2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bandırmaya gittm burası gibi diil burda nem biraz dha fazla ama işte el mahkum yaşıyoruz merkeze mi çıktı tayininiz

Kafalar trilyooonn

Son ayda olan oluyor işte.. Sakın kaşıma ama baktın o his geliyo al kremini sür masajla rahatlat valla gidiyo yoksa
son ayda gölü yedik işte.. arada elim gidiyo kasiyom valla aslinda dedigin gibi kasimam lazim☹ gecen gun annem ben catlamamistim deyince bi rahata erip krem surme isini aksatmistim ahh anam yaktin benii

Evi .ok.götürüyordu dun aksam.çıkan isim.krizinden sonra benim.duz beton dedim.ev.yıkılıyor her yer camur bir zahmet el at ben.siliyim sen.süpür dedim tripli olduğum icin yapmak.zorunda kaldi ben de sildim çamaşırı tasidi ben.serdim en.azından.ucundan.tuttu trip sayesinde.yoksa ev normal.o gayet memnun halinde mayt kurtlari.gormedikce

Kızlar dün çok mu gerildim ondan mıdır nedir bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafında sancı var. Sabah görümceme kahvaltıya gittik normalde 5 dk yürüme mesafesinde yolu bitiremedim ya yere çöktüm kaldım bi ara baya zorladı yürümek. Yaklaşık bir saat önce eve geldim. Düğüne de gitmedim herkesi gönderdim yatıyorum daha iyiyim ama hala tam geçmiş değil. Bu ağrı birkaç keredir oluyor bana. Neyin nesi anlayamıyorum. Tam göbek deliğime paralel sağ tarafta ince bir sancı. Normaldir diye ümit ediyorum hayırlısı :)
[/QUOTE]

Dün akşam yürüyüşe çıkınca bende de oldu canım aynısı, karnımın sağ tarafı ağrıdı resmen.Biraz otrunca geçti şükür.

Mıde bulantısı ve bebısın haraketı ıle uyandım. Belım agrıyor ınsallah bısey yoktur dogurmam ılk defa boyle bırsey oldu.
Akşam belli bir saatten sonra yemek yemeyi kes canım. Bel ağrın da yorgunluktan olmuştur. Çokkk sevindim hızla toparlanıyorlar ne güzel Emme eğitimi dediğin nasıl oluyor?
Ben de hem çatlak kremi, hem vazelin, hem zeytinyağı kullanıyorum ama ona rağmen bu hafta çatlağım oluştu. Her banyo sonrası kendimi inceliyorum geçen hafta yoktu bunlar bünye meselesi demek ki inşallah çatlamazsın canım
Bir yay burcu olarak özgürlüğüme ne kadar düşkün olduğumu tahmin etmelisin ara ara ağlama atakları geliyor “bir daha özgür olamayacağım, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diye. Hele böyle anlatıyorlar ya “ohooo bunlar iyi günlerin” , “ohooooo hep uykusuz dolaşacaksın” , “ohooooo kendine zaman ayıramıcaksın” diye. Ağızlarına bi tane “ohhoooooo” diye patlatasım geliyor. Eşimle konuşuyoruz bazen, geçen gün dedi ki “sen çok çabuk etkileniyorsun başkasının bu laflarından, herkesin çocuğu ağlak ve yaramaz diye bizimki de mi öyle olacak? en fazla birkaç ay adapte olma süreci sonrasında belki beşiğine koydun mu 3-4 saat uyuyan bi bebek olacak bilemezsin..” Ayyy dedim ağzın bal yesin, doğru söylüyorsun. Çok çabuk etkileniyorum ister istemez... malesef insanlarımız kötü. Kadının kadına ettiği şu psikolojik baskı hele. Hamilelik ve doğum sonrası zorluk yaşayıp mutsuz olanlar istiyorlar ki diğer anne olacaklar da zorluk yaşayıp mutsuz olsun... Hele ki hormonlardan ötürü daha duygusal olunan şu hamilelik sürecinde ve lohusa sürecinde asla söylenmemesi gereken cümlelerden biri “ohooo bunlar iyi günlerin..” Ne demek ya, demek ki sen mutsuz olayım istiyorsun, pis pis zehirli iğnelerini başkalarına da batırıyorsun...

Sinirlendim !

Bugüne kadar sizde kalmış, bundan sonra otele yerleştirmek çok ayıp olur gibi geldi bana. Kızsam da bozulsam da göndermezdim oglunun evi varken başka bir eve. Bizim de oğlumuz olacak bak. Koltuk, halı, bulduğu yere yatsın yapacak bir şey yok. 2-3 gün idare edersin sen, neleri idare etmedin ki??Yorgun’um de bol bol uzan bir iş yapma kuzum.
Normaldir tatlım arada oluyor bana da dediğin sancı. Doktoru bunaltmamak icin ve cok sık olmadığı icin sormadım ne olduğunu
Bu kadar süründüğüm şeye rağmen çatlamamam lazımdı ama belim çatladı. Kaderden kaçamıyorsun
Biz de geçen haftaya kadar yazlıktaydık ama şu göbekten dolayı hiç rahat uyuyamadım hava da çok nemliydi zevk alamadım bu sene. Eşimle hayal kuruyoruz; ben anlatıyorum. “Aşkım seneye bu zamanlar, sabah yürüyüşümü yapar, gazetemi sütümü alıp gelirim, kahvaltımızı yaparız, sonra denize gideriz. Gelince güzel bir duş, sonra nefis bir öğle yemeği ve ardından kuş cıvıltıları eşliğinde güzel bir öğle uykusu. Akşama bahçede mangalı yakarız. Gece sahile gider , sandalyemizi Deniz kıyısına açar ayaklarımızı suya sokarak dolunayı izler, çerez yeriz..” eşim diyo ki “bir şeyi unutmadın mı? Efe bu hikayenin neresinde?”

Bandırmaya gittm burası gibi diil burda nem biraz dha fazla ama işte el mahkum yaşıyoruz merkeze mi çıktı tayininiz
İncirlik evet çok nemli diyorlar yazın memlekete kaçarım artık dayanamazsam sizin de memleket Adana değil o zaman?

İncirlik evet çok nemli diyorlar yazın memlekete kaçarım artık dayanamazsam sizin de memleket Adana değil o zaman?

Adanalıyım doğma büyüme incirlik merkeze yakın ben ceyhandayım neyse artk siz buraya yerleşince bizde Bi buluşma ayarlarız İstanbul buluşmasına nispet

Cool story bro ama biraz zor ogle uykusu kismi bile utopya war gerisini sen dusun

Freshh inşallah çatlamam ama sen şimdi bu hafta birden oldu deyince bir tırstım ben aramızda 1 hafta var galiba birden çatlamasam bari ben de du bakalım 5 hafta içinde vücudumda neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…