2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bana da yüksek geldi ya beylikdüzü devlet hastanesi çok iyi diyolaa bakcam ben de bi ara..

Bir soz de benden esim.yemekte efe ve babasının adini.soyledi acikmis diye efe mi.koycaksiniz dedi kv evet dedim yumusakca odun.herifim daha belli değil demez mi ucuyordum.o.an.masadan bende evet EFE dedim kadin.bozuldu ne.bekliyordu acaba kocasinin adinimi kocama.gece uzun triplerim.basladi

Ay benim bacaklarım catlamis galiba sanki daha önce yokmuslar gibi yenileri mi eklenmis neler olmus a aaaa.
Aferin oğlum aferin çocuğum anan kilo alip verip yeterince catlamamisti eline sağlık
Bel yanlarimda da olacak gibi hissediyorum. Aman zaten cok seksi giyinen bir insanım tüh dekoltem bozulacak.

Kıyamam, sen doğurunca hepimize bir rahatlama gelecek
saol cnm. Amin insallah.
yok yavrum cekmeyin sizler. Vakti gelince bir avazda dogurun. Benim cok sıklasti. Belimden popomdan krnimda... Her yerimden giriyor... Belim yarilavak sanirim...
He zaten dursa da en fazla 38 de alacak. Surda ne kaldi 4 hafta..
Canım Allah yardımcın olsun, ağrını sızını azaltsın inşallah sabır diliyorum sana
amin cnm.

Hepsi aynı .okun laciverti
kim.ne.derse desin number one quenn of drama R Rzg14 kv kp nokta.
Tabi. Yatak odama karisan bir kp vart. Kv degil KP...cunku hadsiz. Duracagi yei hic bilmez. Dan dun konusur. Akrabasi gee kalir "onlar korunmuyor muydu" diye bana sorar.

Ahhhh keşke canım. Ben de çok isterdim baba gibi KP. Hani bir söz var babanı seçemezsin ama Kpni seçebilirsin diye. Biz onu da yapamadık
Malesef be canım.. Allah sanada sabır versin gerçekten çok zor durumlar.
Valla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice
Ahh sorma be canım bu gece duygular şelaleeee ahahahh :)

Bana da yüksek geldi ya beylikdüzü devlet hastanesi çok iyi diyolaa bakcam ben de bi ara..
Yolda bankta karsilastigim bir kadin tek kisilik odalar var. Cok memnun kaldik dedi. Simdilik tek referansim o. Bu hafta randevum var. Ogrendiklerimi yazarim. Bir sey duyarsan paylasirsan cok sevinirim.

Şimdi çatlak dedim sen de yazmışsın. Kalp kalbe mi karşı desem ki. Aniden olmuş benimki de.

Bugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
Nerden veriyim basen.gobek göğüs

Trip is looding

Yolda bankta karsilastigim bir kadin tek kisilik odalar var. Cok memnun kaldik dedi. Simdilik tek referansim o. Bu hafta randevum var. Ogrendiklerimi yazarim. Bir sey duyarsan paylasirsan cok sevinirim.
Ben de bugün araştırdım işte orda doğuran 2 kişi çok memnun kalmış özel hastane gibiymiş yani.. Ben de randevu aldım Bi gidip bakcam işte doktor konusunda bilgim yok işte sen de öğrenirsen haber edersin

Bugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
Kız her iki belimde bacaklarımda olmak üzere baya bi çatlağım oluştu son 1 ayda resmen kedi tırmalamış çok çirkin nasıl geçecek hiç bir fikrim de yok

Hak etmis ama.

Doğru diyorsun canım bazıları gelinin de bir insan evladı olduğunu unutuyor. Benim halam tam şirret bir kv mesela hep kızarız ona yapma etme diye, yengem de tam tersi gelinlerini oğullarından önde tutar hiç kırmaz. Biz de gidip kötü niyetli insanlara denk gelmişiz işte napalım. Bence de analık babalık bu değil de işte anlatamıyorsun Ben iletişim kurmuyorum o yüzden boşuna çenemi yormak istemiyorum laftan anlayacak tipler değil çünkü. Aslında en iyisi huzurunu bozanı hayatından çıkarmak ama bu insanlar eşinin ailesi olunca bir yere kadar yapabiliyorsun bunu bir şekilde elleri kolları dilleri uzanıyor sana

Valla sonuna kadar haklısın hemde. Napayım babam napayım annem hep böyle zaten bizde biliyoruz neyiniz olduklarını da ona göre davransalar keşke ah ah bu gece herkes bi dertli döküldük iyice
O değil de iyi döküldük Çok güzel döküldük yahu

Hani marjinal bizdik?
Şimdi çatlak dedim sen de yazmışsın. Kalp kalbe mi karşı desem ki. Aniden olmuş benimki de.
Önümüzdeki maçlara bakicaz.
Ama bi gülüşü var
Ama cennet analarin ayaklari alti falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…