2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Z zhrazynep kv.deli.oldum yazık kus olmus ya pis kem.gozlu kadin esine ne demeli cok.seviyorsa anasini gitsin kalsin yaninda aile.kavramını bazen unutuyorlar annecilikleri yüzünden ALLAH buyuk eden bulur elbet onların canini yakarlar.gelincikleri
afroditi yogurt mu serum.baglasann zehirlenme gecmez vücut bağışıklık kazanmis artik kv.kp elti görümcelere zehir yasam.tarzi
Arwien senin eltinnn de anasinin.gözü kucuk.hesaplar pesinde sinsi manyak.haklisin ne.kadar kotu ol.o.kadar tatlisin saygılı.ol seviyeli.dur sen.kötüsün aslinda kotu olup kullaninca tatli degerli oluyorsun siz de mi ayni apartmandasınız pofff biz de

sen kac hafta idare etmis kadinsin. 2 gun mu dokunur sana yavrum

sen kac hafta idare etmis kadinsin. 2 gun mu dokunur sana yavrum
ay hadi insallah canim haklisin. dua etsin kocam ki bu aralar bende kredisi cok.

gunaydinlar tatli hamileler, keyifli pazarlarimiz olsun persembeden itibaren bana heeeer gun pazar gibi olacak, nasil mutluyum nasil keyifliii

Ben 87 oldum valla, doğuma kadar da 90 olurum. Doğumdan eve dönerken -5 ile dönersem tamamdır geri kalanı da fazlasıyla veririm
Hâlâ 2 öğün yiyorum ama meyve nerdeyse kilo ile yicem hemen de fark ediyor tartıda. 2 hafta önce 6 kgdeydm bugün tartilcm kaçışım yok

Hatta esksndn çok daha enerjik olacaksn canım hic merak etme. Şuan son zamanlarimz ayakta ödem olması normal 1 haftadır sol ayagimin üstünde cok hafif sislik gördüm bir yere mi carptm diye dusunrken hoş geldin odemm dedim
Ellerin ve yüzün de şişiyorsa tansiyon olcturup gebelik zehirlenmesi olablr demiş dr banu hanim aklında olsun diye diyrm canım panik yapmada.
Bu arada hala iş yapmaktn bahsedyrsn artık 10 dakikada olsa yapma ayağını kalp hizasından yukarı tut yastık köy altına, bir kaba ılık soğuğa yakın su koy ve mutlaka yarim saat yürüyüş yapmalsn dışarı cikamzsn kapının önünde turla vee bol suu
Bak kaç doktr dinledm hepsini aktrdm

insallah canim Allahin izniyle cok daha cabuk toparlanirlar insallh

gecmis olsun canim

evet canim dun gece bile tartisyik zaten kv yuzune artik hic bisrye tahammulum kalmadi

Günaydın tatlış anneler ve güzel melekleri
Maşallah oku oku bitiremedim ki gece uyumadan önce okumuştum son msj a kadarsabah uyandığımdan beri de şuana kadar yazmış olduklarınızı okudum ben sadece okuyabiliyorm mesajlarınızı işin yorgunluğu sonra kızıma ayırmam gereken zaman buraya fırsat bulamıyorum ve kıskanıyorum sizleri kızıma hamileyken de 2011 ocak anneleri grubndaydm ve o zaman çalışmadığım için orada daha aktiftm ama şuan burda size sürekli katılamamak üzücü

Eş aileleriyle sorunu olanlar Allah yardım etsin zor yani çok şükür benimkiler 10 senenin sonunda beni tanıdılar karışmazlar hiçbirşeyimize zaten tatlı gidip tatlı geliyoruz

Ağustos 7sine kadar iş devam bu tempoyla çalışırken doğurmam İnş

Hep pozitif olun hiçkimse için strese girip kendinizi germeyin önemli olan önce sizsizsinz sonra bebişler

+1
Fiziksel olarak beni çok rahatsız etmiyor yalan yok ama ruhsal anlamda çok bitkin ve keyifsizim tuhaf bir şekilde. Koala gibi bir tembellik hali ile yatakta saatlerce oturup kitap okuyorum. Bu halsizlik keyifsizlik hali beni çok korkutuyor. inşallah doğumdan sonra geçer de bu hamileliğe özgü bir şeydir

Al benden de o kadar

Saat 6 dan sonra ne yesen yapiyo canim mide yanmam varsa en gev 8 gbi bitirmeye calsi mesela meyve de yapiyo cok kotu bisey ya mide yanmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…