2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
R Rzg14 onlar korunmuyormuydu!! Ay kahkaha attım kusura bakma canım ben benim kp patavatsız bilirdim seninkinin üstüne tanımam şuandaki itibaren
Gul yavrum.. Simdi ben de guluyorum ama o zaman ben morarmistim .kimsenin ozel hayati beni ilgilendirmez demistim sadece..

Bebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmedi
Isime anne baba disindakiler niye karisiyor anlamiyorum. Daha belli degil demesi, sizin fikrinizi degistiririm ben daha demek resmen.

Hani marjinal bizdik?

Önümüzdeki maçlara bakicaz.
Ama bi gülüşü var
Ama cennet analarin ayaklari alti falan
Ne marjinali. Densiz anacim bunlar.
Gece bebekken oglu uyurken karisi uynmazmis, bu uyanirmis da karisinin memesini acar bebevgi emzirtirmsi de... Daha ne hikayeler.. Utanmadsa cocuk yapim asamalarini da anlatacak ..

Son. Yazdigim ik imesaj arasinda 3 kez kasildim bile..

Isime anne baba disindakiler niye karisiyor anlamiyorum. Daha belli degil demesi, sizin fikrinizi degistiririm ben daha demek resmen.
Bize.fikir sorsaniz.soylerdik dedi ya saka gibi sana ne sana ne cocuga cok sey yaptın sanki hakki.cok.ya

İşte keşkelerle olmuyor aileleri sonuçta.. Sen de elinden geleni yap çok diyalog kurma zaten ağırlaşmış sın o takılsın oğluyla odanda dinlen. Sen de ara da bişeye ihtiyacın var mı diye sor büyüklük senden kalsın napıcan

Ya bu dediğini bende eşime söylüyorum. Kesinlikle haklısın. Kendi ailem olsa huzur kaçıran ben görüşmem mesafe koyarım mesela diyorum. Kötü gününde elbette ki yanlarında olalım ama eğer huzur kaçırıyorsa mesafeni koyacaksın diyorum da çok merhametli eşim. Ailesine düşkün değil aslında ama kıyamıyor Valla bi yaştan sonra bünye kaldırmıyor böyle yoktan sebepsiz olayları. Eşimde az sabret yurt dışına yerleşelim de kurtulalım hepsinden diyor

Ya komedi gerçekten
Bu arada kuzum gülüyorum ama şeninde sancın var allahım sana gani gani sabır versinn bu cimcime dedesinin hikayelerine mi tepki veriyor acaba

Kız her iki belimde bacaklarımda olmak üzere baya bi çatlağım oluştu son 1 ayda resmen kedi tırmalamış çok çirkin nasıl geçecek hiç bir fikrim de yok
Kedi tırmalamış gibi, işkence edilmiş gibi mosmor olmuş benim belim de. 10dk inceledim ben belimi bi yere mi vurdum neden mor diye. Sonradan farkettim herhalde çatlak bu oluyor diye. Ben daha farklı bir sey sanıyordum çatlağı
Bebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmedi
Hiç mi görmedi o kapı süslerini ya?
Hepinizin ip adreslerinden.ulaşıp kv kp lere ekran.goruntuleri ciktisi alip bir dost seklinde posta
Hepsini topluca tatile göndersek onlar da rahatlar biz de

Daha ne kadar sasirabilirim acaba derken hep bir üstü çıkıyor

Hepinizin ip adreslerinden.ulaşıp kv kp lere ekran.goruntuleri ciktisi alip bir dost seklinde posta
yap annem yap kuzum... Bak ben senin psikolojiyi cokertirim dikkat et . surda kendi capimizda takiliyoruz.
Bize.fikir sorsaniz.soylerdik dedi ya saka gibi sana ne sana ne cocuga cok sey yaptın sanki hakki.cok.ya
Cocugu yapmayi bilen ismi bulmayi da bilir deseydin.

Yurtdışı seçeneğiniz varsa çok iyi en yakın zamanda kurtulursunuz inşallah canım biz şimdi tayinle daha da yakınlaştık bakalım başımıza neler gelecek

Yok cnm, kendine sıkıntı etme. Düşünme sen bunları, okuma da. Sen güzel şeyler oku.

BEnde geçen sordum da buraya öyle anladım alerji oldum sanmıştım başta

Freshh gormedi kapi.susunu.soylemedim.oda sormadi ilgiyi dusun seviyesini
R Rzg14 ssakin ol sampiyon dedikodu gıybet time ekibindenimmm kostebekmiyim bennn
@greyfurt_ ahhh yavrum alerjimi sandin.sen vayy pollyannamm vayy bende derim.incelmis.mor.damar dedim baktim.beyaz tirmik

Ya komedi gerçekten
Bu arada kuzum gülüyorum ama şeninde sancın var allahım sana gani gani sabır versinn bu cimcime dedesinin hikayelerine mi tepki veriyor acaba
Allah yardımcın olsun canım benim yaa
amin cnm.
Daha ne kadar sasirabilirim acaba derken hep bir üstü çıkıyor
o zaman artiriyorum. Adam benim spiralime bile laf etmisti. Tabi ben ona demedim. Bi saglik sorunu yuzunden hastanelik oldum. Olay spiral kaynakliymis. Kv ye demistim merakli ya. Kocasina demis. Tabiii benim sevgili kp ne yapabilir sence.. Babama gidip ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim de diyemedim..
Hep derim. Herkes 1 kv ile ben 2 kv ile ugrasiyorum diye.
Yok cnm, kendine sıkıntı etme. Düşünme sen bunları, okuma da. Sen güzel şeyler oku.
Sizi okuyorum egleniyprum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…