Hem de nasıl sabırsızlanıyorumMerhaba arkadaslar, umarim herkes iyidirben artik cok sabirsizlanmaya başladim , kizimi gormek istiyorum, gunler sanki geçmiyor, zaman yavaşladi sanki.. boyle dusunup erken dogum enerjisini kendime cekmek istemiyorum ama cok buyuk bir merak icindeyim .. o tatli tekmeler beni benden aliyor siz de boyle sabirsizlaniyor musunuz :)
Link açılmadı ama bunu diyorsun galiba canım ben aldım işe yarayacağını düşünüyorum ama kullanmadan bilemem tabiiYa şu ürünle ilgili bilgisi olan ve mı https://mochibabies.com.tr/urun/moc...es.com.tr/urun/mochi-breast-pump-4-oz-120-ml/
Ayyy imkan olsa yurtdisina yerlessem.ya yada sehir dışı ne.şanslısınDün ne çok kaynatmışsınız kızlar maşallahsizin yanınızda top10 listesine girememek çok normal yani
kv kp hikayelerini şaşkınlıkla okuyorum ve halime şükrediyorum her seferinde, allah yardımcınız olsunbana bunların çoğunun sebebi fazla içli dışlı olmak ve mesafe koyamamak gibi geliyor..valla herkes yerini, sınırlarını bilecek, ben çok uyuz oluyorum her şeye burnunu sokmayı hak gören patavatsız insanlara
Bende 3 görümce, 3 elti ve kv varhepsiyle aynı sehirdeyiz ama seyrek görüşürüz, öyle telefonlasma felan hic yok..evlenirken herşeyi eşimle yaptık, nikaha düğüne davetli gibi gelip gittiler, düğünde 4.görüşümdü heralde kv kp i bu yüzden de hiç bir zaman söz hakları olmadı üstümüzde..evimizi evlendikten 3 ay sonra felan gördüler gerçi torunlarını da, sezaryan tarihi çok önceden belli olmasına rağmen dogduktan 25 gün sonra gelip gördüler neden, çünkü 16.torundu oğlum, hevesleri kaçmış artık bu zilliyi ne zaman görürler meçhul
eşim tam bir anneci, herşeyine o koşar ama o da aramızdaki dengeyi iyi kuruyor, arada kaçırırsa da ben ittiriyorum toparlıyoruzböyle mesafeli olunca şimdiye kadar bir problem yaşamadık. görüştüğümüzde saygıda kusur etmem ama haddini aşan bir laf etme durumu olursa da cevabımı esirgemem..o yüzden onlar da bana karşı dikkatli davranıyorlar sanırım bazen ilgisizliklerine bozulacak gibi olduğumda kötü örnekleri düşünüp aman boşver, ne kadar uzak o kadar iyi diyorum 12 seneyi geçirdik böyle, böyle de devam ederiz umarım
Ay ewt bu tam olarak nerden aldın bende istiorm ya netten yorumlara falan baktım kullananlar memnun gbiHem de nasıl sabırsızlanıyorumhem hemen doğsun istiyorum hem erken doğmasın istiyorum herkes aynı duyguyu hissediyordur eminim
Link açılmadı ama bunu diyorsun galiba canım ben aldım işe yarayacağını düşünüyorum ama kullanmadan bilemem tabiiEki Görüntüle 2286158
Çok da tatlı güle güle giyMerhaba kızlar sonunda kendime bir terlik aldim ama kot mavisi napiyim pembeler guzel değildi sonrada giyerim diye düşündüm
İnsallah oyledir canim mantikli evetUzanıyorum yavrum çok şükür sabah ki kadar şiddetli değil azaldı baya
CanımZeytinliii nin dediği çok mantıklı bağlar geriliyor olabilir
Aynen canım doğru tespit aslında gerilme hissi var dediğin gibi olabilir bunada dayanıcaz artık napalım :)
3 elti 3 gorumce ve kw den sonrasinda ufak capli kalp krizi gecirdimDün ne çok kaynatmışsınız kızlar maşallahsizin yanınızda top10 listesine girememek çok normal yani
kv kp hikayelerini şaşkınlıkla okuyorum ve halime şükrediyorum her seferinde, allah yardımcınız olsunbana bunların çoğunun sebebi fazla içli dışlı olmak ve mesafe koyamamak gibi geliyor..valla herkes yerini, sınırlarını bilecek, ben çok uyuz oluyorum her şeye burnunu sokmayı hak gören patavatsız insanlara
