canim nasilsin doktra gottinmiMıde bulantısı ve bebısın haraketı ıle uyandım. Belım agrıyor ınsallah bısey yoktur dogurmam ılk defa boyle bırsey oldu.
Depresyon mevzusu konuşulmuş. Yani evet çok büyük bir nimet anne olmak Allah isteyen herkese versin ama çok yoruldum. Şuan ayak sızlamasından uyuyamıyorum. Haraket ettşrmeden duramıyorum okadar acıyor ki. Hep böyle hergece. Günde 10dkdan fazla iş yapsam belim tutuluyor artık. Yürüyemiyorum asla. Sürekli sıcak basıyor başım dönüyor gözüm kararıyor tansiyonum düşüyor. Doğurunca eski ben olacakmıyım merak ediyorum. Güçlü kuvvetli yorulmayan.. inşallah bu ağrılar kalmaz. Gerçekten sabrediyorum
bebisler nasil canim kilo almaya baslamoslardir insallajcanım doğum yapmış anne olarak şunu diyeyim, gerçekten eskisinden daha iyi olacaksın. Ben sizler kadsr ilerleyemedim gebelikte ama az çok tahmin ediyorum. Benim de doğumdan önceki son bir kaç gecem ağlayarak geçti çünkü. Öksürüyordum, ayaklarım davul gibiydi, her yerim ağrıyordu. Sürekli ağladım. Allahım ya sabır ver ya kurtar diye.
Doğumdan çıktım belimin ağrıları geçti, hastalıklarım hafifledi. Bugün 10 gün bitti. Artık ayaklarım şişmiyor herşey yavaş yavaş normale dönüyor.
Çok zor biliyorum, ama az sabır. Bebeğini kucağına aldığında hem sağlığın daha iyi olacak hem de o kadar mutlu olacaksın ki şu anları hatırlamayacaksın bile. Hatta, aynı mutluluğu tekrar yaşamak için o sıkıntıların hepsine tekrar talip olacaksın.
Bebeğini düşünmeye çalış, mutlu olmaya çalış. Hepsi göz açıp kapayana kadar geçecek.
bebisler nasil canim kilo almaya baslamoslardir insallaj
idare etmeye calisiyrm cnm. cok az uyuyabildim bölük pörçük. sanci olayi zorluyor iyice vucudumu...
hafi insallah. ay severim onlari yahu.şu an oğlumla koyun koyunayızevet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.
Senden bunları duymak çok güzel canım. İnşallah söylediklerine inanıyorum umarım benim içinde aynıları olur. teşekkür ederimcanım doğum yapmış anne olarak şunu diyeyim, gerçekten eskisinden daha iyi olacaksın. Ben sizler kadsr ilerleyemedim gebelikte ama az çok tahmin ediyorum. Benim de doğumdan önceki son bir kaç gecem ağlayarak geçti çünkü. Öksürüyordum, ayaklarım davul gibiydi, her yerim ağrıyordu. Sürekli ağladım. Allahım ya sabır ver ya kurtar diye.
Doğumdan çıktım belimin ağrıları geçti, hastalıklarım hafifledi. Bugün 10 gün bitti. Artık ayaklarım şişmiyor herşey yavaş yavaş normale dönüyor.
Çok zor biliyorum, ama az sabır. Bebeğini kucağına aldığında hem sağlığın daha iyi olacak hem de o kadar mutlu olacaksın ki şu anları hatırlamayacaksın bile. Hatta, aynı mutluluğu tekrar yaşamak için o sıkıntıların hepsine tekrar talip olacaksın.
Bebeğini düşünmeye çalış, mutlu olmaya çalış. Hepsi göz açıp kapayana kadar geçecek.
Maşallah kuzularaşu an oğlumla koyun koyunayızevet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.
Ben de senin gibiyim canim valla toplu tasimaya en son 1 ay once bindim annemle o da.. marmaraforuma gitmek icin evin onunden minibus olmasa o da imkansizdiIstanbul buluşması yapılıyor bende istanbuldayım ama bana çok uzak Üsküdar. ForumIstanbul olsaydı gelebilirdimbuluşursanız buraya fotoğraf yükleyin lütfen. O yolu göze alıp evden çıkacaklara helal olsun diyorum. Ben toplu taşımaya asla binemiyorum artık cesaret edemiyorum. Annem bana yakın oturuyo ama ona bile yürürken kırk kez oflayıp pufluyorum. Valla ben mi çok erken ağırlaştım böyle bilmiyorum
Sağ ol canım inşallahAllah kavuştursun canım ya inşallah yanında olur o güzel zamanlarda
Ooo olmaz miBugün itibariyle farkettim ki nurtopu gibi çatlağım var. Herrrr gün nemlendirmeme rağmen , sol belimde. Daha geçen gün bir şey yoktu, acayip moralim düştü. Sizlerde var mı çatlak?
Esimin bir isi icin annesinin burda bazi kagit kurek islemleri yapmasi gerek. Kaynananin canina minnet keske gelsede hic donmese turkiyeye kafasinda. Misafir odamiz bebek odasi oldu, yani yatiraracak yerim yok. Esimde ondan bana ‘otelde kalir’ diyo, heee 67 yasinda kadini alman oteline goturAnlamadım ben kuzum, annesiyle beraber mi otele gidecek iş için
ederim dimi..ay nasil gozumde buyutuyorum simdiden bi bilsen. koltukta oturamiyorum kalkamiyorum durduk yere soyunup dokunuyorum oturdugum yerde kramplar oflama puflama...odamdan cikamicam rahat etmek icin o geldiginde. kadina bisey demiyorumki benim uyuz kocam eziyet ediyo getirerek.İdare edersn canim
Asırı derece mıde yanması yasadım canım mıdemın agrısı belıme vurdu gece kalkıp ılac aldım bır saat sonra rahatladım bebekde rahtladı stres oldu galıba o da ıcerde bı ara bebek kılo alsın dıye gece gunduz yıyorum mıde asıdım yukseldı demek kı.canim nasilsin doktra gottinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?