2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
adam evlenmedwn once anasini babasini tinlamayan adamdi
evlenince kiymete bindiler
ben cocuk dogurup zorluk cekince benim gicik adam anasinin kiymetini dusunuyo
annwsiyle ozel durumleri olmus
dedim annen seni.istemoyormus bile hala ne abartoyon diyorum ama jeton dusmuyo adamin

canım doğum yapmış anne olarak şunu diyeyim, gerçekten eskisinden daha iyi olacaksın. Ben sizler kadsr ilerleyemedim gebelikte ama az çok tahmin ediyorum. Benim de doğumdan önceki son bir kaç gecem ağlayarak geçti çünkü. Öksürüyordum, ayaklarım davul gibiydi, her yerim ağrıyordu. Sürekli ağladım. Allahım ya sabır ver ya kurtar diye.

Doğumdan çıktım belimin ağrıları geçti, hastalıklarım hafifledi. Bugün 10 gün bitti. Artık ayaklarım şişmiyor herşey yavaş yavaş normale dönüyor.

Çok zor biliyorum, ama az sabır. Bebeğini kucağına aldığında hem sağlığın daha iyi olacak hem de o kadar mutlu olacaksın ki şu anları hatırlamayacaksın bile. Hatta, aynı mutluluğu tekrar yaşamak için o sıkıntıların hepsine tekrar talip olacaksın.

Bebeğini düşünmeye çalış, mutlu olmaya çalış. Hepsi göz açıp kapayana kadar geçecek.

bebisler nasil canim kilo almaya baslamoslardir insallaj

bebisler nasil canim kilo almaya baslamoslardir insallaj

şu an oğlumla koyun koyunayız evet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.

idare etmeye calisiyrm cnm. cok az uyuyabildim bölük pörçük. sanci olayi zorluyor iyice vucudumu...
hafi insallah. ay severim onlari yahu.
emerlerde kilolari arak yapar cidden.

Senden bunları duymak çok güzel canım. İnşallah söylediklerine inanıyorum umarım benim içinde aynıları olur. teşekkür ederim

Maşallah kuzulara

Ben de senin gibiyim canim valla toplu tasimaya en son 1 ay once bindim annemle o da.. marmaraforuma gitmek icin evin onunden minibus olmasa o da imkansizdi 10 15 dk yurusem belim agriyo ve cişim geliyo

Arkadaşlar kucağın çok ağrıyor bunun için ne yapmam lazım bilen yardım edebilirmi evde yapabileceğim

Bende daha çatlak yok çok şükür bundan sonra olur mu bilmem çok aşırı büyük bir karnım yok ondan galiba bir de 8.haftadan beri her duştan sonra zeytinyağına bulanıyorum çok kuru bir vücudum var yağlanmasam kesin çatlardım.

Gunaydinn giybetellalar ❤ yogurt yeseydiniz gece bir giybet zehirlenmesi yasanmis

20 syfa falan okudum masallah erken uyumusum aksam.
"Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali " seklindeki guzide dortlugu buraya birakiyorum hislerime tercuman olmasi adina

Bu sabah Asya kuşum gobek deligimden çıkmaya calisiyo sayfalari okurken hic durmadi 33+6 bugun. hafta gecislerimde hep boyle beni zorluyo kasilmalar sancilar asiri hareketler buyume atagi gibi biseu yasiyo galiba :)

Dun banyo yaparken fiziksel olarak engellenmek beni cok sinirlendirdi artik dogsun diye aglarken arkasindan nasil dogurucam diye aglamaya devam ettim.. Iyice kafayi yemis durumdayim. Elimden bisey dustugunde egilip kalkamadigmda vs sinir krizi geliyo ozgurlugumu cok ozledim dogunca da tam anlamiyla ozgur olamicam bunu bilmek de biraz geriyor beni.. Hic bisey eskisi gibi olmicak :/ bi cok mutlu oluyorum bebisim olacagi icin bi cok mutsuz

Anlamadım ben kuzum, annesiyle beraber mi otele gidecek iş için
Esimin bir isi icin annesinin burda bazi kagit kurek islemleri yapmasi gerek. Kaynananin canina minnet keske gelsede hic donmese turkiyeye kafasinda. Misafir odamiz bebek odasi oldu, yani yatiraracak yerim yok. Esimde ondan bana ‘otelde kalir’ diyo, heee 67 yasinda kadini alman oteline gotur Koltukta rahat edemez yer yatagi cikarttiracam esime. Yine rahat edemicek ama artik napim. Iki gece idare etsin.

İdare edersn canim
ederim dimi..ay nasil gozumde buyutuyorum simdiden bi bilsen. koltukta oturamiyorum kalkamiyorum durduk yere soyunup dokunuyorum oturdugum yerde kramplar oflama puflama...odamdan cikamicam rahat etmek icin o geldiginde. kadina bisey demiyorumki benim uyuz kocam eziyet ediyo getirerek.

canim nasilsin doktra gottinmi
Asırı derece mıde yanması yasadım canım mıdemın agrısı belıme vurdu gece kalkıp ılac aldım bır saat sonra rahatladım bebekde rahtladı stres oldu galıba o da ıcerde bı ara bebek kılo alsın dıye gece gunduz yıyorum mıde asıdım yukseldı demek kı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…