Ruzgari özledim. Her 10km hizda 1 derece düşen hava sicakligiyla sürmeyi özledim. (Kışın 10 derecede 100km hizda surersen 0 derece hissedersin ama yazın işe yarar) Mutfak camindan kafami cikarip hava almaktan bıktım.Başak olmakla boğa olmak böyle bişey herhalde
Başaklar sıkılınca ütü yapar
Boğalar sıkılınca yatarlar (genelde yatarlar zaten)
Ahhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadıkOyy herkes dertlii. Valla bu gece bende dertliyim. Kp memleketten geldi yarın düğün var diye. Bu gece bizde kalacak ve ben hiç istemiyorumEşim ameliyattayken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyordu o gün bugündür feci soğudum ve görmek bile rahatsız ediyor. Hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ben. Babasını kaybetmiş biri olarak çok isterdim şöyle babacan bir kp im olsun bana Baba olsun.. Bir tek bu da değil bu kötü duyguları hissetmeme sebep olacak çok şeyi var beni rahatsız eden.. off ne bilim ya evlilik keşke iki kişi arasında olsa bütün sülaleylee olmasaaa
Eşinin farkında olması büyük şans bencede canım.Sağol canım yok anneme hiç birşey söylemedim anlatmadım. Açıkçası zaten bu yaşadıklarımı anlatacak kimsem yok. Anlatsam annem çok üzülür zaten o da bilenir kadına. Biz
Size büyük olarak sahip çıkarlar diye sevinmiştik, üzmeye göndermedik kızımızı diye dert eder. Duysa stresten yara bere çıkarttığımı doğurana kadar bizde kalın diye ısrar eder bence.
Valla biz de bi Çareler düşünmeye çalışıyoruz bebişle ilgili. Ama büyük kazık yedik eşimin ailesinden o ayrı. Allahtan eşim yanımda. Görüyor ve tepkisini veriyor. Yoksa işin içinden çıkılacak gbi değl tek başıma hamile psikolojmle.
İyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..Oha
Kendi cocuguna aoartman icinde terbiyesiz hayvan diye bagiran bir kadinda ne kalite olacak da sağlıklı iletisim kuracaksiniz?
Temennim en kısa zamanda bebek icin baska bir bakim yolu bulup evi satip tasinmaniz.
Annen icin çok üzüldüm. Ona kasettirme şimdi kadın zaten bir sey yapamiyorum diye dardadir.
Ruzgar' inki kiskanc ve drama Queen, bu kadin baska bir durum. Baya terbiyesiz yani
Erkekler soylemeden once ne soylemek uzere olduklarini dusunemiyor bazen.
@Babylionmother @afroditi @peridrol84Zeytinliii o taraf, siz bi mini bulusma organize edin :)
Kisa kisa cevaplar, cok mu sıkıştırıyor sancilar acin mi var?
Kocam oldu olası karşı. Ablasi veya kardesi olsa ona yapilmayinca kendini kotu hisseder der hep ki bu konu daha cocuk yapacağız karari yokken konusulurdu.
Cocuk olunca kurtulacak evlilik mi bu ayol
Daha kötüsü olmasın da. Cocuga bakacak diye guvenmezdim ben.
Ayy zor böyle insanlar ya Allah bulaştırmasınKV dedikodusu varsa alırım bi dal.
Bugün sabah eşim evdeydi ve kp kahvaltıya davet etti. Hadi sivrilik yapmayalım dedik indik. Ben zaten olumlu davranmaya çalışıyorum. KV bugün bebek Mevlüt’üne gidecekmiş. Bizim de işlerimiz vardı sonra da gebelik eğitimi vardı ona gidecektim. 2 vesait kullanarak gidecekti dedim ki (eşime sormadım) biz 12de çıkacağız 2. Vesaite bineceğin yere bırakabiliriz anne istersen. KP bak ne kadar şanslısın iyi olur dedi (hep iyi niyet ve merhamet duygum). Yukarı çıktık kapı çaldı. Ben teyzenlerle gideceğim beni teyzenlere götür diyor eşime. O taraf bize çok ters ve trafiğin yoğun olduğu bir nokta. Sanki biz bırakmak zorundaymışız gibi üstümüze kaldı mı? O gittikten sonra eşim sinirlendi. Biz de kavga ettik. Bi de bana kızdı sen niye söyledin ki bizim çıkacağımızı dediKesin Kardeşi akıl verdi buna diye düşündüm. İndim aşağıya güzel güzel anne bak ben iyilik olsun diye böyle söyledim. Bizim de işlerimiz var yetişmemiz lazım. Eşim de sinirlendi tartışıyoruz sabahtan beri dedim. Ay söylemediğini bırakmadı. Aldı sinirle eşyalarını açtı kapıyı, ayakkabılarını çıkarttı dolaptan apartman koridorunda terbiyesiz, hayvan ben giderim bilmem neee diye eşim İçin söyleniyor ben onun daire içindeyim ama kapıyı üstüme kapatacak resmen beni kovmaktan beter etti. Ben de sinirlendim gözlerim doldu senin bu yaptığın bana ayıp ama anne dedim asansöre bindim bize çıkıyorum arkamdan geldi. Bizim dairenin önünde başladı bağırmaya. Eşim içeri aldı. Bi de içerde sinir krizi geçirmesin mi bugün doğurmadıysam zaten bi daha doğurmam ben. Ben koltuğa oturdum izledim resmen şok oldum. Eşim başında pervane. Ulan hamile olan benim. Üzülmemesi gereken benim. Yaşadığımıza bak. Bugün ki yaşadığından anladığım yağmurlu havada su vermeyeceksin Kv’ye Sonra gelin kaynana neden anlaşamıyor.
