2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hem de nasıl sabırsızlanıyorum hem hemen doğsun istiyorum hem erken doğmasın istiyorum herkes aynı duyguyu hissediyordur eminim
Link açılmadı ama bunu diyorsun galiba canım ben aldım işe yarayacağını düşünüyorum ama kullanmadan bilemem tabii

Ayyy imkan olsa yurtdisina yerlessem.ya yada sehir dışı ne.şanslısın

Ay ewt bu tam olarak nerden aldın bende istiorm ya netten yorumlara falan baktım kullananlar memnun gbi

İnsallah oyledir canim mantikli evet

3 elti 3 gorumce ve kw den sonrasinda ufak capli kalp krizi gecirdim

Kızlar göbek çevresindeki deri sanırım yırtık oldu nasıl acıyor anlatamam. Sanki yara var gibi. Günlerdir acıyor. Sürekli zeytinyağı, çatlamamak için aldığım şu palmers losyon hindistancevizi yağı ne bulursam sık sık gün içinde sürüyorum ama bana mısın demiyor. Sanırım benim göbek dayanmayacak bu kadar gerilmeye Bu nedir yaw

Dun otururken kendi kendime su dogumu yapim arabayla il il gezeriz esimle diye dusundum ve biranda dedim ne diyom lan ben kafa o kadar bireysel gidiyoki hala hani dogumu yapicam eywallah deyip normal hayatima dewam edecekmisim gibi geldi biranda cocuk cikacagini unutmusum

O bende de oluyo hatta harekrt edince oglum annen sana hemen kawusmak istiyo diyorum sonra yanlis sinyal vermim diye ama zamaninda gel bekle tamammi sakin kipirdama guzelce otur diyorum anliyomus gbi

Dimi ohh.. Ama hiç belli olmaz uykucu sütçü bi bebiş olursa her türlü rahat olursun gezersinşz hep beraber

O bende de oluyo hatta harekrt edince oglum annen sana hemen kawusmak istiyo diyorum sonra yanlis sinyal vermim diye ama zamaninda gel bekle tamammi sakin kipirdama guzelce otur diyorum anliyomus gbi
Ama hissettiklerine inanıyorum ben ne zaman kımıldamasa acaba iyi mi diye düşünsem hemen tepikliyo nasıl mutlu oluyorum

Kaçınılmaz oluyor yaa.. Çatlaksız hamilelik çok nadir bence sen yine de nemlendirmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…