Benim KV zaten bu kış kameralı fonksiyonel telefona geçti benden iyi kullanıyor valla. Bi kere ağzımdan kaçırsam burada yazıştığımı hayatta çıkmaz burdan Tüm gün elinde telefon. İnstagramda milleti gözetliyor. Kendi yeğenleri kabul etmiyor takip isteğini Bir bozuluyor ki sorma Bi de söylüyor seni göremiyorum diye aaaa öyle mi diyip lafı değiştiriyor gençler
Benim KV zaten bu kış kameralı fonksiyonel telefona geçti benden iyi kullanıyor valla. Bi kere ağzımdan kaçırsam burada yazıştığımı hayatta çıkmaz burdan Tüm gün elinde telefon. İnstagramda milleti gözetliyor. Kendi yeğenleri kabul etmiyor takip isteğini Bir bozuluyor ki sorma Bi de söylüyor seni göremiyorum diye aaaa öyle mi diyip lafı değiştiriyor gençler
amin cnm.
o zaman artiriyorum. Adam benim spiralime bile laf etmisti. Tabi ben ona demedim. Bi saglik sorunu yuzunden hastanelik oldum. Olay spiral kaynakliymis. Kv ye demistim merakli ya. Kocasina demis. Tabiii benim sevgili kp ne yapabilir sence.. Babama gidip ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim de diyemedim..
Hep derim. Herkes 1 kv ile ben 2 kv ile ugrasiyorum diye.
amin cnm.
o zaman artiriyorum. Adam benim spiralime bile laf etmisti. Tabi ben ona demedim. Bi saglik sorunu yuzunden hastanelik oldum. Olay spiral kaynakliymis. Kv ye demistim merakli ya. Kocasina demis. Tabiii benim sevgili kp ne yapabilir sence.. Babama gidip ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim de diyemedim..
Kedi tırmalamış gibi, işkence edilmiş gibi mosmor olmuş benim belim de. 10dk inceledim ben belimi bi yere mi vurdum neden mor diye. Sonradan farkettim herhalde çatlak bu oluyor diye. Ben daha farklı bir sey sanıyordum çatlağı
Hiç mi görmedi o kapı süslerini ya?
Hepsini topluca tatile göndersek onlar da rahatlar biz de
Valla kıpkırmızı yırtılıyo vücut dayanamıyor gerilmeye benim ilk hamilelikte hatıra hep beyaz çizgiler halini aldılar o renk gidiyo sonradan ama eski haline dönmüyor.. Bazı işlemler yapılabiliyomuş çatlaklar tazeyken daha eskiyince fayda etmiyo yapmak isteyen araştırsın şimdiden
Ben her yerden engelledim ikisini de. Yoksa bisi yazsam zirt telefon, eee noldu niye bunu yazdin...
Kv alininca yuzume diyemez oradan anlamli sozlerden sokardi bana hey gidi gunler
amin cnm.
Iikuayko
son durum nedir?Ben Allahtan mani olmazsa gelicem fazla duramam ama 30 dk falan olur sanırım Malum ablam getirip götürecek Yoksa senden kova al ,taşı eve imkanı yok iyice ağırlastim artık evde 2 cocuk karında 1 adet bitiyorum bu sıcakta
RRzg14
bence kp gayet anlayisli normalde hep kadinlara gorev bindiriyorlar. Erkek zevkten mahrum kalmasin diye hormonlarimizla oynuyoruz ya da spiral falan. Benim kv de de sen korun kizim spiral taktir diyodu. Ogluna sen korun diyemiyo ama bana diyebiliyo
RRzg14
bence kp gayet anlayisli normalde hep kadinlara gorev bindiriyorlar. Erkek zevkten mahrum kalmasin diye hormonlarimizla oynuyoruz ya da spiral falan. Benim kv de de sen korun kizim spiral taktir diyodu. Ogluna sen korun diyemiyo ama bana diyebiliyo