Bende 3 görümce, 3 elti ve kv varhepsiyle aynı sehirdeyiz ama seyrek görüşürüz, öyle telefonlasma felan hic yok..evlenirken herşeyi eşimle yaptık, nikaha düğüne davetli gibi gelip gittiler, düğünde 4.görüşümdü heralde kv kp i bu yüzden de hiç bir zaman söz hakları olmadı üstümüzde..evimizi evlendikten 3 ay sonra felan gördüler gerçi torunlarını da, sezaryan tarihi çok önceden belli olmasına rağmen dogduktan 25 gün sonra gelip gördüler neden, çünkü 16.torundu oğlum, hevesleri kaçmış artık bu zilliyi ne zaman görürler meçhul
eşim tam bir anneci, herşeyine o koşar ama o da aramızdaki dengeyi iyi kuruyor, arada kaçırırsa da ben ittiriyorum toparlıyoruzböyle mesafeli olunca şimdiye kadar bir problem yaşamadık. görüştüğümüzde saygıda kusur etmem ama haddini aşan bir laf etme durumu olursa da cevabımı esirgemem..o yüzden onlar da bana karşı dikkatli davranıyorlar sanırım bazen ilgisizliklerine bozulacak gibi olduğumda kötü örnekleri düşünüp aman boşver, ne kadar uzak o kadar iyi diyorum 12 seneyi geçirdik böyle, böyle de devam ederiz umarım
Buarada bu da Benim minnoş göbüşümkilolu hamile kalınca dha feci oluo sanrm
Teşekkürler canımÇok da tatlı güle güle giy
Dun otururken kendi kendime su dogumu yapim arabayla il il gezeriz esimle diye dusundum ve biranda dedim ne diyom lan benGunaydinn giybetellalar❤ yogurt yeseydiniz gece bir giybet zehirlenmesi yasanmis
20 syfa falan okudum masallah erken uyumusum aksam.
"Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim gelin dedikce altina odun atmali " seklindeki guzide dortlugu buraya birakiyorum hislerime tercuman olmasi adina
Bu sabah Asya kuşum gobek deligimden çıkmaya calisiyo sayfalari okurken hic durmadi33+6 bugun. hafta gecislerimde hep boyle beni zorluyo kasilmalar sancilar asiri hareketler buyume atagi gibi biseu yasiyo galiba :)
Dun banyo yaparken fiziksel olarak engellenmek beni cok sinirlendirdi artik dogsun diye aglarken arkasindan nasil dogurucam diye aglamaya devam ettim.. Iyice kafayi yemis durumdayim. Elimden bisey dustugunde egilip kalkamadigmda vs sinir krizi geliyoozgurlugumu cok ozledim dogunca da tam anlamiyla ozgur olamicam bunu bilmek de biraz geriyor beni.. Hic bisey eskisi gibi olmicak :/ bi cok mutlu oluyorum bebisim olacagi icin bi cok mutsuz
O bende de oluyo hatta harekrt edince oglum annen sana hemen kawusmak istiyo diyorum sonra yanlis sinyal vermim diye ama zamaninda gel bekle tamammi sakin kipirdama guzelce otur diyorumHem de nasıl sabırsızlanıyorumhem hemen doğsun istiyorum hem erken doğmasın istiyorum herkes aynı duyguyu hissediyordur eminim
Link açılmadı ama bunu diyorsun galiba canım ben aldım işe yarayacağını düşünüyorum ama kullanmadan bilemem tabiiEki Görüntüle 2286158
Dun otururken kendi kendime su dogumu yapim arabayla il il gezeriz esimle diye dusundum ve biranda dedim ne diyom lan benkafa o kadar bireysel gidiyoki hala hani dogumu yapicam eywallah deyip normal hayatima dewam edecekmisim gibi geldi biranda cocuk cikacagini unutmusum
Ama hissettiklerine inanıyorum ben ne zaman kımıldamasa acaba iyi mi diye düşünsem hemen tepikliyo nasıl mutlu oluyorumO bende de oluyo hatta harekrt edince oglum annen sana hemen kawusmak istiyo diyorum sonra yanlis sinyal vermim diye ama zamaninda gel bekle tamammi sakin kipirdama guzelce otur diyorumanliyomus gbi
Kaçınılmaz oluyor yaa.. Çatlaksız hamilelik çok nadir bence sen yine de nemlendirmeye devam etKızlar göbek çevresindeki deri sanırım yırtık oldu nasıl acıyor anlatamam. Sanki yara var gibi. Günlerdir acıyor. Sürekli zeytinyağı, çatlamamak için aldığım şu palmers losyon hindistancevizi yağı ne bulursam sık sık gün içinde sürüyorum ama bana mısın demiyor. Sanırım benim göbek dayanmayacak bu kadar gerilmeyeBu nedir yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?