2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Freshh inşallah çatlamam ama sen şimdi bu hafta birden oldu deyince bir tırstım ben aramızda 1 hafta var galiba birden çatlamasam bari ben de du bakalım 5 hafta içinde vücudumda neler olacak
Bünye meselesi diyorum ya belki sende hiç olmaz. Ben biraz yanlara doğru fazla genişledim galiba

Çok kilo aldn mi tuzlu mu yiyorsn yürüyüş yapmıyor msnz duzenli merak edyrm neden oluyor canım geçmiş olsn
Kilo çok almadım enson +12 idi ama kilo dan ziyade ödem kilosu bence o..yürüyüşe gelince evde durmam hergun mutlaka dışarıdayım..tuza gelince normal dede çok tuzlu yiyen birisi değilimdir ama yaklaşık 10 gündür sıfır tuz tuketimindeyim ama.malesef.odem.devam havalar dan kaynaklı benim ki tamamen

Kızlar ben fena kasılıyorum canım acıyor sancı girince birden ay diye bağarıyorum, sabahtan 4kez 7-8dk arayla girdi. Dört saat geçti 2kez 3dk arayla girdi şimdide. Düzensiz olduğu sürece bir problem yoktu herhalde değil mi

Oooo 38 beden anne masallahhh
bunu göbek diye koymaya utanmıyordu !! maşallah süper gözüküyorsun ❤
Teşekkürler kızlar utandım şimdi benim göbeğim çok geç çıktı zaten iç karnımın maşallahı var galiba buradan gebelik şekerine teşekkürlerimi iletiyorum sayesinde 6 kiloda kaldım yoksa acayip hamur işi tatlı yiyordum

Hava cok etkılıyor genetık faktorlerde odem olmadan doguran var. Hava sıcaksa o da odem yapıyor. Genetıkler daha cok farkedıyor ama.

Yalancı kasılmalar canım çok normal..yordun mu kendini acaba, biraz uzan dinle kendini..düzensiz sıkıntı yok

oyy masallah Allah saglik sihhatle gelisimlerini en kolay sekliyle ilerletsin insallah!

ahaha kiz su kocana cok kiziyon sen haa! sozde birakma canim icraate gecir bu tripleri kizmalari. baska bi caresi yok yardim etmek ZORUNDA. zehir ederim gununu gecesini valla

ya tatlim otele yerlestirilir mi olacak sey mi. asla kabul edecegim bisey degil, sacmaliyo iste kocam. sever arasira sacmalamayi, ‘heh icine baban kacti mi tekrar’ diye bosuna demiyorum
is mis yapacak durumda degilim, herzaman ki yaptigim neyse aynen devam. oglu dolascak annesinin pesinde hizmet icin ben ugrasamam zaten:)
hatta az once konustuk telefonda onlarla, ya yazik insanlar dort gozle bebek bekliyo. kaynana boncuk boncuk bakan esmer agzi buzulu bi bebek gorup duruyomus ruyasinda (herhalde tatli bi bebek demek istedi ), kayinpeder ise kirazlar ciktiginda bizim cocugu bir ay onlara birakacagimizin hayalini kuruyo

idare edicez napalim.

Ayagi yukseltmk ve suya koymak bana iyi geldi canım denemdysen. Az kaldı nasipse

valla ilk bebegi olanlar o kadr gizunuzu korkutup durmayin
bence bir cocugum en kilay zamanlaro ilk bir iki yili buyudukce soz dinlemiyorlar daha cok ilgi gerekiyo
ilk yil bence en kolay olani
ve ha bire biyuyup yeni seyler yapiyorlar cok hos onlari izlemek

Kv ari.viz viz dolduruyor muhtemelen benimki dengesiz ama.son.noktayi koydum dun aksam .... edince
9 ay boyunca cekmedigimiz drrt cile kalmiyo masraf desen hasirt di bilek bord babalara ama niyeyse biz haric herkesin bi yorumu olabiliyo esin eminim iki arada bi derede kalmaktan bikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…