Herkese sukrettirdin kv kp hakkindaBu gece sancinin gaziyla cok dedikodu yaptim. Cokkkk ifsa ettim kendimi. artik yorum yazmiyorum bu dngesizgiller hakkinda.
Bunlarin her birini cidden yasadim. Bazen anlattigim ya da yazdigim zaman "neler yasamisim, beni tanimayanlar yok canim der inanmazlr" derdim. Ama ciddi ciddi yasadim hepsini. Daha fazlasini da. Bakincva iyi sabretmisim diyprum.Herkese sukrettirdin kv kp hakkindaresmen kıssadan hisse ibretlik ya sapka.çıkartıyoruz
Ohhhh en iyisini yapmışsın. Ben engellesem hemen farkederBen her yerden engelledim ikisini de. Yoksa bisi yazsam zirt telefon, eee noldu niye bunu yazdin...
Kv alininca yuzume diyemez oradan anlamli sozlerden sokardi bana hey gidi gunler
Canim bir yerde de deşarj olmak lazim. Tut tut nereye kadar.Ohhhh en iyisini yapmışsın. Ben engellesem hemen farkeder
Hiç öyle sözler falan paylaşmam ben, belki yazsam Üstüne alınırKimseyle uğraşacak enerjim yok valla. Ama Allah sana sabır versin. Sen kıdemli gelin Ben 2 yılda havluyu attım. Eltim bu konuda çok iyi 2 tane canavar oğlu var. Kendi gelmiyor kocasıyla gönderiyor yaz tatilinde baksın diye. Hiç umrunda değil 2 haftada 1 haftasonu alıp yine getiriyorlar. Çok vurdum duymaz merhametSiz. Direk kullanıyor bunları. Kaşarlanmış Yüzlerine gülüyor işine bakıyor. Başta neden böyle diyordum şimdi anlıyorum Biz hiç dedikodu yapmıyoruz Burda size yazıyorum ama gerçek hayatta anlatamıyorum kimseye ya ben böyle. Sevmem de pek dedikoduyu. Bi de etliye koz verilmez Dimi nolacağı bilinmez
Elti felaketmis henuz yok benim de eminim.canavar gelir bana da kv sarsa da.bana.sukretse.kvOhhhh en iyisini yapmışsın. Ben engellesem hemen farkeder
Hiç öyle sözler falan paylaşmam ben, belki yazsam Üstüne alınırKimseyle uğraşacak enerjim yok valla. Ama Allah sana sabır versin. Sen kıdemli gelin Ben 2 yılda havluyu attım. Eltim bu konuda çok iyi 2 tane canavar oğlu var. Kendi gelmiyor kocasıyla gönderiyor yaz tatilinde baksın diye. Hiç umrunda değil 2 haftada 1 haftasonu alıp yine getiriyorlar. Çok vurdum duymaz merhametSiz. Direk kullanıyor bunları. Kaşarlanmış Yüzlerine gülüyor işine bakıyor. Başta neden böyle diyordum şimdi anlıyorum Biz hiç dedikodu yapmıyoruz Burda size yazıyorum ama gerçek hayatta anlatamıyorum kimseye ya ben böyle. Sevmem de pek dedikoduyu. Bi de etliye koz verilmez Dimi nolacağı bilinmez
Beyazlayacaksa yine bi nebze iyi. Böyle mosmor dolaşamam sinir bozucuValla kıpkırmızı yırtılıyo vücut dayanamıyor gerilmeye benim ilk hamilelikte hatıra hep beyaz çizgiler halini aldılar o renk gidiyo sonradan ama eski haline dönmüyor.. Bazı işlemler yapılabiliyomuş çatlaklar tazeyken daha eskiyince fayda etmiyo yapmak isteyen araştırsın şimdiden
Yok artık, insanların üremesine bile karışmak da ne bileyim. Sen de deseydin ya “yok biz 1-2 çocuk daha düşünüyoruz” diye. Şok olaydı şöyle bi.
Keske yillar once kaybolan dizi.karakteri gibi .kardesi.ciksa gelse esinin evli.olsa gelin.kok.sokturseCanim bir yerde de deşarj olmak lazim. Tut tut nereye kadar.
