Doktorum demedı. Doktoruma kalsa anne ne yese alıyor zaten cok yeyınve cok kılo almaz. Bu hafta denemek ıstedımİlk.defa duydum canim.boyle biseyi bilmiyorumki doktor mu soyledi... Ama.uyutmaz gece seni yedigin seyler
Sağol canımm darısı tüm kv kp zedelere inşallahHadi gözün aydın
Allahin iznoyle dogum yapsan da bisey olmaz canim artik insallah kuveze bile gerek kalmaz doktorla karra veremez misinAmin cnm da bugun isyan modundayim. Yarin kontrol var yine bakalim.
evetKalp atisi gibi tik tik mi yapiyo seri halde
hic fikrim yok cnm. ama dun aksamdan beri dayanamiyrm artikAllahin iznoyle dogum yapsan da bisey olmaz canim artik insallah kuveze bile gerek kalmaz doktorla karra veremez misin
valla ben senin kadar dayanamazdim galiba
maslalah sabrina
allah kolaylik versin canim insalalhhic fikrim yok cnm. ama dun aksamdan beri dayanamiyrm artik
O zaman hickiriyo annesievet
canim duz3nli sekilde
Dinlen biraz sola.yat uzan ayaginin arasina yastik.koy kuzumKızlar dün çok mu gerildim ondan mıdır nedir bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafında sancı var. Sabah görümceme kahvaltıya gittik normalde 5 dk yürüme mesafesinde yolu bitiremedim ya yere çöktüm kaldım bi ara baya zorladı yürümek. Yaklaşık bir saat önce eve geldim. Düğüne de gitmedim herkesi gönderdim yatıyorum daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil. Bu ağrı birkaç keredir oluyor bana. Neyin nesi anlayamıyorum. Tam göbek deliğime paralel sağ tarafta ince bir sancı. Normaldir diye ümit ediyorum hayırlısı :)
Toplu seansa gitsek indirim yaparlar dimiGunaydinn giybetellalar❤ yogurt yeseydiniz gece bir giybet zehirlenmesi yasanmis
20 syfa falan okudum masallah erken uyumusum aksam.
"Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali " seklindeki guzide dortlugu buraya birakiyorum hislerime tercuman olmasi adina
Bu sabah Asya kuşum gobek deligimden çıkmaya calisiyo sayfalari okurken hic durmadi33+6 bugun. hafta gecislerimde hep boyle beni zorluyo kasilmalar sancilar asiri hareketler buyume atagi gibi biseu yasiyo galiba :)
Dun banyo yaparken fiziksel olarak engellenmek beni cok sinirlendirdi artik dogsun diye aglarken arkasindan nasil dogurucam diye aglamaya devam ettim.. Iyice kafayi yemis durumdayim. Elimden bisey dustugunde egilip kalkamadigmda vs sinir krizi geliyoozgurlugumu cok ozledim dogunca da tam anlamiyla ozgur olamicam bunu bilmek de biraz geriyor beni.. Hic bisey eskisi gibi olmicak :/ bi cok mutlu oluyorum bebisim olacagi icin bi cok mutsuz
Sonucu soyluyorum; sancilar devam, açılma yok, bu haftayi da atlattin diyecek doktor.Amin cnm da bugun isyan modundayim. Yarin kontrol var yine bakalim.
Ben merak etmiyorum. Dogmasa da olur daha.Merhaba arkadaslar, umarim herkes iyidirben artik cok sabirsizlanmaya başladim , kizimi gormek istiyorum, gunler sanki geçmiyor, zaman yavaşladi sanki.. boyle dusunup erken dogum enerjisini kendime cekmek istemiyorum ama cok buyuk bir merak icindeyim .. o tatli tekmeler beni benden aliyor siz de boyle sabirsizlaniyor musunuz :)
İnanir misin aynisi suan bana da oluyo ve bu ne diye dusunuyodum hic anlamadim ne oldugunu dun sabahta oldu incecik bi sanciKızlar dün çok mu gerildim ondan mıdır nedir bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafında sancı var. Sabah görümceme kahvaltıya gittik normalde 5 dk yürüme mesafesinde yolu bitiremedim ya yere çöktüm kaldım bi ara baya zorladı yürümek. Yaklaşık bir saat önce eve geldim. Düğüne de gitmedim herkesi gönderdim yatıyorum daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil. Bu ağrı birkaç keredir oluyor bana. Neyin nesi anlayamıyorum. Tam göbek deliğime paralel sağ tarafta ince bir sancı. Normaldir diye ümit ediyorum hayırlısı :)
bu kadar sanciya 10 kere normal dogururdum sanirim.Toplu seansa gitsek indirim yaparlar dimi
Sonucu soyluyorum; sancilar devam, açılma yok, bu haftayi da atlattin diyecek doktor.
Ben merak etmiyorum. Dogmasa da olur daha.