Ay hatırladımm eski sevgili muhabbetinine düşüncesizlik bu şimdi kalma desende olmaz oğlumun evi mantığı var.. hiç sinir etme kendini bence bi gece değil mi boşver
Bizim toplumda imkansız zaten malesef. İlle hepsine mecbursun herkesin gönlü olacak herkes mutlu olacak her işine karışacaklar. Allah yardımcımız olsun :/Ah keşkeee.. en çok istediğim şey sanırım ama bizim topluma pek uymuyorkarışmadan duramaz sülale
Ben seni anlıoree, bende ne yalan söyleyim şuursuzca sigara içmeyi hoplamayı, yönlendirilmeye çalışılmamayı ne bileyim ya kendi kendime takılmayı özledim hep birilerinin gözetimi altındayım bıktım ulaaannnRuzgari özledim. Her 10km hizda 1 derece düşen hava sicakligiyla sürmeyi özledim. (Kışın 10 derecede 100km hizda surersen 0 derece hissedersin ama yazın işe yarar) Mutfak camindan kafami cikarip hava almaktan bıktım.
Sikildim yani. Bagimsizligimi özledim.
Amin canım inşallah aklı başına gelir.Ay kadına ta buradan sinir oldum ben ya benim kv de sıkıştı mı fenalaşır aynı model galiba. Allah korusun ya ben böyle bir kv olmak istemiyorumHayır hiç fark etmiyorlar mı böyle yaparak yine kendi oğullarının huzurunu bozuyorlar inşallah bebek doğunca düzelir ne diyim. Sen üzme kendini bir yolu bulunur bebiş sağlıkla gelsin de inşallah
Kıyamam, sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecekİyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..
Kocayi sectik ona da şükür. This is polyannaAhhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadık
Geçecek bir gün. Gecmesi lazım yani maksimum 42 haftada dogacakİyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..
Allah korusun ya öyle bişey yoktur inşallah.. Geçmiş olsun çok çokKızlar merhaba yazamıyorum kaç zamandır bu sıralar çok zor geciyor elimde ve ayağımdaki kramp ve odemler inanılmaz arttı artık ellerim sürekli uyuşuk üstelik çok dikkat etmeme rağmen tatlı meyve hamur işi yemiyorum tuz yok bir haftada iki kilo almışım sağlık ocağına gittik gebelik preeklampsisinden şüpheleniyor stres yapmamaya çalışıyorum bizde durumlar böyle
Valla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyiceOlmuyor kuzu işte eşim de ailesine çok düşkün kavga ediyoruz bu sefer. Evet babasına kızıyor bana hak veriyor ama napayım babam diyor. Tamam o da haklı ama bende haklı değil miyim yahuaynen canım mecbur bir gece sabredicem :/
Bizim toplumda imkansız zaten malesef. İlle hepsine mecbursun herkesin gönlü olacak herkes mutlu olacak her işine karışacaklar. Allah yardımcımız olsun :/
Canım Allah yardımcın olsun, ağrını sızını azaltsın inşallah sabır diliyorum sanaİyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..
Ayy bazen ne dediklerini bilmiyor bu kocalar da iyi bari fırçalamşsın azcık stresini atmışsındır ben benimkini sövünce rahatlıyorum bayaBizde benim kocayla tartıştık bugün, annem niye beni yalnız bırakmışmış da gezmeye gitmişmiş. Bir açtım ağzımı 8 aydır annem bakıyo zaten bana kadın ne istiyorsam yaptı getirdi koydu önüme kv eltinin kızına bakıyo haftasonu evine geliyor kadın. Bana bi faydası yok. Sen benim anneme laf etceğine kendi annene bi bak o zaman gelsin o dursun annem yoksa şuan yanımda dedim bende. E işte ben seni düşünüyorum ya evde kimse yokken sana bişey olsa diyo. Napayım olursa olur benim annemin torunu değil tek kusura bakma dedim bende hem sağlığımı düşünüyosan beni şuan strese sokmaktan başka bişey yapmıyosun sus dedim. Sonra geliyo sarılıyo gıcık şey sinirlerimi zıplattı
Allah kavuştursun canım ya inşallah yanında olur o güzel zamanlardaKızlar hepiniz iyisinizdir umarım, kocacım gelmişti o yüzden pek girmedim foruma. Şimdi yeni görev yerine gittiumarım o yanımda yokken doğum başlamaz annemler var ama eşimi yanımda istiyorumm biraz okudum herkes ağırlaşmış bunalımlar başlamış valla sabahtan beri ben de bunalımdaydım akşama doğru psikolojim düzeldi kendiliğinden bacak aramdaki kaslar acayip ağrıyor yırtılacak gibi sanki bugün üzerine oturamadım bile tavan yaptı resmen. Magnezyum düzenli kullanıyorum kan değerlerim de normal kalsiyum vs. koca kafalı kızım baskı yapıyor galiba
Ben seni anlıoree, bende ne yalan söyleyim şuursuzca sigara içmeyi hoplamayı, yönlendirilmeye çalışılmamayı ne bileyim ya kendi kendime takılmayı özledim hep birilerinin gözetimi altındayım bıktım ulaaannn
Tiradinin sonunda freeeddoooommmm diye bağıran william tell gibi olcaz sonundaBen seni anlıoree, bende ne yalan söyleyim şuursuzca sigara içmeyi hoplamayı, yönlendirilmeye çalışılmamayı ne bileyim ya kendi kendime takılmayı özledim hep birilerinin gözetimi altındayım bıktım ulaaannn
Valla bi rahatlama geldi ciddenAyy bazen ne dediklerini bilmiyor bu kocalar da iyi bari fırçalamşsın azcık stresini atmışsındır ben benimkini sövünce rahatlıyorum baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?