ne bilim ya evlilik keşke iki kişi arasında olsa bütün sülaleylee olmasaaa

Ay kadına ta buradan sinir oldum ben ya benim kv de sıkıştı mı fenalaşır aynı model galiba. Allah korusun ya ben böyle bir kv olmak istemiyorum Hayır hiç fark etmiyorlar mı böyle yaparak yine kendi oğullarının huzurunu bozuyorlar inşallah bebek doğunca düzelir ne diyim. Sen üzme kendini bir yolu bulunur bebiş sağlıkla gelsin de inşallah

Ay hatırladımm eski sevgili muhabbetini ne düşüncesizlik bu şimdi kalma desende olmaz oğlumun evi mantığı var.. hiç sinir etme kendini bence bi gece değil mi boşver

Ah keşkeee.. en çok istediğim şey sanırım ama bizim topluma pek uymuyor karışmadan duramaz sülale

Sağol canım yok anneme hiç birşey söylemedim anlatmadım. Açıkçası zaten bu yaşadıklarımı anlatacak kimsem yok. Anlatsam annem çok üzülür zaten o da bilenir kadına. Biz
Size büyük olarak sahip çıkarlar diye sevinmiştik, üzmeye göndermedik kızımızı diye dert eder. Duysa stresten yara bere çıkarttığımı doğurana kadar bizde kalın diye ısrar eder bence.
Valla biz de bi Çareler düşünmeye çalışıyoruz bebişle ilgili. Ama büyük kazık yedik eşimin ailesinden o ayrı. Allahtan eşim yanımda. Görüyor ve tepkisini veriyor. Yoksa işin içinden çıkılacak gbi değl tek başıma hamile psikolojmle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…