Isime anne baba disindakiler niye karisiyor anlamiyorum. Daha belli degil demesi, sizin fikrinizi degistiririm ben daha demek resmen.Bebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmedi
Bişeyler oldu bu Ağustos annelerine hadi bakalımMerkür mü geriliyor acaba
Yani ne diyebilirsin ki başka alem adammış gerçektenGul yavrum.. Simdi ben de guluyorum ama o zaman ben morarmistim.kimsenin ozel hayati beni ilgilendirmez demistim sadece..
Ne marjinali. Densiz anacim bunlar.Hani marjinal bizdik?
Önümüzdeki maçlara bakicaz.
Ama bi gülüşü var
Ama cennet analarin ayaklari alti falan
Bize.fikir sorsaniz.soylerdik dedi ya saka gibi sana ne sana ne cocuga cok sey yaptın sanki hakki.cok.yaIsime anne baba disindakiler niye karisiyor anlamiyorum. Daha belli degil demesi, sizin fikrinizi degistiririm ben daha demek resmen.
İşte keşkelerle olmuyor aileleri sonuçta.. Sen de elinden geleni yap çok diyalog kurma zaten ağırlaşmış sın o takılsın oğluyla odanda dinlen. Sen de ara da bişeye ihtiyacın var mı diye sor büyüklük senden kalsın napıcanOyy herkes dertlii. Valla bu gece bende dertliyim. Kp memleketten geldi yarın düğün var diye. Bu gece bizde kalacak ve ben hiç istemiyorumEşim ameliyattayken bana eşimin eski sevgililerini anlatıyordu o gün bugündür feci soğudum ve görmek bile rahatsız ediyor. Hiç böyle hayal etmemiştim oysaki ben. Babasını kaybetmiş biri olarak çok isterdim şöyle babacan bir kp im olsun bana Baba olsun.. Bir tek bu da değil bu kötü duyguları hissetmeme sebep olacak çok şeyi var beni rahatsız eden.. off ne bilim ya evlilik keşke iki kişi arasında olsa bütün sülaleylee olmasaaa
Ya bu dediğini bende eşime söylüyorum. Kesinlikle haklısın. Kendi ailem olsa huzur kaçıran ben görüşmem mesafe koyarım mesela diyorum. Kötü gününde elbette ki yanlarında olalım ama eğer huzur kaçırıyorsa mesafeni koyacaksın diyorum da çok merhametli eşim. Ailesine düşkün değil aslında ama kıyamıyorDoğru diyorsun canım bazıları gelinin de bir insan evladı olduğunu unutuyor. Benim halam tam şirret bir kv mesela hep kızarız ona yapma etme diye, yengem de tam tersi gelinlerini oğullarından önde tutar hiç kırmaz. Biz de gidip kötü niyetli insanlara denk gelmişiz işte napalım. Bence de analık babalık bu değil de işte anlatamıyorsunBen iletişim kurmuyorum o yüzden boşuna çenemi yormak istemiyorum laftan anlayacak tipler değil çünkü. Aslında en iyisi huzurunu bozanı hayatından çıkarmak ama bu insanlar eşinin ailesi olunca bir yere kadar yapabiliyorsun bunu bir şekilde elleri kolları dilleri uzanıyor sana
Ya komedi gerçektenNe marjinali. Densiz anacim bunlar.
Gece bebekken oglu uyurken karisi uynmazmis, bu uyanirmis da karisinin memesini acar bebevgi emzirtirmsi de... Daha ne hikayeler.. Utanmadsa cocuk yapim asamalarini da anlatacak..
Son. Yazdigim ik imesaj arasinda 3 kez kasildim bile..
