Bana da yüksek geldi ya beylikdüzü devlet hastanesi çok iyi diyolaa bakcam ben de bi ara..Bende hamilelik adina belirti yok nerdeyse. Ultrasonda bebek gormesem inanmiycam. Iki hamilelik arasi sik diye mi yoksa bebek ters diye mi boyle acaba? Bazen endiseleniyorum bir sey mi oldu kizima diye. Ilk hamileligimde ilk ayalr bulantidan agladim. Sonra adet sancisi gibi ageilarim oluyodu ara ara. Son zamanlar mesane baskisindan tuvaletten cikamadim bazen ayaga bile kalkmak istemiyordum tuvaletim gelicek diye. Off bir yandan cok bunaldim. Artik dogsun da kizimi goreyim istiyorum. Bir yandan da dogum yaklastikca nasil olacak korkusu geliyor. Daha hastanem belli degil. Bu hafta konusmaya gidicem. Ozeldeki fiyatlar biraz fazla geldi. Devlet hastanesine de bir bakicam.Bir de dertlesecek kimsem yok. Cevremdekilerin cocugu yok. Hamilelik ve cocuk konusuyla bogmak istemiyorum insanlari. Istanbul bulusmasi beylikduzu civarinda da yapin ya
saol cnm. Amin insallah.Kıyamam, sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek
yok yavrum cekmeyin sizler. Vakti gelince bir avazda dogurun. Benim cok sıklasti. Belimden popomdan krnimda... Her yerimden giriyor... Belim yarilavak sanirim...Kocayi sectik ona da şükür. This is polyanna
Geçecek bir gün. Gecmesi lazım yani maksimum 42 haftada dogacak
Kocamla konustuk bugun yine lafini gecirdim, demek oldurmuyor dedi benim gibi o da. Aynen dedim bunu sanci cekerken bana hatirlat (tabi ben o anda hepinize ayrı ayrı soverek cevap veririm de neyse)
amin cnm.Canım Allah yardımcın olsun, ağrını sızını azaltsın inşallah sabır diliyorum sana
Tabi. Yatak odama karisan bir kp vart. Kv degil KP...cunku hadsiz. Duracagi yei hic bilmez. Dan dun konusur. Akrabasi gee kalir "onlar korunmuyor muydu" diye bana sorar.
Malesef be canım.. Allah sanada sabır versin gerçekten çok zor durumlar.Ahhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadık
Ahh sorma be canım bu gece duygular şelaleeee ahahahh :)Valla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice
Yolda bankta karsilastigim bir kadin tek kisilik odalar var. Cok memnun kaldik dedi. Simdilik tek referansim o. Bu hafta randevum var. Ogrendiklerimi yazarim. Bir sey duyarsan paylasirsan cok sevinirim.Bana da yüksek geldi ya beylikdüzü devlet hastanesi çok iyi diyolaa bakcam ben de bi ara..
Kaynana derdini en iyi bilene sorunAy hadsiz kendini bilmez
Şimdi çatlak dedim sen de yazmışsın. Kalp kalbe mi karşı desem ki. Aniden olmuş benimki de.Ay benim bacaklarım catlamis galibasanki daha önce yokmuslar gibi yenileri mi eklenmis neler olmus a aaaa.
Aferin oğlum aferin çocuğum anan kilo alip verip yeterince catlamamisti eline sağlık
Bel yanlarimda da olacak gibi hissediyorum. Aman zaten cok seksi giyinen bir insanım tüh dekoltem bozulacak.
Nerden veriyim basen.gobek göğüsBugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
Trip is loodingBir soz de benden esim.yemekte efe ve babasının adini.soyledi acikmis diye efe mi.koycaksiniz dedi kv evet dedim yumusakca odun.herifim daha belli değil demez mi ucuyordum.o.an.masadan bende evet EFE dedim kadin.bozuldu ne.bekliyordu acaba kocasinin adinimi kocama.gece uzun triplerim.basladi
Ben de bugün araştırdım işte orda doğuran 2 kişi çok memnun kalmış özel hastane gibiymiş yani.. Ben de randevu aldım Bi gidip bakcam işte doktor konusunda bilgim yok işte sen de öğrenirsen haber edersinYolda bankta karsilastigim bir kadin tek kisilik odalar var. Cok memnun kaldik dedi. Simdilik tek referansim o. Bu hafta randevum var. Ogrendiklerimi yazarim. Bir sey duyarsan paylasirsan cok sevinirim.
Kız her iki belimde bacaklarımda olmak üzere baya bi çatlağım oluştu son 1 ayda resmen kedi tırmalamış çok çirkin nasıl geçecek hiç bir fikrim de yokBugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
Bebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmediTrip is looding
Merkür mü geriliyor acabaValla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice
Hak etmis ama.Bir soz de benden esim.yemekte efe ve babasının adini.soyledi acikmis diye efe mi.koycaksiniz dedi kv evet dedim yumusakca odun.herifim daha belli değil demez mi ucuyordum.o.an.masadan bende evet EFE dedim kadin.bozuldu ne.bekliyordu acaba kocasinin adinimi kocama.gece uzun triplerim.basladi
Doğru diyorsun canım bazıları gelinin de bir insan evladı olduğunu unutuyor. Benim halam tam şirret bir kv mesela hep kızarız ona yapma etme diye, yengem de tam tersi gelinlerini oğullarından önde tutar hiç kırmaz. Biz de gidip kötü niyetli insanlara denk gelmişiz işte napalım. Bence de analık babalık bu değil de işte anlatamıyorsunAmin canım inşallah aklı başına gelir.
Ben de böyle olmayacağım Allah nasip ederse. Valla benim annem de kayınvalide gelinimiz var, fikrini söyler (her KV gibi ) ama hiç böyle şeyler yapmaz. Bi de stresli dönemi ise hep yardımcı olmaya çalışırlar babamla. Ne bileyim analık babalık bu deil bence. Evlendirince bitmiyor. Ömür boyu sürüyor.
O değil de iyi döküldükValla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice
Hani marjinal bizdik?saol cnm. Amin insallah.
yok yavrum cekmeyin sizler. Vakti gelince bir avazda dogurun. Benim cok sıklasti. Belimden popomdan krnimda... Her yerimden giriyor... Belim yarilavak sanirim...
He zaten dursa da en fazla 38 de alacak. Surda ne kaldi 4 hafta..
amin cnm.
Tabi. Yatak odama karisan bir kp vart. Kv degil KP...cunku hadsiz. Duracagi yei hic bilmez. Dan dun konusur. Akrabasi gee kalir "onlar korunmuyor muydu" diye bana sorar.
Önümüzdeki maçlara bakicaz.Şimdi çatlak dedim sen de yazmışsın. Kalp kalbe mi karşı desem ki. Aniden olmuş benimki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?