2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hepinizin ip adreslerinden.ulaşıp kv kp lere ekran.goruntuleri ciktisi alip bir dost seklinde posta
Benim KV zaten bu kış kameralı fonksiyonel telefona geçti benden iyi kullanıyor valla. Bi kere ağzımdan kaçırsam burada yazıştığımı hayatta çıkmaz burdan Tüm gün elinde telefon. İnstagramda milleti gözetliyor. Kendi yeğenleri kabul etmiyor takip isteğini Bir bozuluyor ki sorma Bi de söylüyor seni göremiyorum diye aaaa öyle mi diyip lafı değiştiriyor gençler

Aferin sana minnos. İp my pi karostorma bir daha. Zaten 1 kere enselendim birnkere daha yasayamam

Ayyy o konu sabahlik.belli.yastan.sonra.akilli.telefon vermemeliler insanlara acik.net

Ay artık yuh ya adam Nirvana’ya ulaştı yemin ederim tipini çok merak ettim kp

Ben şok ve iptal nasil bi kayınpeder o ,ohaaa diyorum

Valla kıpkırmızı yırtılıyo vücut dayanamıyor gerilmeye benim ilk hamilelikte hatıra hep beyaz çizgiler halini aldılar o renk gidiyo sonradan ama eski haline dönmüyor.. Bazı işlemler yapılabiliyomuş çatlaklar tazeyken daha eskiyince fayda etmiyo yapmak isteyen araştırsın şimdiden

Ah be yavrum onlar anlamaz ki akıl edemez öyle şeyleri. Sen gösterseydin bak bunu yaptırdım nasıl olmuş diye.

Ben her yerden engelledim ikisini de. Yoksa bisi yazsam zirt telefon, eee noldu niye bunu yazdin...
Kv alininca yuzume diyemez oradan anlamli sozlerden sokardi bana hey gidi gunler

Anaaaaa o mor damarı ben de gördüm dün bacağımda Tırmık mı olacak o

Ne kp ama.. Şok

Ay artık yuh ya adam Nirvana’ya ulaştı yemin ederim tipini çok merak ettim kp
cnm guya cok aydin, okumus, iyi mevkide calismis, acik goruslu.... Ama disi seni ici beni yakar modelden.
Bari biri normal olaydi
Ben şok ve iptal nasil bi kayınpeder o ,ohaaa diyorum
Anlatilmax yasanir. Senelerdir diye diye susturdum azcik sukur.

Tabi biz beyin yoksunu oldugumuz icin dusunup karar veremiyoruz. İyi ki varlar yoksa ne yapardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…