2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Saat 6 dan sonra ne yesen yapiyo canim mide yanmam varsa en gev 8 gbi bitirmeye calsi mesela meyve de yapiyo cok kotu bisey ya mide yanmasi
Bastan berı var ama bebıs zayıf oldugu ıcın gece annenın enerjı ıhtıyacı olmuyor dıye ne yersen bebege gıdıyor dıye gece uyanıp yıyorum ama dun olacektım valla. Bır daha yer mıyım bılmıyorum cok kotu oldum

Kalp atisi gibi tik tik hıçkırık kizlar korkmayin saglik göstergesi
Sheker_kedy ne kadar guzel ya sen her konuda deneyimli kv.kp 10 yil olmus prenses var maşallah ara ara yazin lutfen

İnanın hep aklımda burası kv kp kendi haline bıraktm ben zaten 3 tane görümce var bnde daha çok onlarla ilgilendikleri için bana enerji kalmıo sanırım ama önceden böle diildi sürekli laf sokuşturma falan yapıolardı

Çok şükür atlattım korku gecesini canım :)

Kalp atışı gibi şu anda yapıyor mesela benimki uzun süre anlamadım hıçkırık olduğunu ama artık ayırt edebiliyorum çünkü hareketlerinden çok farklı seriye bağlıyor baya altında hissediyorum göbeğimin nerdeyse 1 karış

Allah baska dert vermesin 3 tane ohooooo

İlk.defa duydum canim.boyle biseyi bilmiyorumki doktor mu soyledi... Ama.uyutmaz gece seni yedigin seyler

Ne kadar güzel haberler bunlar ♥ ama senin başından beri pozitif oluşunun da etkisi var kesinlikle.. Herşey çok daha güzel olsun inşallah canım benim ♥♥

Yaaa cok tatliii insallah emerde buyur annesii

Merhaba arkadaslar, umarim herkes iyidir ben artik cok sabirsizlanmaya başladim , kizimi gormek istiyorum, gunler sanki geçmiyor, zaman yavaşladi sanki.. boyle dusunup erken dogum enerjisini kendime cekmek istemiyorum ama cok buyuk bir merak icindeyim .. o tatli tekmeler beni benden aliyor siz de boyle sabirsizlaniyor musunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…