Bende elti gorumce kayinbirader vs hic biri yok. Ondan da geliyor bunlar basima
Aaaaa onların uğraşacak kimseleri yokmuş demek ondan hepsi sizeCanim bir yerde de deşarj olmak lazim. Tut tut nereye kadar.
İyi geceler kuzumBen kacar genclik.size doyum.olmaz.dun uyuyamadım.stres korku gerilim.bugun.yatıyım fazla.kaynatmayin sabah zor.oluyor.okumasi herkese.huzurlu bolll uykulu geceler agrisiz sizisiZ hepinizi.seviyorum
Hormonlarimla oynayamam dedim direkt. Bir de ilk evlendigimizde korunmayin, korunmak kısırlık yapiyor demisti. Bu ne lahana bu ne perhiz diyorum icimden.Beyazlayacaksa yine bi nebze iyi. Böyle mosmor dolaşamam sinir bozucu
Yok artık, insanların üremesine bile karışmak da ne bileyim. Sen de deseydin ya “yok biz 1-2 çocuk daha düşünüyoruz” diye. Şok olaydı şöyle bi.
Onlar da olsaymış tımarhanelik olurmuşsun. Huniyle gezerdin artık.Canim bir yerde de deşarj olmak lazim. Tut tut nereye kadar.
Canım bi söz var. Seven s..... , s........ sevilir diyeElti felaketmis henuz yok benim de eminim.canavar gelir bana da kv sarsa da.bana.sukretse.kvbelasını.bulsa
O sen hamile olana kadardı cnmHormonlarimla oynayamam dedim direkt. Bir de ilk evlendigimizde korunmayin, korunmak kısırlık yapiyor demisti. Bu ne lahana bu ne perhiz diyorum icimden.
Eşinin farkında olması büyük şans bencede canım.
Bu gece benim de cenem açıldı iyice. Devam edeyim bari. Doguma esim de girmisti. Aa utanmiyo musun dedi. Valla neyden utanip utanmayacagimi sasirdim. Cocugu esimle birlikte yaptim zaten. Doğuma girdiginde de bas ucumda duruyor. Alt kismimi gormuyor neyse dogumdan sonra da cogu konuda esim yardim etti. Ondan da utancaksam kimden yardim istiycem bilmiyorum.O sen hamile olana kadardı cnmeski kafalı işte., bi yatağını konuşmadığı kalmış ona da girmiş. Bu bizim özelimiz diyip utandırmak lazım. Utanırsa tabi..
İlk çocuğumda 32. Haftaya kadar mis gibi geldim. Tabi yağlanıyorum. Tam çatlamicam derken her gün 2-3 çatlak oldu göbeğimde... bence genetik- yapısal bir durum. Bakımla yağ ile ilgisi yok. Bu sefer uni baby bebek yağı aldım. Yine yağlandım. Ama yeni çatlak var mı fark edemedim, öncesinden haritaya döndüğüm için. Ama herkes farklı. Kuzenimin kolları felaket çatlamıştı, bir arkadaşında gögüsleri...Bugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
dogum sureci basladiktan sonraki sureci anlatmis doktorun, sagol canim. Ama ben dogumu baslatmak icin tuyolari varmi listeme ekliim diye sormustum.Doğum başlangıcıni hızlandırmak diye bir şey dusunmeyn biri icin iyi olan birine iyi gelmeyblr dedi.kimi 24 saat sanci cekeblr kimi 2 saat sadece bol.egzersiz ve masajla bu süreci sakin ve mahrem yer olacak şekilde geçirmeye bakın dedi. Doğum anina yakın hastanede sanci cekerken mümkünse anneniz yannzda olmasın dedi onun kaygisi sizi daha uzer. O anda eşinizle yalniz sakin olmaya çalışın dedi.
oh my god.amin cnm.
o zaman artiriyorum. Adam benim spiralime bile laf etmisti. Tabi ben ona demedim. Bi saglik sorunu yuzunden hastanelik oldum. Olay spiral kaynakliymis. Kv ye demistim merakli ya. Kocasina demis. Tabiii benim sevgili kp ne yapabilir sence.. Babama gidip ben karima eziyet olmasin diye kendim korundum. Cocuklara da diyecektim de diyemedim..
Hep derim. Herkes 1 kv ile ben 2 kv ile ugrasiyorum diye.
Sizi okuyorum egleniyprum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?