Bastan berı var ama bebıs zayıf oldugu ıcın gece annenın enerjı ıhtıyacı olmuyor dıye ne yersen bebege gıdıyor dıye gece uyanıp yıyorum ama dun olacektım valla. Bır daha yer mıyım bılmıyorum cok kotu oldum
Kalp atisi gibi tik tik hıçkırık kizlar korkmayin saglik göstergesi Sheker_kedy
ne kadar guzel ya sen her konuda deneyimli kv.kp 10 yil olmus prenses var maşallah ara ara yazin lutfen
Kalp atisi gibi tik tik hıçkırık kizlar korkmayin saglik göstergesi Sheker_kedy
ne kadar guzel ya sen her konuda deneyimli kv.kp 10 yil olmus prenses var maşallah ara ara yazin lutfen
İnanın hep aklımda burası kv kp kendi haline bıraktm ben zaten 3 tane görümce var bnde daha çok onlarla ilgilendikleri için bana enerji kalmıo sanırım ama önceden böle diildi sürekli laf sokuşturma falan yapıolardı
İşte keşkelerle olmuyor aileleri sonuçta.. Sen de elinden geleni yap çok diyalog kurma zaten ağırlaşmış sın o takılsın oğluyla odanda dinlen. Sen de ara da bişeye ihtiyacın var mı diye sor büyüklük senden kalsın napıcan
Kalp atışı gibi şu anda yapıyor mesela benimki uzun süre anlamadım hıçkırık olduğunu ama artık ayırt edebiliyorum çünkü hareketlerinden çok farklı seriye bağlıyor baya altında hissediyorum göbeğimin nerdeyse 1 karış
İnanın hep aklımda burası kv kp kendi haline bıraktm ben zaten 3 tane görümce var bnde daha çok onlarla ilgilendikleri için bana enerji kalmıo sanırım ama önceden böle diildi sürekli laf sokuşturma falan yapıolardı
Bastan berı var ama bebıs zayıf oldugu ıcın gece annenın enerjı ıhtıyacı olmuyor dıye ne yersen bebege gıdıyor dıye gece uyanıp yıyorum ama dun olacektım valla. Bır daha yer mıyım bılmıyorum cok kotu oldum
şu an oğlumla koyun koyunayız evet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.
Ne kadar güzel haberler bunlar ♥ ama senin başından beri pozitif oluşunun da etkisi var kesinlikle.. Herşey çok daha güzel olsun inşallah canım benim ♥♥
şu an oğlumla koyun koyunayız evet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.
Merhaba arkadaslar, umarim herkes iyidir ben artik cok sabirsizlanmaya başladim , kizimi gormek istiyorum, gunler sanki geçmiyor, zaman yavaşladi sanki.. boyle dusunup erken dogum enerjisini kendime cekmek istemiyorum ama cok buyuk bir merak icindeyim .. o tatli tekmeler beni benden aliyor siz de boyle sabirsizlaniyor musunuz :)