2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy boyle okuyunca gozlerimden kalpler cikiyo

Mysonismysun valla umrumda degil biz aileyiz ayrımını yapmalı ortak.karar verdiysek durmalı arkasında yoksa keyfi bilir zehir ederim ben de ona hayati
Haklisin canim bizde de isim cok karisan oldu atlattik cok sukur adamcagizda bikmistir bakma da iste rahat yok

bugun günlerden kocisle cam silmece eve kadin cagirsam anca bu kadar guzel silerdi walla.... balkon camlari ve oturma odasindaki minik camim kaldi. Su an dinleniyorr cok yoruldu garibimm
Bizde bugün cam sildik. Perde tül yıkadık çoğunu eşim yaptı. Ben azıcık destek oldumda. Benimde iki küçük odam kaldı onları da sonra yapar. Yoruldu arkadaşıyla çıktı şanslıyız canım :) Bu arada park yatak alan arkadaşlarım mutlaka bi sabunlu suyla silin. Biz sildik bugün resmen kirliydi ve biraz boyası çıktı. Kraftta bile boya çıkıyorsa diğer markaları düşünemiyorum.

Ayagi yukseltmk ve suya koymak bana iyi geldi canım denemdysen. Az kaldı nasipse
Aksamlari yarim.saat ayak.masajim var arkasından da buz torbasını koyuyorum üzerine iyi geliyor ama ayakta durunca tekrar aynisi tabi uzatınca biraz daha iyi oluyor..evde oldukça yastık uzerine koyup dikiyorum.artik başka.care yok...

Aynen valla en güzel zamanları ayaklanmadan önceki zamanları.. oğlum 5.5. Aylık olduğunda yaptığım tatilin değerini bilmemişim.diyorum..büyüdükçe hep arkasındasın çünkü...Bu sene gebelikten dolayi gidemedik ama önümüzdeki yaz bebiş ayaklanmadan tatile.gidicem...

Sen 40 i cikmadan.kampa piknige gidersin bacimz

Ama ben cok ekmek aldımdıyorum baskasına ıs yaptrmayı sevmıyorum. Dıyor ben cok sevıyorum cıddı mısın dıyorum. Yetısme tarzı demek kı
Is yapmayi da yaptirmayi da severim yerine gore anacim. yaptir agir isleri evde tek sen mi yasiyosun o da yapicak tabisi

Bence duzensizse sorun yoktur doguma hazirlik kasilmalari buyuk ihtimalle. Ben 1 haftadir bu durumdayim nst girdim doktor braxton hicks bunlar normal dedi..

Ben de böyleyim gebelik şekeri çıkmasaydı bunun iki katı olabilirdim ama
Eki Görüntüle 2286226
ohh maşallah fit anne!
şimdiden söylüyorum hayatım sana bi kanguru alalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…