Kedi tırmalamış gibi, işkence edilmiş gibi mosmor olmuş benim belim de. 10dk inceledim ben belimi bi yere mi vurdum neden mor diye. Sonradan farkettim herhalde çatlak bu oluyor diye. Ben daha farklı bir sey sanıyordum çatlağıKız her iki belimde bacaklarımda olmak üzere baya bi çatlağım oluştu son 1 ayda resmen kedi tırmalamış çok çirkin nasıl geçecek hiç bir fikrim de yok
Hiç mi görmedi o kapı süslerini ya?Bebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmedi
Hepsini topluca tatile göndersek onlar da rahatlar biz deHepinizin ip adreslerinden.ulaşıp kv kp lere ekran.goruntuleri ciktisi alip bir dost seklinde posta
Allah yardımcın olsun canım benim yaaİyi anladin cnm. Catlamak uzereyim..
Daha ne kadar sasirabilirim acaba derken hep bir üstü çıkıyorNe marjinali. Densiz anacim bunlar.
Gece bebekken oglu uyurken karisi uynmazmis, bu uyanirmis da karisinin memesini acar bebevgi emzirtirmsi de... Daha ne hikayeler.. Utanmadsa cocuk yapim asamalarini da anlatacak..
yap annem yap kuzum... Bak ben senin psikolojiyi cokertirim dikkat etHepinizin ip adreslerinden.ulaşıp kv kp lere ekran.goruntuleri ciktisi alip bir dost seklinde posta
Cocugu yapmayi bilen ismi bulmayi da bilir deseydin.Bize.fikir sorsaniz.soylerdik dedi ya saka gibi sana ne sana ne cocuga cok sey yaptın sanki hakki.cok.ya
Yurtdışı seçeneğiniz varsa çok iyi en yakın zamanda kurtulursunuz inşallah canımYa bu dediğini bende eşime söylüyorum. Kesinlikle haklısın. Kendi ailem olsa huzur kaçıran ben görüşmem mesafe koyarım mesela diyorum. Kötü gününde elbette ki yanlarında olalım ama eğer huzur kaçırıyorsa mesafeni koyacaksın diyorum da çok merhametli eşim. Ailesine düşkün değil aslında ama kıyamıyorValla bi yaştan sonra bünye kaldırmıyor böyle yoktan sebepsiz olayları. Eşimde az sabret yurt dışına yerleşelim de kurtulalım hepsinden diyor
Yok cnm, kendine sıkıntı etme. Düşünme sen bunları, okuma da. Sen güzel şeyler oku.Ne marjinali. Densiz anacim bunlar.
BEnde geçen sordum da buraya öyle anladım alerji oldum sanmıştım baştaKedi tırmalamış gibi, işkence edilmiş gibi mosmor olmuş benim belim de. 10dk inceledim ben belimi bi yere mi vurdum neden mor diye. Sonradan farkettim herhalde çatlak bu oluyor diye. Ben daha farklı bir sey sanıyordum çatlağı
Hiç mi görmedi o kapı süslerini ya?
Hepsini topluca tatile göndersek onlar da rahatlar biz de
Aynen kız stresini at sen de ohhBebe olmuş 8 aylik ad koymayi basarmisiz cat pat hala.belli degil.demez.mi kapi susu tulumu hazir herkese dedim dengesiz ya benim.duz beton ama.haşladım daha durr yapacaklarim.bitmedi
Ya komedi gerçekten
Bu arada kuzum gülüyorum ama şeninde sancın var allahım sana gani gani sabır versinn bu cimcime dedesinin hikayelerine mi tepki veriyor acaba
amin cnm.Allah yardımcın olsun canım benim yaa
o zaman artiriyorum. Adam benim spiralime bile laf etmisti. Tabi ben ona demedim. Bi saglik sorunu yuzunden hastanelik oldum. Olay spiral kaynakliymis. Kv ye demistim merakli ya. Kocasina demis. Tabiii benim sevgili kp ne yapabilir sence.. Babama gidip ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim de diyemedim..Daha ne kadar sasirabilirim acaba derken hep bir üstü çıkıyor
Sizi okuyorum egleniyprum :)Yok cnm, kendine sıkıntı etme. Düşünme sen bunları, okuma da. Sen güzel şeyler oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?