2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Erkeklere bize sorduklari gibi kapi susunu ne yapican hediyelik ne yapican diye soean olmadigindan bunlarin yapilma ihtimalinden bile bi haberler. Bu sebeple biz onlari işin içine sokacagiz. Konu onlardan cok bagimsiz ilerliyor çünkü.
Ben perde gosteriyorum ok diyor baska gösteriyorum sen bilirsin diyor. He ben isime karisilmamasini zaten severim de ev icinde de öyle ben arastirir ben alir ben ederim.
Yani kociskon anormal degil, siradan bir Türk erkegi, sen onu işe dahil et
Sali sabah 10.30 gibi sana attigim konum dedik ama gec gelen olur erken gelen olur, tekrar konuşuruz.
Kime neymis benim cinsel hayatimdan. Bu neyin kafasi ya?

Kendisi senin nasıl korunacağına karar vermeye utanmıyor da, sen eşinin doğuma girmesine mi utanacakmışsın. Ayyy sinir oldum. Kız gruplarındaki sürekli “ayrıl” diyen arkadaş gibiyim bugün, herkesi gazlıyorum resmen.

Anlamadım ben kuzum, annesiyle beraber mi otele gidecek iş için

Bu sozler bana cok guzel tecrube oldu. Baktim her konuya bir sey diyor ve birbirinin zitti durumlar oluyor. Ona gore sinir koymaya basladim. Valla insanin kafasi karisiyor. Madem esimizden utanmamiz lazim. Niye cocuk yapiyoruz, evleniyoruz. Cocuk yapmasaydik utaniyorum yapamadim diyebilirdim en azindan bu mantiga goreaman gazla bir sey olmaz. Bu aksam cok iyi geldi. Patliycaktim artik. Eskiden insanlar hamile kalinca karinlarini sakliyormus. Simdi biz soyluyomusuz. Ama dogan cocuga isim bulma hakki onlarin. O dogan cocuk da utanilacak bir durum o zaman bence. Hic cocugu gostermeyelim ayip bir olayin urunu. Ayipla olmayan karisti gitti iyicene

Kızlar adetim 1 gün gecikti sabah test yaptım böyle cıktı silik çizgi gördüm sanki sizcede var mı hamilelik olabilirmi
Yani sanki bende hafif bişiyler görür gibi oluyorum..Ama bu markada yanlış çıkabiliyor bilgine..hamile.kalmadan önceki ay bu testle test yaptım çok bariz çizgi cıktı başka markayla 2 tane daha yaptım negatifti..ve sonuç hamile değildim..yarın başka bir markayla çok idrar damlatmadan tekrar yap bence..ve istiyorsan inşallah hamilesindir

Gelcekmisin o mini bulusmaya

İdare edersn canim

dogum sureci basladiktan sonraki sureci anlatmis doktorun, sagol canim. Ama ben dogumu baslatmak icin tuyolari varmi listeme ekliim diye sormustum.

oh my god. Allah sabir versin!
Ilk satırda okydysan ona cevap verdi sana iyi gelen baskasna gelmeyblr.

Gözün aydın canım çooook sevindim

Depresyon mevzusu konuşulmuş. Yani evet çok büyük bir nimet anne olmak Allah isteyen herkese versin ama çok yoruldum. Şuan ayak sızlamasından uyuyamıyorum. Haraket ettşrmeden duramıyorum okadar acıyor ki. Hep böyle hergece. Günde 10dkdan fazla iş yapsam belim tutuluyor artık. Yürüyemiyorum asla. Sürekli sıcak basıyor başım dönüyor gözüm kararıyor tansiyonum düşüyor. Doğurunca eski ben olacakmıyım merak ediyorum. Güçlü kuvvetli yorulmayan.. inşallah bu ağrılar kalmaz. Gerçekten sabrediyorum

kizlar iyi kaynatmissinz gece
hatirlayan olur tatile giderken kv bana orda dogur kuşlarınız olsun demisti esimde bunkari duydu bi tepki vermedi
geldiktwn iki gun sonra bi kusumuz öldü
bak.dedim annenin beddua tuttu
gecen de iki gun belim agriyinca herlade doguracam ama daha erken annenin beddua di yuzunden olur dedum tin yok adamda
sinir oldum iyice kocaya bu donemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…