2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Başak olmakla boğa olmak böyle bişey herhalde
Başaklar sıkılınca ütü yapar
Boğalar sıkılınca yatarlar (genelde yatarlar zaten)
Ruzgari özledim. Her 10km hizda 1 derece düşen hava sicakligiyla sürmeyi özledim. (Kışın 10 derecede 100km hizda surersen 0 derece hissedersin ama yazın işe yarar) Mutfak camindan kafami cikarip hava almaktan bıktım.

Sikildim yani. Bagimsizligimi özledim.

Ahhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadık

Eşinin farkında olması büyük şans bencede canım.

İyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..

Ayy zor böyle insanlar ya Allah bulaştırmasın ikisi yesin birbirini sen canını sıkma iyilik etmek de kabahat vallahi

Ay hatırladımm eski sevgili muhabbetini ne düşüncesizlik bu şimdi kalma desende olmaz oğlumun evi mantığı var.. hiç sinir etme kendini bence bi gece değil mi boşver

Olmuyor kuzu işte eşim de ailesine çok düşkün kavga ediyoruz bu sefer. Evet babasına kızıyor bana hak veriyor ama napayım babam diyor. Tamam o da haklı ama bende haklı değil miyim yahu aynen canım mecbur bir gece sabredicem :/

Ah keşkeee.. en çok istediğim şey sanırım ama bizim topluma pek uymuyor karışmadan duramaz sülale
Bizim toplumda imkansız zaten malesef. İlle hepsine mecbursun herkesin gönlü olacak herkes mutlu olacak her işine karışacaklar. Allah yardımcımız olsun :/

Ben seni anlıoree, bende ne yalan söyleyim şuursuzca sigara içmeyi hoplamayı, yönlendirilmeye çalışılmamayı ne bileyim ya kendi kendime takılmayı özledim hep birilerinin gözetimi altındayım bıktım ulaaannn

Amin canım inşallah aklı başına gelir.
Ben de böyle olmayacağım Allah nasip ederse. Valla benim annem de kayınvalide gelinimiz var, fikrini söyler (her KV gibi ) ama hiç böyle şeyler yapmaz. Bi de stresli dönemi ise hep yardımcı olmaya çalışırlar babamla. Ne bileyim analık babalık bu deil bence. Evlendirince bitmiyor. Ömür boyu sürüyor.

Ahhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadık
Kocayi sectik ona da şükür. This is polyanna
İyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..
Geçecek bir gün. Gecmesi lazım yani maksimum 42 haftada dogacak
Kocamla konustuk bugun yine lafini gecirdim, demek oldurmuyor dedi benim gibi o da. Aynen dedim bunu sanci cekerken bana hatirlat (tabi ben o anda hepinize ayrı ayrı soverek cevap veririm de neyse)

Allah korusun ya öyle bişey yoktur inşallah.. Geçmiş olsun çok çok

Valla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice

Ayy bazen ne dediklerini bilmiyor bu kocalar da iyi bari fırçalamşsın azcık stresini atmışsındır ben benimkini sövünce rahatlıyorum baya

Allah kavuştursun canım ya inşallah yanında olur o güzel zamanlarda

Ben de dümdüz karnımı, eteklerimi özledim

Tiradinin sonunda freeeddoooommmm diye bağıran william tell gibi olcaz sonunda oyle miydi adı acaba? Yüz yıllık film

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…