Bağlar geriliyor bence o yüzden kaslar deri çok zorlanıyor büyüme yüzünden geçiyo zamanla..Kızlar dün çok mu gerildim ondan mıdır nedir bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafında sancı var. Sabah görümceme kahvaltıya gittik normalde 5 dk yürüme mesafesinde yolu bitiremedim ya yere çöktüm kaldım bi ara baya zorladı yürümek. Yaklaşık bir saat önce eve geldim. Düğüne de gitmedim herkesi gönderdim yatıyorum daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil. Bu ağrı birkaç keredir oluyor bana. Neyin nesi anlayamıyorum. Tam göbek deliğime paralel sağ tarafta ince bir sancı. Normaldir diye ümit ediyorum hayırlısı :)
Hadi vakitlice sağlıkla gelsin prenses.. Annesini süründürdü accık ammaToplu seansa gitsek indirim yaparlar dimi
Sonucu soyluyorum; sancilar devam, açılma yok, bu haftayi da atlattin diyecek doktor.
Ben merak etmiyorum. Dogmasa da olur daha.
Uzanıyorum yavrum çok şükür sabah ki kadar şiddetli değil azaldı bayaDinlen biraz sola.yat uzan ayaginin arasina yastik.koy kuzum
Canımİnanir misin aynisi suan bana da oluyo ve bu ne diye dusunuyodum hic anlamadim ne oldugunu dun sabahta oldu incecik bi sanci
Aynen canım doğru tespit aslında gerilme hissi var dediğin gibi olabilir bunada dayanıcaz artık napalım :)Bağlar geriliyor bence o yüzden kaslar deri çok zorlanıyor büyüme yüzünden geçiyo zamanla..
Valla benim ödem olupta sismeyen yerim.kalmadi el ayak bacak yüz ne ararsan var..allahtan tansiyon normal..Hatta esksndn çok daha enerjik olacaksn canım hic merak etme. Şuan son zamanlarimz ayakta ödem olması normal 1 haftadır sol ayagimin üstünde cok hafif sislik gördüm bir yere mi carptm diye dusunrken hoş geldin odemm dedim
Ellerin ve yüzün de şişiyorsa tansiyon olcturup gebelik zehirlenmesi olablr demiş dr banu hanim aklında olsun diye diyrm canım panik yapmada.
Bu arada hala iş yapmaktn bahsedyrsn artık 10 dakikada olsa yapma ayağını kalp hizasından yukarı tut yastık köy altına, bir kaba ılık soğuğa yakın su koy ve mutlaka yarim saat yürüyüş yapmalsn dışarı cikamzsn kapının önünde turla vee bol suu
Bak kaç doktr dinledm hepsini aktrdm
Mıde bulantısı ve bebısın haraketı ıle uyandım. Belım agrıyor ınsallah bısey yoktur dogurmam ılk defa boyle bırsey oldu.
şu an oğlumla koyun koyunayızevet kilo alıyorlar çok şükür. Neredeyse doğum kilolarına ulaştılar. Kız biraz geriden geliyor ama yakalayacak bence. Çok küçük olmasına rağmen bugün bir çılgınlık yapıp göğsümü verdim. Resmen emebiliyor. Süt bile çıkardı
Tabi öyle olunca doktorumuz pazartesi emmeleri için eğitime başlamayı önerdi. Dua edin inşallah başarılı oluruz. Çünkü bi kere emmeye başlarşarsa çok hızlı kilo alıyorlarmış.
Gunaydinn giybetellalar❤ yogurt yeseydiniz gece bir giybet zehirlenmesi yasanmis
20 syfa falan okudum masallah erken uyumusum aksam.
"Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali " seklindeki guzide dortlugu buraya birakiyorum hislerime tercuman olmasi adina
Bu sabah Asya kuşum gobek deligimden çıkmaya calisiyo sayfalari okurken hic durmadi33+6 bugun. hafta gecislerimde hep boyle beni zorluyo kasilmalar sancilar asiri hareketler buyume atagi gibi biseu yasiyo galiba :)
Dun banyo yaparken fiziksel olarak engellenmek beni cok sinirlendirdi artik dogsun diye aglarken arkasindan nasil dogurucam diye aglamaya devam ettim.. Iyice kafayi yemis durumdayim. Elimden bisey dustugunde egilip kalkamadigmda vs sinir krizi geliyoozgurlugumu cok ozledim dogunca da tam anlamiyla ozgur olamicam bunu bilmek de biraz geriyor beni.. Hic bisey eskisi gibi olmicak :/ bi cok mutlu oluyorum bebisim olacagi icin bi cok mutsuz
Yaa sorma keşke tatil olmasaydı çalışınca hem daha enerjik olunuyor hem vakit çabuk geçiyor. Düşünecek çok zaman olmayınca psikoloji de daha iyi oluyor.calisirken iyiymiş hamile olmak ne agri sizi nede vakit geçmiyor dusuncesi olmuyormus
bu sefer vakit gecmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?