2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar dün çok mu gerildim ondan mıdır nedir bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafında sancı var. Sabah görümceme kahvaltıya gittik normalde 5 dk yürüme mesafesinde yolu bitiremedim ya yere çöktüm kaldım bi ara baya zorladı yürümek. Yaklaşık bir saat önce eve geldim. Düğüne de gitmedim herkesi gönderdim yatıyorum daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil. Bu ağrı birkaç keredir oluyor bana. Neyin nesi anlayamıyorum. Tam göbek deliğime paralel sağ tarafta ince bir sancı. Normaldir diye ümit ediyorum hayırlısı :)

Dinlen biraz sola.yat uzan ayaginin arasina yastik.koy kuzum

Toplu seansa gitsek indirim yaparlar dimi
Amin cnm da bugun isyan modundayim. Yarin kontrol var yine bakalim.
Sonucu soyluyorum; sancilar devam, açılma yok, bu haftayi da atlattin diyecek doktor.
Ben merak etmiyorum. Dogmasa da olur daha.

İnanir misin aynisi suan bana da oluyo ve bu ne diye dusunuyodum hic anlamadim ne oldugunu dun sabahta oldu incecik bi sanci

Bağlar geriliyor bence o yüzden kaslar deri çok zorlanıyor büyüme yüzünden geçiyo zamanla..

Dinlen biraz sola.yat uzan ayaginin arasina yastik.koy kuzum
Uzanıyorum yavrum çok şükür sabah ki kadar şiddetli değil azaldı baya
İnanir misin aynisi suan bana da oluyo ve bu ne diye dusunuyodum hic anlamadim ne oldugunu dun sabahta oldu incecik bi sanci
Canım Zeytinliii nin dediği çok mantıklı bağlar geriliyor olabilir
Bağlar geriliyor bence o yüzden kaslar deri çok zorlanıyor büyüme yüzünden geçiyo zamanla..
Aynen canım doğru tespit aslında gerilme hissi var dediğin gibi olabilir bunada dayanıcaz artık napalım :)

Valla benim ödem olupta sismeyen yerim.kalmadi el ayak bacak yüz ne ararsan var..allahtan tansiyon normal..

Son düzenleme:
Dün ne çok kaynatmışsınız kızlar maşallah sizin yanınızda top10 listesine girememek çok normal yani
kv kp hikayelerini şaşkınlıkla okuyorum ve halime şükrediyorum her seferinde, allah yardımcınız olsun bana bunların çoğunun sebebi fazla içli dışlı olmak ve mesafe koyamamak gibi geliyor..valla herkes yerini, sınırlarını bilecek, ben çok uyuz oluyorum her şeye burnunu sokmayı hak gören patavatsız insanlara

Bende 3 görümce, 3 elti ve kv var hepsiyle aynı sehirdeyiz ama seyrek görüşürüz, öyle telefonlasma felan hic yok..evlenirken herşeyi eşimle yaptık, nikaha düğüne davetli gibi gelip gittiler, düğünde 4.görüşümdü heralde kv kp i bu yüzden de hiç bir zaman söz hakları olmadı üstümüzde..evimizi evlendikten 3 ay sonra felan gördüler gerçi torunlarını da, sezaryan tarihi çok önceden belli olmasına rağmen dogduktan 25 gün sonra gelip gördüler neden, çünkü 16.torundu oğlum, hevesleri kaçmış artık bu zilliyi ne zaman görürler meçhul
eşim tam bir anneci, herşeyine o koşar ama o da aramızdaki dengeyi iyi kuruyor, arada kaçırırsa da ben ittiriyorum toparlıyoruz böyle mesafeli olunca şimdiye kadar bir problem yaşamadık. görüştüğümüzde saygıda kusur etmem ama haddini aşan bir laf etme durumu olursa da cevabımı esirgemem..o yüzden onlar da bana karşı dikkatli davranıyorlar sanırım bazen ilgisizliklerine bozulacak gibi olduğumda kötü örnekleri düşünüp aman boşver, ne kadar uzak o kadar iyi diyorum 12 seneyi geçirdik böyle, böyle de devam ederiz umarım

Kızlar gece iyi muhabbet çevirmişsiniz maşallah. Ben uyuyakalıyorum sağda solda. Kv konuşulmuş tabi mevzu derin. Sizinkileri okuyunca şaşıp kalıyorum. Ben de size kendi ailemi çekiştirmek isterim işte bir gıybet time gelince yazarım ki gidin analarınızın ailelerinizin boynuna sarılın diye

Mıde bulantısı ve bebısın haraketı ıle uyandım. Belım agrıyor ınsallah bısey yoktur dogurmam ılk defa boyle bırsey oldu.

Şimdi iyi olmana sevindim canım

Maşallah yaa

ikinci çocuk olmasına rağmen hormonlar o duyguları yaşatıyor canım. Ben de ay doğacak ne yapacaz derken oğlana bakıyorum ki ay bu kadar seveceğim bir şey olacak diye atlatıyorum

calisirken iyiymiş hamile olmak ne agri sizi nede vakit geçmiyor dusuncesi olmuyormus
bu sefer vakit gecmiyor sanki
Yaa sorma keşke tatil olmasaydı çalışınca hem daha enerjik olunuyor hem vakit çabuk geçiyor. Düşünecek çok zaman olmayınca psikoloji de daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…