2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kaçınılmaz oluyor yaa.. Çatlaksız hamilelik çok nadir bence sen yine de nemlendirmeye devam et

Kesinlikle kaçınılmıo kızım anne benim yüzümden böle olmuş şimdide kardeşim çoğaltıo diip gün aşırı nemlendirici falan sürüo sağolsn

Ay ewt bu tam olarak nerden aldın bende istiorm ya netten yorumlara falan baktım kullananlar memnun gbi
Kendi sitesinden almıştım canım 99 liraya almışım ben de bir ara yine indirimdeyken almıştım. Bacağımda filan denedim baya vakumluyor

bugun günlerden kocisle cam silmece eve kadin cagirsam anca bu kadar guzel silerdi walla.... balkon camlari ve oturma odasindaki minik camim kaldi. Su an dinleniyorr cok yoruldu garibimm
Benımkıde bak artık sen ekmek al demeden.ekmek almaya gıdıyorum dıye sevınıyor bana da bı adet cam sılen es lazm.

Kaçınılmaz oluyor yaa.. Çatlaksız hamilelik çok nadir bence sen yine de nemlendirmeye devam et
ben de dun bebek mevlidine gittim komsulara akrabalara hava atiyodum catlamadim ki catlamadim ki diyee eve geldim sere serpe uzanmis tv izliyodum kocam senin gobegine ne oldu demez mi ne olmus ki dedim anam ben catlamisim ya kirmizi kırmızı damar gibi seyler cikmiss bi de kasiniyo kii offf ne guzell tatli tatlii

Son ayda olan oluyor işte.. Sakın kaşıma ama baktın o his geliyo al kremini sür masajla rahatlat valla gidiyo yoksa

O bende de oluyo hatta harekrt edince oglum annen sana hemen kawusmak istiyo diyorum sonra yanlis sinyal vermim diye ama zamaninda gel bekle tamammi sakin kipirdama guzelce otur diyorum anliyomus gbi
Ahahaha aynen ben de diyorum kızım zamanında gelicekmiş, annen seni bekliyor sarılcak öpecek filan diye konuşuyorum anlıyorlardır bence ya kitap bile okuyorum ben kızıma

Kendi sitesinden almıştım canım 99 liraya almışım ben de bir ara yine indirimdeyken almıştım. Bacağımda filan denedim baya vakumluyor

O zaman sipariş veriorm bende hemen denemene istinaden buarada adananın sıcakları gümbür gümbür gelio sıcak daha da sıcak olacakkkk

Dimi ohh.. Ama hiç belli olmaz uykucu sütçü bi bebiş olursa her türlü rahat olursun gezersinşz hep beraber
İnsallah canim ama anca seneye belki olur ben kafamda hastaneden cikinca bawul hazirlicakmisim gbi boyle degisik bi ruh haliyle dusundum hani ameliyat olursunda iyilesince giderim dersin ya oyle bisey

O zaman sipariş veriorm bende hemen denemene istinaden buarada adananın sıcakları gümbür gümbür gelio sıcak daha da sıcak olacakkkk
Aaa Adana’da mısınn? Biz de artık Adana’da olcaz tayinimiz oraya çıktı ama sıcağından çok korkuyorumm neme bir nebze alıştım Bandırma’daydık daha önce ama Marmara daha serin oluyor ne de olsa inşallah pişmeyiz

Ahahaha aynen ben de diyorum kızım zamanında gelicekmiş, annen seni bekliyor sarılcak öpecek filan diye konuşuyorum anlıyorlardır bence ya kitap bile okuyorum ben kızıma
Ben de gun icinde yaptiklarimi anlatiyorum temizlik bile yapicaksam anlatiyorum

Ama hissettiklerine inanıyorum ben ne zaman kımıldamasa acaba iyi mi diye düşünsem hemen tepikliyo nasıl mutlu oluyorum
O benimde basima geliyo aglayinca hissrttiklerine gore bence kesinlikle hissediyolar mesela sinirlendigimde falan hareketlerini arttiriyo galiba kalp ritmi hizlaninca onlar da belkide rahatsiz oluyo endise vs gbi diygularda

ben kizim dogunca buraya yeni.tasindim komusacak kimsem yoktu
kizimi ana kucagina yatirip komusurdum masalalh hem erken komustu hemde yasitlarina gore kelime haznesi ve komusmasi guzel masallah
Sanırım benim de öyle olacak yeni bir şehir yeni çevre, bir de çalışmayacağım bir süre, kızımla konuşurum bol bol artık beraber babasının başının etini yeriz sonra da

Benımkıde bak artık sen ekmek al demeden.ekmek almaya gıdıyorum dıye sevınıyor bana da bı adet cam sılen es lazm.
Kolay gelsin sağolsunlar bu günler için çok iyi geliyorlar

allah razi olsun gercekten benim elim ayagim oluyor cok yardimci ediyor, yemegi bile beraber yapiyoz, dun mevlide gidiyodum yapilacak is var mi sen yokken yapayim diyo evi supur yeter dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…